Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Einige Mikrobiologische Eigenschaften D...
Einige Mikrobiologische Eigenschaften Die Fermentierte Crithmum Maritimum Seefenchel Während Der Fermentation Darstellt
ERGİNKAYA Z.
,
AKYILDIZ A.
Die Industrielle Obst-Und Gemüseverwertung, 1997 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
1997
Dergi Adı:
Die Industrielle Obst-Und Gemüseverwertung
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet