Akademik Unvanlar
-
2006 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2001 - 2006 Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1996 - 2001 Yrd. Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans DONDURMA TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA ANALİZLERİ II
-
Doktora ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ
-
Lisans SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ
-
Yüksek Lisans SÜT ENDÜSTRİSİ VE ORGANİZASYONU
-
Yüksek Lisans SÜT ENDÜSTRİSİNDEKİ GELİŞMELER
-
Yüksek Lisans SÜR VE SÜT ÜRÜNLERİNİN TEMEL ANALİZ YÖNTEMLERİ
-
Lisans GIDA ANALİZLERİ 1
-
Yüksek Lisans İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ
Yönetilen Tezler
-
Çerkez Peynirinde İkame Tuzlarla Sodyum Miktarını Azaltma Olanakları
Y.Parlak(Öğrenci), Doktora, 2014 -
FARKLI ORANLARDA İNÜLİN İLAVESİNİN YAĞI AZALTILMIŞ SÜZME YOĞURT ÜRETİMİ ÜZERİNE ETKİSİ
M.KALENDER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
Kefir benzeri İçecek Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kullanım Olanakları
E.Mine(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
İran?da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri
M.Soltani(Öğrenci), Doktora, 2013 -
Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Çilekli ve Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması
E.ÇINAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Kayısı Lifi Katkılı Enerjisi Azaltılmış Yoğurt Üretimi
E.Yedikardaş(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
İranda Üretilen Kurut ve Bazı Kurut Ürünlerinin Kalite Özellikleri
M.Soltani(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Farklı Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri
S.POLAT(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Kelle Peynirlerinin Özellikleri Üzerine Starter Kültür Kullanımının Etkileri
Ö.Gölge(Öğrenci), Doktora, 2009 -
Tuz Konsantrasyonunun ve Olgunlaşma Süresinin Kaşar Peyniri Özellikleri Üzerine Etkileri
D.Say(Öğrenci), Doktora, 2008 -
Farklı Oranda Kayısı Lifi Kullanımının Probiyotik Yağsız Yoğurdun Özellikleri Üzerine Etkisi
M.Salih(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Kaşar Peyniri Özellikleri Üzerine Mikrobiyel Rennet ve Rekombinat Kimozin Kullanımı ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri
K.YAŞAR(Öğrenci), Doktora, 2007 -
Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kalitesi Üzerine Etkileri
F.Antepüzümü(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Farklı Emülgatör ve Stabilizör Kullanımının Enerjisi Azaltılmış Dondurma Niteliklerine Etkisi
Y.Mayadalı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2004 -
Antimikrobiyel Madde İlavesinin Yoğurtların Raf Ömrü ve Özellikleri Üzerine Etkileri
Ö.Gölge(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
Farklı Oranlarda Yağsız Kurumadde İçeren Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
A.Kaçar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2002 -
İnek ve Keçi Sütlerinden Üretilen Tuzlu Yoğurtların Özellikleri ve Bu Özelliklere Depolama Koşullarının Etkisi
D.Say(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2001