-
2018 - 2020 Gemlik Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite ve Saflık Kriterlerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), Harp Çelik F.
-
2017 - 2020 Farklı Lokasyon Ve Farklı Hasat Yıllarının Gemlik Tipi Siyah Sofralık Zeytin Ve Zeytinyağlarının Kalite Özelliklerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), ÖZEN N. D., Harp Çelik F.
-
2018 - 2019 Hasat Döneminin Beylik Zeytini ve Zeytinyağının Kalite Kriterlerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Biyosensör Kullanılarak Natürel Sızma Zeytinyağı Fenolik Bileşiklerininin Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Sentetik Antioksidanların Bitkisel Yağların Oksidatif ve Termal Stabilitesine Etkisinin Belirlenmesi
-
2017 - 2017 Current Development in Detection of Adulteration in Extra Virgin Olive Oil
-
2015 - 2017 Halhalı ve Sarı Haşebi Zeytin ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Hasat Zamanının Etkisi
-
2016 - 2016 Antioxidant Activity of Goji Berry and Red Centaury Extracts in Canadian and Sunflower Oils During Deep Frying
-
2014 - 2016 Adana'da Üç Farklı Hasat Zamanında Üretilen Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Araştırılması
-
2014 - 2016 Kızartma yağlarının Gemlik ve Sarı Ulak zeytin yaprağı ile zenginleştirilmesinin yağların oksidasyon ve termal stabilitesine etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), ÖZDEMİR O., Harp F., DEĞİRMEN M., MERCANKAYA B. N., AKMANLAR M.
-
2013 - 2016 Adana'da Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Türk Gıda Kodeksi Kapsamında Değerlendirilmesi
-
2013 - 2016 Zeytinyağını Kimyasal Yöntemle İnteresterifiye Edilmesi ve Yağın Oksidatif Kararlılığının Belirlenmesi
-
2013 - 2016 Palm Kernel Yağının Kimyasal İnteresterifikasyon ile Kakao Yağı İkamesi Yağ Üretimi ve Optimizasyonu
-
2015 - 2015 Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), Erdinç B., Değirmen M., Mercankaya B. N., Akmanlar M., Güler S., et al.
-
2014 - 2015 12. Avrupa Yağ Bilim ve Teknolojisi Federasyonu Yağ Kongresi, 14-17 Eylül 2014, Monpellier, Fransa
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), GULER S., DEĞİRMEN M., AKMANLAR M., OZDEMİR O., MERCANKAYA B. N., et al.
-
2014 - 2015 The effect of olive leaves and their harvest time on radical scavenging activity and oxidative stability of refined olive oil
-
2014 - 2015 Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (2 Adet)