Makaleler
69
Tümü (69)
SCI-E, SSCI, AHCI (22)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (25)
ESCI (3)
Scopus (19)
TRDizin (27)
Diğer Yayınlar (19)
4. Arap Mutfak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.24, sa.1, ss.41-55, 2020 (Hakemli Dergi)
11. Adana-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalına Katılan Ziyaretçilerin Algı ve Memnuniyetleri.
Mustafa Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.14, sa.37, ss.222-239, 2017 (Hakemli Dergi)
12. . Overview of The Turkish Dairy Sector
INDIAN JOURNAL OF DAIRY SCIENCE
, cilt.70, sa.3, ss.249-255, 2017 (ESCI)
14. Kültür, Din ve Yemek Etkileşimi Çerçevesinde Arap Mutfağının Kavramsal Olarak İncelenmesi: Adana İli Örneği
Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED)
, cilt.9, sa.2, ss.561-584, 2016 (Hakemli Dergi)
15. Geleneksel Peynirlerimizin Gastronomi Turizmindeki Önemi
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.4, sa.2, ss.17-39, 2016 (Hakemli Dergi)
17. Traditional Dairy Products in Hatay Province
Journal of International Scientific Publications, Agriculture & Food
, cilt.4, ss.339-347, 2016 (Hakemli Dergi)
18. Yerel Halkın ?Adana-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı?na Yönelik Algı ve Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma
APPLIED COMPUTATIONAL ELECTROMAGNETICS SOCIETY JOURNAL
, cilt.13, sa.2, ss.50-68, 2016 (Hakemli Dergi)
20. Dairy Goat Products of East Mediterranean Region of Turkey: Künefe and Sünme Cheeses.
SCIENTIFIC PAPERS-SERIES D-ANIMAL SCIENCE
, cilt.LIX, ss.288-295, 2016 (ESCI)
21. Destinasyon Markalaşmasında Yerel Simgelerin Logo ve Amblemlerde Kullanılması: Muğla Araştırması
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi/Journal of Travel and Hospitality Management
, cilt.13, sa.1, ss.28-46, 2016 (Hakemli Dergi)
24. Gastronomi Turizminde Otlar Ot Yemekleri ve Sağlıkla İlişkisi Üzerine Bir Değerlendirme
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.3, sa.3, ss.27-42, 2015 (Hakemli Dergi)
25. Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği/Cretan Food Culture and It?s Sustainability
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.3, sa.1, ss.3-13, 2015 (Hakemli Dergi)
26. Girit Yemek Kültürü ve Sürdürülebilirliği
JOURNAL OF TOURİSM AND GASTRONOMY STUDİES
, cilt.3, sa.1, ss.3-13, 2015 (Hakemli Dergi)
27. Effect of Commercial Lipase and Protease Enzymes from Microbiological Sources on Properties of White Cheese
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
, cilt.1, sa.1, ss.1080-1084, 2014 (Hakemli Dergi)
31. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri
AKADEMİK GIDA
, cilt.9, sa.4, ss.25-29, 2011 (Hakemli Dergi)
32. N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.
AKADEMİK GIDA
, cilt.9, sa.4, ss.25-29, 2011 (Hakemli Dergi)
33. Düşük Yağ Oranlı Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Emülgatör Kullanımının Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri
Gıda Dergisi
, cilt.35, sa.2, ss.97-104, 2010 (Hakemli Dergi)
38. Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.23, sa.1, ss.7-14, 2008 (Hakemli Dergi)
39. Kazeinat Kullanımının Beyaz Peynir Randımanı ve Özellikleri Üzerine Etkileri
Gıda
, cilt.31, sa.4, ss.187-194, 2006 (SCI-Expanded)
40. The Effect of Starter Culture Level and Warming of Curd on The Properties of Semi-Hard Goat Cheese
Gıda
, cilt.31, sa.2, ss.93-99, 2006 (Hakemli Dergi)
43. Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
. Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.20, sa.4, ss.107-114, 2005 (Hakemli Dergi)
44. Bazı Yağ İkame Maddelerinin Yağı Azaltılmış Kaşar Peynirinin Randımanı, Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi,
, cilt.20, sa.4, ss.107-114, 2005 (Hakemli Dergi)
45. Mikrobiyolojik Kaynaklı Proteolitik ve Lipolitik Enzim Kullanımının Beyaz Peynirlerin Özellikleri ve Olgunlaşma Hızları Üzerine Etkileri
Gıda
, cilt.29, sa.3, ss.239-248, 2004 (Hakemli Dergi)
48. Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.9, ss.76-85, 2003 (Hakemli Dergi)
49. Kahramanmaraş Tipi Dondurma Üretiminde Salebe Alternatif Stabilizör Olarak Keçiboynuzu Sakızının Kullanım Olanakları.
Gıda Teknolojisi
, cilt.7, sa.2, ss.41-48, 2003 (Hakemli Dergi)
50. Farklı Stabilizörlerle Üretilen Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.18, sa.1, ss.1-8, 2003 (Hakemli Dergi)
52. Farklı Yöntemlerle Kurumaddesi Artırılan Sütlerden Üretilen Yoğurtların Özellikleri
Gıda
, cilt.28, sa.4, ss.429-436, 2003 (Hakemli Dergi)
53. Sade (Vanilyalı) Yoğurt Dondurmalarının Fiziksel ve Duyusal Özellikleri Üzerine Stabilizatörlerin Etkileri
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.7-14, 2003 (Hakemli Dergi)
60. Peyniraltı Suyu Bazlı Rekonstüte Süt İle Üretilen Yoğurtların Özellikleri Üzerine Starter Kültür Oranının Etkileri
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.4, ss.73-80, 2002 (Hakemli Dergi)
66. Laktoperoksidaz Sistemi Aktivasyonu ile Korunan Sütlerden Farklı Oranlarda Starter Kültür Katılarak Üretilen Yoğurtların Özellikleri.
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.15, sa.1, ss.91-98, 2000 (Hakemli Dergi)
67. Peynir Üretiminde Starter Kültürler
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.101-110, 1998 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
60
2. Adana İlinde Arap Yemek Kültürü Üzerine Bir Değerlendirme
The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2019, ss.652-660, (Tam Metin Bildiri)
3. Effects of Using of Proteolytic and Lipolytic Enzyme on Some Properties of White Cheeses.
The International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RPFoods 2018), Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.190, (Özet Bildiri)
4. Skin ripening cheese:Turkish Tulum Cheese.
The International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RPFoods 2018), Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.148-152, (Tam Metin Bildiri)
5. New Concept in Packaging: Whey Protein Edible Films
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.193, (Tam Metin Bildiri)
6. Probiotic Set Yogurts Fortified with Fiber-Rich Persimmon and Apple Powders at Different Fat Ratios.
The International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RPFoods 2018), Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.67-79, (Tam Metin Bildiri)
7. Some Artisanal Cheeses in Turkey: Karataş District.
The International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RPFoods 2018), Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.229, (Özet Bildiri)
8. Adana da Çay ve Kahve Çeşitlerinin Tüketimi Üzerine Bir Araştırma
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1345-1356, (Tam Metin Bildiri)
9. ADANA'DA ÇAY VE KAHVE ÇEŞİTLERİNİN TÜKETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.1345-1356, (Tam Metin Bildiri)
10. Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın Kente Katkılarına İlişkin Paydaş Değerlendirmesi
The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.898-905, (Tam Metin Bildiri)
11. The Biotechnological Utilization Facilities of Dairy Industry Waste: Whey
4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.73, (Tam Metin Bildiri)
12. Effects of different stabilizers on physicochemical and sensory properties of yogurt ice cream
4th North and East European Congress on Food (NEEFood 2017)., Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.113, (Özet Bildiri)
13. The biotechnological utilization facilities of dairy industry waste: Whey.
4th North and East European Congress on Food (NEEFood 2017), Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.73, (Özet Bildiri)
14. Cereal based fermented dairy beverage of West Africa: Déguê.
4th North and East European Congress on Food, Kaunas, Litvanya, 10 - 13 Eylül 2017, ss.72, (Özet Bildiri)
15. Cereal based fermented daıry beverage of West Afrıca: Déguê
4th North and East European Congress on Food (NEEFood), 10 - 13 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
16. Traditional foods and their importance on tourism sector.
II. International Conference Tourism Dynamics and Trends., Sevilla, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.562, (Özet Bildiri)
17. Gastronomy tourism and foodborne disease.
II. International Conference Tourism Dynamics and Trends, Sevilla, İspanya, 26 - 29 Haziran 2017, ss.563-569, (Tam Metin Bildiri)
18. A Framework on Vulnerability Analyses of South East Asian Countries on Goat Husbandry to Climate Change and Food Security.
1st International Conference on Tropical Animal Science and Production (TASP 2016), Bangkok, Tayland, 26 - 29 Temmuz 2016, cilt.2, ss.189-193, (Tam Metin Bildiri)
19. Changes in Composition of Awassi and Saanen Colostrum During Postpartum.
1st International Conference on Tropical Animal Science and Production (TASP 2016), Bangkok, Tayland, 26 - 29 Temmuz 2016, cilt.2, ss.335-338, (Tam Metin Bildiri)
20. The Effects of The Combined Use of Salep and Locust Bean Gum with Some Stabilisers on The Properties of Kahramanmaraş Type Ice Creams
4th International Agriculture and Food Conference,, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
21. Overview of The Turkish Dairy Sector
4th International Agriculture and Food Conference, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2016, ss.3, (Özet Bildiri)
22. Traditional Dairy Products in Hatay Province.
4th International Agriculture and Food Conference, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2016, ss.2, (Özet Bildiri)
23. Dairy Goat Products of East Mediterranean Region of Turkey: Künefe and Sünme Cheeses.
The International Conference of the University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, "Agriculture for Life, Life for Agriculture", Bucharest, Romanya, 9 - 11 Haziran 2016, ss.103, (Özet Bildiri)
24. INCLUSION OF LOCAL FOODS AT MENUS OF HOTELS ANDRESTAURANTS OPERATING IN ADANA AND MERSİN
International Tourism and Hospitality Management Conference, SARAYBOSNA, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
25. Effect of Ripening Temperatures and Microbial Enzymes on Proteolysis in White Pickled Cheese
The3. İnternational Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", 1 - 04 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
26. Effect of ripening temparatures and microbial enzymes on proteolysis in White Pickled Cheese
The 3. International Symposium on"Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.183, (Tam Metin Bildiri)
27. The Traditional Cheeses Produced from Ewe?s Milk in Southeast Anatolia Region of Turkey.
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.195, (Özet Bildiri)
28. Inclusion of Local Foods at Menus of Hotels and Restaurants Operating in Adana and Mersin
ITHMC- International Tourism and Hospitality Management Conference, Sarajevo, Bosna-Hersek, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, ss.54, (Özet Bildiri)
29. Production of persimmon and apple fibers and determination of addition rate and shelf life in probiotic set yogurt production
The 3. International Symposium on"Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.269, (Tam Metin Bildiri)
30. Geopraphical Indication in Turkey.
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.543, (Özet Bildiri)
31. Changes in Composition of Ewe Colostrum During Seven Days Postpartum
Balkan Agricultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.334, (Özet Bildiri)
32. Effect of Commercial Lipase and Protease Enzymes from Microbiological Sources on Properties of White Cheese.
Balkan Agricultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.540, (Özet Bildiri)
33. Changes in Composition of Goat Colostrum During Fifteen Days Postpartum
Balkan Agricultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.566, (Özet Bildiri)
34. Traditional Fermented Milk Products in Turkey
Balkan Agricultural Congress (AGRIBALKAN), Edirne, Türkiye, 8 - 11 Eylül 2014, ss.569, (Özet Bildiri)
35. Sıkma Peynirinin Özellikleri Üzerine Isıl İşlem ve Pıhtılaşma Süresinin Etkileri.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.742-746, (Tam Metin Bildiri)
36. Farklı Oranlarda Tuz İçeren Salamuralarda Depolanan Çiğ ve Isıl İşlem Uygulanmış Sütten Üretilen Sünme Peynirlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.750-754, (Tam Metin Bildiri)
37. Çukurova Bölgesi Süt ve Süt Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu., Denizli, Türkiye, 15 - 16 Kasım 2012, ss.85, (Özet Bildiri)
38. Cheese production by adding lyophilized tomatoes
. 4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd Safe Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.105, (Tam Metin Bildiri)
39. Apple flavored and carbonated whey beverage production.
4th International Congress on Food and Nutrition together with 3rd Safe Consortium International Congress on Food Safety,, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011, ss.156, (Tam Metin Bildiri)
40. Characterization of Proteolysis and Volatile Compounds of Comlek Cheese Sold in Central Anatolia.
Novel Approaches in Food Industry. International Food Congress, İzmir, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, ss.770, (Özet Bildiri)
41. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği: Adana ve Mersin İllerinde Faaliyet Gösteren Restoran İşletmelerine Yönelik Bir Araştırma ve Sonuçları
11. Ulusal Turizm Kongresi, Aydın, Türkiye, 2 - 05 Aralık 2010, ss.154-168, (Tam Metin Bildiri)
42. Traditional Cheese Types in the Mediterranean Region of Turkey.
11th Egyptian Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.133-143, (Tam Metin Bildiri)
43. Types of Yoghurt and Yoghurt Base-Products in the Mediterranean Region of Turkey.
11th Egyptian Conference of Dairy Science and Technology,, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.357-366, (Tam Metin Bildiri)
44. Traditional Production Method and Properties of Kırşehir Comlek Cheese.
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.296-298, (Tam Metin Bildiri)
45. Anamur Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri
6. Gıda Mühendisleri Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2009, ss.137, (Özet Bildiri)
46. Traditional Dairy Goat Products Produced in the Mediterranean Region of Turkey
. XVII. International Congress of Mediterranean Federation of Health and Production of Ruminants., Perugia, İtalya, 29 Mayıs 2009 - 30 Mayıs 2010, ss.11-15, (Tam Metin Bildiri)
47. Hatay Ezme Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.153-157, (Tam Metin Bildiri)
48. Hatay Dil Peynirinin Bazı Kalite Özellikleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.734-738, (Tam Metin Bildiri)
49. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri
Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu, Denizli, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2009, ss.95, (Tam Metin Bildiri)
50. Hatay Künefe Peynirinin Yapılışı ve Özellikleri.
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.745-748, (Tam Metin Bildiri)
51. Present Situation of Goat Production Sector and Some Typical Dairy Cheeses in Turkey.
Third Joint Meeting of the Network of Universities and Research Institutions of Animal Science of the South Eastern Europen Countries, Thessaloniki, Yunanistan, 10 - 12 Şubat 2007, ss.120-125, (Tam Metin Bildiri)
52. The Importance of Geographical Indications and the Cheeses with Geographical Certificated in Balkans and EU Countries.
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2005 - 04 Ekim 2015, ss.189, (Özet Bildiri)
53. Yozgat Yöresinde Üretilen Küp (Çanak) Peynirlerinin Yapım Tekniği ve Özellikleri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.247-249, (Tam Metin Bildiri)
54. Hatay Sünme Peynirinin Yapılışı, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.236-241, (Tam Metin Bildiri)
55. Çökelek Peyniri ve Çökelek Kullanılarak Yapılan Bazı Yöresel Peynir Çeşitleri
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.242-246, (Tam Metin Bildiri)
56. Kaşar Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri Üzerine Farklı Ambalaj Materyali ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri
GAP III. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.67-72, (Tam Metin Bildiri)
57. Peynirde Olgunlaşmayı Saptamada Uygulanan Analiz Yöntemleri.
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (SEYES 2003), İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.381-386, (Tam Metin Bildiri)
58. Salamura Peynirlerde Tuzlamanın Mikrobiyolojik Biyokimyasal ve Fiziksel Etkileri
Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2003, ss.341-346, (Tam Metin Bildiri)
59. Farklı Tuzlardan Hazırlanan Salamuralarda Tuzlanan ve Olgunlaştırılan Beyaz Peynirlerin Özellikleri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, ss.401-410, (Tam Metin Bildiri)
60. Lipolitik Enzim (Piccantase A) Kullanımının Yoğurtların Bazı Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri.
Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri VI. Süt ve Süt ürünleri Sempozyumu Tebliğler Kitabı, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2000, ss.450-457, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
9
1. New Concept in Packaging: Milk Protein Edible Films
Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Malik, A., Erginkaya, Z., Erten. H., Editör, Springer, London/Berlin , Berlin, ss.537-567, 2019
2. Traditional Cheeses of Mediterranean Region in Turkey
Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America, Oluk., C.Karaca, O.B., , Editör, Bentham Science Publishers On The Internet, New York, ss.307-336, 2019
3. Hatay: Antakya Künefesi.
Bir Yerin Tabaktaki Kimliği, Melahat Yıldırım Saçılık, Samet Çevik, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.217-227, 2019
4. Traditional Cheeses of Mediterranean Region, Turkey.
Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America. Current Developments in Food and Nutrition Research (Volume 1)., Celile Aylin Oluk, Oya Berkay KARACA, Editör, Bentham Science Publishers Pte. Ltd., ss.307-335, 2019
5. Brazilian Traditional Cheeses
Traditional Cheeses from Selected Regions in Asia, Europe, and South America. Current Developments in Food and Nutrition Research (Volume 1)., Celile Aylin OLUK, Oya BeRkay KARACA, Editör, Bentham Science Publishers Pte. Ltd., ss.84-129, 2019
6. New Concept in Packaging: Milk Protein Edible Films.
Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies,, Abdul Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, ss.537-565, 2019
7. The current approaches and challenges of biopreservation.
Food Safety & Preservation, Grumezescu A.M., Holban, A.M, Editör, Elsevier Science, Oxford/Amsterdam , London, ss.565-597, 2018
8. The current approaches and challenges of biopreservation
Food Safety Preservation. Modern Biological Approaches to Improving Consumer Health, Alexandru Mihai Grumezescu and Alina Maria Holban, Editör, Elsevier, London, ss.565-597, 2018
9. Functional food ingredients and nutraceuticals, Milk proteins as Nutraceuticals Nanoscience and Food Industry
NanoScience in Food Chemistry as nutraceuticals, Alexandru Mihai Grumezescu, Editör, Elsevier, London, ss.715-759, 2016
Diğer Yayınlar
3