Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılmas...
Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.
Atıf İçin Kopyala
GÜVEN M.
,
KARACA O. B.
Dünya Gıda Dergisi, cilt.9, ss.76-85, 2003 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Derleme
Cilt numarası:
9
Basım Tarihi:
2003
Dergi Adı:
Dünya Gıda Dergisi
Sayfa Sayıları:
ss.76-85
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet