N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.


KARACA O. B.

AKADEMİK GIDA, cilt.9, sa.4, ss.25-29, 2011 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 9 Sayı: 4
  • Basım Tarihi: 2011
  • Dergi Adı: AKADEMİK GIDA
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Academic Search Premier, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.25-29
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet