Desteklenen Projeler
-
2019 - Devam Ediyor GC-MS-Olfaktometri ve LC-MS-MS Teknikleriyle Jalapeno ve Haşmet (Capsicum annuum) Biberlerinin Aroma AromaAktif ve Fenolik Bileşiklerinin Karakterizasyonu ve Olgunluk Aşamalarının Bu Bileşikler Üzerine Etkileri
-
2019 - Devam Ediyor Farklı Mevsimlerden ve Yörelerden Elde Edilen Gökkuşağı Alabalıklarının ve Yetiştirildiği Suların Aroma, Aroma-Aktif ve Kötü Kokulu Bileşiklerin Belirlenmesi ve Bazı Kötü Kokulu Bileşiklerin Moleküler Baskılı Katı Faz Ekstraksiyonu (Mispe) ile Uzaklaştırılması
-
2018 - Devam Ediyor Et Suyu Tozu Üretiminde Haşlama Koşullarının Optimizasyonu Farklı Yöntemlerle Mikroenkapülasyonu ve Bu İşlemlerin Aroma-Aktif Bileşikler ve Fizikokimyasal Özellikler Üzerine Etkileri
-
2018 - Devam Ediyor Ülkemizin ve İranın Farklı Bölgelerinden Elde Edilen Safranların (Crocus sativus L.) Aroma ve Aroma-Aktif Bileşikleri
-
2023 - 2026 Future of plant-based food: Bridging the gap of new proteins and FLAVOURsome
-
2019 - 2023 Zeytinyağlarının Aroma, Aroma-Aktif, C-İzotop Oranlarının ve Biyoaktif Bileşenlerinin Karakterizasyonu ve Farklı Hasat Yıllarının Bu Bileşikler Üzerine Etkileri
-
2018 - 2021 Doğal bulanık limon suyuna limon kabuk yağı ilavesinin aroma ve aroma-aktif bileşikler üzerine etkisi
-
2017 - 2021 Sarılop ve Bursa Siyahı (Ficus carica L.) İncirlerinin Aroma-Aktif ve Fenol Bileşiklerinin Karakterizasyonu
-
2016 - 2021 Doğu Akdeniz Bölgesi ballarının naftalin ve pestisit kalıntılarının LC-MS-MS ve HS-SPME GC-MS ile belirlenmesi
-
2017 - 2019 Taze ve Doğal Fermente Kaparilerin Aroma AromaAktif ve Fenol Bileşiklerinin Karakterizasyonu
-
2016 - 2019 Bilimsel Yayın Teşvik
-
2016 - 2019 MEDOOMICS - Mediterranean Extra Virgin Olive Oil Omics: profiling and fingerprinting
-
2015 - 2019 Farklı Bölgelerde Üretilen Zeytinyağlarının Nükleer Manyetik Resonans (1H ve 13C NMR) ve İzotop Oranı Kütle Spektroskopisi (IRMS) Yöntemleri Kullanılarak Coğrafi İşaretlemeye İlişkin Kimliğinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Farklı Sıcaklıklarda Vakum Paketli Sous Vide Pişirilen Dana Etlerinin Izgarada Pişirilen Etlerle Aroma ve AromaAktif Bileşikler Açısından Kıyaslanması
-
2017 - 2018 Agaricus bisporus ve Pleurotus ostreatus Kültür Mantarlarının Aroma-Aktif ve Fenol Bileşiklerinin Karakterizasyonu ve Isıl İşlemlerin Bu Bileşikler Üzerine Etkileri
-
2016 - 2018 Antepfıstığı Yağında Aroma Maddeleri Ekstraksiyon Yöntemlerinin Optimizasyonu ve Aroma, Aroma-Aktif ve Fenolik Bileşiklerin Karakterizasyonu
-
2016 - 2018 Nar suyunun konsantreye işlenmesi aşamalarında aroma ve aroma aktif bileşiklerindeki değişmeler
-
2014 - 2018 Bilimsel Yayın Teşvik (5 adet)
-
2017 - 2017 GCMSOlfactometric Characterization of Key Odorants in Foods
-
2017 - 2017 Characterization of Volatile Compounds of Shadedried Lavender Lavandula stoechas flowers by Purge Trap Technique
-
2016 - 2017 Barbun (Mullus barbatus Linnaneus 1758) balığının aroma ve aroma aktif bileşikleri ve bu bileşikler üzerine farklı pişirme yöntemlerinin etkileri
-
2015 - 2017 Influence of Olive Ripening and Nonthermal Plasma Process on Aroma-Active, Phenolic Compounds and Other Quality Parameters of Virgin Olive Oil
-
2016 - 2016 PHENOLIC COMPOUNDS IN POMEGRANATE VINEGARS
-
2016 - 2016 Gıda Mühendisliği Bölümü HPLC cihazının bakım ve Onarımı
-
2015 - 2016 Kozan Meslek Yüksekokulu Laboratuvar ve Sınıf Teknolojilerinin İyileştirilmesi
-
2014 - 2016 Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Aroma-Aktif Bileşiklerinin GC-MS-Olfaktometri Tekniği ve Fenol Bileşiklerinin LC-MS/MS ile Karakterizasyonu ve Kıyaslanması
-
2013 - 2016 Antepfıstığında Aroma Maddeleri Ekstraksiyon Yönteminin Optimizasyonu ve Farklı Kavlatma Yöntemlerinin Aroma,Aroma-Aktif ve Fenol Bileşikleri Üzerine Etkileri
-
2013 - 2016 Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (6 Adet)
-
2013 - 2016 Kozan Yerli ve Kozan Misket Çeşitlerinden Elde Edilen Taze Portakal Sularının GC-MS-Olfaktometri Tekniğiyle Aroma-Aktif Bileşiklerinin Karakterizasyonu
-
2013 - 2016 Türk Kahvesinin Aroma ve Aroma-Aktif Bileşikleri Üzerine İki Farklı Kavurma İşleminin Etkisi
-
2013 - 2015 Öküzgözü Şaraplarında Sıkma İşleminin Aroma Maddeleri ve Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi