Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Et ve Et Ürünlerinde Biyojenik Aminler

GIDA , cilt.2, sa.14, ss.171-174, 1989 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI

8. ULUSLARARASI BAŞÖĞRETMEN EĞİTİM VE YENİLİKÇİ BİLİMLER KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2023, ss.407-412

Kebap Tüketiminde Algılanan Riskler

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 19 Kasım 2022, cilt.1, ss.59

A Study On Stability Of Avocado Puree

11. Uluslararası Türk Mikrobiyoloji Kongresi., Antalya, Türkiye, 16 Kasım 2022, cilt.1

Devam Formülü Ürününde Cronobacter sakazakii Nedeni ile Geri çağırma Tatbikatı: Vaka analizi

1. Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 Kasım 2022, cilt.1, ss.44

Fruit Quality Characterization of Some Clementine, Nova and Robinson Mutants

14th International Citrus Congress, Mersin, Türkiye, 06 Kasım 2022, cilt.1, ss.63

Organik Gıda Ürünlerinde Etiketleme, Satış Koşulları Ve Piyasa Denetim Ve Kontrolleri.

Anadolu 9th Internatıonal Conference On Applıed Scıences, Diyarbakır, Türkiye, 11 Haziran 2022, cilt.1, ss.6-12

Güvenilir Gıda Tedarik Zincirinde Soğuk Zincir Lojistiği ve Sürdürülebilirlik

Anadolu 9th International Conference On Applied Sciences., Diyarbakır, Türkiye, 10 Haziran 2022, cilt.1, ss.1-5 Sürdürülebilir Kalkınma

Bebek Mamalarında Bacillus cereus Varlığının Araştırılması

6th International Mediterranean Science and Engineering Congress, Antalya, Türkiye, 25 Kasım - 27 Ekim 2021, cilt.1, ss.475-478

The Effect of Cold Press Oil Extraction Method on Transfer of Ochratoxin A To The Oil From Contaminated Olives

2nd International / 12th National Food Engineering Congress, 25 - 27 Kasım 2021, cilt.43, ss.171-176

Investıgatıon of the Presence Of Bacillus cereus In Infant Food And Rıce Flours

Cukurova 7th International Scientific Researches Conference, Adana, Türkiye, 7 - 08 Eylül 2021, cilt.1, ss.252

Investigation of Moulds in Salted Yoghurt (Concentrated Yoghurt)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET-Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.83

Investigation of Moulds in Salted Yoghurt (Concentrated Yoghurt)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET-Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.83

Phage Applications in Food Safety

Bacterophages and Probiotics-Alternatives to Antibiotics Conference., Gürcistan, ss.89

Utilisation of molecular techniques for the identification of Salmonella from foodstuffs

VTT Symposium (Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus), Finlandiya, ss.151

Aflatoxın Contamınatıon In Sunflower Oıl

19th International Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, ss.1079

Investigation of the Microbial Quality of the Traditional Simit Sold in Adana, Turkey

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, ss.648

Mıcrobıologıcal Qualıty Of Peanut Butter

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Bosna-Hersek, ss.633

Requirement ofan intelligent food packaging under modified atmosphere conditions

Spoilage 2017The International Conference on Microbial Spoilers in Food., Fransa, ss.83

Salmonella enteritidis PT4 ile Enfekte Olmuş Yumurtalarda Isıl İşlem Uygulaması

8, Kükem kongresi Özel Sayısı, Ankara, Türkiye, cilt.16, ss.66

The Presence Of Listeria Spp. In Nuts And Nut Products

5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, ss.106

Monitoring Aflatoxin for Peanuts

Agribalkan, Balkan Agricultural Congress., Edirne, Türkiye, ss.585

Effect of plum sauce, pomegranate sauce and lemon juice on some microbiological quality parameters of traditional raw meat-ball (cig köfte)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET- Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.85

Biofilms of Pathogens

Roundtable workshop, Macaristan, ss.1

Risk assessment of microbial problems and preventive actions in dairy Industry

VTT Symposium (Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus), Finlandiya, ss.122

Ocurence of Aflatoxin M1 in milk and milk products consumed in Adana, Turkey

Juni Ifado-Kongresszentrum Westfalenhallen Dortmund, Almanya, ss.13

Çevre Kirliliği Ve Çölleşme

Çölleşen Dünya ve Türkiye Örneği Sempozyum Kitabı, Erzurum, Türkiye, ss.786 Sürdürülebilir Kalkınma

Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi-KADAUM, Türkiye, 28 - 30 Kasım 2018, ss.87-88

Gıda İşletmelerinde Biyolojik Risklerin İş Güvenliğine Etkisi Ve Önlenmesi

I. Uluslararası, X. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi., Adana, Türkiye, 23 - 26 Ekim 2019

CriticalView to OrganicAgriculture: Rights and Wrongs

Agroecology For Organic Agriculture. BIOFARM project. Department of Agriculture, Food Environment and Forestry, University of Florence-ITALY, Florence, İtalya, 11 - 15 Kasım 2019

Effect of Solvent Extraction on Aflatoxin Concentration for Sunflower Oil: First Report.

2nd International Eurasian Coference on Biological and Chemical Sciences, 28 - 29 Haziran 2019

O.Effect of Solvent Extraction on Aflatoxin Concentration for Sunflower Oil: First Report.

2nd International Eurasian Coference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 28 - 29 Haziran 2019

Biological Control of Aflatoxin Contamination in Corn Using a Biopesticide (Aspergillus flavus NRRL 21882-Afla- guard)

4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019, ss.654

Peynirlerde Clostridium türleri ve Yarattığı Sorunlar

2. Ulusal Sütçülük Kongresi, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019

Effect of Extraction Methods Used in Sunflower Oil Process on Aflatoxin Concentration

YABİTED Bitkisel Yağ Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.11

Biyoteknolojik Buluşların Fikri Sinai Haklar ile Korunması.

7. Çukurova Biyoteknoloji Günleri, Adana, Türkiye, 10 - 11 Mart 2019, ss.5

Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik.

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 28 - 30 Ekim 2018, ss.87-88

Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 28 - 30 Ekim 2018, ss.173-181

Mühendislik Eğitimi ve Mesleğinde Cinsiyetçilik

II. Çukurova Kadın Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 28 - 30 Ekim 2018, ss.88-89

Microbiological Quality of Some Fishes Consumed in Adana.

3rd International Congress On Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.67

Determınatıon Of Some Mıcrobıologıcal Propertıes Of The Peanuts Grown In Osmanıye Provınce From Storage

3rd International Congress On Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, ss.75

. Bazı Su Kaynaklarından Salmonella Bakteriyofajının İzolasyonu ve Tanımlanması

International Congres of Agriculture, Envirorement and Health, Aydın, Türkiye, 26 - 28 Ağustos 2018, ss.48

Effects of Different Peeling Methods on Aflatoxin Levels of Pistachios.

XXX. International Horticultural Congress, Nevşehir, Türkiye, 12 - 16 Ağustos 2018, ss.20

Aflatoxin biosynthesis genes and aflatoxin production by Aspergillus flavus.

IV. International Agriculture Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.60

Microbiological Quality of the Peanuts Grown in Osmaniye Province at Harvest: First Report.

IV. International Agriculture Congress, Nevşehir, Türkiye, 5 - 08 Temmuz 2018, ss.61

Investigation of Some Microbiological Properties of Roasted Peanut Purchased from Adana Province

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.53

The Mıcrobıologıcal Qualıty Of Edıble Nuts

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.54

Thermal inactivation of some pathogenic bacteria in broth and mantı

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.35

Comparison of two different methods for the identification of Salmonella spp from poultry samples

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.55

Evaluatıon of The Presence Of Aeromonas hydrophila in Some Fıshes Consumed ın Adana

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.181

Household Food Waste in Turkey: Consumer Behavior and Perception

International Conference on Social Sciences and Interdisciplinary Studies, Birleşik Krallık, 7 - 08 Ağustos 2017, cilt.3, ss.53 Sürdürülebilir Kalkınma

Household Food Waste in Turkey: Consumer Behavior and Perception

International Conference on Social Sciences and Interdisciplinary Studies, Londra, Birleşik Krallık, 08 Ağustos 2017, ss.57 Sürdürülebilir Kalkınma

Determination of hygiene conditions and antimicrobial efficacy of disinfectant used in a catering company in Adana, Turkey

6 th International Conference on Food Safety & Regulatory Measures, Milan, İtalya, 5 - 07 Temmuz 2017, cilt.2, sa.2, ss.52

Geleneksel Meyve Ekşileri ve Antimikrobiyal Özellikleri

Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016

Geleneksel Meyve Ekşilerinin Antimikrobiyal Özellikleri

Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Kasım 2016, ss.41-45

Türkiye'de Yerfıstığında Aflatoksin Mücadelesinde Yeni Bir Biyopestisit: Aspergillus flavus NRRL 21882 (Afla-guard)

6th Plant Protection Congress with International Participation, Konya, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2016, ss.76

Tabakta Kalan Yemekler: Üniversite Yemekhanesinden Örnek

XII.Tarım Ekonomisi Kongresi, Isparta, Türkiye, 25 - 27 Mayıs 2016, ss.2067-2074

Küf Gelişimi ve Mikotoksin Üretiminin Kontrolünde Alglerin Kullanımı

18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 19 Aralık 2015, ss.131

ListexTM P100 Bakteriyofajının Tavuk İşletmelerinden İzole Edilen Listeria spp.'ler Üzerine Etkisi

. 6. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Van, Türkiye, 7 - 11 Ekim 2015, ss.54

Yerellerde, Kadının Toplumsal Cinsyet Eşitsizliğindeki Durumu

Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Adana, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2015, ss.397-411

Adana?da Tüketilen Bazı Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesi

Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Adana, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2015, ss.257-264

Adana?da Tüketilen Bazı Gıdaların Mikrobiyolojik Kalitesi

Adana Kent Sorunları Sempozyumu, Adana, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2015, ss.257-264

Biofilms in Drinking Water Distribution Systems

The International Conference On Cıvıl And Envıronmental Engıneerıng, Nevşehir, Türkiye, 20 - 23 Mayıs 2015, ss.182

Kurutulmuş Meyvelerin Mikrobiyal Kalitesi

13-15 Mayıs Pamukkale Gıda Sempozyumu III; ?Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar? Sempozyumu,, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.179-180

Yerfıstığının Yağlık Olarak Değerlendirilmesi

Yabited, 2. Bitkisel Yağ Kongresi,, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 09 Mayıs 2015, ss.196

Çikolata Ürünlerinde Salmonella Riski

". İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.384

Çikolata ve Çikolata Ürünlerinde Salmonella Riski

İç Anadolu Bölgesi 2.Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.384

Yerfıstığında Mikrobiyolojik Riskler

5.Ulusal Tarım Öğrenci Kongresi, Adana, Türkiye, 20 Nisan - 22 Mayıs 2015, ss.120

Gıda İşletmelerinde Biyofilm ve Biyofilmle Mücadele Yöntemleri

5. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Burdur, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014, ss.60

Adana Kebaplarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolü

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.950-953

Geleneksel Bir Ürün:Simit

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.1064-1067

Bici Bici?nin Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.955-958 Sürdürülebilir Kalkınma

Mikrobiyal Biyoteknoloji

Çukurova 1.Biyoteknoloji Günleri, Adana, Türkiye, 21 - 22 Mart 2013

?Zeytin ve Zeytinyağında Mikotoksin Problemi

7.Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.124

Un ve Unlu Mamullerde Mikotoksin Sorunu

1.Ulusal Palandöken Toksikoloji Sempozyumu, Erzurum, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2010, ss.88-89

The use of Propolis as an alternative to antibiotic growth promoters in broiler diets

Book of Abstracts, XXIII World?s Poultry Congress, Brisbane, Avustralya, 30 Haziran - 04 Temmuz 2008, ss.482

?Adana Piyasasında Satışa Sunulan Yaş ve Kuru Üzümlerde Okratoksin A Varliğı

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 - 23 Mayıs 2008, ss.211

?Üzüm, Üzüm Suyu Ve Şarapda Okratoksin A Varliğını Etkileyen Faktörler

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.203

Determination of ochratoxin A by ELISA and isolation of moulds from grapes and raisins sold in markets and bazaar

2nd Open Seminar arranged by SAFOODNET- Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Ekim 2007, ss.106

Adsorption of ochratoxin A by Saccharomyces cerevisiae

29th Mycotoxin Workshop, Fellbach, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2007, cilt.1, sa.1, ss.138

Removal of aflatoxin B1 by Lactobacillus and Bifidobacterium strains

29th Mycotoxin Workshop, Fellbach, Almanya, 14 - 16 Mayıs 2007, cilt.1, sa.1, ss.139

Investigation of moulds in salted yoghurts (concentrated yoghurt).

). Microbial Contaminats and Contaminaton Routes in Food Industry-Material Seminar., Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.7

Erik ekstraktı, Nar Ekşisi ve Limon Suyunun Çiğ Köftenin Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerine Etkisi

?. 2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.311

Salmonella Enteritidis Üzerine Mikrodalga Etkisinin Yumurta Örneklerinde Araştırılmas

2. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2006, ss.664-670

Üzüm,Üzüm suyu ve Şarapta Okratoksin A Sorunu

Türkiye 9 Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.412-424

Ülkemiz Açısından Sorun Olan Mikotoksinler ve Riskli Gıda Maddeleri

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.681-684

Mikotoksinlerin Uzaklaştırılmasında Probiyotik Laktik Asit Bakterilerinin Kullanım

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.417-420

Mikotoksin Analizlerinde Biyosensörlerin Kullanımı

II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Haziran 2005, ss.184

Fusarium mikotoksinleri

II. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 23 - 24 Haziran 2005, ss.183

Çiğ Köftenin Gıda Güvenliği Açısından Önemi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 Eylül - 24 Haziran 2004, ss.206-210 Sürdürülebilir Kalkınma

Tahin Helvalarının Mikrobiyolojik Kalitesi

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.215-218

Oligosakkaritlerin Probiyotik Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2004, ss.29

Işınlamanın Küf Gelişimi ve Mikotoksin Kontrolü Üzerine Etkisi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2004, ss.29

Süt ve Ürünlerinde Aflatoksin M1 Problemi

Türkiye 8. Gıda Kongresi, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Haziran 2004, ss.66

Günümüzde Et Ve Et Ürünleri Sektörüne Bakış

3. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2003, ss.221-238

Antifungal Activity Of Several Lactic Acid Bacteria and Bifidobacteria

GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie, Stuttgart, Almanya, 25 - 27 Eylül 2003, ss.1

Mikrodalgada Kavurmanın Aflatoksin B1 Üzerine Etkisinin Yerfıstıklarında Araştırılması

1. Ulusal Mikotoksin Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 18 - 19 Eylül 2003, ss.178

Günümüzde Süt ve Süt Ürünleri Sektörüne Bakış

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2003, ss.104-110

Kakaolu Fındık Kremalarında Koliform Bakteri ve E.coli aranması

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2003, ss.7-11

Çiğ Köftelerin Mikrobiyolojik Kalitesi

1. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2003, ss.1-6

Yumurta Akının Bacillus Üzerine Antimikrobiyal Etkisi

11. Kükem Kongresi, Isparta, Türkiye, 6 - 09 Eylül 1999, ss.1

Olgunlaştırılmış Urfa Peynirlerinde Mikrobiyolojik Bir Çalışma

Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.337-346

Olgunlaştırılmış Urfa Peynirlerinde Mikrobiyolojik bir Çalışma

Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 16 - 18 Eylül 1998, ss.337-346

Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-327

Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması

Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.315-317

Kitap & Kitap Bölümleri

Kooperatifçilik ve Küçük Aile İşletmeciliği

Karmatsan Basım Yayın Matbaacılık Promosyon ve Reklam Ürünleri Limited Şirketi, Ankara, 2022

Gıda Kaynaklı Hastalıklar Ve Yapılması Gereken İşlemler Çerçevesinde Önemli Yasal Mevzuat Başlıklari İçeren Kılavuz

Gıda Mühendisleri Odası Yayını. Karmatsan Basım Yayın Matbaacılık Promosyon ve Reklam Ürünleri Limited Şirket, Ankara, 2022

Devam Formülü Ürününde Cronobacter sakazakii Nedeni ile Geri çağırma Tatbikatı: Vaka Analizi

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Neriman Bağdatlıoğlu, Editör, Sidas Medya Ltd. Şti., İzmir, ss.140-148, 2022

Food Processing

A Glance at Food Processing Applications, Işıl Var, Sinan UZUNLU, Editör, InTech Open Book Stats, Londrina, ss.1-5, 2022

Introductory Chapter: Active Antimicrobial Food

Active Antimicrobial Food Packaging, VAR I., Editör, Intech Open Book, Zagreb, ss.1-5, 2018

Biofilm Structure of Foodborne Pathogens

Antimicrobial Research: Novel bioknowledge and educational programs, A. Méndez-Vilas, Editör, Formatex Research Center Press, Badajoz, ss.301-307, 2017

The new approach: The control of aflatoxin contamination at harvest, drying, pre-storage and storage periods in peanut

Aflatoxin-Control, Analysis, Detection and Health Risks, Lukman Bola Abdulra'uf, Editör, Intech Open Book Stats Publications, Londra, ss.45-66, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

First Report of Mycotoxins in Second Peanuts Crop in Adana and Osmaniye at Harvest, Drying, Prestorage and Storage Periods

InTech Open Book Stats; AFLATOXIN CONTROL, ANALYSIS, DETECTION AND HEALTH RISKS, Lukman Bola Abdulrauf, Editör, Croatia Legal Deposit, Zagreb, ss.193-209, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

The new approach: The control of aflatoxin contamination at harvest, drying, pre-storage and storage periods in peanut

AFLATOXIN CONTROL, ANALYSIS, DETECTION AND HEALTH RISKS, Lukman Bola Abdulra’uf, Editör, Printed in Croatia Legal deposit, ss.45-67, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma

Tatlıcılık" SokaktaYaşayan

Tatlıcılık Eğitimi Kitabı, Adana, 2006

Kebapçılık" SokaktaYaşayan

Kebapçılık Eğitimi Kitabı, Adana, 2006

Bilirkişi Raporları

Metrikler

Yayın

288

Atıf (WoS)

1063

H-İndeks (WoS)

14

Atıf (Scopus)

1114

H-İndeks (Scopus)

14

Proje

79

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

21

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları