SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Farklı Asitlikteki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi ve Natamisinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Gıda
, cilt.29, sa.1, ss.9-15, 2004 (SCI-Expanded)
Stabilizatör Kullanımının ve Pastörizasyon Normunun Dayanıklı Yoğurtların Bazı Kalite Özelikleri Üzerine Etkileri
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.6, ss.1-11, 2002 (SCI-Expanded)
Laktasyon Döneminde İvesi Koyun Sütü Bileşiminde Değişmeler
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
, cilt.15, sa.4, ss.958-967, 1991 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Doğu Anadolu Bölgesinde Üretilen Peynir Çeşitleri
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.172-184, 2020 (Hakemli Dergi)
Kazakistan Süt Üretimi Ve Süt Endüstrisi
ALKÜ Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.163-177, 2020 (Hakemli Dergi)
Dairy Products Made from Yogurt in Hatay Region
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology
, cilt.8, sa.4, ss.882-888, 2020 (Hakemli Dergi)
The Effects of Microbial Transglutaminase (MTG) Enzyme onSensory Properties of Hatay Cheese
International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research
, cilt.4, sa.2, ss.210-219, 2020 (Hakemli Dergi)
Farklı Oranlarda Keçi ve İnek Sütü Kullanılarak Üretilen Dondurmaların Depolama Süresince Fizikokimyasal ve Duyusal Özelliklerindeki Değişimler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.34, sa.2, ss.79-90, 2019 (Hakemli Dergi)
Peyniraltısuyu Tozu Kullanılarak Üretilen Kefir Yoğurdunun Depolama Süresince Bazı Özellikleri
Çukurova Tarım Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.34, sa.1, ss.1-16, 2019 (Hakemli Dergi)
Physicochemical and Microbiological Properties of Kefir, Kefir Yogurt and Chickpea Yogurt
World Academy of Science, Engineering and Technology International Journal of Nutrition and Food Engineering
, cilt.13, sa.7, ss.189-192, 2019 (Hakemli Dergi)
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Academic Platform Journal of Engineering and Science
, cilt.7, sa.2, ss.306-311, 2019 (Hakemli Dergi)
Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder.
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
, cilt.3, sa.3, ss.54-60, 2018 (Hakemli Dergi)
The effect of using whey powder on frozen yogurt properties
Journal of Molecular Biology and Biotechnology
, cilt.2, sa.1, ss.10-14, 2018 (Hakemli Dergi)
Yağca Zenginleştirilmiş Sütten Sodyum Kazeinat İlavesiyle Üretilen Yumuşak Peynirlerin Özellikleri
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.33, sa.1, ss.1-6, 2018 (Hakemli Dergi)
Okul Sütü Programı: Mersin İli Örneği
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.33, sa.1, ss.7-17, 2018 (Hakemli Dergi)
Okul Sütü Programı: Osmaniye İli Örneği
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.32, sa.2, ss.15-26, 2017 (Hakemli Dergi)
Peyniraltı Suyu ve Peyniraltı Suyunun İçecek Sektöründe Değerlendirilme Olanakları
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.32, sa.2, ss.27-36, 2017 (Hakemli Dergi)
Effect of Total and Partial Substitution of Sodium Chloride on the Organoleptic Properties of Circassian Cheese
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.202-208, 2017 (Hakemli Dergi)
Conceptual Analysis of Street Flavors of Turkey
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.147-155, 2017 (Hakemli Dergi)
CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF ACID-TYPE CHEESE: YOGURT CHEESE
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.229-234, 2017 (Hakemli Dergi)
Some preperties of Fermented Milk Product which Was Produced from Different Milk Types by Using Chickpea.
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.156-162, 2017 (Hakemli Dergi)
Some Properties of Fermented Milk Product which was Produced from Different Milk Types by Using Chickpea
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.156-162, 2017 (Hakemli Dergi)
Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.141-146, 2017 (Hakemli Dergi)
Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan Yoğurt Miktarının Peynirin Bazı Özelliklerine Etkisi
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ
, cilt.14, sa.1, ss.35-38, 2017 (Hakemli Dergi)
Production Method and Some Properties of Salted Künefe Cheese
Journal of Agricultural Faculty of Uludağ University
, cilt.30, ss.454-457, 2016 (Hakemli Dergi)
The Utilization and Processing of Soybean and Soybean Products
Journal of Agricultural Faculty of Uludağ University
, cilt.30, ss.546-553, 2016 (Hakemli Dergi)
The Culinary Culture and Traditional Foods of Adana Province
Journal of Agricultural Faculty of Uludağ University
, cilt.30, ss.538-545, 2016 (Hakemli Dergi)
SÜt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi TARGID
, cilt.5, sa.1, ss.253-261, 2016 (Hakemli Dergi)
Tarhana Cipsi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi TARGİD
, sa.1, ss.1-8, 2016 (Hakemli Dergi)
Kefir ve Kefir Kullanılarak Yapılan Bazı Ürünler
HARRAN TARIM VE GIDA BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.19, sa.4, ss.250-258, 2015 (Hakemli Dergi)
Türkiye'den Kurut İran'dan Kashk
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (Hakemli Dergi)
Kurutulmuş Yoğurt Kurut ve Kashk
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (Hakemli Dergi)
KURUTULMUŞ YOĞURTLAR KURUT VE KASHK
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, 2015 (Hakemli Dergi)
Anamur Yöresi Keş Çeşitleri ve Bazı Kimyasal Özellikleri
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.1-10, 2015 (Hakemli Dergi)
Peyniraltı Suyu ve Yayıkaltının Toz olarak Değerlendirilmesi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.11-20, 2015 (Hakemli Dergi)
DRIED YOGHURTS: KURUT AND KASHK
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (ESCI)
Yogurt, Yogurt-Based Products and Their General Usages
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
, ss.1063-1066, 2014 (Hakemli Dergi)
Farklı Oranlarda İnulin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurtlarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.1, ss.21-34, 2014 (Hakemli Dergi)
Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peynir Altı Sulu İçeceğin Bazı Özellikleri ve Depolama Süresinin Etkisi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.2, ss.29-42, 2014 (Hakemli Dergi)
The Production and Quality Properties of Liquid Kashks
Gıda
, cilt.38, sa.1, ss.1-7, 2013 (Hakemli Dergi)
Production and Quality Properties of Doogh
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.50-53, 2012 (Hakemli Dergi)
Effects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Some Properties of Ice Cream.
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (Hakemli Dergi)
Tradicni Turecke Mlecne Vyrobky
Mleko a Mlecne Vyrobky
, sa.134, ss.15-19, 2012 (Hakemli Dergi)
The Effects of different stabilizers emulsifiers and storage time on some properties of ice cream
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (Hakemli Dergi)
Compositional Changes of Saanen xKilis Goats? Milk During Lactation
Gıda
, cilt.35, sa.5, ss.325-330, 2011 (Hakemli Dergi)
Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri
AKADEMİK GIDA
, cilt.9, sa.4, ss.25-29, 2011 (Hakemli Dergi)
The Effects of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose on Physical and Sensory Properties of the Energy Reduced Ice Cream
Akademik Gıda Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (Hakemli Dergi)
Effect of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose Use on Physical and Sensory Properties of Low Calorie Ice Cream during Storage.
Akademic Food Journal
, cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (Hakemli Dergi)
The Situation of Sheep and Goat s Milk in Iran
Special Issue of the International Dairy Fedaration
, ss.6-8, 2011 (Hakemli Dergi)
Dairy Products Made from Sheep and Goat s Milk in Turkey
Special Issue of the International Dairy Fedaration
, ss.73-76, 2011 (Hakemli Dergi)
Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Sade ve Çilekli dondurmaların Mikrobiyolojik Özellikleri.
Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.25, sa.5, ss.89-98, 2010 (Hakemli Dergi)
Yağ Oranlarının Kayısı Lifi Katkılı Probiyotik Kültür ile Üretilen Yoğurtların Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Ç.Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.24, sa.3, ss.143-152, 2010 (Hakemli Dergi)
Farklı Starter Kültür Kullanarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri
Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.22, sa.2, ss.220-228, 2010 (Hakemli Dergi)
Mineral Madde Kaynağı Olarak Bal ve Pekmezin Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Kullanımı
Akademik Gıda Dergisi
, cilt.7, sa.5, ss.62-65, 2009 (Hakemli Dergi)
İran'da Üretilen Kurutların Kalite Özellikleri
Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.20, sa.1, ss.168-176, 2009 (Hakemli Dergi)
Sokak Sütü Kontrol Altına Alınmalı
Cumhuriyet Tarım Gıda Hayvancılık Dergisi,
, cilt.4, sa.46, ss.19, 2008 (Hakemli Dergi)
Kaşarda Rutubet En Çok Yüzde 40 Olmalı
Cumhuriyet Tarım Gıda Hayvancılık Dergisi,
, cilt.4, sa.43, ss.29, 2008 (Hakemli Dergi)
Ayran Yoğurdun Tüm Besleyici Unsurlarını İçeriyor
Cumhuriyet Tarım Gıda Hayvancılık Dergisi
, cilt.4, sa.43, ss.9, 2008 (Hakemli Dergi)
Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.19, sa.3, ss.30-41, 2008 (Hakemli Dergi)
Probiyotik Kültür Kullanılarak Üretilen Kayısı Katkılı Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri
Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.18, sa.2, ss.66-75, 2008 (Hakemli Dergi)
100 Gram Dondurma Günlük Kalsiyum Gereksinimini Karşılıyor
Cumhuriyet Tarım Gıda Hayvancılık Dergisi
, cilt.3, sa.35, ss.7, 2007 (Hakemli Dergi)
Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kaliteleri Üzerine Etkileri
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.21, sa.1, ss.89-98, 2006 (Hakemli Dergi)
Taze Kaşar Peynirlerinin Bazı Özellikleri Üzerine Farklı Pıhtılaştırıcı Enzimlerin Etkisi
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.21, sa.1, ss.119-128, 2006 (Hakemli Dergi)
Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
. Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.20, sa.4, ss.107-114, 2005 (Hakemli Dergi)
Farklı Oranlarda Emülgatör ve Stabilizatör Kullanımının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Niteliklerine Etkileri
. Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.20, sa.1, ss.79-88, 2005 (Hakemli Dergi)
Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,
, cilt.20, sa.4, ss.107-114, 2005 (Hakemli Dergi)
Dondurma Teknolojisinde Kullanılan Emülgatörler
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.9, sa.5, ss.80-85, 2004 (Hakemli Dergi)
Yağ İkame Maddeleri Kullanılarak Üretilen Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Kimyasal Özellikleri
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.7-14, 2004 (Hakemli Dergi)
Farklı Yağ Oranları ve Tatlandırıcı Kombinasyonlarının Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.1-6, 2004 (Hakemli Dergi)
Potasyum Sorbat İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.18, sa.4, ss.35-44, 2003 (Hakemli Dergi)
Natamisin İlavesinin Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.18, sa.4, ss.25-34, 2003 (Hakemli Dergi)
Tuzlu Yoğurtların Besin Değerleri ve Mineral İçerikleri
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.115-122, 2003 (Hakemli Dergi)
Milk Production and Dairy Industry in Turkey
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.18, sa.1, ss.65-72, 2003 (Hakemli Dergi)
Tuzlu Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.28, sa.1, ss.31-37, 2003 (Hakemli Dergi)
Türkiye Süt Endüstrisinde Yeni Ürünler
Dünya Gıda Dergisi
, sa.9, ss.75-80, 2002 (Hakemli Dergi)
Peynir Üretiminde Süt Pıhtılaştırıcı Enzimlerin Rolleri
Gıda Teknolojisi Dergisi
, cilt.6, sa.9, ss.33-40, 2002 (Hakemli Dergi)
Peynir Üretiminde Kullanılan Süt Pıhtılaştırıcı Enzimler
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.17, sa.3, ss.21-30, 2002 (Hakemli Dergi)
Yapay Tatlandırıcılar ve Süt Endüstrisinde Kullanımı
Dünya Gıda Dergisi
, sa.5, ss.76-81, 2002 (Hakemli Dergi)
Siyah Alaca İnek Sütlerinin Enerji Değeri ve Mineral Madde Miktarı
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.1-8, 2001 (Hakemli Dergi)
Adana`da Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Özellikleri
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.13, sa.4, ss.187-196, 1998 (Hakemli Dergi)
Şanlıurfa`da Üretilen Yoğurtların Standartlara Uygunluğunun Araştırılması
Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.2, sa.4, ss.117-126, 1998 (Hakemli Dergi)
Adana`da Satılan Yoğurtların Bileşimi ve Enerji Miktarı
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.13, sa.4, ss.69-78, 1998 (Hakemli Dergi)
Peynirde Tuz ve Tuzlama Yöntemleri
Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.58-67, 1996 (Hakemli Dergi)
Süt Teknolojisinde Kullanılan Katkı Maddeleri-II
Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.48-57, 1996 (Hakemli Dergi)
Süt Teknolojisinde Kullanılan Katkı Maddeleri-I
Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.38-47, 1996 (Hakemli Dergi)
Yetersiz ve Dengesiz Beslenme Konusunda Neler Yapabiliriz?
Gıda ve Teknoloji Dergisi
, cilt.1, sa.5, ss.28-34, 1996 (Hakemli Dergi)
Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Kimyasal Niteliğine Etkisi
Gıda Dergisi
, cilt.21, sa.2, ss.109-117, 1996 (Hakemli Dergi)
Hidrojen Peroksit, Isıl İşlem Uygulamaları ve Olgunlaşma Süresinin Beyaz Peynirin Mikrobiyolojik ve Duyusal Niteliklerine Etkisi
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.11, sa.2, ss.75-90, 1996 (Hakemli Dergi)
Hidrojen Peroksit ve Peynir Teknolojisinde Kullanılması
Gıda Dergisi
, cilt.20, sa.2, ss.107-111, 1995 (Hakemli Dergi)
Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi
Gıda Dergisi
, cilt.20, sa.3, ss.143-147, 1995 (Hakemli Dergi)
Beyaz Peynir Üretim Tekniği
Çiftçi Dergisi
, cilt.4, ss.32-33, 1991 (Hakemli Dergi)
Fermente Bir Süt Ürünü; Kefir
Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.6, sa.3, ss.143-154, 1991 (Hakemli Dergi)
Hem Peynir Suyundan Yararlanmaya Hem de Çevreyi Korumaya Ne Dersiniz?
Çiftçi Dergisi
, cilt.3, ss.17-20, 1990 (Hakemli Dergi)
Bakteriyosinler ve Süt Teknolojisindeki Önemi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.5, sa.4, ss.141-150, 1990 (Hakemli Dergi)
Peynir Üretiminde Sütü Pıhtılaştırmada Kullanılan Proteolitik Enzimler
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.5, sa.4, ss.129-140, 1990 (Hakemli Dergi)
Dondurma Nedir?
Çiftçi Dergisi
, cilt.3, sa.19, ss.18-20, 1990 (Hakemli Dergi)
Yoğurt Nedir? Tarihçesi, Yapımı, Besin Değeri ve Diğer Bazı Özellikleri.
Çiftçi Dergisi
, cilt.3, sa.19, ss.25-28, 1990 (Hakemli Dergi)
Çiğ Süt, Pastörize Süt ve Sterilize Süt Nedir? Hangisi ve Neden Tercih Edilmelidir?
Çiftçi Dergisi
, cilt.3, sa.17, ss.21-25, 1990 (Hakemli Dergi)
Sağlıklı Süt Elde Etmek İçin Neler Yapılabilir?
Çiftçi Dergisi
, cilt.2, sa.12, ss.30-32, 1989 (Hakemli Dergi)
UHT Süt Üretim Tekniği ve Araştırılan Bazı Sorunlar
Gıda Dergisi
, cilt.14, sa.5, ss.289-293, 1989 (Hakemli Dergi)
Beyaz Peynir Hataları ve Alınabilecek Önlemler
Çiftçi Dergisi
, cilt.2, ss.26-27, 1989 (Hakemli Dergi)
Kefir Nedir, Nasıl Yapılır?
Çiftçi Dergisi
, cilt.1, sa.5, ss.28-29, 1987 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
ÇERKEZ PEYNİRİ ÜRETİMİ VE ÖZELLİKLERİ
5TH INTERNATIONA ERCİYES CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kayseri, Türkiye, 1 - 02 Eylül 2021
Recent Situation of School Milk Programm in Turkey
FIFTH INTERNATIONAL MEDİTERRANEAN CONGRESS ON NATURAL SCIENCES, HEALTH SCIENCES AND ENGINEERING, Budapest, Macaristan, 10 - 12 Eylül 2019, cilt.3, ss.131-142
Hatay Mutfağında Suriye Göcünün Etkisi
3. ULUSLARARASI AKDENİZ SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 31 Ekim - 02 Kasım 2019, ss.259-273
Hatay İlinde Üretilen Suriye Peynirleri
3. ULUSLARARASI AKDENİZ SEMPOZYUMU, Mersin, Türkiye, 31 Ekim - 02 Kasım 2019, ss.246-258
Kars Ardahan İllerinde Üretilen Geleneksel Peynirler
1. ULUSLARARASI GAP GIDA , TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2019, ss.64-82
Telemesi Basılarak Üretilen Anadolu Peynirleri
1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2019, ss.400-407
Traditional Cheese Desserts and Künefe
INTERNATIONAL BIOLOGICAL, AGRICULTURAL AND LIFE SCIENCE CONGRESS 2019, Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, ss.186-201
The Effects of Microbial Transglutaminase (MTG) Enzyme Usage on Sensory Properties of Hatay Cheese.
International Biological, Agricultural and Life Science Congress (BIALIC), Lviv, Ukrayna, 7 - 08 Kasım 2019, ss.186
Some Quality Parameters of Buffalo Milk and Dairy Products Produced in Cukurova Region
Fifth International Mediterranean Congress on Natural Sciences, Health Sciences and Engineering (MENSEC V), Budapeşte, Macaristan, 10 - 12 Eylül 2019, ss.127-128
Recent Situation of School Milk Program in Turkey
Fifth International Mediterranean Natural Sciences, Health Sciences and Engineering Congress (MENSEC V), Budapeşte, Macaristan, 10 - 12 Eylül 2019, ss.139-140
Cappadocia Region and Its Traditional Dairy Products
INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, 20 Haziran 2019
Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesinde Coğrafi İşaret Kapsamında Değerlendirilen Gıdalar
3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019
Gastronomi Kenti Hatay’da Üretilen Peynirler
3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, ss.33
Production Method and Some Properties of Kolot Cheese
INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.531-534
Effects of Salt Substitue on Mineral Contents of Circassian Cheese During Storage
INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.536-544
Peynir Üretiminde Stabilizatör Kullanımı
II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2019, ss.234-247
Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Hatay Peynirinin Proteolitik Özellikleri Üzerine Etkileri
II. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 23 - 25 Mayıs 2019, ss.84-95
Hatay Bölgesinde Yoğurttan Yapılan Süt Ürünleri
2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Aralık 2019, ss.85-86
Çukurova bölgesi manda sütlerinin bazı kalite özellikleri
2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.61-75
Damaskus (Şam) İnek Sütünün Kompozisyonu, Somatik Hücre Sayımı, Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı ve Mineral İçeriği
2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.45-46
Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü
1. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu,, Mersin, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.37-55
Ege Mutfağından Yemeklik Bitkiler
1. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu,, Mersin, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.95-109
The Effect of The Use of Whey Powder on Frozen Yogurt Properties
4TH INTERNATIONAL AGRICULTURE CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.127
Frozen Yogurt Properties and Its Production Method.
4th International Agriculture Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.247
The Quality Characteristics of Probiotic Yogurts Containing Dry Plum at Different Ratios during Storage
2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), 26 - 30 Haziran 2018, ss.10
Evaluation of the Primary Students about the School Milk Program
Mediterrenean Natural Sciences and Engineering Congress (MENSEC 2018), 26 - 29 Haziran 2018, ss.9
Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder
2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology, Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018
İlk Altı Aylık Sütü Veren Kadınların Anne Sütü Besin Değerlerinin Belirlenmesi ve Anne Sütünün Bebeğin Büyümesine Etkisinin Araştırılması
17th International Eastern Mediterranean Family Medicine Congress, 10 - 13 Mayıs 2018
Bebek Beslenmesi ve Endüstriyel Mamalar
17. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ AİLE HEKİMLİĞİ KONGRESİ, Adana, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, ss.259-274
Anne Sütü ve Besin Değeri
17. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ AİLE HEKİMLİĞİ KONGRESİ, Adana, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, ss.282-291
İlk Altı Aylık Anne Sütü Veren Kadınların Anne Sütü Besin Değerinin Belirlenmesi ve Anne Sütünün Bebeğin Büyümesine Etkisinin Araştırılması
17. Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi, Adana, Türkiye, 10 - 13 Mayıs 2018, ss.914-915
Bitkisel Sütler
2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.995
Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi
2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.958
Türk Mutfak Kültüründe Geleneksel İçecekler
2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.430
Bolu'da Üretilen Kurutlarının Bazı Kalite Özellikleri
2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.922
Local Cheese Varieties in the Mediterranean Region
1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.55
Traditional Foods and Culinary Culture of Mersin Province
1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.541
Whey and Whey Protein
1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.542
Some Properties of Fermented Milk Product Produced by Using Chickpea While Storage
1. International GAP Agriculture and Livestock Congress, Şanlıurfa, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.51
Some preperties of Fermented Milk Product which Was Produced from Different Milk Types by Using Chickpea
The 13th ANNUAL MEETING- ”DURABLE AGRICULTURE-AGRICULTURE OF THE FUTURE”, 9 - 10 Kasım 2017
Effect of Total and Partial Substitution of Sodium Chloride on the Organoleptic Properties of Circassian Cheese
The 13th ANNUAL MEETING- ”DURABLE AGRICULTURE-AGRICULTURE OF THE FUTURE”, 9 - 10 Kasım 2017
Chemical and Sensory Properties of Acid-Type Cheese: Yogurt Cheese
The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.15
Some Properties of Fermented Milk Product which was Produced from Different Milk Types by Using Chickpea
The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.14
Conceptual Analysis of Street Flavors of Turkey
The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.70-71
Effect of Total and Partial Substitution of Sodium Chloride on the Organoleptic Properties of Cırcassian Cheese
The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.15
Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders
The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.12-13
Some Microbiological Properties of Fruit-Flavored Kefir During Storage.
ISITES2017 5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Azerbaycan, 29 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.463-470
Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017
Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.582-586
Yörüklerde Yemek Kültürü ve Yörük Yemekleri
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.755-759
Farklı Miktarlarda Kuru Erik İçeren Probiyotik Yoğurtların Fizikokimyasal Özellikleri
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.1240-1244
Yörüklerde Yemek Kültürü ve Yörük Yemekler??
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.755-759
Functional Properties and Nutritional Quality Of Whey Proteins
International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.317
Microorganisms are Caused Deterioration of Milk Puddings
International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.325
Cuisine Culture in Osmaniye
International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.326
Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri
5th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN ENGINEERING AND SCIENCE, Baku, Azerbaycan, 29 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.463-470
Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. 29-30 September 2017 (ISITES2017 Baku - Azerbaijan).
5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Baku, Azerbaycan, 29 - 30 Eylül 2017, cilt.1
The biotechnological utilization facilities of dairy industry waste: Whey.
4th North and East European Congress on Food (NEEFood 2017), Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.73
Physicochemical Properties of Kurut Produced in Turkey
4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.30
The Biotechnological Utilization Facilities of Dairy Industry Waste: Whey
4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.73
Traditional Fermented Dairy Product: Kurut
4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.71
Dondurarak Kurutulmuş Peyniraltı Suları Tozlarının Bazı Özellikleri
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.63
Peyniraltı suyu
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.35-36
Geleneksel Süt Ürünü Kurutun Mikrobiyolojik Özellikleri
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.59
Effects of Storage Time on Some Properties of Yogurt Cheese
International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1-8
The Effects of Storage Time on the Properties of Soft Cheeses That Was Produced By Sodium Caseinate Addition to Fat Enriched Milk
International Conference on Advances and Innovations in Engineering (ICAIE), Elazığ, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2017, ss.1-8
The effect of yogurt amount that used in yogurt cheese production on cheese quality
1st International Mediterranean Sciene and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016
Mineral Levels of Low Sodium Circassian Cheese Produced by Using Salt Substitute
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.759
Usage of Chickpea in Foods and Food Processing
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.699
The Culinary Culture and Traditional Foods of Adana Province
The 27. International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016
Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk Powder at Different Ratios
27 th International Scientific Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214
Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios
27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214
Production Method and Some Properties of Salted Künefe Cheese
27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82
Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk Powder at Different Ratios
27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.1
Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese
27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82
Effect of Inulin Added Different Levels on Some Quality Characteristics of Fat-Reduced Strained Yoghurt
27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.230
Flavor Utilization in Cheeses of Turkey
İnternational Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical İndication for ‘ Kars Kaşarı’ Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016
Geographical İndication in Turkish Cheeses
International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.48
Örgü Cheese
İnternational Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.25
Dil Cheese
International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.46
Flavoring Agents Utilization in Cheeses of Turkey
International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.47
Nuclear Magnetic Resonance Spektrosopy Applications in Foods
International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016
Production of Traditional Cheese Coagulant in Farmhouse and Coagulating Effect
International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016
MILK JAM: DULCE DE LECHE
1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.88
Donkey Milk
1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.99
Traditional Kes Cheeses of Turkey and Some Properties
1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.94
CECIL CHEESE
1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.90
Evaluation of Fruit and Flavor in Fermented Milk Products
1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.89
Çökelek Types Which are Produced Traditionally in Turkey, Its Manufacture and Usage
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.231
From Past to Present Yogurt Drinks
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.219
From Past to Present Milky Drinks
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.235
Production of Traditional Lighvan Cheese
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.243
Yoghurt Cheese Production and Consumption Types
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.210
Herbs and Spices in Production of Yoghurt, Concentrated Yoghurt and Cheese
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.211
From Past to Present Milky Desserts
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.217
From Cheese to Cheese Powder
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.611
Cheesy Desserts from Turkish Cuisine
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.234
Kurutulmuş Yoğurt: Kurut ve Kashk
Pamukkale Gıda Sempozyumu III Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.96-97
Süt Pıhtılaştırılmasında Bazı Bitkilerin Kullanılması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.343
Tarhana Cipsi
2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.76
Dairy Products of Water Buffalo in Turkey
8th Asian Buffalo Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Nisan 2015, ss.130
The Place of Water Buffalo In Turkey?s Dairy Sector
8th Asian Buffalo Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 25 Nisan 2015, ss.129
KURUTULMUŞ YOĞURTLAR KURUT VE KASHKDRIED YOGHURTS KURUT AND KASHK
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2015
Şekerli Fermente Süt Ürünleri
3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.18
Fonksiyonel Süt Ürünleri
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.18-19
Soya ve Gıda Olarak Kullanımı
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.17
Gıda Boyaları ve Süt Endüstrisinde Kullanımı
3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.18
Süt Ürünlerinde Nisin ve Lizozim Kullanımı
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19
Salep ve Süt Endüstrisindeki Kullanımı
3rd International Food Congress, 26 - 27 Eylül 2014, ss.21
Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19
Diyet Lifleri ve Süt Ürünlerinde Kullanımı
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19
Aloe Vera ve Kullanımı
3rd International Food Congress, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.17-18
Yogurt, Yogurt- Based Products and Their General Usages
Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Eylül 2014, ss.560
Kolot Peyniri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.399-403
İran'da Üretilen Kashk ve Kashk Ürünleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.132
İran?da Üretilen Geleneksel Yoğurt Çeşitleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.673-676
Doogh Üretimi ve Üretimde Kullanılan Aromatik Bitkilerin Özellikleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.503-506
Dünden Bugüne Yoğurt ve Yoğurt Bazlı Ürünler
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.508-511
Hatay Köy Peynirinin Fizikokimyasal Özellikleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.86-89
Production and Chemical Properties of Lor
The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.150
Some Traditional Dairy Products of Turkey
The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.29
Production and Chemical Properties of Cokelek.
The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ocak 2013, ss.151
Gıda İşleme Bölümü Sorunları ve Yeni Bir Yaklaşım 3+1 Modeli
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.31
Lighvan Peyniri Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.174
Bazı Bitkisel Pıhtılaştırıcıların Sütü Pıhtılaştırma Kuvvetleri
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.701
Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Bitkiler
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.390-391
Doogh, an Iranian Fermented Dairy Beverage
International Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Şubat 2012, ss.278
The Proximate Composition, Somatic Cell Count, Mineral Contents, Total Aerobic Mesophilic Bacteria of Damascus Cow Milk
International Food, Agriculture and Gastronomy Congress, Antalya, Türkiye, 15 - 19 Şubat 2012, ss.247-248
Dairy Products Made from Sheep and Goat s Milk in Turkey
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Yunanistan, 16 Mayıs 2011
Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76
Circassian Cheese
11th Egyption Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.117-123
Function of Ultrafiltration in Dairy Industry
11th Egyption Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.611-617
Organik Süt ve Süt Ürünleri
Türkiye 1.Organik Hayvancılık Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2010, ss.363-368
Pumpkin Turkish Delight and Other Turkish Delight Types Produced in Sakarya
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.896-898
Oven Dryed Keş
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.291-293
Kefir
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.252-253
Past to Present of Kaşar Cheese
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.66-67
Production and properties of Abaza Cheese
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.63-65
Ayran
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.249-251
Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri
6. Gıda Mühendisleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.137
Tarhana Üretimi ve Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.664
Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.734-738
Tarhana Üretimi ve Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.664
İran'da Üretilen Kurut ve Kurut Ürünleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.137
Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.153-157
Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri
Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.95
Geleneksel Yöntemle Üretilen Kelle Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Bazı Özellikleri
Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.677-680
Kahramanmaraş-Tipi Dondurmaların Fiziksel ve Duyusal Özelikleri Üzerine Bal ve Pekmez Kullanımının Etkileri
Türkiye 10.Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.795-798
Çukurova Bölgesi Süt Sanayi
I.Çukurova?da Sanayileşme ve Çevre Sempozyumu, Adana, Türkiye, 30 Kasım - 01 Aralık 2007, ss.219-225
Investigation of moulds in salted yoghurts (concentrated yoghurt).
). Microbial Contaminats and Contaminaton Routes in Food Industry-Material Seminar., Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.7
Natamisinin Yoğurdun Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.757-758
Geleneksel Bir Ürün Kaymak
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.288-290
Tuzlu Yoğurt Üretimi ve Pazarlama Yapısı
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.291-294
The Effects of Using Different Production Methods and Commercial Cultures on the Microbiological Properties of Ayran.
Int. Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.369-372
The Effect of Preacidification With Citric Acid on Yield and Composition of Reduced Fat Kasar Cheese
1st International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.254
The Effect of Preacidification with Citric Acid on Yield and Composition of Reduced Fat Kashar Cheese
Int. Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.254-257
Effect of the Storage Time and Storage Temperature on the Chemical and Sensory Properties of Labneh
Int. Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.250-254
Kaşar Peyniri ve Bazı Kalite Özellikleri
III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.609-624
Ayran Üretiminde Aroma Maddelerinin Kullanım Olanakları
III. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2003, ss.379-386
Düşük Yağlı Peynir Üretiminde Kalite İyileştirici Uygulamalar
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.201-206
Yoğurttan Üretilen Geleneksel Bazı Ürünler
I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2003, ss.111-115
Duyusal Değerlendirme
I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2003, ss.88-92
Tuzlu Yoğurdun Mineral İçeriği ve Besin Değerleri
Tübitak Marmara Araştırma Merkezi / Ulusal Gıda Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2002, sa.1, ss.156-160
Farklı Asitliklerdeki Yoğurtlardan Torba Yoğurdu Üretimi Sırasında Seruma Geçen Besin Öğeleri
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.759-766
İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.325-332
Bazı Süt Ürünlerinin Sorbik Asit ve Benzoik Asit Miktarları ile Mikrobiyolojik Özellikleri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.243-250
Torba Yoğurtlarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
XII. Biyoteknoloji Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 Eylül 2001 - 21 Eylül 2011, ss.51-54
Mineral Contents and Energy Values of Unripened Urfa Cheeses.
Blacksea and Central Asian Symposium on Food Technology, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, ss.46
Olgunlaştırılmamış Urfa Peynirlerinin Enerji Değerleri ve Mineral İçeriği
Karadeniz ve Orta Asya Gıda Teknolojisi Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ekim 2000, ss.15-20
Olgunlaştırılmış Urfa Peynirlerinde Mikrobiyolojik bir Çalışma
Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.337-346
Şanlıurfa`da Üretilen Taze Urfa Peynirlerinin Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.282-296
Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-327
Hatay İlinde Üretilen Tuzlu Yoğurtlar Üzerine Bir Araştırma
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.211-219
Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması
Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-317
Süt ve Süt Ürünleri Sanayi. Çukurova`da Gıda Sanayi ve Beslenme Sorunları Tebliğinden
Çukurova I. Tarım Kongresi, Adana, Türkiye, 9 - 11 Ocak 1991, ss.29-46
Hidrojen Peroksitin Çukurova`da Üretilen Çiğ Sütlerin Bozulmalarını Önlemede Kullanma Olanaklarının Araştırılması
Hohenheim ve Çukurova Üniversiteleri Bilimsel İşbirliği III. Kollokyumu, Adana, Türkiye, 26 - 27 Kasım 1990, ss.13-15
İnek, Keçi ve Koyun Sütü Kefirlerinin Bazı Özellikleri ve Olgunlaştırma Sürelerinin Etkileri
Bursa I. Uluslararası Gıda Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Nisan 1989, ss.184-197
Kitap & Kitap Bölümleri
Diğer Yayınlar
Dünya Süt Zirvesi / Vilnius / Litvanya
Diğer, ss.1-150, 2015
Tradıcni Turecke Mlecne Vyrobky
Diğer, ss.15-20, 2012