Yayınlar & Eserler

Makaleler 27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (6)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (12)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 137

1. Analytical methods for measuring lipid oxidation and antioxidant capacity in food systems

3rd Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 29 Şubat - 03 Mart 2024, ss.1, (Özet Bildiri)

2. The Importance of Olive Oil in Mediterrenean Diet

3rd Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 29 Şubat - 03 Mart 2024, ss.1, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. The Antioxidant Activity of Essential Oils in Edible Oils

3rd Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 29 Şubat - 03 Mart 2024, ss.1, (Özet Bildiri)

5. SUSTAINABILITY IN OLIVE OIL PACKAGING

Proceedings of the XIV International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2023”, Saray Bosna, Sırbistan, 5 - 08 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)

6. FOOD SAFETY FOR OLIVE OIL

Proceedings of the XIV International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2023”, Saray Bosna, Sırbistan, 5 - 08 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)

7. SUSTAINABILITY IN OLIVE LEAVES FOR FUNCTIONAL FOOD INGREDIENTS PRODUCTION

Proceedings of the XIV International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2023”, Saray Bosna, Sırbistan, 5 - 08 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)

8. OLIVE OIL TRACEABILITY and AUTHENTICITY

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

9. THE ANTOXIDANT ACTIVITY OF MYRTLE ESSENTIAL OILS IN SUNFLOWER OIL

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

10. OLIVE OIL AS FUNCTIONAL FOOD

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

11. THE EFFECTS OF THE CEMENT FACTORY DUSTS ON OLIVE TREES’ SOME PHYSIOLOGICAL PARAMETERS

SIVAS II. INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC AND INNOVATION RESEARCH, Sivas, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

12. Determination Of Antioxidant Effect of Myrtle and Thyme Essential Oils On Some Vegetable Oils

2nd Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 16 - 19 Mart 2023, cilt.3, (Özet Bildiri)

13. Butter and its bioactives

2nd Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 16 - 19 Mart 2023, cilt.3, (Özet Bildiri)

14. Bioactive Compounds Of Olive Oil And Their Protective Role

2nd Food Chemistry Congress, Antalya, Türkiye, 16 Mart 2023, cilt.3, (Özet Bildiri)

16. Bitkisel Yağlarda Gıda Güvenilirliği, İzlenebilirlik ve Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, 10 Kasım 2022, (Özet Bildiri)

17. Bioactive Compounds of Olives and their Bıoavalibility

XIII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2022“, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 06 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

18. Bioactive Compounds of Butter

XIII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2022“, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 06 Ekim 2022, (Özet Bildiri)

20. Organic and new processing technologies and quality control analysis of extra virgin olive oil with multivariate approach

Edible Fats and Oils Innovation And Sustainability in Production and Control, Perugia, İtalya, 15 - 17 Haziran 2022, (Özet Bildiri)

23. Commonly Used Synthetıc Antioxidants In Oils And Fats

III. Balkan Agricultural Congress (Agribalkan 2021), Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2021, ss.377, (Özet Bildiri)

24. Bioavailability of olive and olive oil phenolic compounds

2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RPFoods 2021), Antalya, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.319, (Özet Bildiri)

25. Zeytinyağında Tağşiş Belirlemede Kullanılan Yeni Teknikler

5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020), Antalya, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

26. Zeytinyağı Üretiminde Isıl Olmayan Yeni Teknolojiler

5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020), Antalya, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

27. Lesitin Üretimi ve Gıdalarda Kullanım Alanları

5th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020), Antalya, Türkiye, 21 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

28. New Approaches and Innovation Technologies for Extra Virgin Olive Oil

1 ST WORLD OILSEED CON GRESS, 6 - 07 Kasım 2019, (Özet Bildiri)

29. EXTRACTION, PROCESSING AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF BLACK CUMIN SEED OIL

World Oil Seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, ss.29, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

30. PROCESSING, USAGE AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF GRAPE SEED OIL

World Oil Seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, ss.23, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

31. NEAR INFRARED (NIR) SPECTROSCOPY APPLICATIONS IN OILS AND FATS

World Oil Seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, ss.36, (Özet Bildiri)

32. FUNCTIONAL PROPERTIES OF MODIFIED FOODS

1st International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, 3 - 05 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

33. ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF MYRTUS COMMUNIS ESSENTIAL OILS

1st International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, 3 - 05 Ekim 2019, ss.64-65, (Özet Bildiri)

34. The Effect Synthetic Antioxidants on the Oxidative Stability of Sunflower and Corn Oils

INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY20, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.477-482, (Tam Metin Bildiri)

35. Extraction, Processing and Functional Properties of Pistachio Oil

the International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, 20 - 21 Haziran 2019, ss.489-492, (Tam Metin Bildiri)

36. The Changes in Quality Criteria of Some Edible Oils During Frying

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.483-488, (Tam Metin Bildiri)

37. Processing, Usage and Functional Properties of Peanut Oil

the International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, 20 - 21 Haziran 2019, ss.495-498, (Tam Metin Bildiri)

38. Food Antioxidants and their applications

4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019, ss.1178-1180, (Tam Metin Bildiri)

39. The Effect Synthetic Antioxidants on the Oxidative Stability ofsome Oils

4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019, ss.1209-1211, (Tam Metin Bildiri)

40. Effects of Harvest Time on the Beylik Olive Oil Quality

4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019, ss.1181-1183, (Tam Metin Bildiri)

41. Natürel Sızma Zeytinyağında Otantifikasyon, Taklit ve Tağşişin belirlenmesi

Yabited IV. Bitkisel Yağ Ko0ngresi, İzmir, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.51, (Özet Bildiri)

42. Authentication of Extra Virgin Olive Oil

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

43. Antioxidant, Antimicrobial and Biological Activity of Myrtle (Myrtus Communis L.)

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

44. Trends in Modification of Dietary Oils and Fats.

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

45. Quality Paramaters Of Gemlik Extra Virgin Olive Oils From Different Regions Of Turkey

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

46. Detecting Adulteration of Extra Virgin Olive Oil by Chemometric Methods

Proceedings of the International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

47. Natural Antioxidants For Foods

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

48. Enrichment Of Virgin Olive Oil Emulsions With Pistachio Leaf Extracts For Better Stability

3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

49. Application of thermal analysis in fats and oils

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

50. Determination of thermal properties and oxidative stability of whey butter by differential scanning calorimetry

International Advanced Researches and Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

51. Margarine Alternative Oleogels

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 23 - 25 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

52. Production of Palm Based Cocoa Butter Like Fats

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

54. Biotechnology for oils and fats

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 25 - 27 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

55. SPME/GC-MS characterization of volatiles in whey butter

19th International Congress on Food Processing and Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

56. Specific lipases: The pros and cons for their roles in bread making

19th International Conference on Food Processing and Technology, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

57. Current development in detection of adulteration in extra virgin olive oil

19th International Conference on Food Processing and Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

62. Tava Yağlama Yağı ve Üretimi

Yabited III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

63. Kızartma Yağlarının Dizaynı

Yabited III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

64. Antioxidant Activity of Goji Berry and Red Centaury Extracts in Canadian and Sunflower Oils During Deep Frying

1 st International Symposium on Lipid Oxidationand Antioxidants, 5 - 07 Haziran 2016, (Özet Bildiri)

65. Cocoa Butter Alternatives from Vegetable Oils

14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

67. An Innovative Edibe Oil Structuring Method by Using Organogels

14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

68. Human Milk Fat Substitutes

14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

69. The Effect of Aroma Active Components on Olive Oil Quality

14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

71. Developing low cholesterol light mayonnaise formulation

14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

72. Could Microbial oil is Alternative to Vegetable Oil

14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

73. Effect of pH on the Antioxidant Activity of Some Fruit Leaves in Oil in Water Emulsions

1st International Symposium on Lipid Oxidationand Antioxidants, 5 - 07 Haziran 2016, (Özet Bildiri)

74. Oxidative Stability of Gemlik Olive Oils obtained from different regions of Turkey

1 stInternational Symposium on Lipid Oxidationand Antioxidants, 5 - 07 Haziran 2016, (Özet Bildiri)

76. Kızartma Yağları ve Sağlık

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)

77. Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)

81. Microbial Oil Production Single Cell Oils

13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)

83. 3 MCPD and Glycidyl esters in Edible Fats and Oils

13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)

88. Functional Frying Oils Prepared by Using Olive Leaves from Sari Ulak and Gemlik Olives

106 th AOCS Annual Meeting and Industry Showcase, ORLANDO, FLORİDA, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 06 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

89. Functional Frying oils by using Olive Leaves Prepared by Using Olive Leaves from Sari Ulak and Gemlik olives

106 Th AOCS Annual Meeting, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 06 Mayıs 2015, ss.1, (Özet Bildiri)

90. Effect of Deep Fat Frying on the Properties of Virgin Olive Oils Produced at Different Harvest Times

106 th AOCS Annual Meeting and Industry Showcase, ORLANDO, FLORİDA, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 06 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

92. Supercritical Fluid extraction and Charecterization of vegetable Oils

2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Heath Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.194, (Özet Bildiri)

93. Effects of harvest postharvest applications on minor components of Olive oil

2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Heath Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.171, (Özet Bildiri)

94. Antioxidant Activity of Commonly Consumed Drinks Turkish Coffee and Tea

2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2014, ss.238, (Özet Bildiri)

95. Potential of Plant Leaves as Functional food Ingredient

2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2014, ss.356, (Özet Bildiri)

97. Chemical Charecterization of Monocultivar Sari Ulak Tarsus Olive and Extra Virgin Olive Oil

12th Euro Fed Lipid Congress, Montpellier, Fransa, 14 - 17 Eylül 2014, ss.520, (Özet Bildiri)

100. Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi

IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2014, ss.68, (Özet Bildiri)

102. Çeşnili Zeytinyağı Üretimi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.702, (Özet Bildiri)

103. Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.75

104. Zeytinyağında Coğrafi İşaret

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.718, (Özet Bildiri)

105. Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.713, (Özet Bildiri)

106. Olgunluğun Gemlik Zeytinyağının Bazı Kalite ve Biyolojik Değeri üzerine Etkisi

Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.111, (Özet Bildiri)

109. Bitkisel Yağ sektöründe Karşılaşılan Bazı Sorunlar

Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.109, (Özet Bildiri)

111. Zeytinyağı Ekstraksiyon Yöntemleri

II. Ulusal Öğrenci Zeytin Kongresi., GEMLIK BURSA, Türkiye, 20 Mayıs - 22 Nisan 2010, ss.20, (Özet Bildiri)

112. Zeytin Yaprağında Bulunan Fenolik Maddeler

II. Ulusal Öğrenci Zeytin Kongresi, GEMLIK BURSA, Türkiye, 20 Mayıs - 22 Nisan 2010, ss.6, (Özet Bildiri)

113. Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis

Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008, ss.101

114. The Factors Affecting the Quality of Table Olives

Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008, ss.297, (Özet Bildiri)

115. Factors Affecting the Olive Oil Quality

Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008, ss.297, (Özet Bildiri)

117. Zeytinyağı Ekstraksiyonunda Sinolea Yönteminin Kullanımı ve Avantajları

I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, EDREMİT, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2008, ss.15-17, (Tam Metin Bildiri)

118. Sofralık Zeytinde Kaliteyi Etkileyen Faktörler

I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, EDREMİT, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2008, ss.82-84, (Tam Metin Bildiri)

119. Zeytinyağının Beslenme ve Biyolojik Değeri

I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, EDREMİT, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2008

120. Bitkisel Yağların Beslenme Açısından Önemi

Bitkisel Yemeklik Yağlar Sempozyum ve Sergisi, Adana, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2008, ss.292-295

121. Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs - 23 Nisan 2008, ss.105-108

122. Zeytinyağının Depolanması Ve Ambalajlanmasının Yağ Kalitesine Etkileri

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs - 23 Nisan 2008, ss.625-638, (Tam Metin Bildiri)

123. Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi

5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.413-418, (Tam Metin Bildiri)

124. Zeytinde Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Aktivitesi

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, ss.263-272, (Tam Metin Bildiri)

125. Zeytinyağındaki Renk Maddeleri ve Yağ Kalitesine Etkileri

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, ss.595-600, (Tam Metin Bildiri)

126. Zeytinyağında Bulunan Uçucu Bileşikler ve Oluşumları Üzerine Etkili Faktörler

Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.443-446, (Tam Metin Bildiri)

129. The Effect of Preacidification With Citric Acid on Yield and Composition of Reduced Fat Kasar Cheese

1st International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.254, (Özet Bildiri)

130. Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004, (Tam Metin Bildiri)

131. Effect of Sahlep and Some Alternative Stabilizers on the Qualities of Goats Milk Ice Cream

2nd International Symposium on Ice Cream, BRÜKSEL, Belçika, 18 - 19 Eylül 1997, cilt.9803, ss.180, (Özet Bildiri)

132. Zeytinde Bulunan Fenol Bileşenleri

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2002, ss.83-86, (Tam Metin Bildiri)

133. Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri

GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.463-470, (Tam Metin Bildiri)

134. The Antioxidant Properties of Olive Oil Phenolics

23rd World Congress and Exhibition of the International Society for Fat Research (ISF), Brighton, Birleşik Krallık, 3 - 07 Ekim 1999, ss.63, (Özet Bildiri)

135. The Antioxidant Properties of Phenolic Compounds from Virgin Olive Oil and Their Partitioning Between Oil and Water

2nd Meeting of the European Section of AOCS “ Oils and Fats, from Basic Research to Industrial Application, Cagliari, İtalya, 1 - 04 Ekim 1998, ss.63

137. The Occurrence of Pathogens in Dairy Products

The Second Symposium on Food Safety and Human health, DOHA, 29 Nisan - 01 Mayıs 1997, ss.25
Kitaplar 4

1. Bitkisel Yağlarda Gıda Güvenilirliği, İzlenebilirlik ve Sürdürülebilirlik

Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Neriman Bağdatlıoğlu, Editör, Sidas Medya, Manisa, ss.473-478, 2022

2. Olive oil

Bailey’s Industrial Oil and Fat Products, Shahidi, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , Georgia, ss.307-345, 2020

3. Olive Oil

Bailey’s Industrial Oil and Fat Products, Shahidi F, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK, Georgia, ss.307-345, 2020

4. Phenolic compounds of olives and olive oil and their bioavailability

Olives and olive oil as functional foods bioactivity, chemistry and processing, Kiritsakis A. , Shahidi F. , Editör, Wiley, Hoboken, ss.457-470, 2017
Metrikler

Yayın

168

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

6

Atıf (WoS)

20

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

25

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Diğer Toplam)

7

Proje

28

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları