Prof. Dr. GÜLSÜN ÖZYURT


Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

İşleme Teknolojisi


WoS Araştırma Alanları: Tarım Bilimleri, Tarım Süt & Hayvancılık Bilimi, Tarım Bilimi, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Beslenme Ve Diyetetik, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)


Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Çevre Bilimleri, Gıda Mühendisliği

E-posta: beklevik@cu.edu.tr
Web: https://avesis.cu.edu.tr//beklevik
Ofis: Ç.Ü. Su Ürünleri Fakültesi
Posta Adresi: Ç.Ü. Su ürünleri Fakültesi, Avlama ve İşleme Teknolojisi, Balcalı, ADANA

Metrikler

Yayın

185

Atıf (WoS)

1055

H-İndeks (WoS)

26

Atıf (Scopus)

1238

H-İndeks (Scopus)

19

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

42

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1999 - 2005

1999 - 2005

Doktora

Çukurova Üniversitesi, Ç.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye

1995 - 1999

1995 - 1999

Yüksek Lisans

Çukurova Üniversitesi, Ç.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi, Türkiye

1991 - 1995

1991 - 1995

Lisans

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2005

2005

Doktora

Farklı Avlama Mevsimlerinin, Deniz Levreği (Dicentrarchus labrax L., 1758)?nin Kimyasal Kompozisyonu ve Dondurularak Depolamada (-18 oC) Kimyasal ve Duyusal Kalite Kriterlerine Etkileri

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi

1999

1999

Yüksek Lisans

Alabalık Yemlerine Yapılan DL-Alanin ve Betain Katkısının Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss, W. 1972) Fingerliklerinin Gelişme ve Karkas Kompozisyonu Üzerine Etkileri

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Avlama Ve İşleme Teknolojisi

Yabancı Diller

C1 İleri

C1 İleri

İngilizce

Araştırma Alanları

Tarımsal Bilimler

Su Ürünleri

Su Ürünleri İşleme Teknolojileri

Çevre Bilimleri

Gıda Mühendisliği

Akademik Unvanlar / Görevler

2014 - Devam Ediyor

2014 - Devam Ediyor

Prof. Dr.

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

2009 - 2014

2009 - 2014

Doç. Dr.

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

2008 - 2009

2008 - 2009

Yrd. Doç. Dr.

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

2005 - 2008

2005 - 2008

Öğretim Görevlisi Dr.

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

1997 - 2005

1997 - 2005

Araştırma Görevlisi

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi

Yönetimsel Görevler

Akademi Dışı Deneyim

1997 - Devam Ediyor

1997 - Devam Ediyor

Öğretim Üyesi

Çukurova Üniversitesi

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2018

2018

Chicken Frankfurther Production with Fish (Equulites klunzingeri) Protein Isolates and Determination of Nutritional Quality

ÖZYURT G., GAYDE Ç., ÖZOĞUL Y., UÇAR Y., DURMUŞ M., AKSUN E. T., et al.

2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.82

2018

2018

The Effects of Some Phenolic Compounds on Biogenic Amines Development in Lysine Decarboxylase Medium

Özkütük A. S., Özyurt G., Küley E., Köşker A. R., Özoğul F.

2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH 12 - 15 July 2018, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.15

2018

2018

Amino Acid Compositions of Three Species Captured from Iskenderun Bay: Liza carinata, Chelon saliens and Sardinella aurita

Özyurt G., Özyurt C. E., Özkütük A. S.

2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH 12 - 15 July 2018, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.87

2018

2018

The impact of the addition of fish protein isolate on the oxidative stability of microencapsulated anchovy fish oil (Engraulis encrasicolus)

Özyurt G., Durmuş M., Uçar Y., Özkütük A. S., Özoğul Y.

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology, 26th to 30th June 2018 Podgorica, Montenegro, Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, ss.1

2018

2018

Physical properties of microencapsulated anchovy fish oil with discard fish protein isolate

ÖZYURT G., DURMUŞ M., UÇAR Y., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL Y.

7th International Molecular Biology and Biotechnology, Konya, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2018, ss.18

2018

2018

TRADITIONAL SEAFOOD- SUSHI

ÖZOĞUL Y., ÖZYURT G., DURMUŞ M., ÖZOĞUL İ.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 19 - 21 Nisan 2018

2018

2018

The effects of addition of fish protein isolate on the nutritive value of microencapsulated anchovy fish oil (Engraulis encrasicolus)

ÖZYURT G., DURMUŞ M., ÖZYURT C. E., UÇAR Y., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL Y.

The 4 th International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.129

2017

2017

IMPACT OF LOW-DOSE GAMMA IRRADIATION THE MICROBIAL QUALİTY OF FROG LEG (RANA ESCULENTA) DURING COLD STORAGE

ETYEMEZ BÜYÜKDEVECİ M., ÖZYURT G., KULEY BOĞA E.

6TH INTERNATIONAL MOLECULAR BIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY CONGRESS, AFYON, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017

2017

2017

The Effects of Extraction Methods on Fat Content and Fatty Acid Profiles of Marine Fish Species

ÖZOĞUL Y., Takadaş F., DURMUŞ M., UÇAR Y., ÖZYURT G., KÖŞKER A. R., et al.

ICFPSFS 2017: 19th International Conference on Food Product Safety in Food Science, Barselona, İspanya, 27 Temmuz - 28 Ağustos 2017, cilt.19, sa.7, ss.2431

2017

2017

Changes in Biogenic Amine Concents of Acidified Mantis Shrimp during Ambient Storage

ÖZYURT G., AKSUN TÜMERKAN E. T., ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL F.

ICAFOF 2017 - International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

2017

2017

The Effects Of Lactic Acid Bacteria Isolated From Fish On Biogenic Amine Contents Of Fish Waste Silage

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., DURMUŞ M., ÖZOĞUL F., AKYOL İ.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.517

2017

2017

Changes in Biogenic Amine Contents of Acidified Mantis Shrimp during Ambient Storage

ÖZYURT G., AKSUN E. T., ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL F.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.212

2017

2017

Fatty Acid Profiles of Oils Extracted from Fish Silage Treated with Formic Acid and Different Bacteria Strains

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., UÇAR Y., POLAT A., ÖZOĞUL Y.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.443

2017

2017

Organic Acid Concentrations in Acid and Fermented Fish Silage Made from Equulites klunzingeri

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., UÇAR Y., KÜLEY BOĞA E., ÖZOĞUL F.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.211

2017

2017

Determination of Pesticide Residue in Seyhan and Berdan Rivers

ŞİMŞEK A., POLAT A., ÖZYURT G.

ECOLOGY 2017 11-13 May, Kayseri TURKEY, Kayseri, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.508

2017

2017

Determination of Pesticide Residue in Seyhan and Berdan Rivers

ŞİMŞEK A., POLAT A., ÖZYURT G.

ECOLOGY 2017 11-13 May, Kayseri TURKEY, Kayseri, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2017, ss.508

2017

2017

Some Physical Properties of Microencapsulated Fish Oil with Bay Leaf Extracts

YEŞİLSU A. F., ÖZYURT G.

International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017), Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.676

2017

2017

The impact of fish protein isolate addition on the physical properties of chicken frankfurter during cold storage (4°C)

GAYDE Ç., AKSUN E. T., KÜLEY BOĞA E., ÖZYURT G.

International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017), Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.700

2017

2017

Determination Of Organic Acid Concentrations In Wet And Spray- Dried Fish Silage Prepared With Lactic Acid Bacteria

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., UÇAR Y., POLAT A., KÜLEY BOĞA E.

International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017), Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.144

2017

2017

Biogenic amine formations in wet and spray-dried fish (Equulites klunzingeri) silage prepared with lactic acid bacteria strains

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., KÜLEY BOĞA E., DURMUŞ M., ÖZOĞUL F.

International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017), Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.83

2017

2017

Determination Of Organic Acid Concentrations In Wet And Spray- Dried Fish Silage Prepared With Lactic Acid Bacteria

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., UÇAR Y., POLAT A., KÜLEY BOĞA E.

International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017), Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.144

2016

2016

The effects of vacuum packaging on shelf life of smoked and non smoked tilapia fillets

ÖZKÜTÜK A. S., POLAT A., ÖZYURT G.

FABA 2016 İnternational symposium on fisheries and aquatic sciences, 3 - 05 Kasım 2016

2016

2016

QUALITY EVALUATION OF FISH OILS EXTRACTED FROM SILAGE TREATED WITH FORMIC ACID AND DIFFERENT BACTERIA STRAINS

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., UÇAR Y., DURMUŞ M.

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.202-203

2016

2016

QUALITY EVALUATION OF FISH OILS EXTRACTED FROM SILAGE TREATED WITH FORMIC ACID AND DIFFERENT BACTERIA STRAINS

ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., UÇAR Y., DURMUŞ M.

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.202-203

2016

2016

ACIDIFICATION FOR STABILIZATION AND STORAGE OF MANTIS SHRIMP (Erugosquilla massavensis)

ÖZYURT G., AKSUN E. T., ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S.

", International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.501

2016

2016

ACIDIFICATION FOR STABILIZATION AND STORAGE OF MANTIS SHRIMP (Erugosquilla massavensis)

ÖZYURT G., AKSUN E. T., ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S.

", International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.501

2016

2016

ORGANIC ACID ACCUMULATION IN ACID AND FERMENTED FISH SILAGE MADE FROM FISH PROCESSING WASTE

ÖZYURT G., KÜLEY E., UÇAR Y., ÖZOĞUL F.

International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.507-508

2016

2016

THE NUTRITIONAL COMPOSITION AND THE CHANGES IN QUALITY PARAMETRES OF SMOKED EUROPEAN EEL (Anguilla anguilla) STORED AT +4?C

ÖZOĞUL Y., ÖZKÜTÜK A. S., POLAT A., ÖZYURT G.

International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 29 Ağustos 2016, ss.163

2016

2016

THE NUTRITIONAL COMPOSITION AND THE CHANGES IN QUALITY PARAMETRES OF SMOKED EUROPEAN EEL (Anguilla anguilla) STORED AT +4?C

ÖZOĞUL Y., ÖZKÜTÜK A. S., POLAT A., ÖZYURT G.

International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 29 Ağustos 2016, ss.163

2016

2016

THE COMPARISON OF THE FATTY ACID COMPOSITIONS OF FISH SILAGE OILS PREPARED FROM FISH WASTE TREATED WITH FORMIC ACID AND DIFFERENT BACTERIA STRAINS

ÖZYURT G., UÇAR Y., ÖZOĞUL Y.

INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST), Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 29 Ağustos 2016, ss.70

2016

2016

Effects of Different Extraction Methods on the Fatty Acid Compositions of Fish Silage

ÖZOĞUL Y., DURMUŞ M., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZYURT G.

1st International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 Ağustos - 29 Eylül 2016, ss.154

2016

2016

Effects of Different Extraction Methods on the Fatty Acid Compositions of Fish Silage

ÖZOĞUL Y., DURMUŞ M., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZYURT G.

1st International Congress on Advances in Veterinary Sciences and Technics, Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 Ağustos - 29 Eylül 2016, ss.154

2015

2015

Biyogenic amine content of fish products sold in Turkish market.

KÜLEY BOĞA E., ÖZYURT G., Ergüven M., Hayta H., ÖZKÜTÜK A. S.

5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting), Nantes, Fransa, 12 - 15 Ekim 2015, ss.10

2015

2015

Fatty acid compositions of cyprinid fish oils Carassius gibelio

ÖZYURT G., ÖZOĞUL Y., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZYURT C. E., ERGÜVEN M., UÇAR Y.

TAFT 2015- 5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting), 12 - 15 Ekim 2015

2015

2015

The effect of lactic acid bacteria isolated from fish on microbiological quality of silage made from fish processing waste

ÖZYURT G., Boğa M., KÜLEY BOĞA E., ÖZKÜTÜK A. S., DURMUŞ M.

5th Trans-Atlantic Fisheries Technology conference (45th WEFTA meeting), Nantes, Fransa, 12 - 15 Ekim 2015, ss.42

2015

2015

Biogenic Amine Content of Fish Products Sold in Turkish Market.

KÜLEY BOĞA E., ÖZYURT G., Ergüven M., Hayta H., ÖZKÜTÜK A. S.

5th Trans-Atlantic Fisheries Technology Conference (45th WEFTA meeting), Nantes, Fransa, 12 - 15 Ekim 2015, ss.10

2015

2015

Ammonia and Biogenic Amine Production of Fish Spoilage Bacteria: Affected by Olive Leaf, Olive Cake and Black Water

KÜLEY BOĞA E., DURMUŞ M., BALIKÇI E., ÖZYURT G., UÇAR Y., Küley F., et al.

ICFEB 2015 : 17th International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Prag, Çek Cumhuriyeti, 23 - 24 Mart 2015, ss.1201-1205 Sürdürülebilir Kalkınma

2014

2014

Effects of Gamma Irradiation on the Biogenic Amines Formation in Frog (Rana esculanta) Legs during Cold Storage (+2°C).

ÖZYURT G., Ergüven M., ÖZKÜTÜK A. S., ETYEMEZ M.

1 st International Symposium on Aquatic Sciences and Technology, Girne, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.74

2014

2014

Effects of Gamma Irradiation on the Biogenic Amines Formation in Frog (Rana Esculanta) Legs During Cold Storage (+2C)

Ergüven M., ÖZYURT G., ÖZKÜTÜK A. S., Etyemez M.

1st International Congress on Food Technology, Lefkoşe, Kıbrıs (Kktc), 15 - 17 Mayıs 2014, ss.100

2008

2008

Freshness assesment of red mullet (Mullus barbatus) and goatfish (Upeneus molucasus) stored in ice

ÖZYURT G., KÜLEY BOĞA E., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL F.

International Congress for Seafood Technology (ICST)., İzmir, Türkiye, 21 - 24 Mayıs 2008, ss.290

2008

2008

Freshness assessment of red mullet (Mullus barbatus)and Goldband goatfish (Upeneus moluccensis) stored in ice

ÖZYURT G., BOĞA E., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL F.

1 st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.290

2008

2008

Freshness assessment of red mullet (mullus barbatus) and goldband goatfish (Upeneus moluccensis) stored in ice.

ÖZYURT G., BOĞA E., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL F.

1st International Congress of Seafood Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2008, ss.290

2003

2003

Aleminyum Folyoda Saklanan Deniz Levreklerinin Kas Dokusundaki Alüminyum Seviyelerinin İncelenmesi.

BEKLEVİK ÖZYURT G., ÖZOĞUL F., ÖZAK A. A.

XII. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Elazığ, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2003, ss.402-415

2001

2001

Soğukta Depolanan Sudaklarda Kimyasal ve Duyusal Değişimler

POLAT A., ÖZKÜTÜK A. S., BEKLEVİK ÖZYURT G.

XI. ULUSAL SU ÜRÜNLERİ SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 4 - 06 Eylül 2001, cilt.1, ss.415-425

Kitap & Kitap Bölümleri

2022

2022

DENİZEL KAYNAKLI ORGANİZMA METABOLİTLERİNİN VE SU ÜRÜNLERİ İŞLEME YAN ÜRÜNLERİNİN KOZMETİK/KOZMOSÖTİK ÜRÜNLERDE KULLANIMI

ÖZYURT G.

Ziraat ve Su Ürünlerinde Kavramsal ve Olgusal Yaklaşımlar, Banu YÜCEL, Mustafa Tolga TOLON, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.89-103, 2022

2020

2020

Advances in Discard and By-product Processing

Özyurt G., Özkütük A. S.

Innovative Technologies in Seafood Processing, Özoğul Yeşim, Editör, Crc Press, Florida, ss.323-345, 2020

Desteklenen Projeler

2017 - 2018

2017 - 2018

Ultra düşük sıcaklık derin dondurucu cihazı bakım onarımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

POLAT A. (Yürütücü), ÖZYURT G., UÇAR Y., AKSUN E. T., DURMUŞ M.

2017 - 2018

2017 - 2018

Yüksek devirli soğutmalı santrifüj şaft ve süspansiyon bakım onarımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZYURT G. (Yürütücü), UÇAR Y., AK B., DURMUŞ M.

2017 - 2018

2017 - 2018

Soğutmalı santrifüj cihazı motor bakım ve onarımı

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

IŞIK O. (Yürütücü), ÖZYURT G., AK B., UÇAR Y.

2017 - 2017

2017 - 2017

Some Physical Properties of Microencapsulated Fish Oil with Bay Leaf Extracts

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZYURT G. (Yürütücü)

2015 - 2015

2015 - 2015

Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZKÜTÜK A. S. (Yürütücü), KÜLEY BOĞA E., ÖZYURT G.

2013 - 2014

2013 - 2014

Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (1 Adet)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

ÖZYURT G. (Yürütücü)

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2012 - 2013

2012 - 2013

Makider

Yönetim Kurulu Üyesi

Bilimsel Hakemlikler

Mart 2015

Mart 2015

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2015

Mart 2015

Food Control

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2015

Şubat 2015

Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2015

Ocak 2015

International Journal of Food Properties

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2015

Ocak 2015

Food chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Ekim 2014

Ekim 2014

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2014

Eylül 2014

Journal of Aquatic Food Product Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2014

Nisan 2014

Journal of Aquatic Food Product Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2014

Mart 2014

Journal of Food Processing and Preservation

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

Food Chemistry

Hakemli Bilimsel Dergi

Ocak 2014

Ocak 2014

Journal of Food Quality

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2013

Nisan 2013

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2013

Mart 2013

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2013

Mart 2013

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2013

Mart 2013

African J Biotechnology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2012

Nisan 2012

Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Science

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2012

Mart 2012

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2011

Şubat 2011

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2011

Ocak 2011

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Kasım 2010

Kasım 2010

International Journal of Food Sciences and Nutrition

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2010

Mayıs 2010

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2010

Nisan 2010

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Nisan 2010

Nisan 2010

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2010

Mart 2010

European Food Research Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2010

Şubat 2010

Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2009

Eylül 2009

Journal of Food Biochemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Eylül 2009

Eylül 2009

Food and Bioprocess Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2009

Mart 2009

European Food Research Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Aralık 2008

Aralık 2008

Journal of Muscle Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Temmuz 2008

Temmuz 2008

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Haziran 2008

Haziran 2008

Journal of Muscle Foods

SCI Kapsamındaki Dergi

Mayıs 2008

Mayıs 2008

Journal of the Science of Food and Agriculture

SCI Kapsamındaki Dergi

Mart 2006

Mart 2006

International Journal of Food Science and Technology

SCI Kapsamındaki Dergi

Şubat 2006

Şubat 2006

Aquaculture Research

SCI Kapsamındaki Dergi

Ocak 2005

Ocak 2005

Food Chemistry

SCI Kapsamındaki Dergi

Bilimsel Danışmanlıklar

2013 - 2014

2013 - 2014

Bilimsel Projeler İçin Yapılan Danışmanlık

Sanayi Bakanlığı

Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi, Türkiye



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 1062

h-indeksi (WOS): 17

Jüri Üyelikleri

Temmuz-2016

Temmuz 2016

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Tez savunma - Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Balcalı ADANA

Mart-2015

Mart 2015

Tez Savunma (Doktora)

Doktora Tez Sınavı - Çukurova Üniversitesi

Eylül-2011

Eylül 2011

Tez Savunma (Doktora)

Doktora Tez Sınavı - Çukurova Üniversitesi

Eylül-2011

Eylül 2011

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Savunması - Çukurova Üniversitesi

Temmuz-2010

Temmuz 2010

Tez Savunma (Doktora)

Doktora Tez Sınavı - Mersin Üniversitesi

Haziran-2009

Haziran 2009

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Yüksek Lisans Tez Savunması - Çukurova Üniversitesi