Desteklenen Projeler
-
2018 - 2020 Gemlik Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite ve Saflık Kriterlerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2020 Farklı Lokasyon Ve Farklı Hasat Yıllarının Gemlik Tipi Siyah Sofralık Zeytin Ve Zeytinyağlarının Kalite Özelliklerine Etkisi
-
2018 - 2019 Hasat Döneminin Beylik Zeytini ve Zeytinyağının Kalite Kriterlerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Biyosensör Kullanılarak Natürel Sızma Zeytinyağı Fenolik Bileşiklerininin Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Sentetik Antioksidanların Bitkisel Yağların Oksidatif ve Termal Stabilitesine Etkisinin Belirlenmesi
-
2017 - 2017 Current Development in Detection of Adulteration in Extra Virgin Olive Oil
-
2015 - 2017 Halhalı ve Sarı Haşebi Zeytin ve Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Hasat Zamanının Etkisi
-
2016 - 2016 Antioxidant Activity of Goji Berry and Red Centaury Extracts in Canadian and Sunflower Oils During Deep Frying
-
2014 - 2016 Adana'da Üç Farklı Hasat Zamanında Üretilen Natürel Sızma Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Araştırılması
-
2014 - 2016 Kızartma yağlarının Gemlik ve Sarı Ulak zeytin yaprağı ile zenginleştirilmesinin yağların oksidasyon ve termal stabilitesine etkisinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), ÖZDEMİR O., Harp F., DEĞİRMEN M., MERCANKAYA B. N., AKMANLAR M.
-
2013 - 2016 Adana'da Bazı Zeytinyağı İşletmelerinin Ürettiği Zeytinyağlarının Kalite Kriterlerinin Türk Gıda Kodeksi Kapsamında Değerlendirilmesi
-
2013 - 2016 Zeytinyağını Kimyasal Yöntemle İnteresterifiye Edilmesi ve Yağın Oksidatif Kararlılığının Belirlenmesi
-
2013 - 2016 Palm Kernel Yağının Kimyasal İnteresterifikasyon ile Kakao Yağı İkamesi Yağ Üretimi ve Optimizasyonu
-
2015 - 2015 Bilimsel Etkinliklere Katılım Desteği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), Erdinç B., Değirmen M., Mercankaya B. N., Akmanlar M., Güler S., et al.
-
2014 - 2015 12. Avrupa Yağ Bilim ve Teknolojisi Federasyonu Yağ Kongresi, 14-17 Eylül 2014, Monpellier, Fransa
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KEÇELİ MUTLU T. (Yürütücü), GULER S., DEĞİRMEN M., AKMANLAR M., OZDEMİR O., MERCANKAYA B. N., et al.
-
2014 - 2015 The effect of olive leaves and their harvest time on radical scavenging activity and oxidative stability of refined olive oil
-
2014 - 2015 Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (2 Adet)