Yayınlar & Eserler

Makaleler 126
Tümü (126)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (22)
ESCI (3)
Scopus (20)
TRDizin (30)
Diğer Yayınlar (79)

120. Dondurma Nedir?

Çiftçi Dergisi , cilt.3, sa.19, ss.18-20, 1990 (Hakemli Dergi)

126. Kefir Nedir, Nasıl Yapılır?

Çiftçi Dergisi , cilt.1, sa.5, ss.28-29, 1987 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 203

1. Kahramanmaraş İlinde Coğrafi İşaret Potansiyeline Sahip Bazı Gıdalar

International Aegean Conferences on Innovation Technologies & Engineering-VII, İzmir, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2023, ss.246-261, (Tam Metin Bildiri)

2. ÇERKEZ PEYNİRİ ÜRETİMİ VE ÖZELLİKLERİ

5TH INTERNATIONA ERCİYES CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kayseri, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2021, (Yayınlanmadı)

3. GUAR GUM AND ITS UTILIZIATION POSSIBILITIES IN THE DAIRY INDUSTRY

ISTANBUL International Modern Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Haziran 2021, ss.386-400, (Tam Metin Bildiri)

4. USAGE POSSIBILITIES OF SODIUM CASINATE IN THE DAIRY INDUSTRY

ISTANBUL International Modern Scientific Research Congress, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Haziran 2021, ss.401-411, (Tam Metin Bildiri)

5. The Use of Plant Protein Sources Instead of Animal Proteins for Sustainability

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V, Nakhchivan, Azerbaycan, 1 - 02 Haziran 2021, ss.188-189, (Özet Bildiri)

6. ARDAHAN, KARS İLLERINDE ÜRETILEN GELENEKSEL TÜRKMEN SAÇAK PEYNIRI

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V AZERBAIJAN Nakhchivan State University 819 June 1-2, 2021, Nahcivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2021, ss.819-829, (Tam Metin Bildiri)

7. Utilization and Effects of Carrageenan in Milk and Milk Products

4th INTERNATIONAL NEW YORK CONFERENCE ON EVOLVING TRENDS IN INTERDISCIPLINARY RESEARCH & PRACTICES, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 04 Mayıs 2021, ss.376-387, (Tam Metin Bildiri)

8. Methods Used to Improve the Rheological Properties of Soft Cheeses

4th INTERNATIONAL NEW YORK CONFERENCE ON EVOLVING TRENDS IN INTERDISCIPLINARY RESEARCH & PRACTICES, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 02 Mayıs 2021, ss.376-387, (Tam Metin Bildiri)

9. Anadolu Tulum Peynirleri

4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 15 Kasım 2020, ss.108-113, (Tam Metin Bildiri)

10. Slow Food Hareketi Kapsamında Değerlendirilen Gıda Ürünleri: Adana İli Örneği

4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 15 Kasım 2020, ss.82-94, (Tam Metin Bildiri)

11. Hatay Mutfağına Özgü Sütlü ve Peynirli Tatlılar

4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 15 Kasım 2020, ss.124132, (Tam Metin Bildiri)

12. Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği

4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 15 Kasım 2020, ss.114-123, (Tam Metin Bildiri)

13. Eritme Tuzu İlave Edilerek Üretilen Peynirler

4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, New York, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 15 Kasım 2020, ss.72-79, (Tam Metin Bildiri)

14. Dairy Products Consumption Habits of Students in Collage of Physical Education and Sports-Based on a Survey in Cukurova University

4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, Ney York, Amerika Birleşik Devletleri, 13 - 15 Kasım 2020, ss.95-107, (Tam Metin Bildiri)

15. Recent Situation of School Milk Programm in Turkey

FIFTH INTERNATIONAL MEDİTERRANEAN CONGRESS ON NATURAL SCIENCES, HEALTH SCIENCES AND ENGINEERING, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Eylül 2019, cilt.3, ss.131-142, (Tam Metin Bildiri)

16. Hatay Mutfağında Suriye Göcünün Etkisi

3. ULUSLARARASI AKDENİZ SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 31 Ekim - 02 Kasım 2019, ss.259-273, (Tam Metin Bildiri)

17. Hatay İlinde Üretilen Suriye Peynirleri

3. ULUSLARARASI AKDENİZ SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 31 Ekim - 02 Kasım 2019, ss.246-258, (Tam Metin Bildiri)

18. Kars Ardahan İllerinde Üretilen Geleneksel Peynirler

1. ULUSLARARASI GAP GIDA , TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2019, ss.64-82, (Tam Metin Bildiri)

19. Telemesi Basılarak Üretilen Anadolu Peynirleri

1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2019, ss.400-407, (Tam Metin Bildiri)

20. Traditional Cheese Desserts and Künefe

INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS 2019, Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, ss.186-201, (Tam Metin Bildiri)

21. TELEMESİ BASILARAK ÜRETİLEN ANADOLU PEYNİRLERİ

1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2019, ss.400-407, (Tam Metin Bildiri)

22. The Effects of Microbial Transglutaminase (MTG) Enzyme Usage on Sensory Properties of Hatay Cheese.

International Biological, Agricultural and Life Science Congress (BIALIC), Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, ss.186, (Özet Bildiri)

23. Some Quality Parameters of Buffalo Milk and Dairy Products Produced in Cukurova Region

Fifth International Mediterranean Congress on Natural Sciences, Health Sciences and Engineering (MENSEC V), Budapeşte, Macaristan, 10 - 12 Eylül 2019, ss.127-128, (Özet Bildiri)

24. Recent Situation of School Milk Program in Turkey

Fifth International Mediterranean Natural Sciences, Health Sciences and Engineering Congress (MENSEC V), Budapeşte, Macaristan, 10 - 12 Eylül 2019, ss.139-140, (Özet Bildiri)

25. Cappadocia Region and Its Traditional Dairy Products

INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, 20 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)

26. Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesinde Coğrafi İşaret Kapsamında Değerlendirilen Gıdalar

3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

27. Gastronomi Kenti Hatay’da Üretilen Peynirler

3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, ss.33, (Özet Bildiri)

28. Production Method and Some Properties of Kolot Cheese

INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.531-534, (Tam Metin Bildiri)

29. Effects of Salt Substitue on Mineral Contents of Circassian Cheese During Storage

INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.536-544, (Tam Metin Bildiri)

30. Some Microbiological Properties of Kefir Yogurts Produced by Using Milk Powder and Whey Powder

INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 Haziran 2019, ss.69-81, (Tam Metin Bildiri)

31. Peynir Üretiminde Stabilizatör Kullanımı

II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2019, ss.234-247, (Tam Metin Bildiri)

32. Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri

II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2019, ss.84-95, (Tam Metin Bildiri)

33. Hatay Bölgesinde Yoğurttan Yapılan Süt Ürünleri

2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Aralık 2019, ss.85-86, (Özet Bildiri)

34. Türkiye Süt Endüstrisinde Transglutaminaz Enzimi Kullanımı

III. Uluslararası AVRASYA Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.479-492, (Tam Metin Bildiri)

35. Türkiye’de Coğrafi İşaretli Süt Ürünleri

III. Uluslararası AVRASYA Multidisipliner Çalışmalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2019, ss.468-478, (Tam Metin Bildiri)

36. Çukurova bölgesi manda sütlerinin bazı kalite özellikleri

2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.61-75, (Tam Metin Bildiri)

38. Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü

1. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu,, Mersin, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.37-55, (Tam Metin Bildiri)

39. Ege Mutfağından Yemeklik Bitkiler

1. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu,, Mersin, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.95-109, (Tam Metin Bildiri)

40. SOME QUALITY PROPERTIES OF KURUT PRODUCED IN BOLU

2nd International Congress on Multidisciplinary Studies, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.514-525, (Tam Metin Bildiri)

41. The Effect of The Use of Whey Powder on Frozen Yogurt Properties

4TH INTERNATIONAL AGRICULTURE CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.127, (Özet Bildiri)

42. Frozen Yogurt Properties and Its Production Method.

4th International Agriculture Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.247, (Tam Metin Bildiri)

43. The Quality Characteristics of Probiotic Yogurts Containing Dry Plum at Different Ratios during Storage

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), 26 - 30 Haziran 2018, ss.10, (Özet Bildiri)

44. Evaluation of the Primary Students about the School Milk Program

Mediterrenean Natural Sciences and Engineering Congress (MENSEC 2018), 26 - 29 Haziran 2018, ss.9, (Özet Bildiri)

45. Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology, Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, (Özet Bildiri)

47. Bebek Beslenmesi ve Endüstriyel Mamalar

17. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ AİLE HEKİMLİĞİ KONGRESİ, Adana, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, ss.259-274, (Tam Metin Bildiri)

48. Anne Sütü ve Besin Değeri

17. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ AİLE HEKİMLİĞİ KONGRESİ, Adana, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, ss.282-291, (Tam Metin Bildiri)

50. Bitkisel Sütler

2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.995, (Tam Metin Bildiri)

51. Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi

2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.958, (Tam Metin Bildiri)

52. Türk Mutfak Kültüründe Geleneksel İçecekler

2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.430, (Tam Metin Bildiri)

53. Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri

2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.922, (Özet Bildiri)

54. Local Cheese Varieties in the Mediterranean Region

1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.55, (Özet Bildiri)

55. Traditional Foods and Culinary Culture of Mersin Province

1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.541, (Tam Metin Bildiri)

56. Whey and Whey Protein

1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.542, (Tam Metin Bildiri)

57. Some Properties of Fermented Milk Product Produced by Using Chickpea While Storage

1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.51, (Özet Bildiri)

58. Some preperties of Fermented Milk Product which Was Produced from Different Milk Types by Using Chickpea

The 13th ANNUAL MEETING- ”DURABLE AGRICULTURE-AGRICULTURE OF THE FUTURE”, 9 - 10 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

59. Effect of Total and Partial Substitution of Sodium Chloride on the Organoleptic Properties of Circassian Cheese

The 13th ANNUAL MEETING- ”DURABLE AGRICULTURE-AGRICULTURE OF THE FUTURE”, 9 - 10 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

60. Chemical and Sensory Properties of Acid-Type Cheese: Yogurt Cheese

The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.15, (Özet Bildiri)

61. Some Properties of Fermented Milk Product which was Produced from Different Milk Types by Using Chickpea

The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.14, (Özet Bildiri)

62. Conceptual Analysis of Street Flavors of Turkey

The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.70-71, (Özet Bildiri)

63. Effect of Total and Partial Substitution of Sodium Chloride on the Organoleptic Properties of Cırcassian Cheese

The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.15, (Özet Bildiri)

64. Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders

The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.12-13, (Özet Bildiri)

65. Some Microbiological Properties of Fruit-Flavored Kefir During Storage.

ISITES2017 5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Azerbaycan, 29 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.463-470, (Tam Metin Bildiri)

66. Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

67. Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.582-586, (Tam Metin Bildiri)

68. Yörüklerde Yemek Kültürü ve Yörük Yemekleri

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.755-759, (Tam Metin Bildiri)

69. Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1240-1244, (Tam Metin Bildiri)

70. Yörüklerde Yemek Kültürü ve Yörük Yemekler??

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.755-759, (Tam Metin Bildiri)

71. Functional Properties and Nutritional Quality Of Whey Proteins

International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.317, (Özet Bildiri)

72. Microorganisms are Caused Deterioration of Milk Puddings

International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.325, (Özet Bildiri)

73. Cuisine Culture in Osmaniye

International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.326, (Özet Bildiri)

74. Physicochemical Properties of Whey Obtained from White Cheese, Kashar Cheese and Tulum Cheese

2nd INTERNATIONAL ENERGY AND ENGINEERING CONFERENCE 2017, Gaziantep, Türkiye, 12 - 13 Ekim 2017, ss.384-393, (Tam Metin Bildiri)

75. Some Physicochemical and Sensory Properties of Ice Cream Samples Produced by Different Milk Types with Different Amounts

2nd INTERNATIONAL ENERGY AND ENGINEERING CONFERENCE 2017, Gaziantep, Türkiye, 12 - 13 Ekim 2017, ss.817-822, (Tam Metin Bildiri)

76. Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri

5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE, Baku, Azerbaycan, 29 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.463-470, (Tam Metin Bildiri)

77. Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. 29-30 September 2017 (ISITES2017 Baku - Azerbaijan).

5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Baku, Azerbaycan, 29 - 30 Eylül 2017, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

78. The biotechnological utilization facilities of dairy industry waste: Whey.

4th North and East European Congress on Food (NEEFood 2017), Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.73, (Özet Bildiri)

79. Physicochemical Properties of Kurut Produced in Turkey

4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.30, (Özet Bildiri)

80. The Biotechnological Utilization Facilities of Dairy Industry Waste: Whey

4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.73, (Tam Metin Bildiri)

81. Traditional Fermented Dairy Product: Kurut

4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.71, (Tam Metin Bildiri)

82. Physicochemical and Microbiological Properties of Kefir, Kefir Yogurt and Chickpea Yogurt

19.World Academy of Science, Engineering and Technology Conference, Zürich, İsviçre, 27 - 28 Temmuz 2017, cilt.19, sa.7, ss.2190-2193, (Tam Metin Bildiri)

83. Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.63, (Tam Metin Bildiri)

84. Peyniraltı suyu

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35-36, (Özet Bildiri)

85. Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri

1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.59, (Tam Metin Bildiri)

86. Effects of Storage Time on Some Properties of Yogurt Cheese

International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

87. The Effects of Storage Time on the Properties of Soft Cheeses That Was Produced By Sodium Caseinate Addition to Fat Enriched Milk

International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1-8, (Tam Metin Bildiri)

88. The effect of yogurt amount that used in yogurt cheese production on cheese quality

1st International Mediterranean Sciene and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016

89. Mineral Levels of Low Sodium Circassian Cheese Produced by Using Salt Substitute

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.759, (Tam Metin Bildiri)

90. Usage of Chickpea in Foods and Food Processing

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.699, (Tam Metin Bildiri)

91. The Culinary Culture and Traditional Foods of Adana Province

The 27. International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016

92. Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk Powder at Different Ratios

27 th International Scientific Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214, (Tam Metin Bildiri)

93. The Culinary Cultrure and Traditional Foods of Adana Province

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.237, (Tam Metin Bildiri)

94. Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214, (Tam Metin Bildiri)

95. Production Method and Some Properties of Salted Künefe Cheese

27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

96. Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk Powder at Different Ratios

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

97. Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese

27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

98. Effect of Inulin Added Different Levels on Some Quality Characteristics of Fat-Reduced Strained Yoghurt

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.230, (Tam Metin Bildiri)

99. The Utilization and Processing of Soybean and Soybean Products

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.236, (Tam Metin Bildiri)

100. Flavor Utilization in Cheeses of Turkey

İnternational Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical İndication for ‘ Kars Kaşarı’ Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016

101. Geographical İndication in Turkish Cheeses

International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.48, (Tam Metin Bildiri)

102. Örgü Cheese

İnternational Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.25, (Tam Metin Bildiri)

103. Dil Cheese

International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.46, (Tam Metin Bildiri)

104. Flavoring Agents Utilization in Cheeses of Turkey

International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.47, (Tam Metin Bildiri)

105. Nuclear Magnetic Resonance Spektrosopy Applications in Foods

International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016

106. Production of Traditional Cheese Coagulant in Farmhouse and Coagulating Effect

International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016

107. MILK JAM: DULCE DE LECHE

1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.88, (Tam Metin Bildiri)

108. Donkey Milk

1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.99, (Tam Metin Bildiri)

109. Traditional Kes Cheeses of Turkey and Some Properties

1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.94, (Tam Metin Bildiri)

110. CECIL CHEESE

1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.90, (Tam Metin Bildiri)

111. Production and Some Physicochemical Properties of Hatay Cheese

1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, cilt.., (Özet Bildiri)

112. Evaluation of Fruit and Flavor in Fermented Milk Products

1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.89, (Tam Metin Bildiri)

113. Çökelek Types Which are Produced Traditionally in Turkey, Its Manufacture and Usage

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.231, (Tam Metin Bildiri)

114. From Past to Present Yogurt Drinks

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.219, (Tam Metin Bildiri)

115. From Past to Present Milky Drinks

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.235, (Tam Metin Bildiri)

116. Production of Traditional Lighvan Cheese

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.243, (Tam Metin Bildiri)

117. Yoghurt Cheese Production and Consumption Types

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.210, (Tam Metin Bildiri)

118. Herbs and Spices in Production of Yoghurt, Concentrated Yoghurt and Cheese

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.211, (Tam Metin Bildiri)

119. From Past to Present Milky Desserts

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.217, (Tam Metin Bildiri)

120. From Cheese to Cheese Powder

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.611, (Tam Metin Bildiri)

121. Cheesy Desserts from Turkish Cuisine

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.234, (Tam Metin Bildiri)

122. Kurutulmuş Yoğurt: Kurut ve Kashk

Pamukkale Gıda Sempozyumu III Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.96-97, (Tam Metin Bildiri)

123. Süt Pıhtılaştırılmasında Bazı Bitkilerin Kullanılması

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.343, (Tam Metin Bildiri)

124. Tarhana Cipsi

2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.76, (Tam Metin Bildiri)

125. Dairy Products of Water Buffalo in Turkey

8th Asian Buffalo Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Nisan 2015, ss.130, (Tam Metin Bildiri)

126. The Place of Water Buffalo In Turkey?s Dairy Sector

8th Asian Buffalo Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Nisan 2015, ss.129, (Tam Metin Bildiri)

127. KURUTULMUŞ YOĞURTLAR KURUT VE KASHKDRIED YOGHURTS KURUT AND KASHK

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

128. Şekerli Fermente Süt Ürünleri

3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.18, (Özet Bildiri)

129. Fonksiyonel Süt Ürünleri

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.18-19, (Tam Metin Bildiri)

130. Soya ve Gıda Olarak Kullanımı

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.17, (Tam Metin Bildiri)

131. Gıda Boyaları ve Süt Endüstrisinde Kullanımı

3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.18, (Özet Bildiri)

132. Süt Ürünlerinde Nisin ve Lizozim Kullanımı

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

133. Salep ve Süt Endüstrisindeki Kullanımı

3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, ss.21, (Özet Bildiri)

134. Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

135. Diyet Lifleri ve Süt Ürünlerinde Kullanımı

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

136. Aloe Vera ve Kullanımı

3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.17-18, (Özet Bildiri)

137. Yogurt, Yogurt- Based Products and Their General Usages

Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2014, ss.560, (Özet Bildiri)

138. Kolot Peyniri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.399-403, (Tam Metin Bildiri)

139. İran'da Üretilen Kashk ve Kashk Ürünleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.132, (Tam Metin Bildiri)

140. İran?da Üretilen Geleneksel Yoğurt Çeşitleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.673-676, (Tam Metin Bildiri)

141. Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.503-506, (Tam Metin Bildiri)

142. Dünden Bugüne Yoğurt ve Yoğurt Bazlı Ürünler

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.508-511, (Tam Metin Bildiri)

143. Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.86-89, (Tam Metin Bildiri)

144. Production and Chemical Properties of Lor

The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.150, (Özet Bildiri)

145. Some Traditional Dairy Products of Turkey

The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.29, (Özet Bildiri)

146. Production and Chemical Properties of Cokelek.

The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ocak 2013, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

147. Gıda İşleme Bölümü Sorunları ve Yeni Bir Yaklaşım 3+1 Modeli

Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.31, (Tam Metin Bildiri)

148. Lighvan Peyniri Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri

Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.174, (Tam Metin Bildiri)

149. Bazı Bitkisel Pıhtılaştırıcıların Sütü Pıhtılaştırma Kuvvetleri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.701, (Tam Metin Bildiri)

150. Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Bitkiler

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.390-391, (Tam Metin Bildiri)

151. Doogh, an Iranian Fermented Dairy Beverage

International Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Şubat 2012, ss.278, (Tam Metin Bildiri)

152. The Proximate Composition, Somatic Cell Count, Mineral Contents, Total Aerobic Mesophilic Bacteria of Damascus Cow Milk

International Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Şubat 2012, ss.247-248, (Tam Metin Bildiri)

153. The Situation of Sheep and Goat's Milk in Iran

IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.6-8, (Tam Metin Bildiri)

154. Dairy Products Made from Sheep and Goat s Milk in Turkey

IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Yunanistan, 16 Mayıs 2011

155. Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk

IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76, (Tam Metin Bildiri)

156. Circassian Cheese

11th Egyption Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.117-123, (Tam Metin Bildiri)

157. Function of Ultrafiltration in Dairy Industry

11th Egyption Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.611-617, (Tam Metin Bildiri)

158. Organik Süt ve Süt Ürünleri

Türkiye 1.Organik Hayvancılık Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2010, ss.363-368, (Tam Metin Bildiri)

159. Pumpkin Turkish Delight and Other Turkish Delight Types Produced in Sakarya

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.896-898, (Tam Metin Bildiri)

160. Oven Dryed Keş

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.291-293, (Tam Metin Bildiri)

161. Kefir

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.252-253, (Tam Metin Bildiri)

162. Past to Present of Kaşar Cheese

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.66-67, (Tam Metin Bildiri)

163. Production and properties of Abaza Cheese

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.63-65, (Tam Metin Bildiri)

164. Ayran

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.249-251, (Tam Metin Bildiri)

165. Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri

6. Gıda Mühendisleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.137, (Özet Bildiri)

166. Tarhana Üretimi ve Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.664, (Tam Metin Bildiri)

167. Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.734-738, (Tam Metin Bildiri)

168. Tarhana Üretimi ve Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.664, (Tam Metin Bildiri)

169. İran'da Üretilen Kurut ve Kurut Ürünleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.137, (Özet Bildiri)

170. Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.153-157, (Tam Metin Bildiri)

171. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri

Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.95, (Tam Metin Bildiri)

172. Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri

Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.677-680, (Tam Metin Bildiri)

173. Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri

Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.795-798, (Tam Metin Bildiri)

174. Çukurova Bölgesi Süt Sanayi

I.Çukurova?da Sanayileşme ve Çevre Sempozyumu, Adana, Türkiye, 30 Kasım - 01 Aralık 2007, ss.219-225, (Tam Metin Bildiri)

175. Investigation of moulds in salted yoghurts (concentrated yoghurt).

). Microbial Contaminats and Contaminaton Routes in Food Industry-Material Seminar., Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.7, (Özet Bildiri)

176. Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.757-758, (Tam Metin Bildiri)

177. Geleneksel Bir Ürün Kaymak

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.288-290, (Tam Metin Bildiri)

178. Tuzlu Yoğurt Üretimi ve Pazarlama Yapısı

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.291-294, (Tam Metin Bildiri)

180. The Effect of Preacidification With Citric Acid on Yield and Composition of Reduced Fat Kasar Cheese

1st International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.254, (Özet Bildiri)

182. Effect of the Storage Time and Storage Temperature on the Chemical and Sensory Properties of Labneh

Int. Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.250-254, (Tam Metin Bildiri)

183. Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri

III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.609-624, (Tam Metin Bildiri)

184. Ayran Üretiminde Aroma Maddelerinin Kullanım Olanakları

III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.379-386, (Tam Metin Bildiri)

185. Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar

Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.201-206, (Tam Metin Bildiri)

186. Yoğurttan Üretilen Geleneksel Bazı Ürünler

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2003, ss.111-115, (Tam Metin Bildiri)

187. Duyusal Değerlendirme

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2003, ss.88-92, (Tam Metin Bildiri)

188. Tuzlu Yoğurdun Mineral İçeriği ve Besin Değerleri

Tübitak Marmara Araştırma Merkezi / Ulusal Gıda Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2002, sa.1, ss.156-160, (Tam Metin Bildiri)

189. Farklı Asitliklerdeki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi Sırasında Seruma Geçen Besin Öğeleri

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.759-766, (Tam Metin Bildiri)

190. İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.325-332, (Tam Metin Bildiri)

191. Bazı Süt Ürünlerinin Sorbik Asit ve Benzoik Asit Miktarları ile Mikrobiyolojik Özellikleri

GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.243-250, (Tam Metin Bildiri)

192. Torba Yoğurtlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri

XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 Eylül 2001 - 21 Eylül 2011, ss.51-54, (Tam Metin Bildiri)

193. Mineral Contents and Energy Values of Unripened Urfa Cheeses.

Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, ss.46, (Özet Bildiri)

194. Olgunlaştırılmamış Urfa Peynirlerinin Enerji Değerleri ve Mineral İçeriği

Karadeniz ve Orta Asya Gıda Teknolojisi Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, ss.15-20, (Tam Metin Bildiri)

195. Olgunlaştırılmış Urfa Peynirlerinde Mikrobiyolojik bir Çalışma

Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.337-346, (Tam Metin Bildiri)

196. Şanlıurfa`da Üretilen Taze Urfa Peynirlerinin Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.282-296, (Tam Metin Bildiri)

197. Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-327, (Tam Metin Bildiri)

198. Hatay İlinde Üretilen Tuzlu Yoğurtlar Üzerine Bir Araştırma

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.211-219, (Tam Metin Bildiri)

199. Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması

Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-317, (Tam Metin Bildiri)

200. Effect of sahlep and some alternative stabilizers on the qualities of goat milk ice cream

2nd International Symposium on Ice Cream, Thessaloniki, Yunanistan, 14 Mayıs 2003, ss.180, (Tam Metin Bildiri) identifier

201. Süt ve Süt Ürünleri Sanayi. Çukurova`da Gıda Sanayi ve Beslenme Sorunları Tebliğinden

Çukurova I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.29-46, (Tam Metin Bildiri)

202. Hidrojen Peroksitin Çukurova`da Üretilen Çiğ Sütlerin Bozulmalarını Önlemede Kullanma Olanaklarının Araştırılması

Hohenheim ve Çukurova Üniversiteleri Bilimsel İşbirliği III. Kollokyumu, Adana, Türkiye, 26 - 27 Kasım 1990, ss.13-15, (Tam Metin Bildiri)

203. İnek, Keçi ve Koyun Sütü Kefirlerinin Bazı Özellikleri ve Olgunlaştırma Sürelerinin Etkileri

Bursa I. Uluslararası Gıda Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Nisan 1989, ss.184-197, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Hatay Bölgesinde Üretilen Peynirler

Türkiye’de Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar, Sinan Aydın, Editör, İksad, ss.163-207, 2019
Metrikler

Yayın

338

Yayın (WoS)

24

Yayın (Scopus)

20

Atıf (WoS)

216

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

223

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

271

H-İndeks (Sobiad)

8

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

41

Tez Danışmanlığı

17

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları