Makaleler
187
Tümü (187)
SCI-E, SSCI, AHCI (143)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (146)
ESCI (3)
Scopus (146)
TRDizin (22)
Diğer Yayınlar (18)
6. Effect of encapsulation on aroma and aroma-active components of fresh and black garlic
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
, cilt.9, sa.2, ss.627-637, 2025 (Hakemli Dergi)
21. A comprehensive review of recent development in extraction and encapsulation techniques of betalains
Critical Reviews in Food Science and Nutrition
, cilt.64, sa.30, ss.11263-11280, 2024 (SCI-Expanded)
30. Elucidation of key aroma enhancement in cloudy lemon juices by the addition of peel oil using GC-MS-Olfactometry
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.57, sa.8, ss.5280-5288, 2022 (SCI-Expanded)
47. Volatile compounds of cvs Magliocco Canino and Dimrit grape seed oils
PRUEBAS
, cilt.1, sa.2, ss.47-54, 2020 (Hakemli Dergi)
53. Screening of phenolic content and antioxidant capacity of Okitsu mandarin (Citrus unshui Marc.) fruits extracted with various solvents
PRUEBAS
, cilt.1, ss.7-12, 2020 (Hakemli Dergi)
61. Carob Beans (Ceratonia siliqua L.):Uses, Health Benefits, Bioactive And Aroma Compounds
Türk Bilimsel Derlemeler Dergisi
, cilt.12, sa.1, ss.26-34, 2019 (Hakemli Dergi)
86. Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L. Using Purge and Trap Extraction Technique
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.33, sa.1, ss.63-68, 2018 (Hakemli Dergi)
93. Effects of cultivar, maturity index and growing region on fatty acid composition of olive oils
EURASIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.1, sa.2, ss.17-27, 2017 (Hakemli Dergi)
98. Aroma compounds of non-alcoholic fermented beverage: Gilaburu juice
The EuroBiotech Journal
, cilt.1, sa.3, ss.226-229, 2017 (Hakemli Dergi)
107. Comparison of Sugar and Organic acid Contents of Turkish Orange Juices
The Online Journal of Science and Technology
, cilt.7, sa.1, ss.43-46, 2017 (Hakemli Dergi)
110. PHENOLIC COMPOUNDS IN POMEGRANATE VINEGARS
The Online Journal of Science and Technology
, cilt.7, sa.4, ss.162-167, 2017 (Hakemli Dergi)
112. Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asitleri Bileşimi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.31, ss.79-84, 2016 (Hakemli Dergi)
113. Üzüm Çekirdeklerinin Temel Biyoaktif Bileşenleri
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.31, sa.2, ss.9-16, 2016 (Hakemli Dergi)
115. Pepino (Solanum muricatum) Meyvesinin Aroma Maddeleri Bileşimi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.31, ss.1-8, 2016 (Hakemli Dergi)
118. Lezzet Katkısı Olarak Peynir ve Enzim Modifiye Peynir Tekniğinde Güncel Durum
AKADEMİK GIDA
, cilt.14, sa.2, ss.209-217, 2016 (Hakemli Dergi)
130. Adana ili Gemlik ve Barnea zeytinyağlarının aroma maddelerinin kıyaslanması
GIDA
, cilt.39, sa.2, ss.103-110, 2014 (Hakemli Dergi)
138. Zeytinyağı Aroma Maddeleri Ekstraksiyonunda Kullanılacak Çözgenin Temsili Testlerle Belirlenmesi
Zeytin Bilimi
, cilt.3, sa.2, ss.99-106, 2012 (Hakemli Dergi)
140. Gemlik Zeytin Çeşidinden Elde Edilen Natürel Zeytinyağında Fenol Bileşiklerinin ve Antioksidan Kapasitenin Belirlenmesi
GIDA
, cilt.37, ss.133-140, 2012 (Hakemli Dergi)
141. Evaluation of chemical constituents and antioxidant activity of sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.46, sa.12, ss.2530-2537, 2011 (SCI-Expanded)
146. CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS IN STRAWBERRY FRUITS BY RP-HPLC-DAD AND INVESTIGATION OF THEIR ANTIOXIDANT CAPACITY
JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES
, cilt.34, sa.20, ss.2495-2504, 2011 (SCI-Expanded)
147. Effect of Cold Maceration Treatment on Anthocyanins in Red Wine Production of Okuzgozu Grapes
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.16, sa.4, ss.287-294, 2010 (SCI-Expanded)
167. Kabuk maserasyonunun Bornova misketinden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi
GIDA
, cilt.29, ss.195-201, 2004 (Hakemli Dergi)
168. Kabuk Maserasyonunun Bornova Misketinden Elde Edilen Şıradaki Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.29, sa.3, ss.195-201, 2004 (Hakemli Dergi)
170. Kabuk maserasyonunun Bornova Misketinden elde edilen şıradaki aroma maddeleri üzerine etkisi
GIDA
, cilt.29, sa.3, ss.195-201, 2004 (Hakemli Dergi)
172. Fermentative aroma in wines from Vitis vinifera cv. Kalecik karasi in relation with inoculation with selected dry yeasts
JOURNAL INTERNATIONAL DES SCIENCES DE LA VIGNE ET DU VIN
, cilt.37, sa.3, ss.155-161, 2003 (SCI-Expanded)
173. Flavour components of orange wine made from a Turkish cv. Kozan
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.38, sa.5, ss.587-593, 2003 (SCI-Expanded)
175. Technological properties of some wine yeasts isolated during the fermentation of Emir and Kalecik karasi grapes
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.9, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
176. Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.9, sa.1, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
177. Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.9, sa.1, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
178. Emir ve Kalecik Karası Üzümlerinden Fermantasyon Sırasında İzole Edilen Bazı Mayaların Teknolojik Özellikleri
A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.83-89, 2003 (Hakemli Dergi)
180. Free and bound aroma compounds of Kalecik karasi must
TARIM BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.8, ss.333-337, 2002 (Hakemli Dergi)
183. Kalecik Karası Şırasında Serbest ve Bağlı Aroma Maddeleri
A.Ü.Z.F. Tarım Bilimleri Dergisi
, cilt.8, sa.4, ss.333-337, 2002 (Hakemli Dergi)
186. Kalecik karası şırasındaki serbest aroma maddelerinin tayininde iki farklı ekstraksiyon yönteminin kıyaslanması
GIDA
, cilt.26, sa.6, ss.443-448, 2001 (Hakemli Dergi)
187. Kalecik karası şırasındaki serbest aroma maddeleri Tayininde iki farklı ekstraksiyon yönteminin kıyaslanması
GIDA
, cilt.26, ss.443-448, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
134
19. Aroma Compounds in Molasses from Juniperus drupacea L.
International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, Adana, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2019, ss.10-18, (Tam Metin Bildiri)
21. Effect of Geographic Conditions on Pine honey Carbon Isotope Value, Texture and Color Properties
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
22. Effect of Different Harvest Period on Phenolic Compounds and Some Important Quality Parameters of Kırmızı PistachioVariety
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
23. Assessment of Representativeness of Aromatic Extracts for Aroma Characterization: A study of Caper
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
24. Volatile Composition of Althaea officinalis L. Flowers
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, (Tam Metin Bildiri)
25. LC-DAD-ESI-MS/MS characterization of elderberry flower (Sambucus nigra) phenolics extracted with various solvents
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
26. GC-MS-Olfactometric Characterization of Key Odorants in Pine Honey from Two Different Regions of Turkey
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.2, (Özet Bildiri)
27. Effect of Different Harvest Period on Phenolic Compounds and Some Important Quality Parameters of Kırmızı PistachioVariety
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.1, (Özet Bildiri)
28. Phenolic Compounds and Antioxidant Potential of Capparis(Capparaceae): A Review
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
29. LC-DAD/ESI-MS/MS Characterization of Phenolic Constituents andAntioxidant Activity of Pomegranate Juice According to Their Region
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
30. Aroma Profiling Of Rosemary (Rosmarinus Officinalis) Using Purge And Trap Extraction
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
31. Applied Extraction Procedures For Analysis Of Aroma Compounds
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
32. Volatile Compounds of Fermented Capers (Capparis spinosa)
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
33. LC-DAD/ESI-MS/MS Characterization of Phenolic Constituents andAntioxidant Activity of Pomegranate Juice According to Their Region
International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy (FONGAR-2018), Antalya, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.3, (Tam Metin Bildiri)
34. LC-DAD-ESI-MS/MS-based Phenolic Profiling of Clarified andUnclarified Pomegranate Juices and Their Antioxidant Activity
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
35. Comparison of Aroma Compounds of Sweet Lemon (Citrus limetta) Juices Obtained from Different SqueezingOrders
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
36. Characterization of Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Fermented Beverage: Shalgam
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
37. Screening of aroma profiles in Albanian cvs. Kalinjoti and Bardhi Tirana olive oils using purge and trap extraction technique
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
38. Identification of Volatile Compounds of Nigella sativa L. Extract Using Purge and Trap Extraction System
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
39. Comparison of Volatile Compounds of Lemon Balm (Melissa officinalis L.) with Two Different Extraction Methods
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
40. Volatile compounds of Moroccan argan oil using purge and trap extraction system prior to GC-MS-FID
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
41. Changes in polyphenols and antioxidant activity in shalgam at different heatpasteurization conditions
RPFOODS 2018, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
42. GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in Moroccan Argan oil
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
43. Identification of volatiles compounds of Nigella sativa L. extract using purge and trap extraction system
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
44. Moroccan Argan oil key odorants using GC-MS-Olfactometry by the application of AEDA
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
45. Comparison of Phenolic Compounds and Other Important Quality Parameters ofClarified and Unclarified Pomegranate Juices
RPFOODS 2018, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
46. Siyah Ve Yeşil Çaylardaki Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu Ve Antioksidan Kapasite Potansiyelinin Belirlenmesi
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
47. GC-MS-Olfactometric characterization of key odorants in foods
4th North and East European Congress on Food, 10 - 13 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
48. Characterization of Volatile Compounds of Shade-dried Lavender Lavandula stoechas flowers by Purge Trap Technique
3. International Conference On Science, Ecology And Technology, 14 - 16 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
49. Characterization of volatile compounds of shade-dried lavander (Lavandula stoechas) flowers by purge and trap technique
3rd International Conferance on Science Ecology and Technology, 14 - 16 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
51. Isolation and Identification of Major Volatile Compounds of Origanum onites by Purgeand Trap Technique
3rd INTERNATIONAL CONGRESS onAPPLIED BIOLOGICAL SCIENCES, 9 - 12 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
52. Effect of extraction conditions on the extraction efficiency for the HS-SPME-GC/MS analysis of volatile compounds in Turkish white cheese using central composite rotatable design
2017 American Dairy Science Association® Annual Meeting, Pittsburgh, Amerika Birleşik Devletleri, 25 - 28 Haziran 2017, ss.47, (Özet Bildiri)
53. Effects of Cultivar, Maturity Index and Growing Region on Fatty Acid Composition of Olive Oils
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017 - 17 Mayıs 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
54. DAD-ESI/MSn Characterization of Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Carob Molasses
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
55. LC-DAD-ESI/MSn Characterization of Bioactive Compounds and Antioxidant Potential of Carob Molasses
ICAFOF, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
56. Purge and Trap Extraction Use for the Characterization of Volatile Compounds of Shade-Dried Tussilago farfara L.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
57. Characterization of fatty acids composition in Iranian Phishomi extra-virgin olive oil
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
58. LC-DAD/ESI-MS/MS CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS OF PISTACHIO (Pistacia vera L.) HULL
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD INNOVATION, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
59. COMPARATIVE EVALUATION OF VOLATILES IN MAGLIOCCO CANINO AND DIMRIT GRAPE SEED OILS
International Conference on Food Innovation, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1, (Özet Bildiri)
60. INNOVATIVE APPROACHES TO GRAPE SEED OIL EXTRACTION
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD INNOVATION, Bologna, İtalya, 31 Ocak - 03 Şubat 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
66. Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etklileri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
68. Sıcak ve Soğuk İşleme Yöntemleriyle Domates Salçası Üretiminin Fenolik Bileşikler, Antioksidan Kapasite ve Bazı Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.121, (Özet Bildiri)
70. COMPARISON OF SUGAR AND ORGANIC ACID CONTENTS OFTURKISH ORANGES JUICES
International Science and Technology Conference, 13 - 15 Temmuz 2016, (Tam Metin Bildiri)
71. EFFECT OF DEEP FAT FRYING PROCESS ON AROMA COMPOUNDS OF SUNFLOWER SEED OIL
19th International Sunflower Conference, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, (Tam Metin Bildiri)
72. Aroma Determination of Compounds in a Refined Sunflower Oil by Gas Chromatography Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
19th International Sunflower Conference, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016
73. Aroma Determination of a Refined Sunflower Seed Oil by Gas Chromatography Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
International Sunflower Oil Conference, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016
75. Phenolic Compounds in Pomegranate Vinegars
INTERNATIONAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CONFERENCE, Viyana, Avusturya, 13 - 15 Temmuz 2016, ss.1-7, (Tam Metin Bildiri)
76. Determination of Aroma Compounds in a Refined Sunflower Oil by Gas Chromatography-Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
77. Aroma Determination of a Refined Sunflower Oil by Gas Chromatography-Mass Spectrometry Using Different Extraction Methods
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1090, (Tam Metin Bildiri)
78. Effect of the Deep-Fat Frying Process on Aroma Compounds of Sunflower Seed Oil
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1141-1146, (Tam Metin Bildiri)
79. LC-DAD/ESI-MS/MS CHARACTERIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS OF SUNFLOWER OIL
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1-11, (Tam Metin Bildiri)
80. LC-DAD/ESI-MS/MS Characterization of Phenolic Compounds of Sunflower oil
19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs - 03 Haziran 2016, ss.1102-1109, (Tam Metin Bildiri)
81. İran da Yetiştirilen Uzun Süpürge Otu Tohumunun Descurainia sophia L Webb ex Prantl Uçucu Maddeleri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
82. İran`da Yetiştirilen Uzun Süpürge Otu Tohumunun (Descurainia sophia (L.) Webb ex Prantl) Uçucu Maddeleri Bileşimi
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, cilt.32, ss.135, (Özet Bildiri)
83. KARADENİZ BÖLGESİNDEN ELDE EDİLEN YEŞİL ÇAYIN AROMA MADDELERİ BİLEŞİMİ
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, ss.136, (Özet Bildiri)
84. Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
Tarım ve Gıda Kongresi Nevşehir, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2015, cilt.1
85. Determination of Volatile compounds of Traditional roated terebinth (Pistacia terebinthus L.) coffee using GC-MS
Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.501, (Tam Metin Bildiri)
86. Characterization of The Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Different Tomatoes Sauces
Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.43, (Tam Metin Bildiri)
87. Aroma compounds of a Turkish Traditional Beverage: Hardaliye
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.24, (Tam Metin Bildiri)
88. LC-DAD/ESI-MS7MS Characterization of Phenolic Constituents in Hardaliye
Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.595, (Tam Metin Bildiri)
89. Effect of Geographic Origin on the Aroma Active Compounds of Turkish Olive Oils
13th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Eylül 2015
90. Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması
Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
91. Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
92. Ülkemizin Önemli Bazı Zeytinyağlarının Aroma Maddeleri Bileşimi
İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.387, (Özet Bildiri)
93. Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşiklerin LC-DAD-ESI-MS/MS ile Karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.14, (Özet Bildiri)
94. Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi
4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi, 5 - 09 Kasım 2014
95. Comparative Evaluation of the Aroma Compounds in Turkish Olive Oils from Different Geographic Origin by GC MS and GC FID Techniques
NAFI 2014 International Food Congress, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
96. Characterization of Potent Odorant Compounds in Turkish Olive Oils by GC MS Olfactometric Techniques
NAFI 2014 International Food Congress, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
97. Şalgam Suyu: Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü
4. Geleneksel Gıdalae Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.916, (Tam Metin Bildiri)
98. Siyah Çay ve Genel Özellikleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.222, (Tam Metin Bildiri)
99. Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.916, (Özet Bildiri)
100. Phenolic Composition and Antioxidant Properties Of Shalgam: Traditional Beverage From Southern Turkey's Cities
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.551, (Tam Metin Bildiri)
101. PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES AROMA COMPOUNDS AND MINERAL CONTENT OF CANER VARIETY POMEGRANATE JUICE FROM TURKEY
11TH INTERNATIONAL CONFERENCEOF LITHUANIA’S CHEMISTS “CHEMISTRY 2013”, 27 Eylül 2013
102. ABILITY OF ORAL MICROBIOTA TO RELEASE FREE VOLATILES FROM WINE ODORLESS GLYCOSIDIC AROMA PRECURSORS
FOOD ORAL PROCESSING Symposium, 1 - 05 Temmuz 2012
103. Ability of oral microbiota to release free volatiles from wine odorless glycosidic aroma precursors
2nd International Conference onFood Oral Processing- Physics, Physiology, and Psychology of Eating, 1 - 05 Temmuz 2012, (Özet Bildiri)
104. Determination of phenolic composition in Çalkarası cultivars grown in different region of Denizli province in Turkey
35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri)
105. Evolution of Coloured and Non coloured Phenolic Compounds of Red Wines from Turkey
35th World Cogress of Vine and Wine, 18 - 22 Haziran 2012, (Özet Bildiri)
106. Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC MS ile Belirlenmesi u
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
107. Şalgam Suyunda Bulunan Aroma Maddelerinin GC-MS ile Belirlenmesi
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.121, (Tam Metin Bildiri)
108. Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.101, (Tam Metin Bildiri)
109. Evaluation of Phenolic Profile and Antioxidant Potential of Virgin Olive Oil Obtained from cv Gemlik Olea Europea
5th International Conference on Polyphenols and Health, 17 - 20 Ekim 2010, (Özet Bildiri)
110. Fatty Acid Composition of Banana Musa spp AAA Grown under Open Field and Protected Cultivation
28th International Horticultural Congress, 22 - 27 Ağustos 2010, (Özet Bildiri)
111. Characteristic aroma compounds of rose wines from a native variety of Calkarasi grown in Denizli Turkey: Effect of AltitudeEvaluation
9th İnternational Symposium of Oenology-Bordeaux, Bordeaux, Fransa, 15 - 17 Haziran 2011, cilt.9, sa.36, ss.810-813, (Özet Bildiri)
112. Evaluation of volatile profile in Turkish red wine obtained from cv. Kalecik karasi.
Wine Active Compounds, Beaune, Fransa, 24 - 26 Mart 2011, ss.201-203, (Tam Metin Bildiri)
113. Kükürtleme İşleminin Hacıalioğlu Çeşidinden Elde Edilen Kuru Kayısıların Terpen Bileşikleri Üzerine Etkisi
1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2011, (Tam Metin Bildiri)
114. Volatile terpene constituents in fresh blood orange juice obtained from cv. Moro (Citrus sinensis(L). Osbeck).
PSE International Symposium on ?Terpenes-Application, Activity and Analysis, İstanbul, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2010, ss.101, (Tam Metin Bildiri)
115. Determination of Glicosidically Bound Terpene Compounds of Soganci Apricot Grown in Ml alatya Turkey
International PSE Symposium on- Terpenes, 26 - 29 Eylül 2010
116. Malatya?da Yetiştirilen Hacıhaliloğlu Kayısısının Glikozid Yapılı Bağlı Aroma Maddelerinin Katı Faz Ekstraksiyon ve GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi
6. Gıda Müh. Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, ss.383-388, (Tam Metin Bildiri)
117. Characterization of aroma active compounds in cv Hacihalilogluapricot produced in Malatya province of Turkey
3rd International EuroFIR Congress, 8 - 10 Eylül 2009
118. Volatile Ester Compounds of Osmanli and Camarosa Strawberry Fragaria x Ananassa Dutch
8th Pangborn Sensory Science Symposium, 26 - 30 Temmuz 2009
119. Glikozidaz enziminin Bornova misketi üzümünden elde edilen şarapların aroma bileşikleri üzerine etkisi
Ulusal Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.115-123, (Tam Metin Bildiri)
120. Öküzgözü, Boğazkere ve Kalecik Karası üzümlerinin ve bu üzümlerden elde edilen şarapların genel özellikleri
Ulusal Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.145-153, (Tam Metin Bildiri)
121. Öküzgözü, Boğazkere ve Kalecik Karası Üzümlerinin ve Bu Üzümlerden Elde Edilen Şarapların Genel
Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.145-159, (Tam Metin Bildiri)
122. Glikozidaz Enziminin Bornova Misketi Üzümünden Elde Edilen Şarapların Aroma Bileşikleri Üzerine Etkisi
Ulusal Bağcılık ve Şarap Sempozyumu ve Sergisi, Denizli, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2008, ss.115-124, (Tam Metin Bildiri)
123. Kozan Yerli Portakalının Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.539-547, (Tam Metin Bildiri)
124. Kozan yerli portakalının şaraba işlenmesinde maya florasındaki gelişmeler
3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.539-547, (Tam Metin Bildiri)
125. Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden Elde Edilen Şaraplardaki Fenol Bileşikleri Üzerine Cibre Fermantasyonu Süresinin Etkisi
Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2002, ss.493-503, (Tam Metin Bildiri)
126. Emir Üzümünün Şaraba İşlenmesinde Maya Florasındaki Gelişmeler ve Kültür Mayası Kullanımının Kalite Üzerine Etkisi
Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2002, ss.531-540, (Tam Metin Bildiri)
127. Kabuk Maserasyonu İşleminin Narince Üzümünden Elde Edilen Şarapların Bileşimi Üzerine Etkisi
Türkiye V. Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, Nevşehir, Türkiye, 5 - 09 Ekim 2002, ss.551-558, (Tam Metin Bildiri)
128. KATI FAZ MİKRO EKSTRAKSİYON TEKNİKLERİ KULLANILARAK SULTANİYE ŞARAPLARINDA UÇUCU BİLEŞİKLERİN BELİRLENMESİ
Bitkisel İlaç Hammaddeleri Toplantısı, Türkiye, 29 - 31 Mayıs 2002, (Tam Metin Bildiri)
129. Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.225-234, (Tam Metin Bildiri)
130. Bornova misketi şırasındaki terpen bileşiklerinin tayininde iki farklı ekstraksiyon yönteminin kıyaslanması
GAP II. Tarım Kongresi-1.Cilt, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.251-258, (Tam Metin Bildiri)
131. Bornova Misketi Şırasındaki Serbest Terpen Bileşiklerinin tayininde İki Farklı Ekstraksiyon Yönteminin Kıyaslanması
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.251-258, (Tam Metin Bildiri)
132. Öküzgözü ve Boğazkere üzümlerinin ve bunlardan elde edilen şarapların genel özellikleri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.225-233, (Tam Metin Bildiri)
133. Önemli bazı üzüm çeşitlerinin şaraplık değerlerinin belirlenmesi ve elde edilen şarapların kalitesinin geliştirilmesi üzerine araştırmalar
TÜBİTAK- Türkiye Tarımsal Araştırma Projesi Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 26 - 27 Ekim 2000, ss.29, (Özet Bildiri)
134. Kabuk maserasyonunun Emir üzümünden elde edilen şıra ve şarapların bileşimi üzerine etkisi
GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.231-240, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
14
8. GLC/HPLC Methods for Saffron (Crocus sativus L.)
Bioactive Molecules in Food, Mérillon J.-M., Ramawat K. G. , Editör, Springer, London/Berlin , Basel, ss.1987-2035, 2019
11. CITRUS WINES
SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FRUIT WINE PRODUCTION, Kosseva, MR; Joshi, VK; Panesar, PS, Editör, Academıc Press Ltd-Elsevıer Scıence Ltd, Londra, ss.410-440, 2017
12. CITRUS WINES
SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FRUIT WINE PRODUCTION, Kosseva, MR Joshi, VK Panesar, PS, Editör, ACADEMIC PRESS LTD-ELSEVIER SCIENCE LTD, ss.410-440, 2017
13. Organic Acids
Handbook of Food Analysis, Third Edition, Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra, Editör, Crc, Florida, ss.611-637, 2015
14. Wine phenolics: chemistry, biosynthesis and effects on health
WINE Types, Production and Health, Peeters, A.S., Editör, Nova Publısher, New York, ss.387-429, 2012