Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakter...
Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler
Atıf İçin Kopyala
Kabak B.
,
VAR I.
Gıda Kongresi, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2005, ss.201-204
Yayın Türü:
Bildiri / Tam Metin Bildiri
Basıldığı Şehir:
İzmir
Basıldığı Ülke:
Türkiye
Sayfa Sayıları:
ss.201-204
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet