Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Doğal Antioksidanların Mikroenkapsüle Ed...
Doğal Antioksidanların Mikroenkapsüle Edilen Hamsi Yağlarının Oksidatif Stabiliteleri Üzerine Etkileri
ÖZYURT G.
(Yürütücü),
Yeşilsu A. F.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2014 - 2018
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Mayıs 2014
Bitiş Tarihi:
Ekim 2018