Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Changes in cashew apple juice treated wi...
Changes in cashew apple juice treated with optimum thermosonication during storage
Deli M. G. E. P.
,
DÜNDAR B.
,
AĞÇAM E.
,
İnan Çınkır N.
,
AKYILDIZ A.
Elsevier, cilt.1, 2022 (Scopus)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
1
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.1016/j.focha.2022.100120
Dergi Adı:
Elsevier
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet