Desteklenen Projeler
-
2019 - 2022 Hatay Künefe Peynirinde Farklı Üretim Metotlarının Kalite Parametreleri Üzerindeki Etkisi
-
2019 - 2021 Boru Tipi Künefe Peynirlerinin Kalite Özellikleri Üzerine Yağ İkamesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteini Kullanımının ve Depolama Süresinin Etkileri
-
2019 - 2021 Çukurova Bölgesinde Üretilen Manda Sütü ve Ürünlerinin Bazı Kalite Özellikleri
-
2018 - 2021 Salamurada Stabilizatör Kullanımının Yumuşak Beyaz Peynirlerin Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2019 - 2020 Hızlı Destek
-
2018 - 2020 Kars Ardahan İllerinde Üretilerek Satışa Sunulan Türkmen Saçak Peynirlerinin Kalite Özellikleri
-
2017 - 2020 Tulum Peyniri Üretiminde Probiyotik Laktik Asit Bakterisi Kullanımının Peynirlerin Kalite Özellikleri ve Olgunlaşması Üzerine Etkileri
-
2017 - 2019 Dağ ve Ova İşletmelerinde Farklı Mevsimlerde Üretilen Taze Kars Kaşarlarının Bazı Kalite Özellikleri
-
2016 - 2019 Hatay Peynirinin Kalite Özellikleri Üzerine Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Etkileri
-
2014 - 2019 İnek, Keçi Sütü ve Karışımlarından Üretilen Hatay Köy Peynirlerinin Depolama Süresince Bazı Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 İLK ALTI AYLIK ANNE SÜTÜ VEREN KADINLARIN ANNE ÜTÜ BESİN DEĞERİNİN, MİNERAL İÇERİĞİNİN BELİRLENMESİ VE ANNE SÜTÜNÜN BEBEĞİN BÜYÜMESİNE ETKİSİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
NAZLICAN E. (Yürütücü), GÜZELER N., KILINÇLI B., YOLDAŞCAN B. E.
-
2017 - 2018 Farklı Mevsimlerde Üretilen Taze Kars Kaşarlarının Bazı Kalite Özellikleri
-
2017 - 2018 Türkiye ve Diğer Ülkelerde Üretilen Kurutların Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi
-
2017 - 2018 Dondurularak Kurutulmuş Siyah Havuç Tozu İlavesinin Ayranın Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri ile Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkileri
-
2015 - 2018 Yoğurt Dondurmasının Özellikleri Üzerine Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımın Etkisi
-
2017 - 2017 Some Microbiological Properties of FruitFlavored Kefir During Storage
-
2017 - 2017 Cereal Based Fermented Dairy Beverage of West Africa: Degue
-
2017 - 2017 Peyniraltı Suyu Tozu Kullanımının Kefir Yoğurdunun Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2016 - 2017 Nohut Kullanılarak Farklı Tür Sütlerden Üretilen Fermente Süt Ürününün Bazı Özellikleri
-
2013 - 2017 FARKLI ORANLARDA KEÇİ VE İNEK SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN DONDURMALARIN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ
-
2016 - 2016 Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi
-
2015 - 2016 Yoğurt Peyniri Üretiminde Kullanılan SütYoğurt Oranının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2014 - 2016 Kurumaddesi Yükseltilmiş Sütlerden Üretilen Peynirlerin Özellikleri Üzerine Kazein Oranının ve Depolama Süresinin Etkisi
-
2014 - 2016 Hatay ilinde üretilen Hatay Köy Peynirlerinin Üretim Karakteristikleri ve Bazı Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2013 - 2016 Kefir Benzeri İçecek Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kullanım Olanakları
-
2012 - 2016 Çerkez Peynirinde İkame Tuzlarla Sodyum Miktarını Azaltma Olanakları
-
2012 - 2013 Farklı Oranlarda İnülin İlavesinin Yağı Azaltılmış Süzme Yoğurt Üretimi Üzerine Etkisi
-
2008 - 2010 Farklı Oranda Kayısı Lifi Kullanımının Probiyotik Yağsız Yoğurdun Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2006 - 2008 Katalazın Farklı Desteklere İmmobilizasyonu ve İmmobilize Katalazın Süt Endüstrisinde Kullanımının Araştırılması