Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı ...
Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi
GÜZELER N.
,
Konar A.
Gıda Dergisi, cilt.20, sa.3, ss.143-147, 1995 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
20
Sayı:
3
Basım Tarihi:
1995
Dergi Adı:
Gıda Dergisi
Sayfa Sayıları:
ss.143-147
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet