Makaleler
27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (6)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (12)
8. Hatay’da Yetiştirilen Halhalı ve Sarı Haşebi Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi
, cilt.39, sa.9, ss.1-12, 2020 (Hakemli Dergi)
9. Bitkisel Yağlardan Organojelasyon Yöntemi ile Yapılandırılmış Yemeklik Yağ Üretilmesi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi
, cilt.39, sa.8, ss.104-112, 2020 (Hakemli Dergi)
10. Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi ile Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi
, cilt.35, sa.5, ss.63-71, 2018 (Hakemli Dergi)
11. Adana’nın Yüreğir İlçesinde Üretilen Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi
, cilt.36, sa.6, ss.49-60, 2018 (Hakemli Dergi)
13. Palm Yağından Kimyasal İnteresterifikasyon ile Kakao Yağı İkamesi Yapılandırılmış Yağ Üretilmesi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi
, cilt.36, sa.6, ss.29-38, 2018 (Hakemli Dergi)
14. Sentetik Antioksidanların Bitkisel Yağların Oksidatif ve Termal Stabilitesine Etkisinin Belirlenmesi
Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi dergisi
, cilt.36, sa.2, ss.61-70, 2018 (Hakemli Dergi)
17. Influence of Time of Harvest on Adana Topagi Gemlik Olives Olive Oil Properties and Oxidative Stability
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH
, cilt.1, sa.4, ss.52-58, 2013 (SCI-Expanded)
19. Effects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Some Properties of Ice Cream.
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (Hakemli Dergi)
21. The Effects of different stabilizers emulsifiers and storage time on some properties of ice cream
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (Hakemli Dergi)
22. The Antioxidant activity of some olive leaves grown in Turkey
Ç.Ü. FBE FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.22, sa.1, ss.199-206, 2011 (Hakemsiz Dergi)
23. İznik te Yetiştirilen Gemlik Zeytininin Ve Yağının Bazı Fiziksel Kimyasal Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Ç.Ü. FBE FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.22, sa.1, ss.199-206, 2010 (Hakemsiz Dergi)
24. Hatay da Yetiştirilen Gemlik Ve Halhalı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi
Ç.Ü. FBE FEN VE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.18, sa.1, ss.21-29, 2008 (Hakemsiz Dergi)
25. Dondurma Teknolojisinde Kullanılan Emülgatörler
Dünya Gıda Dergisi
, cilt.9, sa.5, ss.80-85, 2004 (Hakemli Dergi)
26. Milk Production and Dairy Industry in Turkey
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.18, sa.1, ss.65-72, 2003 (Hakemli Dergi)
27. Salep ve Alternatif Bazı Stabilizatör Maddelerin İnek Sütünden Yapılan Dondurmaların Özelliklerine Olan Etkileri
GIDA DERGİSİ
, cilt.28, sa.4, ss.415-419, 2003 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
137
16. Bitkisel Yağlarda Gıda Güvenilirliği, İzlenebilirlik ve Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, 10 Kasım 2022, (Özet Bildiri)
17. Bioactive Compounds of Olives and their Bıoavalibility
XIII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2022“, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 06 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
18. Bioactive Compounds of Butter
XIII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2022“, Saray Bosna, Bosna-Hersek, 06 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
19. Olive oil as an important Functional Food: The role of its polyphenols
ISNFF 2022, İstanbul, Türkiye, 02 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
21. Fourier-Transform near Infrared Spectrocopy (FT-NIR) with Multivariate Techniques for Virgin Olive Oil Analysis
18th Euro Fed Lipid Congress, 18 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
22. Factors Affecting the Presence of Phenolics in Extra Virgin Olive Oil, Efforts to Increase their Consertation and their Functional Activity on Oxidative Stress, Telomere’s Length and Aging
18th Euro Fed Lipid Congress, 18 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
23. Commonly Used Synthetıc Antioxidants In Oils And Fats
III. Balkan Agricultural Congress (Agribalkan 2021), Edirne, Türkiye, 29 Ağustos 2021, ss.377, (Özet Bildiri)
24. Bioavailability of olive and olive oil phenolic compounds
2nd International Conference on Raw Materials to Processed Foods (RPFoods 2021), Antalya, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.319, (Özet Bildiri)
28. New Approaches and Innovation Technologies for Extra Virgin Olive Oil
1 ST WORLD OILSEED CON GRESS, 6 - 07 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
29. EXTRACTION, PROCESSING AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF BLACK CUMIN SEED OIL
World Oil Seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, ss.29, (Özet Bildiri)
30. PROCESSING, USAGE AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF GRAPE SEED OIL
World Oil Seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, ss.23, (Özet Bildiri)
31. NEAR INFRARED (NIR) SPECTROSCOPY APPLICATIONS IN OILS AND FATS
World Oil Seed Congress, 6 - 07 Kasım 2019, ss.36, (Özet Bildiri)
32. FUNCTIONAL PROPERTIES OF MODIFIED FOODS
1st International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, 3 - 05 Ekim 2019, (Özet Bildiri)
33. ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES OF MYRTUS COMMUNIS ESSENTIAL OILS
1st International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, 3 - 05 Ekim 2019, ss.64-65, (Özet Bildiri)
34. The Effect Synthetic Antioxidants on the Oxidative Stability of Sunflower and Corn Oils
INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY20, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.477-482, (Tam Metin Bildiri)
35. Extraction, Processing and Functional Properties of Pistachio Oil
the International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, 20 - 21 Haziran 2019, ss.489-492, (Tam Metin Bildiri)
36. The Changes in Quality Criteria of Some Edible Oils During Frying
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.483-488, (Tam Metin Bildiri)
37. Processing, Usage and Functional Properties of Peanut Oil
the International Conference on Agronomy and Food Science and Technology, 20 - 21 Haziran 2019, ss.495-498, (Tam Metin Bildiri)
38. Food Antioxidants and their applications
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019, ss.1178-1180, (Tam Metin Bildiri)
39. The Effect Synthetic Antioxidants on the Oxidative Stability ofsome Oils
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019, ss.1209-1211, (Tam Metin Bildiri)
40. Effects of Harvest Time on the Beylik Olive Oil Quality
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019, ss.1181-1183, (Tam Metin Bildiri)
41. Natürel Sızma Zeytinyağında Otantifikasyon, Taklit ve Tağşişin belirlenmesi
Yabited IV. Bitkisel Yağ Ko0ngresi, İzmir, Türkiye, 18 - 19 Nisan 2019, ss.51, (Özet Bildiri)
42. Authentication of Extra Virgin Olive Oil
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
43. Antioxidant, Antimicrobial and Biological Activity of Myrtle (Myrtus Communis L.)
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
44. Trends in Modification of Dietary Oils and Fats.
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
45. Quality Paramaters Of Gemlik Extra Virgin Olive Oils From Different Regions Of Turkey
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
46. Detecting Adulteration of Extra Virgin Olive Oil by Chemometric Methods
Proceedings of the International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
47. Natural Antioxidants For Foods
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
48. Enrichment Of Virgin Olive Oil Emulsions With Pistachio Leaf Extracts For Better Stability
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
49. Application of thermal analysis in fats and oils
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, (Özet Bildiri)
50. Determination of thermal properties and oxidative stability of whey butter by differential scanning calorimetry
International Advanced Researches and Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, (Özet Bildiri)
51. Margarine Alternative Oleogels
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 23 - 25 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
52. Production of Palm Based Cocoa Butter Like Fats
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
53. The Effects of packaging, headspace oxygen, light transmission, temperature and storage time on quality characteristics of extra virgin olive oil
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
54. Biotechnology for oils and fats
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 25 - 27 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
55. SPME/GC-MS characterization of volatiles in whey butter
19th International Congress on Food Processing and Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
56. Specific lipases: The pros and cons for their roles in bread making
19th International Conference on Food Processing and Technology, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
57. Current development in detection of adulteration in extra virgin olive oil
19th International Conference on Food Processing and Technology, Paris, Fransa, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
58. Antioxidant Activity of Olive Oil Macerate of Hypericum perforatum(St John s wort)
15th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
59. Innovative Biosensor Method to Determine Polyphenols in Extra Virgin Olive Oil
15 th Euro Fed Lipid Congress, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
60. The Influence of time of Harvest on Halhali and Sari Hasebi Virgin Olive Oils Quality
15 th Eurofed Lipid, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
61. Comparison and Charecterization of Canola Oil-Beeswax Oleogels with Vegetable Margarine
15 the Euro Fed Lipid, 27 - 30 Ağustos 2017, (Özet Bildiri)
62. Tava Yağlama Yağı ve Üretimi
Yabited III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
63. Kızartma Yağlarının Dizaynı
Yabited III. Bitkisel Yağ Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
64. Antioxidant Activity of Goji Berry and Red Centaury Extracts in Canadian and Sunflower Oils During Deep Frying
1 st International Symposium on Lipid Oxidationand Antioxidants, 5 - 07 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
65. Cocoa Butter Alternatives from Vegetable Oils
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
66. Enrichment of Refined Olive Oil with Olive Leave Extracts Obtained from Some Turkish Olives Variety
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
67. An Innovative Edibe Oil Structuring Method by Using Organogels
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
68. Human Milk Fat Substitutes
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
69. The Effect of Aroma Active Components on Olive Oil Quality
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
70. Enrichment of of Oils and Oil in water emulsions by Some Herbs grown in Turkey
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
71. Developing low cholesterol light mayonnaise formulation
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
72. Could Microbial oil is Alternative to Vegetable Oil
14th Euro Fed Lipid Congress, 18 - 21 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
73. Effect of pH on the Antioxidant Activity of Some Fruit Leaves in Oil in Water Emulsions
1st International Symposium on Lipid Oxidationand Antioxidants, 5 - 07 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
74. Oxidative Stability of Gemlik Olive Oils obtained from different regions of Turkey
1 stInternational Symposium on Lipid Oxidationand Antioxidants, 5 - 07 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
75. Kimyasal İnteresterifikasyon Yöntemi İle Zeytinyağı Bazlı Yağ Ürünleri Üretimi
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
76. Kızartma Yağları ve Sağlık
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
77. Yeni Bir Yemeklik Yağ Yapılandırma Yöntemi Organojeller
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
78. Türkiyede Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
79. The Effect of Some Olive Leaves grown in Adana Turkey on the Stabilization of Canadian Oils and Canadian oil in water emulsions
13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
80. Cocoa butter substitute CBS production obtained by chemical interesterification of fully hydrogenated palm kernel olein
13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
81. Microbial Oil Production Single Cell Oils
13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
82. The Effect of Harvest Time on Quality of Virgin olive Oils produced in Adana region of Turkey
13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
83. 3 MCPD and Glycidyl esters in Edible Fats and Oils
13th Euro Fed Lipid Congress, Florence, İtalya, 27 - 30 Eylül 2015, (Özet Bildiri)
84. Adana da Bazi Zeytinyaği İşletmelerinin Farkli Hasat Zamanlarinda Ürettiği Natürel Sizma Zeytinyağlarinin Kalite Kriterleri Ve Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
85. Kanola Yağı ve Suda Yağ Emülsiyonlarının Stabilizasyonunda Meyve Yaprağı Ekstraktlarının Antioksidan Etkisi
Yabited II. Bitkisel Yağ Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015
86. Antioxidant Potential of Some Turkish Olives and Thier Corresp Extra Virgin olive Oils in Bulk Oil and Emulsions
106 th AOCS Annual Meeting and Industry Showcase, 3 - 05 Mayıs 2015
87. Effect of Harvest Time on Olive and Olive Oil Properties During Ripenning for Gemlik and Adana Topagi Olives
106 th AOCS Annual Meeting and Industry Showcase, 3 - 05 Mayıs 2015
88. Functional Frying Oils Prepared by Using Olive Leaves from Sari Ulak and Gemlik Olives
106 th AOCS Annual Meeting and Industry Showcase, ORLANDO, FLORİDA, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 06 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
90. Effect of Deep Fat Frying on the Properties of Virgin Olive Oils Produced at Different Harvest Times
106 th AOCS Annual Meeting and Industry Showcase, ORLANDO, FLORİDA, Amerika Birleşik Devletleri, 3 - 06 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
91. Fatty acid composition of olives grown in Adana Mediterranean region in Turkey
2nd lnternational Congress on Food Technology, Aydın, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2014, ss.118, (Özet Bildiri)
92. Supercritical Fluid extraction and Charecterization of vegetable Oils
2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Heath Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.194, (Özet Bildiri)
93. Effects of harvest postharvest applications on minor components of Olive oil
2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Heath Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2014, ss.171, (Özet Bildiri)
94. Antioxidant Activity of Commonly Consumed Drinks Turkish Coffee and Tea
2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2014, ss.238, (Özet Bildiri)
95. Potential of Plant Leaves as Functional food Ingredient
2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 - 17 Eylül 2014, ss.356, (Özet Bildiri)
96. Influence of Harvest on Quality and Oxidative Stability of Virgin Olive oils
12th Euro Fed Lipid Congress, Montpellier, Fransa, 14 - 17 Eylül 2014, ss.521, (Özet Bildiri)
97. Chemical Charecterization of Monocultivar Sari Ulak Tarsus Olive and Extra Virgin Olive Oil
12th Euro Fed Lipid Congress, Montpellier, Fransa, 14 - 17 Eylül 2014, ss.520, (Özet Bildiri)
98. Ambalaj Tipi ve Depolama Sıcaklığının Gemlik Natürel Sızma Zeytinyağı Kalitesi ve Oksidatif Stabilitesine Etkisi
IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2014, ss.11
99. Defne Nane ve Sarımsak ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi
IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2014, ss.69, (Özet Bildiri)
100. Portakal Limon ve Acı Biber ile Çeşnilendirilmiş Natürel Sızma Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi
IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2014, ss.68, (Özet Bildiri)
101. Biberiye Fesleğen ve Kekiğin Çeşnili Zeytinyağlarının Oksidatif Stabilitesi Üzerine Etkileri
IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2014, ss.67, (Özet Bildiri)
102. Çeşnili Zeytinyağı Üretimi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.702, (Özet Bildiri)
103. Geleneksel Yöntemlerle Taş Sızma Zeytinyağı Üretimi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.75
104. Zeytinyağında Coğrafi İşaret
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.718, (Özet Bildiri)
105. Kıbrısta Geleneksel Bir Ürün Olarak Üretilen Karayağ
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.713, (Özet Bildiri)
106. Olgunluğun Gemlik Zeytinyağının Bazı Kalite ve Biyolojik Değeri üzerine Etkisi
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.111, (Özet Bildiri)
107. Natürel Sızma Zeytinyağının Minör bileşenleri ve Duyusal Özellikleri Üzerine Hasat Öncesinde ve Sonrasında Yapılan Uygulamaların Etkisi
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.110, (Özet Bildiri)
108. Zeytinyağı ve Ayçiçek Yağının Okidatif Stabilitesi Üzerine Sarı Ulak Zeytin Ekstraktları İlavesinin Etkisi
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.112, (Özet Bildiri)
109. Bitkisel Yağ sektöründe Karşılaşılan Bazı Sorunlar
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.109, (Özet Bildiri)
110. Natürel Sızma Zeytinyağında Bulunan Biyoaktif Fenol Bileşenleri ve Yağın Oksidatif stabilitesi Üzerindeki Etkileri
Yabited I. Bitkisel Yağ Kongresi, Adana, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2012, ss.108, (Özet Bildiri)
111. Zeytinyağı Ekstraksiyon Yöntemleri
II. Ulusal Öğrenci Zeytin Kongresi., GEMLIK BURSA, Türkiye, 20 Mayıs - 22 Nisan 2010, ss.20, (Özet Bildiri)
112. Zeytin Yaprağında Bulunan Fenolik Maddeler
II. Ulusal Öğrenci Zeytin Kongresi, GEMLIK BURSA, Türkiye, 20 Mayıs - 22 Nisan 2010, ss.6, (Özet Bildiri)
113. Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis
Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008, ss.101
114. The Factors Affecting the Quality of Table Olives
Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008, ss.297, (Özet Bildiri)
115. Factors Affecting the Olive Oil Quality
Antioxidant and Antibacterial effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted from Rhodotorula Glutunis, Ljubljana, Slovenya, 4 - 09 Kasım 2008, ss.297, (Özet Bildiri)
116. Antioxidant And Antibacterial Effects Against Some Pathogen Food Borne Bacteria of Carotenoids Extracted From Rhodotorula glutinis
European Food Congress Effo 2008, Lübiyana, Slovenya, 4 - 08 Eylül 2008, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
117. Zeytinyağı Ekstraksiyonunda Sinolea Yönteminin Kullanımı ve Avantajları
I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, EDREMİT, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2008, ss.15-17, (Tam Metin Bildiri)
118. Sofralık Zeytinde Kaliteyi Etkileyen Faktörler
I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, EDREMİT, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2008, ss.82-84, (Tam Metin Bildiri)
119. Zeytinyağının Beslenme ve Biyolojik Değeri
I. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, EDREMİT, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2008
120. Bitkisel Yağların Beslenme Açısından Önemi
Bitkisel Yemeklik Yağlar Sempozyum ve Sergisi, Adana, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2008, ss.292-295
121. Hatay da Yetiştirilen Bazı Zeytinlerinin Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs - 23 Nisan 2008, ss.105-108
122. Zeytinyağının Depolanması Ve Ambalajlanmasının Yağ Kalitesine Etkileri
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs - 23 Nisan 2008, ss.625-638, (Tam Metin Bildiri)
123. Siyah Çaydan Elde Edilen Ekstraktların Antioksidan Etkilerinin Belirlenmesi
5. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2007, ss.413-418, (Tam Metin Bildiri)
124. Zeytinde Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Aktivitesi
Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, ss.263-272, (Tam Metin Bildiri)
125. Zeytinyağındaki Renk Maddeleri ve Yağ Kalitesine Etkileri
Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Sempozyumu ve Sergisi, İzmir, Türkiye, 15 - 17 Eylül 2006, ss.595-600, (Tam Metin Bildiri)
126. Zeytinyağında Bulunan Uçucu Bileşikler ve Oluşumları Üzerine Etkili Faktörler
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, ss.443-446, (Tam Metin Bildiri)
127. Zeytinyağı Üretiminde Enzim Kullanımının Yağ Verimi ve Kalitesi Üzerine Etkileri
Gıda Kongresi 2005, İzmir, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2005, ss.37-40, (Tam Metin Bildiri)
128. The Effect of Preacidification with Citric Acid on Yield and Composition of Reduced Fat Kashar Cheese
Int. Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.254-257, (Tam Metin Bildiri)
129. The Effect of Preacidification With Citric Acid on Yield and Composition of Reduced Fat Kasar Cheese
1st International Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.254, (Özet Bildiri)
130. Hatay İli Natürel Zeytinyağlarının Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
Türkiye I. Zeytinyağı ve Sofralık Zeytin Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Ekim 2003, ss.200-2004, (Tam Metin Bildiri)
131. Effect of Sahlep and Some Alternative Stabilizers on the Qualities of Goats Milk Ice Cream
2nd International Symposium on Ice Cream, BRÜKSEL, Belçika, 18 - 19 Eylül 1997, cilt.9803, ss.180, (Özet Bildiri)
132. Zeytinde Bulunan Fenol Bileşenleri
I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2002, ss.83-86, (Tam Metin Bildiri)
133. Natürel Zeytinyağında Bulunan Fenol Bileşenleri ve Antioksidan Etkileri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.463-470, (Tam Metin Bildiri)
134. The Antioxidant Properties of Olive Oil Phenolics
23rd World Congress and Exhibition of the International Society for Fat Research (ISF), Brighton, Birleşik Krallık, 3 - 07 Ekim 1999, ss.63, (Özet Bildiri)
135. The Antioxidant Properties of Phenolic Compounds from Virgin Olive Oil and Their Partitioning Between Oil and Water
2nd Meeting of the European Section of AOCS “ Oils and Fats, from Basic Research to Industrial Application, Cagliari, İtalya, 1 - 04 Ekim 1998, ss.63
136. The Antimicrobial Activity of Some Selected Polyphenols from Extra Virgin Olive Oil
IFT Annual Meeting, 20 - 24 Haziran 1998, ss.107, (Özet Bildiri)
137. The Occurrence of Pathogens in Dairy Products
The Second Symposium on Food Safety and Human health, DOHA, 29 Nisan - 01 Mayıs 1997, ss.25
Kitaplar
4
1. Bitkisel Yağlarda Gıda Güvenilirliği, İzlenebilirlik ve Sürdürülebilirlik
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Üzerine Araştırmalar, Neriman Bağdatlıoğlu, Editör, Sidas Medya, Manisa, ss.473-478, 2022