Desteklenen Projeler
-
2021 - 2022 Siyah Kuş Kirazı Aronia melanocarpa İlavesinin Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2018 - 2019 Farklı Oranlarda Hint İnciri (Opuntia ficus-indica) İlavesinin Probiyotik Meyveli Yoğurtların Bazı Özellikleri Üzerine Etkileri
-
2017 - 2017 Cereal Based Fermented Dairy Beverage of West Africa: Degue
-
2015 - 2016 Yöresel Yemeklere Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinin Menülerinde Yer Verilme Durumu Adana ve Mersin Bölgesinde Bir Araştırma
-
2014 - 2016 Effects of different prebiotic stabilisers and types of molasses on physicochemical, sensory, colour and mineral characteristics of probiotic set yoghurt
-
2015 - 2015 Production of Persimmon and Apple Fibers and Determination of Addition Rate and Shelf Life in Probiotic Set Yogurt Production
-
2014 - 2014 Effect of Commercial Lipase and Protease Enzymes from Microbiological Sources on Properties of White Cheese
-
2012 - 2013 Liyofilize Domates Tozu Kullanılarak Üretilen Peynirlerin Özellikleri Üzerine Farklı Pıhtılaşma Sürelerinin Etkileri
-
2012 - 2013 Trabzon Hurması ve Elma Lifi İlavesinin Yağ Oranları Farklı Probiyotik Set Yoğurtların Fiziksel, Kimyasal, Reolojik, Duyusal Özellikleri ve Mineral Profili Üzerine Etkileri
-
2000 - 2002 Keçiboynuzu Sakızının ve Diğer Stabilizörlerle Kombine Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Fizikokimyasal ve Duyusal Nitelikleri Üzerine Etkileri