-
2022 - 2025 Bulanık Karpuz Suyu Üretimi ve Depolanması Sırasında Oluşan Kalite Kusurlarının Sınırlandırılması Üzerine Bir Araştırma
-
2022 - 2024 Meyve Suyu Sanayisinde İşlenen Portakalın Artıklarından Diyet Lifi Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Akyıldız A. (Yürütücü), Ağçam E.
-
2016 - 2023 Ultrasound ve Vurgulu Elektrik Alan PEF Uygulamalarının Domates Suyunda Bazı Pestisitlerin Parçalanmasına Etkilerinin Belirlenmesi
-
2019 - 2022 Termosonikasyon Uygulamalarının Bulanık Kaju Elma Nektarı Üretiminde Kalite Bileşenleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi
-
2017 - 2022 Farklı çeşitlere ait turunçgil sularında farklı atmosfer koşullarının biyoaktif bileşenler üzerine etkisinin belirlenmesi
-
2017 - 2022 Sürdürülebilir sağlıklı gıda üretiminde termosonikasyon uygulamasının bulanık çilek nektarının kalitesi üzerine etkisi
-
2018 - 2021 Karpuzdan Mikroemülsiyon Yöntemi ile Ekstrakte Edilen Karotenoid Bileşenlerinin Elektroeğirme Tekniği ile Enkapsülasyonu ve Optimizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AKYILDIZ A. (Yürütücü), AĞÇAM E., İNAN N.
-
2018 - 2020 Bazı Çilek Çeşitlerinde Aktif Hasat Süresince Hasatta ve Raf Ömrü Sırasında Meyve Kalite Parametreleri ile Enzim İlişkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AĞÇAM E. (Yürütücü), DÜNDAR B., AKYILDIZ A., PAYDAŞ S., SARIDAŞ M. A., POLAT S.
-
2016 - 2017 Citrus Juice Technology
-
2015 - 2017 Farklı Özellikte Plastik Örtü Malzemelerinin Domates Üretiminde Bitki Gelişimi ve Verimi ile Kurşuni Küf (Botrytis Cinerea) Ve Bakteriyel Kara Leke Hastalığının (Pseudomonas Tomato) Mücadelesine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
TOPÇU S. (Yürütücü), AKYILDIZ A., AYSAN Y., ÖZTÜRK H. H., SOLMAZ İ.
-
2014 - 2017 Siyah Havuç Posasından Bazı Yöntemlerle Antosiyaninlerin Geri Kazanımı ve Kalitesi Üzerine Etkileri
-
2014 - 2017 HİDROSTATİK BASINÇ, ULTRASONİKASYON, ENZİMASYON ve ISITMA YÖNTEMLERİNİN SİYAH HAVUÇ POSASINDAN ANTOSİYANİNLERİN GERİ KAZANIMI ve KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2015 - 2016 Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Son Gelişmeler Çalıştayı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
BENLİ H. (Yürütücü), AKYILDIZ A., AĞÇAM E., POLAT S.
-
2015 - 2016 Peynir altı suyu ve Lactobacillus casei Shirota'nın Rhodotorula spp.'nin Karotenoid Üretimi Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ERGİNKAYA Z. (Yürütücü), AKYILDIZ A., KONURAY G.
-
2015 - 2016 Portakal suyunun, PME(pektinmetilesteraz aktivitesi) üzerine vurgulu elektrik alan uygulamasının etkisi konulu yayının teşvik desteği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
AKYILDIZ A. (Yürütücü), AĞÇAM E., EVRENDİLEK AKDEMİR G.
-
2015 - 2015 Kesintisiz güç kaynağı(EPC marka 10 kVA) arızası onarımı
-
2015 - 2015 ultra saf su New Human RO Pack 1 cihazının arızasının giderilmesi ve bakım onarımı
-
2014 - 2015 Su aktivitesi cihazının bakım-onarım ve kalibrasyonu
-
2014 - 2015 Vurgulu elektrik alan uygulamasının portakal suyu fenolikleri üzerine etkisi konulu yayının teşvik desteği