N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.
Atıf İçin Kopyala
KARACA O. B.
AKADEMİK GIDA, cilt.9, sa.4, ss.25-29, 2011 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
9
Sayı:
4
-
Basım Tarihi:
2011
-
Dergi Adı:
AKADEMİK GIDA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Academic Search Premier, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.25-29
-
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet