Akademik Unvanlar
-
2014 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2014 Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2008 - 2009 Yrd. Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2005 - 2008 Öğretim Görevlisi Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Çukurova Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
-
2014 - 2018 MYO Müdürü
Çukurova Üniversitesi, Kozan Meslek Yüksek Okulu
-
2013 - 2015 Bölüm Başkan Yardımcısı
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
-
2015 - 2015 Araştırmacı
University of Illinois- Food Science and Human Nutrition Department, USA
-
2011 - 2015 Araştırmacı
Madrid Autonoma Üniversitesi, CIAL- Gıda Biyoteknolojisi Bölümü- Madrid-İspanya
-
2008 - 2015 Araştırmacı
Münih Teknik Üniversitesi- Fen Fakültesi- Gıda Kimyası Bölümü, Münih- Almanya
-
2012 - 2012 Araştırmacı
Research Centre for Natural Sciences, Hungarian Academy of Sciences, Macaristan
-
2004 - 2005 Araştırmacı
ENITIAA Muhendislik Okulu- Gıda Biyokimyası Bölümü, Nantes-FRANSA
-
2000 - 2000 Araştırmacı
Montpellier INRA-IPV Aroma Laboratuvarı- Fransa
Yönetilen Tezler
-
Türk Kahvesinin Aroma ve Aroma-Aktif Bileşikleri Üzerine İki Farklı Kavurma İşleminin Etkisi
M.Turan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Öküzgözü şaraplarında Sıkma İşleminin Aroma Maddeleri ve Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi
M.Ali(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
NİZİP YAĞLIK VE KİLİS YAĞLIK ÇEŞİTLERİNDEN ELDE EDİLEN ZEYTİNYAĞLARININ AROMA-AKTİF MADDELERİ VE FENOL BİLEŞİKLERİ PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ
S.Kesen(Öğrenci), Doktora, 2014 -
Ticari Saccharomyces cerevisiae mayasının Emir Üzümünden elde edilen şarabın aroma-aktif bileşikleri üzerine etkileri
B.Bağatar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Narenciye ve Geven Ballarının Aroma ve Aroma-Aktif Bileşiklerinin Belirlenmesi
O.Uçkun(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Kalecik Karası üzümlerinden kırmızı şarap üretiminde soğuk maserasyon uygulamasının aroma ve antosiyanin bileşikleri üzerine etkileri
Ö.Sincar(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Osmanlı, Camarosa ve CamarosaxOsmanlı çileklerinin aroma bileşimlerinin belirlenmesi
E.Özge(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
İki farklı şarap mayasının portakal şarabının aroma maddeleri üzerine etkileri
D.Sezgin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Doğal yöntemle ve etilen uygulamasıyla olgunlaştırılan Grand Naine muzlarının aroma bileşimlerinin belirlenmesi
A.Salih(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
Doğu Akdeniz'den Avlanan Kefal (Mugil cephalus) Balığının Aroma-Aktif Bileşikleri
G.Gül(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009