Yayınlar & Eserler

Makaleler 123
Tümü (123)
SCI-E, SSCI, AHCI (53)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (53)
Scopus (52)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (60)

123. Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler

GIDA , cilt.2, sa.14, ss.171-174, 1989 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 142

1. PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI

8. ULUSLARARASI BAŞÖĞRETMEN EĞİTİM VE YENİLİKÇİ BİLİMLER KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2023, ss.407-412, (Tam Metin Bildiri)

2. Kebap Tüketiminde Algılanan Riskler

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 19 Kasım 2022, cilt.1, ss.59, (Özet Bildiri)

3. A Study On Stability Of Avocado Puree

11. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi., Antalya, Türkiye, 16 Kasım 2022, cilt.1, (Özet Bildiri)

4. Mersin Merkez İlçelerinde Yaşayan Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Kadınların Gıda Hijyen Uygulamaları Üzerine Bir Araştırma

1. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.140-141, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Devam Formülü Ürününde Cronobacter sakazakii Nedeni ile Geri çağırma Tatbikatı: Vaka analizi

1. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.44, (Özet Bildiri)

6. Fruit Quality Characterization of Some Clementine, Nova and Robinson Mutants

14th International Citrus Congress, Mersin, Türkiye, 06 Kasım 2022, cilt.1, ss.63, (Özet Bildiri)

7. Organik Gıda Ürünlerinde Etiketleme, Satış Koşulları Ve Piyasa Denetim Ve Kontrolleri.

Anadolu 9th Internatıonal Conference On Applıed Scıences, Diyarbakır, Türkiye, 11 Haziran 2022, cilt.1, ss.6-12, (Tam Metin Bildiri)

8. Güvenilir Gıda Tedarik Zincirinde Soğuk Zincir Lojistiği ve Sürdürülebilirlik

Anadolu 9th International Conference On Applied Sciences., Diyarbakır, Türkiye, 10 Haziran 2022, cilt.1, ss.1-5, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Bebek Mamalarında Bacillus cereus Varlığının Araştırılması

6th International Mediterranean Science and Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 25 Kasım - 27 Ekim 2021, cilt.1, ss.475-478, (Tam Metin Bildiri)

10. The Effect of Cold Press Oil Extraction Method on Transfer of Ochratoxin A To The Oil From Contaminated Olives

2nd International / 12th National Food Engineering Congress, 25 - 27 Kasım 2021, cilt.43, ss.171-176, (Tam Metin Bildiri)

11. Investıgatıon of the Presence Of Bacillus cereus In Infant Food And Rıce Flours

Cukurova 7th International Scientific Researches Conference, Adana, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, cilt.1, ss.252, (Özet Bildiri)

14. Investigation of Moulds in Salted Yoghurt (Concentrated Yoghurt)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET-Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.83, (Tam Metin Bildiri)

15. Effect of ListexTM P100 Bacteriophage on Listeria spp. Isolated from Chicken Enterprises

6.National Veterinary and Food Hygiene Congress, Van, Türkiye, ss.55, (Tam Metin Bildiri)

17. Thermal Inactivation of Staphylococcus aureus in Broth

NAFI kongre, Aydın, Türkiye, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

18. Investigation on the effect of lysosyme on Clostridium tyrobutyricum in vitro and on produced cheese

23rd International ICFMH Symposium, İstanbul, Türkiye, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

19. Investigation of Moulds in Salted Yoghurt (Concentrated Yoghurt)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET-Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.83, (Tam Metin Bildiri)

20. Phage Applications in Food Safety

Bacterophages and Probiotics-Alternatives to Antibiotics Conference., Gürcistan, ss.89, (Tam Metin Bildiri)

21. Utilisation of molecular techniques for the identification of Salmonella from foodstuffs

VTT Symposium (Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus), Finlandiya, ss.151, (Tam Metin Bildiri)

22. Aflatoxın Contamınatıon In Sunflower Oıl

19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, ss.1079, (Tam Metin Bildiri)

23. Investigation of the Microbial Quality of the Traditional Simit Sold in Adana, Turkey

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, ss.648, (Tam Metin Bildiri)

24. Mıcrobıologıcal Qualıty Of Peanut Butter

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, ss.633, (Tam Metin Bildiri)

26. Requirement ofan intelligent food packaging under modified atmosphere conditions

Spoilage 2017The International Conference on Microbial Spoilers in Food., Fransa, ss.83, (Tam Metin Bildiri)

27. Salmonella enteritidis PT4 ile Enfekte Olmuş Yumurtalarda Isıl İşlem Uygulaması

8, Kükem kongresi Özel Sayısı, Ankara, Türkiye, cilt.16, ss.66, (Özet Bildiri)

28. The Presence Of Listeria Spp. In Nuts And Nut Products

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, ss.106, (Tam Metin Bildiri)

29. Monitoring Aflatoxin for Peanuts

Agribalkan, Balkan Agricultural Congress., Edirne, Türkiye, ss.585, (Tam Metin Bildiri)

30. Effect of plum sauce, pomegranate sauce and lemon juice on some microbiological quality parameters of traditional raw meat-ball (cig köfte)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET- Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.85, (Tam Metin Bildiri)

32. Biofilms of Pathogens

Roundtable workshop, Macaristan, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

33. Risk assessment of microbial problems and preventive actions in dairy Industry

VTT Symposium (Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus), Finlandiya, ss.122, (Tam Metin Bildiri)

34. Ocurence of Aflatoxin M1 in milk and milk products consumed in Adana, Turkey

Juni Ifado-Kongresszentrum Westfalenhallen Dortmund, Almanya, ss.13, (Tam Metin Bildiri)

35. Çevre Kirliliği Ve Çölleşme

Çölleşen Dünya ve Türkiye Örneği Sempozyum Kitabı, Erzurum, Türkiye, ss.786, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

40. Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi-KADAUM, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.87-88, (Tam Metin Bildiri)

41. Gıda İşletmelerinde Biyolojik Risklerin İş Güvenliğine Etkisi Ve Önlenmesi

I. Uluslararası, X. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi., Adana, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

42. CriticalView to OrganicAgriculture: Rights and Wrongs

Agroecology For Organic Agriculture. BIOFARM project. Department of Agriculture, Food Environment and Forestry, University of Florence-ITALY, Florence, İtalya, 11 - 15 Kasım 2019

43. Effect of Solvent Extraction on Aflatoxin Concentration for Sunflower Oil: First Report.

2nd International Eurasian Coference on Biological and Chemical Sciences, 28 - 29 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

44. O.Effect of Solvent Extraction on Aflatoxin Concentration for Sunflower Oil: First Report.

2nd International Eurasian Coference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

47. Peynirlerde Clostridium türleri ve Yarattığı Sorunlar

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019

48. Tavuk Karkasından Termofilik Campylobacter Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması

BESD-Bir Tavukçuluk Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, ss.40, (Özet Bildiri)

49. Tavuk Karkasından Termofilik Campylobacter Türlerinin İzolasyonu ve Tanımlanması

BESD-Bir Tavukçuluk Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 24 - 28 Nisan 2019, ss.40, (Özet Bildiri)

50. Effect of Extraction Methods Used in Sunflower Oil Process on Aflatoxin Concentration

YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.11, (Özet Bildiri)

51. Biyoteknolojik Buluşların Fikri Sinai Haklar ile Korunması.

7. Çukurova Biyoteknoloji Günleri, Adana, Türkiye, 10 - 11 Mart 2019, ss.5, (Özet Bildiri)

52. Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik.

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 28 - 30 Ekim 2018, ss.87-88, (Özet Bildiri)

53. Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 28 - 30 Ekim 2018, ss.173-181, (Tam Metin Bildiri)

54. Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 28 - 30 Ekim 2018, ss.88-89, (Özet Bildiri)

56. Microbiological Quality of Some Fishes Consumed in Adana.

3rd International Congress On Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.67, (Özet Bildiri)

57. Determınatıon Of Some Mıcrobıologıcal Propertıes Of The Peanuts Grown In Osmanıye Provınce From Storage

3rd International Congress On Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.75, (Özet Bildiri)

58. . Bazı Su Kaynaklarından Salmonella Bakteriyofajının İzolasyonu ve Tanımlanması

International Congres of Agriculture, Envirorement and Health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ağustos 2018, ss.48, (Özet Bildiri)

59. Effects of Different Peeling Methods on Aflatoxin Levels of Pistachios.

XXX. International Horticultural Congress, Nevşehir, Türkiye, 12 - 16 Ağustos 2018, ss.20, (Özet Bildiri)

60. Aflatoxin biosynthesis genes and aflatoxin production by Aspergillus flavus.

IV. International Agriculture Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.60, (Özet Bildiri)

61. Microbiological Quality of the Peanuts Grown in Osmaniye Province at Harvest: First Report.

IV. International Agriculture Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.61, (Özet Bildiri)

62. Investigation of Some Microbiological Properties of Roasted Peanuts Purchased from Adana Province in Turkey: First Report

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

63. Investigation of Some Microbiological Properties of Roasted Peanut Purchased from Adana Province

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.53, (Özet Bildiri)

64. The Mıcrobıologıcal Qualıty Of Edıble Nuts

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.54, (Özet Bildiri)

65. Thermal inactivation of some pathogenic bacteria in broth and mantı

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.35, (Özet Bildiri)

66. Comparison of two different methods for the identification of Salmonella spp from poultry samples

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.55, (Özet Bildiri)

67. Evaluatıon of The Presence Of Aeromonas hydrophila in Some Fıshes Consumed ın Adana

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.181, (Tam Metin Bildiri)

70. Household Food Waste in Turkey: Consumer Behavior and Perception

International Conference on Social Sciences and Interdisciplinary Studies, Birleşik Krallık, 7 - 08 Ağustos 2017, cilt.3, ss.53, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

71. Household Food Waste in Turkey: Consumer Behavior and Perception

International Conference on Social Sciences and Interdisciplinary Studies, Londra, Birleşik Krallık, 08 Ağustos 2017, ss.57, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

72. Determination of hygiene conditions and antimicrobial efficacy of disinfectant used in a catering company in Adana, Turkey

6 th International Conference on Food Safety & Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Temmuz 2017, cilt.2, sa.2, ss.52, (Tam Metin Bildiri)

73. Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri

Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)

74. Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri

Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Kasım 2016, ss.41-45, (Tam Metin Bildiri)

77. Türkiye'de Yerfıstığında Aflatoksin Mücadelesinde Yeni Bir Biyopestisit: Aspergillus flavus NRRL 21882 (Afla-guard)

6th Plant Protection Congress with International Participation, Konya, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2016, ss.76, (Tam Metin Bildiri)

78. Tabakta Kalan Yemekler: Üniversite Yemekhanesinden Örnek

XII.Tarım Ekonomisi Kongresi, Isparta, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2016, ss.2067-2074, (Tam Metin Bildiri)

79. Küf Gelişimi ve Mikotoksin Üretiminin Kontrolünde Alglerin Kullanımı

18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2015, ss.131

80. ListexTM P100 Bakteriyofajının Tavuk İşletmelerinden İzole Edilen Listeria spp.'ler Üzerine Etkisi

. 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.54, (Özet Bildiri)

81. Yerellerde, Kadının Toplumsal Cinsyet Eşitsizliğindeki Durumu

Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Adana, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2015, ss.397-411, (Tam Metin Bildiri)

82. Adana?da Tüketilen Bazı Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesi

Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Adana, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2015, ss.257-264, (Tam Metin Bildiri)

83. Adana?da Tüketilen Bazı Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesi

Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Adana, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2015, ss.257-264, (Tam Metin Bildiri)

84. Biofilms in Drinking Water Distribution Systems

The International Conference On Cıvıl And Envıronmental Engıneerıng, Nevşehir, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, ss.182, (Tam Metin Bildiri)

85. Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi

13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu,, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.179-180, (Tam Metin Bildiri)

86. Yerfıstığının Yağlık Olarak Değerlendirilmesi

Yabited, 2. Bitkisel Yağ Kongresi,, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.196, (Özet Bildiri)

87. Çikolata Ürünlerinde Salmonella Riski

". İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.384, (Özet Bildiri)

88. Çikolata ve Çikolata Ürünlerinde Salmonella Riski

İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.384

89. Yerfıstığında Mikrobiyolojik Riskler

5.Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi, Adana, Türkiye, 20 Nisan - 22 Mayıs 2015, ss.120, (Özet Bildiri)

91. Gıda İşletmelerinde Biyofilm ve Biyofilmle Mücadele Yöntemleri

5. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, ss.60, (Özet Bildiri)

93. Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.950-953, (Tam Metin Bildiri)

94. Geleneksel Bir Ürün:Simit

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1064-1067, (Tam Metin Bildiri)

95. Bici Bici?nin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.955-958, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

96. Mikrobiyal Biyoteknoloji

Çukurova 1.Biyoteknoloji Günleri, Adana, Türkiye, 21 - 22 Mart 2013, (Tam Metin Bildiri)

97. Piyasada Satışa Sunulan Şirden Dolmalarının Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.247-248, (Tam Metin Bildiri)

100. ?Zeytin ve Zeytinyağında Mikotoksin Problemi

7.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.124, (Özet Bildiri)

101. Un ve Unlu Mamullerde Mikotoksin Sorunu

1.Ulusal Palandöken Toksikoloji Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2010, ss.88-89, (Tam Metin Bildiri)

102. The use of Propolis as an alternative to antibiotic growth promoters in broiler diets

Book of Abstracts, XXIII World?s Poultry Congress, Brisbane, Avustralya, 30 Haziran - 04 Temmuz 2008, ss.482, (Tam Metin Bildiri)

103. ?Adana Piyasasında Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Üzümlerde Okratoksin A Varliğı

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.211, (Özet Bildiri)

105. ?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.203, (Özet Bildiri)

106. Determination of ochratoxin A by ELISA and isolation of moulds from grapes and raisins sold in markets and bazaar

2nd Open Seminar arranged by SAFOODNET- Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Ekim 2007, ss.106, (Tam Metin Bildiri)

107. Adsorption of ochratoxin A by Saccharomyces cerevisiae

29th Mycotoxin Workshop, Fellbach, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2007, cilt.1, sa.1, ss.138, (Özet Bildiri)

108. Removal of aflatoxin B1 by Lactobacillus and Bifidobacterium strains

29th Mycotoxin Workshop, Fellbach, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2007, cilt.1, sa.1, ss.139, (Özet Bildiri)

109. Investigation of moulds in salted yoghurts (concentrated yoghurt).

). Microbial Contaminats and Contaminaton Routes in Food Industry-Material Seminar., Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.7, (Özet Bildiri)

110. Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi

?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.311, (Özet Bildiri)

111. Salmonella Enteritidis Üzerine Mikrodalga Etkisinin Yumurta Örneklerinde Araştırılmas

2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.664-670, (Tam Metin Bildiri)

112. Üzüm,Üzüm suyu ve Şarapta Okratoksin A Sorunu

Türkiye 9 Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.412-424, (Tam Metin Bildiri)

114. Ülkemiz Açısından Sorun Olan Mikotoksinler ve Riskli Gıda Maddeleri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.681-684, (Tam Metin Bildiri)

115. Mikotoksinlerin Uzaklaştırılmasında Probiyotik Laktik Asit Bakterilerinin Kullanım

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.417-420, (Tam Metin Bildiri)

116. Mikotoksin Analizlerinde Biyosensörlerin Kullanımı

II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Haziran 2005, ss.184, (Özet Bildiri)

117. Fusarium mikotoksinleri

II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Haziran 2005, ss.183, (Özet Bildiri)

118. Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler

Gıda Kongresi, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2005, ss.201-204, (Tam Metin Bildiri)

119. Probiyotik Bakterilerin Canlılığının Korunmasinda Enkapsülasyon Tekniğinin Kullanımı

Gıda Kongresi, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2005, ss.326-329, (Tam Metin Bildiri)

120. Çiğ Köftenin Gıda Güvenliği Açısından Önemi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 Eylül - 24 Haziran 2004, ss.206-210, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

121. Geleneksel, Ekstra Geleneksel ve Ev Tipi Reçellerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.211-214, (Tam Metin Bildiri)

122. Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.215-218, (Tam Metin Bildiri)

123. Oligosakkaritlerin Probiyotik Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2004, ss.29, (Özet Bildiri)

124. Işınlamanın Küf Gelişimi ve Mikotoksin Kontrolü Üzerine Etkisi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2004, ss.29, (Özet Bildiri)

125. Süt ve Ürünlerinde Aflatoksin M1 Problemi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2004, ss.66, (Özet Bildiri)

127. Antifungal activity production methods and commercial cultures on the microbiological properties of Ayran

International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.369-371, (Tam Metin Bildiri)

128. Günümüzde Et Ve Et Ürünleri Sektörüne Bakış

3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.221-238, (Tam Metin Bildiri)

129. Antifungal Activity Of Several Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria

GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Stuttgart, Almanya, 25 - 27 Eylül 2003, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

130. Mikrodalgada Kavurmanın Aflatoksin B1 Üzerine Etkisinin Yerfıstıklarında Araştırılması

1. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2003, ss.178, (Özet Bildiri)

131. Günümüzde Süt ve Süt Ürünleri Sektörüne Bakış

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2003, ss.104-110, (Tam Metin Bildiri)

132. Kakaolu Fındık Kremalarında Koliform Bakteri ve E.coli aranması

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2003, ss.7-11, (Tam Metin Bildiri)

133. Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi

1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2003, ss.1-6, (Tam Metin Bildiri)

134. Yumurta Akının Bacillus Üzerine Antimikrobiyal Etkisi

11. Kükem Kongresi, Isparta, Türkiye, 6 - 09 Eylül 1999, ss.1, (Tam Metin Bildiri)

135. Olgunlaştırılmış Urfa Peynirlerinde Mikrobiyolojik Bir Çalışma

Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.337-346, (Tam Metin Bildiri)

136. Olgunlaştırılmış Urfa Peynirlerinde Mikrobiyolojik bir Çalışma

Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.337-346, (Tam Metin Bildiri)

137. Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-327, (Tam Metin Bildiri)

138. Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması

Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-317, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 17

2. Kooperatifçilik ve Küçük Aile İşletmeciliği

Karmatsan Basım Yayın Matbaacılık Promosyon ve Reklam Ürünleri Limited Şirketi, Ankara, 2022

4. Gıda Kaynaklı Hastalıklar Ve Yapılması Gereken İşlemler Çerçevesinde Önemli Yasal Mevzuat Başlıklari İçeren Kılavuz

Gıda Mühendisleri Odası Yayını. Karmatsan Basım Yayın Matbaacılık Promosyon ve Reklam Ürünleri Limited Şirket, Ankara, 2022

5. Devam Formülü Ürününde Cronobacter sakazakii Nedeni ile Geri çağırma Tatbikatı: Vaka Analizi

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Neriman Bağdatlıoğlu, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.140-148, 2022

6. Food Processing

A Glance at Food Processing Applications, Işıl Var, Sinan UZUNLU, Editör, InTech Open Book Stats, Londrina, ss.1-5, 2022

10. Introductory Chapter: Active Antimicrobial Food

Active Antimicrobial Food Packaging, VAR I., Editör, Intech Open Book, Zagreb, ss.1-5, 2018

11. Biofilm Structure of Foodborne Pathogens

Antimicrobial Research: Novel bioknowledge and educational programs, A. Méndez-Vilas, Editör, Formatex Research Center Press, Badajoz, ss.301-307, 2017

12. The new approach: The control of aflatoxin contamination at harvest, drying, pre-storage and storage periods in peanut

Aflatoxin-Control, Analysis, Detection and Health Risks, Lukman Bola Abdulra'uf, Editör, Intech Open Book Stats Publications, Londra, ss.45-66, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

13. First Report of Mycotoxins in Second Peanuts Crop in Adana and Osmaniye at Harvest, Drying, Prestorage and Storage Periods

InTech Open Book Stats; AFLATOXIN CONTROL, ANALYSIS, DETECTION AND HEALTH RISKS, Lukman Bola Abdulrauf, Editör, Croatia Legal Deposit, Zagreb, ss.193-209, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

14. The new approach: The control of aflatoxin contamination at harvest, drying, pre-storage and storage periods in peanut

AFLATOXIN CONTROL, ANALYSIS, DETECTION AND HEALTH RISKS, Lukman Bola Abdulra’uf, Editör, Printed in Croatia Legal deposit, ss.45-67, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

15. Tatlıcılık" SokaktaYaşayan

Tatlıcılık Eğitimi Kitabı, Adana, 2006

16. Kebapçılık" SokaktaYaşayan

Kebapçılık Eğitimi Kitabı, Adana, 2006
Metrikler

Yayın

292

Yayın (WoS)

55

Yayın (Scopus)

54

Atıf (WoS)

1075

H-İndeks (WoS)

15

Atıf (Scopus)

1371

H-İndeks (Scopus)

15

Proje

81

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

35

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları