SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
A comprehensive review of recent development in extraction and encapsulation techniques of betalains
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
, cilt.64, sa.30, ss.11263-11280, 2024 (SCI-Expanded)
Elucidation of key aroma enhancement in cloudy lemon juices by the addition of peel oil using GC-MS-Olfactometry
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.57, sa.8, ss.5280-5288, 2022 (SCI-Expanded)
Evaluation of chemical constituents and antioxidant activity of sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.12, ss.2530-2537, 2011 (SCI-Expanded)
CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS IN STRAWBERRY FRUITS BY RP-HPLC-DAD AND INVESTIGATION OF THEIR ANTIOXIDANT CAPACITY
JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES
, cilt.34, sa.20, ss.2495-2504, 2011 (SCI-Expanded)
Effect of Cold Maceration Treatment on Anthocyanins in Red Wine Production of Okuzgozu Grapes
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.16, sa.4, ss.287-294, 2010 (SCI-Expanded)
Fermentative aroma in wines from Vitis vinifera cv. Kalecik karasi in relation with inoculation with selected dry yeasts
JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN
, cilt.37, sa.3, ss.155-161, 2003 (SCI-Expanded)
Flavour components of orange wine made from a Turkish cv. Kozan
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.38, sa.5, ss.587-593, 2003 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Changes in bioactive compounds and antioxidant activity of Gaziantep and Kastamonu garlic during black garlic production
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.8, sa.1, ss.111-118, 2024 (Hakemli Dergi)
Volatile compounds of cvs Magliocco Canino and Dimrit grape seed oils
PRUEBAS
, cilt.1, sa.2, ss.47-54, 2020 (Hakemli Dergi)
Screening of phenolic content and antioxidant capacity of Okitsu mandarin (Citrus unshui Marc.) fruits extracted with various solvents
PRUEBAS
, cilt.1, ss.7-12, 2020 (Hakemli Dergi)
Carob Beans (Ceratonia siliqua L.):Uses, Health Benefits, Bioactive And Aroma Compounds
Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
, cilt.12, sa.1, ss.26-34, 2019 (Hakemli Dergi)
Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L. Using Purge and Trap Extraction Technique
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.33, sa.1, ss.63-68, 2018 (Hakemli Dergi)
Effects of cultivar, maturity index and growing region on fatty acid composition of olive oils
EURASIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.1, sa.2, ss.17-27, 2017 (Hakemli Dergi)
Aroma compounds of non-alcoholic fermented beverage: Gilaburu juice
The EuroBiotech Journal
, cilt.1, sa.3, ss.226-229, 2017 (Hakemli Dergi)
Comparison of Sugar and Organic acid Contents of Turkish Orange Juices
The Online Journal of Science and Technology
, cilt.7, sa.1, ss.43-46, 2017 (Hakemli Dergi)
PHENOLIC COMPOUNDS IN POMEGRANATE VINEGARS
The Online Journal of Science and Technology
, cilt.7, sa.4, ss.162-167, 2017 (Hakemli Dergi)
Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.31, ss.1-8, 2016 (Hakemli Dergi)
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.31, ss.79-84, 2016 (Hakemli Dergi)
Üzüm Çekirdeklerinin Temel Biyoaktif Bileşenleri
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.31, sa.2, ss.9-16, 2016 (Hakemli Dergi)
Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum
AKADEMİK GIDA
, cilt.14, sa.2, ss.209-217, 2016 (Hakemli Dergi)
Adana ili Gemlik ve Barnea zeytinyağlarının aroma maddelerinin kıyaslanması
GIDA
, cilt.39, sa.2, ss.103-110, 2014 (Hakemli Dergi)
Zeytinyağı Aroma Maddeleri Ekstraksiyonunda Kullanılacak Çözgenin Temsili Testlerle Belirlenmesi
Zeytin Bilimi
, cilt.3, sa.2, ss.99-106, 2012 (Hakemli Dergi)
Gemlik Zeytin Çeşidinden Elde Edilen Natürel Zeytinyağında Fenol Bileşiklerinin ve Antioksidan Kapasitenin Belirlenmesi
GIDA
, cilt.37, ss.133-140, 2012 (Hakemli Dergi)
Kabuk Maserasyonunun Bornova Misketinden Elde Edilen Şıradaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.29, sa.3, ss.195-201, 2004 (Hakemli Dergi)
Kabuk maserasyonunun Bornova misketinden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi
GIDA
, cilt.29, ss.195-201, 2004 (Hakemli Dergi)
Kabuk maserasyonunun Bornova Misketinden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi
GIDA
, cilt.29, sa.3, ss.195-201, 2004 (Hakemli Dergi)
Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.9, sa.1, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
Technological properties of some wine yeasts isolated during the fermentation of Emir and Kalecik karasi grapes
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.9, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.9, sa.1, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri
A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
Free and bound aroma compounds of Kalecik karasi must
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.8, ss.333-337, 2002 (Hakemli Dergi)
Kalecik Karası Şırasında Serbest ve Bağlı Aroma Maddeleri
A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.8, sa.4, ss.333-337, 2002 (Hakemli Dergi)
Kalecik karası şırasındaki serbest aroma maddelerinin tayininde iki farklı ekstraksiyon yönteminin kıyaslanması
GIDA
, cilt.26, sa.6, ss.443-448, 2001 (Hakemli Dergi)
Kalecik karası şırasındaki serbest aroma maddeleri Tayininde iki farklı ekstraksiyon yönteminin kıyaslanması
GIDA
, cilt.26, ss.443-448, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Determination of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Properties of Black and Fresh Garlic
6th International Mediterranean Science and Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2021
Aroma Compounds in Molasses from Juniperus drupacea L.
International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, Adana, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2019, ss.10-18
Assessment of Representativeness of Aromatic Extracts for Aroma Characterization: A study of Caper
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019
Effect of Geographic Conditions on Pine honey Carbon Isotope Value, Texture and Color Properties
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019
Volatile Composition of Althaea officinalis L. Flowers
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019
Effect of Different Harvest Period on Phenolic Compounds and Some Important Quality Parameters of Kırmızı PistachioVariety
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019
LC-DAD-ESI-MS/MS characterization of elderberry flower (Sambucus nigra) phenolics extracted with various solvents
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019
GC-MS-Olfactometric Characterization of Key Odorants in Pine Honey from Two Different Regions of Turkey
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.2
Effect of Different Harvest Period on Phenolic Compounds and Some Important Quality Parameters of Kırmızı PistachioVariety
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.1
Phenolic Compounds and Antioxidant Potential of Capparis(Capparaceae): A Review
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018
Volatile Compounds of Fermented Capers (Capparis spinosa)
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018
Aroma Profiling Of Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Using Purge And Trap Extraction
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018
Applied Extraction Procedures For Analysis Of Aroma Compounds
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018
LC-DAD/ESI-MS/MS Characterization of Phenolic Constituents andAntioxidant Activity of Pomegranate Juice According to Their Region
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018
LC-DAD/ESI-MS/MS Characterization of Phenolic Constituents andAntioxidant Activity of Pomegranate Juice According to Their Region
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), Antalya, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.3
LC-DAD-ESI-MS/MS-based Phenolic Profiling of Clarified andUnclarified Pomegranate Juices and Their Antioxidant Activity
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018
Comparison of Aroma Compounds of Sweet Lemon (Citrus limetta) Juices Obtained from Different SqueezingOrders
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018
Identification of Volatile Compounds of Nigella sativa L. Extract Using Purge and Trap Extraction System
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Screening of aroma profiles in Albanian cvs. Kalinjoti and Bardhi Tirana olive oils using purge and trap extraction technique
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Comparison of Volatile Compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with Two Different Extraction Methods
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Characterization of Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Fermented Beverage: Shalgam
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Identification of volatiles compounds of Nigella sativa L. extract using purge and trap extraction system
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Changes in polyphenols and antioxidant activity in shalgam at different heatpasteurization conditions
RPFOODS 2018, 11 - 13 Nisan 2018
Comparison of Phenolic Compounds and Other Important Quality Parameters ofClarified and Unclarified Pomegranate Juices
RPFOODS 2018, 11 - 13 Nisan 2018
Volatile compounds of Moroccan argan oil using purge and trap extraction system prior to GC-MS-FID
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in Moroccan Argan oil
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Moroccan Argan oil key odorants using GC-MS-Olfactometry by the application of AEDA
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017
GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in foods
4th North and East European Congress on Food, 10 - 13 Eylül 2017
Characterization of volatile compounds of shade-dried lavander (Lavandula stoechas) flowers by purge and trap technique
3rd International Conferance on Science Ecology and Technology, 14 - 16 Ağustos 2017
Characterization of Volatile Compounds of Shade-dried Lavender Lavandula stoechas flowers by Purge Trap Technique
3. International Conference On Science, Ecology And Technology, 14 - 16 Ağustos 2017
Isolation and Identification of Major Volatile Compounds of Origanum onites by Purgeand Trap Technique
3rd INTERNATIONAL CONGRESS onAPPLIED BIOLOGICAL SCIENCES, 9 - 12 Temmuz 2017
Effect of extraction conditions on the extraction efficiency for the HS-SPME-GC/MS analysis of volatile compounds in Turkish white cheese using central composite rotatable design
2017 American Dairy Science Association® Annual Meeting, Pittsburgh, Amerika Birleşik Devletleri, 25 - 28 Haziran 2017, ss.47
Effects of Cultivar, Maturity Index and Growing Region on Fatty Acid Composition of Olive Oils
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2016, ss.1
Characterization of fatty acids composition in Iranian Phishomi extra-virgin olive oil
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1
Purge and Trap Extraction Use for the Characterization of Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1
DAD-ESI/MSn Characterization of Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Carob Molasses
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1
INNOVATIVE APPROACHES TO GRAPE SEED OIL EXTRACTION
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD INNOVATION, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1
LC-DAD/ESI-MS/MS CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS OF PISTACHIO (Pistacia vera L.) HULL
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD INNOVATION, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1
COMPARATIVE EVALUATION OF VOLATILES IN MAGLIOCCO CANINO AND DIMRIT GRAPE SEED OILS
International Conference on Food Innovation, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1
Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etklileri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.121
COMPARISON OF SUGAR AND ORGANIC ACID CONTENTS OFTURKISH ORANGES JUICES
International Science and Technology Conference, 13 - 15 Temmuz 2016
EFFECT OF DEEP FAT FRYING PROCESS ON AROMA COMPOUNDS OF SUNFLOWER SEED OIL
19th International Sunflower Conference, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016
Aroma Determination of a Refined Sunflower Seed Oil by Gas Chromatography Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
International Sunflower Oil Conference, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016
Aroma Determination of Compounds in a Refined Sunflower Oil by Gas Chromatography Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
19th International Sunflower Conference, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016
Phenolic Compounds in Pomegranate Vinegars
INTERNATIONAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE, Viyana, Avusturya, 13 - 15 Temmuz 2016, ss.1-7
LC-DAD/ESI-MS/MS Characterization of Phenolic Compounds of Sunflower oil
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1102-1109
Aroma Determination of a Refined Sunflower Oil by Gas Chromatography-Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1090
Determination of Aroma Compounds in a Refined Sunflower Oil by Gas Chromatography-Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1
LC-DAD/ESI-MS/MS CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS OF SUNFLOWER OIL
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1-11
Effect of the Deep-Fat Frying Process on Aroma Compounds of Sunflower Seed Oil
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1141-1146
İran da Yetiştirilen Uzun Süpürge Otu Tohumunun Descurainia sophia L Webb ex Prantl Uçucu Maddeleri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.136
İran`da Yetiştirilen Uzun Süpürge Otu Tohumunun (Descurainia sophia (L.) Webb ex Prantl) Uçucu Maddeleri Bileşimi
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, cilt.32, ss.135
Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
Tarım ve Gıda Kongresi Nevşehir, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2015, cilt.1
Aroma compounds of a Turkish Traditional Beverage: Hardaliye
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.24
Characterization of The Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Different Tomatoes Sauces
Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.43
LC-DAD/ESI-MS7MS Characterization of Phenolic Constituents in Hardaliye
Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.595
Determination of Volatile compounds of Traditional roated terebinth (Pistacia terebinthus L.) coffee using GC-MS
Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.501
Effect of Geographic Origin on the Aroma Active Compounds of Turkish Olive Oils
13th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Eylül 2015
Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması
Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1
Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1
Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşiklerin LC-DAD-ESI-MS/MS ile Karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.14
Ülkemizin Önemli Bazı Zeytinyağlarının Aroma Maddeleri Bileşimi
İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.387
Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi
4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi, 5 - 09 Kasım 2014
Comparative Evaluation of the Aroma Compounds in Turkish Olive Oils from Different Geographic Origin by GC MS and GC FID Techniques
NAFI 2014 International Food Congress, 26 - 29 Mayıs 2014
Characterization of Potent Odorant Compounds in Turkish Olive Oils by GC MS Olfactometric Techniques
NAFI 2014 International Food Congress, 26 - 29 Mayıs 2014
Siyah Çay ve Genel Özellikleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.222
Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü
4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.916
Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.916
Phenolic Composition and Antioxidant Properties Of Shalgam: Traditional Beverage From Southern Turkey's Cities
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.551
PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AROMA COMPOUNDS AND MINERAL CONTENT OF CANER VARIETY POMEGRANATE JUICE FROM TURKEY
11TH INTERNATIONAL CONFERENCEOF LITHUANIA’S CHEMISTS “CHEMISTRY 2013”, 27 Eylül 2013
Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursors
2nd International Conference onFood Oral Processing- Physics, Physiology, and Psychology of Eating, 1 - 05 Temmuz 2012
ABILITY OF ORAL MICROBIOTA TO RELEASE FREE VOLATILES FROM WINE ODORLESS GLYCOSIDIC AROMA PRECURSORS
FOOD ORAL PROCESSING Symposium, 1 - 05 Temmuz 2012
Determination of phenolic composition in Çalkarası cultivars grown in different region of Denizli province in Turkey
35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.1-4
Evolution of Coloured and Non coloured Phenolic Compounds of Red Wines from Turkey
35th World Cogress of Vine and Wine, 18 - 22 Haziran 2012
Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.101
Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.121
Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC MS ile Belirlenmesi u
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Evaluation of Phenolic Profile and Antioxidant Potential of Virgin Olive Oil Obtained from cv Gemlik Olea Europea
5th International Conference on Polyphenols and Health, 17 - 20 Ekim 2010
Fatty Acid Composition of Banana Musa spp AAA Grown under Open Field and Protected Cultivation
28th International Horticultural Congress, 22 - 27 Ağustos 2010
Characteristic aroma compounds of rose wines from a native variety of Calkarasi grown in Denizli Turkey: Effect of AltitudeEvaluation
9th İnternational Symposium of Oenology-Bordeaux, Bordeaux, Fransa, 15 - 17 Haziran 2011, cilt.9, sa.36, ss.810-813
Evaluation of volatile profile in Turkish red wine obtained from cv. Kalecik karasi.
Wine Active Compounds, Beaune, Fransa, 24 - 26 Mart 2011, ss.201-203
Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi
1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2011
Volatile terpene constituents in fresh blood orange juice obtained from cv. Moro (Citrus sinensis(L). Osbeck).
PSE International Symposium on ?Terpenes-Application, Activity and Analysis, İstanbul, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2010, ss.101
Determination of Glicosidically Bound Terpene Compounds of Soganci Apricot Grown in Ml alatya Turkey
International PSE Symposium on- Terpenes, 26 - 29 Eylül 2010
Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi
6. Gıda Müh. Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.383-388
Characterization of aroma active compounds in cv Hacihalilogluapricot produced in Malatya province of Turkey
3rd International EuroFIR Congress, 8 - 10 Eylül 2009
Volatile Ester Compounds of Osmanli and Camarosa Strawberry Fragaria x Ananassa Dutch
8th Pangborn Sensory Science Symposium, 26 - 30 Temmuz 2009
Öküzgözü, Boğazkere ve Kalecik Karası Üzümlerinin ve Bu Üzümlerden Elde Edilen Şarapların Genel
Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.145-159
Glikozidaz enziminin Bornova misketi üzümünden elde edilen şarapların aroma bileşikleri üzerine etkisi
Ulusal Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.115-123
Glikozidaz Enziminin Bornova Misketi Üzümünden Elde Edilen Şarapların Aroma Bileşikleri Üzerine Etkisi
Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.115-124
Öküzgözü, Boğazkere ve Kalecik Karası üzümlerinin ve bu üzümlerden elde edilen şarapların genel özellikleri
Ulusal Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.145-153
Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.539-547
Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.539-547
Kabuk Maserasyonu İşleminin Narince Üzümünden Elde Edilen Şarapların Bileşimi Üzerine Etkisi
Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2002, ss.551-558
Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden Elde Edilen Şaraplardaki Fenol Bileşikleri Üzerine Cibre Fermantasyonu Süresinin Etkisi
Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2002, ss.493-503
Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi
Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2002, ss.531-540
KATI FAZ MİKRO EKSTRAKSİYON TEKNİKLERİ KULLANILARAK SULTANİYE ŞARAPLARINDA UÇUCU BİLEŞİKLERİN BELİRLENMESİ
Bitkisel İlaç Hammaddeleri Toplantısı, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2002
Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.225-234
Bornova Misketi Şırasındaki Serbest Terpen Bileşiklerinin tayininde İki Farklı Ekstraksiyon Yönteminin Kıyaslanması
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.251-258
Bornova misketi şırasındaki terpen bileşiklerinin tayininde iki farklı ekstraksiyon yönteminin kıyaslanması
GAP II. Tarım Kongresi-1.Cilt, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.251-258
Öküzgözü ve Boğazkere üzümlerinin ve bunlardan elde edilen şarapların genel özellikleri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.225-233
Önemli bazı üzüm çeşitlerinin şaraplık değerlerinin belirlenmesi ve elde edilen şarapların kalitesinin geliştirilmesi üzerine araştırmalar
TÜBİTAK- Türkiye Tarımsal Araştırma Projesi Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2000, ss.29
Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şıra ve şarapların bileşimi üzerine etkisi
GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.231-240
Kitap & Kitap Bölümleri
GLC/HPLC Methods for Saffron (Crocus sativus L.)
Bioactive Molecules in Food, Mérillon J.-M., Ramawat K. G. , Editör, Springer, London/Berlin , Basel, ss.1987-2035, 2019
CITRUS WINES
SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FRUIT WINE PRODUCTION, Kosseva, MR; Joshi, VK; Panesar, PS, Editör, Academıc Press Ltd-Elsevıer Scıence Ltd, Londra, ss.410-440, 2017
CITRUS WINES
SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FRUIT WINE PRODUCTION, Kosseva, MR Joshi, VK Panesar, PS, Editör, ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD, ss.410-440, 2017
Organic Acids
Handbook of Food Analysis, Third Edition, Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra, Editör, Crc, Florida, ss.611-637, 2015
Wine phenolics: chemistry, biosynthesis and effects on health
WINE Types, Production and Health, Peeters, A.S., Editör, Nova Publısher, New York, ss.387-429, 2012