Atıf İçin Kopyala
Yesilsu A. F., Alp-Erbay E., Kutlu S., Ozyurt G.
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, cilt.19, sa.5, ss.143-157, 2023 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
19
Sayı:
5
-
Basım Tarihi:
2023
-
Doi Numarası:
10.1515/ijfe-2022-0097
-
Dergi Adı:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, CAB Abstracts, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, INSPEC, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.143-157
-
Anahtar Kelimeler:
anchovy oil, extract, laurel, microencapsulation, rosemary, thyme
-
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet