SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Potato and Potato-Processing Technology
HANDBOOK OF VEGETABLE PRESERVATION AND PROCESSING, 2ND EDITION
, ss.589-627, 2016 (SCI-Expanded)
Effects of Rinsing on Residue Level of Chlorpyrifos Ethyl, Acetamiprid and Penconazole in Grapes
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.20, sa.2, ss.112-119, 2014 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of Ultrasound on Bioactive Components of Fruit Juices
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.288-300, 2020 (Hakemli Dergi)
Karotenoid Bileşenlerin Mikroenkapsülasyonu ve Kullanılan Yöntemlerdeki Son Gelişmeler
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.7, sa.12, ss.2170-2183, 2019 (Hakemli Dergi)
Nanoteknolojik Tekniklerle Karotenoid Bileşenlerin Enkapsülasyonundaki Son Gelişmeler
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.6, sa.8, ss.1066, 2018 (Hakemli Dergi)
Critical Quality Parameters Changing of Red Pepperin Respone to Different Irrigatıon Methods and Levels
The Eurasia Proceedings of Science, Technology, Engineering Mathematics
, cilt.1, sa.1, ss.59-68, 2017 (Hakemli Dergi)
KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
GIDA
, cilt.42, sa.2, ss.169-176, 2017 (Hakemli Dergi)
Karpuza Hasat Sonrası Uygulamalar
Diyarbakır’xxda Tarım
, sa.27, ss.58-61, 2016 (Hakemsiz Dergi)
Effect of Pretreatments on Color of Dehydrated Different Apple Cultivars During Storage
Annals. Food Science and Technology
, cilt.17, sa.1, ss.68-74, 2016 (Hakemli Dergi)
Berrak Limon Suyu Üretimi Aşamalarında Bazı Mineral Madde Bileşenlerinin Belirlenmesi
GIDA
, cilt.13, sa.1, ss.42-46, 2015 (Hakemli Dergi)
Limon Ekşisi Üretimi Üzerine Bir Araştırma
GIDA
, cilt.39, sa.5, ss.283-290, 2014 (Hakemli Dergi)
Vurgulu Elektrik Alan Teknolojisi (PEF): Sistem ve Uygulama Odacıkları
Akademik Gıda
, cilt.12, sa.2, ss.69-78, 2014 (Hakemli Dergi)
Meyve ve Sebzelerin Soğukta Muhafazası
Gıda Teknolojisi
, cilt.17, sa.6, ss.44-45, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Meyve Suyu Sanayiinde Enzimatik Uygulamalar
Gıda
, cilt.37, sa.6, ss.31-40, 2012 (Hakemli Dergi)
Farklı Domates Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
Akademik Gıda
, cilt.10, sa.3, ss.26-31, 2012 (Hakemli Dergi)
Havucun Farklı Sıcaklıklarda Kurutulması Üzerine Araştırma
Gıda Teknolojisi
, ss.72-76, 2005 (Hakemli Dergi)
Malatya da Yetiştirilen Bazı Kızılcık Çeşitlerinin Nektar a İşlemeye Uygunlularının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
Gıda
, ss.435-441, 2000 (Hakemli Dergi)
Einigie Mikrobiologische Eingenschaften von Crithmum maritimum Seefencel während der Fermentation
Obst Und Gemüseverwertung
, ss.210-211, 1997 (Hakemli Dergi)
Karaisalı tipi biber salçasının özelliklerinin iyileştirilmesi
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, ss.189-202, 1994 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Trends and development work for packaged non-alcoholic beverages future functional product development opportunities
1st International Traditional Foods and Sustainable Food System Symposium, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022
Degradation kinetics of ascorbic acid in lemon juice at different pasteurization conditions
International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies, 3 - 05 Ekim 2019
Effect of storage on textural properties of different strawberry cultivars
Recent Applications In Modified Atmosphere Packaging Of Fruit And Vegetables, 23 - 25 Ekim 2018
The Effect of Thermosonication on Some Quality Parameters of Watermelon Juice
XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018
A RESEARCH on EVALUATION of ORANGE PEELS
3rd INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD TECHNOLOGY-ICFT2018, 10 - 12 Eylül 2018
Recent Applications In Modified Atmosphere Packaging Of Fruit And Vegetables
International Conference on RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.257
Critical Quality Parameters Changing of Red Pepper In Response to Different Irrıgation Methods and Levels
International Conference on Technology, Engineering and Science (ICONTES, Antalya, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2017, cilt.1, ss.73-74
Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri
İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017
Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameteres
2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016
Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameters
Second Congress of Food Structure and Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016
Süper Meyve Kuş Kirazı Aronia melanocarpa
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
The Effect of Drip and Furrow Irrigation on Yield Qualities Characteristics of Red Pepper in the Mediterranean Part of Turkey
Conference: 27th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry,, At Bursa, Turkey, Volume: 1, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016
Turpun Raphanus Stativus L Biyoaktif Bileşenler Açısından Değerlendirilmesi
Her Yönüyle Osmaniye, Osmaniye, Türkiye, 3 - 06 Mayıs 2016
Karık ve damla sulama yöntemleriyle uygulanan farklı sulama stratejilerinin salçalık biberde verim verim bileşenleri kalite ve net gelir üzerine etkileri
13. Ulusal Kültürteknik Kongresi, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2016, cilt.1, ss.292-301
Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials
Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015
Pulsed electric field processing of pomegrante juice with measurement og quality criteria
1st World Congress on Electroporation and Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine and Food & Environmental Technologies, 6 - 10 Eylül 2015
Pasteurization of apple juice by pulsed electric fields and effects on quality properties
1st World Congress on Electroporation and Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine and Food Environmental Technologies, 6 - 10 Eylül 2015
Pulsed electric field processing of pomegranate juice with measurements of quality criteria
1st World Congress on Electroporation and Pulsed Electric Fields in Biology, Medicine and Food Environmental Technologies, 6 - 10 Eylül 2015
Geleneksel Gıdaların Geleceğe Taşınması Türkiye Ziraat Mühendisliği
VII. Teknik Kongresi, Türkiye, 12 - 16 Mayıs 2015
Geleneksel gıdaların geleceğe taşınması
Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, ss.1296-1311
Geleneksel Gıdaların Geleceğe Taşınması. Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Bildiriler Kitabı
Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, cilt.2, ss.1296-1311
Inactivation kinetics of pectin methylesterase under thermosonication and thermal process conditions in orange juice
NAFI 2014 International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.332
Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014
Turunç Ekşisi Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Turunç Ekşisi Üretimi Üzerine Bir Araştırma
4. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.814-818
Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Bazı Sebzelerin Kurutulması Üzerine Bir Araştırma
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.859-862
Bazı bitki çaylarının mineral madde (Ca, K, Mg, Na, Zn, Fe ve Cu) içerikleri ve deme geçiş miktarları
Hacettepe Beslenme ve Diyetetik Günleri IV. Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu, Türkiye, 27 - 29 Haziran 2013
Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209
Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196
Effect of pulsed electric field and heat treatment on pectin methyl esterase of orange juice
3. Gıda Güvenliği Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209
Yaban Mersini Meyvesinin Meyve Suyuna İşlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2011
Kabak Tatlısı Üretimi
The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 2 - 04 Mayıs 2010
Kaynar Üretimi
The 1st International Symposium on Traditioanl Foods from Adriatic from to Caucasus, 3 - 05 Mayıs 2010
Cezerye Üretimi ve Bazı Özellikleri
THE 1ST INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON “TRADITIONAL FOODS FROM ADRIATIC TO CAUCASUS", Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.771-773
Kabin Tipi ve Güneşli Kurutucuda Kayısının Kuruma Davranışı ve Kalite Parametrelerinin Incelenmesi
3. GAP Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Kasım 2003, ss.95-100
Crithmum maritimum'un Fermente Bir Ürün Olarak Değerlendirilmesi
10. KÜKEM Kongresi, Mersin, Türkiye, 25 - 27 Eylül 1997, ss.1