Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

THE TREND OF PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES; WALNUT MILK

2nd International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, Adana, Türkiye, 6 - 07 Ekim 2022, ss.37-38

Trends and development work for packaged non-alcoholic beverages future functional product development opportunities

1st International Traditional Foods and Sustainable Food System Symposium, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022

Degradation kinetics of ascorbic acid in lemon juice at different pasteurization conditions

International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, 3 - 05 Ekim 2019

Effect of storage on textural properties of different strawberry cultivars

Recent Applications In Modified Atmosphere Packaging Of Fruit And Vegetables, 23 - 25 Ekim 2018

A RESEARCH on EVALUATION of ORANGE PEELS

3rd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD TECHNOLOGY-ICFT2018, 10 - 12 Eylül 2018

Recent Applications In Modified Atmosphere Packaging Of Fruit And Vegetables

International Conference on RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.257

CRITICAL QUALITY PARAMETERS CHANGING OF RED PEPPER IN RESPONSE TO DIFFERENT IRRIGATION METHODS AND LEVELS

International Conference on Technology, Engineering and Science (IConTES), Antalya, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2017

Critical Quality Parameters Changing of Red Pepper In Response to Different Irrıgation Methods and Levels

International Conference on Technology, Engineering and Science (ICONTES, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2017, cilt.1, ss.73-74

Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameters

Second Congress of Food Structure and Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016

Süper Meyve Kuş Kirazı Aronia melanocarpa

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016

The Effect of Drip and Furrow Irrigation on Yield Qualities Characteristics of Red Pepper in the Mediterranean Part of Turkey

Conference: 27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry,, At Bursa, Turkey, Volume: 1, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016

Turpun Raphanus sativus L Biyoaktif Bileşenler Açısından Değerlendirilmesi

Stratejik Kalkınmada Kent Değerleri Sempozyumu, Osmaniye, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2016

Fining and Fining Agents in Clear Fruit Juice Production

International Conference on Natural Science and Engineering, Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.2669-2678

Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials

Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015

Pulsed electric field processing of pomegrante juice with measurement og quality criteria

1st World Congress on Electroporation and Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine and Food & Environmental Technologies, 6 - 10 Eylül 2015

Pasteurization of apple juice by pulsed electric fields and effects on quality properties

1st World Congress on Electroporation and Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine and Food Environmental Technologies, 6 - 10 Eylül 2015

Pulsed electric field processing of pomegranate juice with measurements of quality criteria

1st World Congress on Electroporation and Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine and Food Environmental Technologies, 6 - 10 Eylül 2015

Geleneksel gıdaların geleceğe taşınması

Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, ss.1296-1311

Geleneksel Gıdaların Geleceğe Taşınması. Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Bildiriler Kitabı

Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, cilt.2, ss.1296-1311

Turunç Ekşisi Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Turunç Ekşisi Üretimi Üzerine Bir Araştırma

4. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.814-818

Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862

Limonata

LİMONATA, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.823-827

Bazı bitki çaylarının mineral madde (Ca, K, Mg, Na, Zn, Fe ve Cu) içerikleri ve deme geçiş miktarları

Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri IV. Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu, Türkiye, 27 - 29 Haziran 2013

Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209

Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196

Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209

Investigation on fruit quality of grafted watermelon

10th EUCARPIA Meeting on Genetics and Breeding of Cucurbitaceae, Antalya, Türkiye, 15 - 18 Ekim 2012, ss.361-367 Sürdürülebilir Kalkınma identifier

Kabak Tatlısı Üretimi

The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010

Kaynar Üretimi

The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 3 - 05 Mayıs 2010

Cezerye Üretimi ve Bazı Özellikleri

THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.771-773

Crithmum maritimum'un Fermente Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi

10. KÜKEM Kongresi, Mersin, Türkiye, 25 - 27 Eylül 1997, ss.1
Kitap & Kitap Bölümleri

Nanoparticles in Food Packaging: Opportunities and Challenges

Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Malik Abdül, Erginkaya Zerrin, Erten Hüseyin, Editör, Springer, Cham, ss.571-611, 2019

Recent Studies on Healthy Nutrients Changing in Fruit Juices Processed with Non-thermal Technologies

Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Malik Abdül, Erginkaya Zerrin, Erten Hüseyin., Editör, Springer International Publishing, Cham, ss.235-271, 2019

Thermal Pasteurization and Microbial Inactivation of Fruit Juices

Fruit JuicesExtraction, Composition, Quality and Analysis, Gaurav Rajauria, Brijesh K. Tiwari, Editör, Elsevier (Academic Press), Dublin, ss.309-339, 2018

Potato and Potato Processing Technology

Handbook of vegetable preservation and processing, Y.H.Hui, E.Ö. Evranuz, Editör, CRC Pres, Taylor Francis group, ss.589-627, 2015

Citrus Juices Technology

Food Processing: strategies for Quality Assessment, "Malik A.","Erginkaya Z."," Ahmad S.", "Erten, H.", Editör, Springer, New York, ss.37-103, 2014
Metrikler

Yayın

115

Atıf (WoS)

364

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

393

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

29

Tez Danışmanlığı

21

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları