Makaleler
32
Tümü (32)
SCI-E, SSCI, AHCI (28)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (29)
ESCI (1)
Scopus (29)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (2)
11. An Overview of Plant-based Milk Alternatives
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.11, sa.3, ss.587-602, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
50
17. Textural Propertıes Of Rıce Flour Based Gluten Free Cakes
Food Rheology and Texture, Adana, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
18. Textural Propertıes Of Household Type Gluten Free Breads
Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
19. Effects Of Pseudocereals On Textural Properties of Gluten Free Bıscuits
Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
21. BEHAVIOR AND PERCEPTIONS OF CONSUMERS ON BAGEL CONSUMPTION AREAS: ADANA- ANKARA PROVINCE EXAMPLE
INTERNATIONAL CONGRESS OF SCIENCE, EDUCATION AND TECHNOLOGY RESEARCH, Odessa, Ukrayna, 10 - 12 Ağustos 2018, ss.1, (Özet Bildiri)
22. Phenolic Acid Composition and Antioxidant Activity of Seven Wheat Varieties Grown at Four Locations in Turkey.
Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, sa.1, ss.204, (Tam Metin Bildiri)
23. Textural Quality of Gluten-Free Breads formulated with Some Pseudo-Cereals
International Conference on Raw Materials to processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, sa.1, ss.75, (Tam Metin Bildiri)
24. Effects of Rye Sourdough Fermentation on Phenolic Components
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.201, (Özet Bildiri)
25. Effects of Rye Sourdough Fermentation on Phenolic Components
Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, sa.1, ss.201, (Tam Metin Bildiri)
26. Tüketicilerin Simit Tüketimi ve Tüketim Yerlerine İlişkin Davranış ve Algıları: Adana ili Örneği
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.414, (Özet Bildiri)
27. Applications of Response Surface Methodology to OptimizeProduct Development in Extrusion Cooking in Cereal Technology
II INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING TECHNOLOGY AND INNOVATION, 7 - 11 Mart 2018, (Özet Bildiri)
28. Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
29. Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.
International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.1527-1532, (Tam Metin Bildiri)
30. Comparison of Transglutaminase and L-Ascorbic Acid Additives in Improving Quality of Bread Made from Sunn Pest (Eurygaster Integriceps) Damaged Wheat
2nd International Energy and Engineering Conference 2017 (UEMK 2017), Gaziantep, Türkiye, 12 - 13 Ekim 2017, ss.1232, (Özet Bildiri)
31. Effect of Using Different Ratios Resistant Starch on Some Bread Quality Parameters
Forth North and East European Congrees on Food, Kaunas, Litvanya, 11 - 13 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.77, (Tam Metin Bildiri)
32. Recent Developments on The Gluten-Free Bread Production for Celiac Patients
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Adana, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.679, (Özet Bildiri)
33. Spectrophotometric Determination of Rebaudioside A in Aqueous Solutions
1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 10 - 12 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
34. Kola O Çetin A E Kelebek H Özer M S Akkaya R Karabıyık M 2015 Traditional Confectioneries and Production Techniques from Ottoman Today 1 449 2015
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Ekim 2015, cilt.1, ss.449
35. Determination of Changes in the Fatty Acids of Durum Wheat Due to Spike Germination
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
36. The Influence of Moisture Water Activity Storage Relative Humidity on Quality ofCereal
15 th International Bread and Cereal Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
37. Improvement Bread Characteristics of High Level Sunn Pest Eurygaster integriceps Damaged Wheat by Using Transglutaminase and Some Additives
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
38. Effects of Emulsifiers and Lipolytic Enzymes on Pan Bread Properties
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
39. Halka Tatlı
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 14 - 16 Ekim 2015, cilt.1, ss.450
40. Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
Tarım ve Gıda Kongresi Nevşehir, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2015, cilt.1
41. Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması
Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
42. Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
43. Cherry Domatesinin Ozmotik Yolla Kurutulması ve Ürün özellikleri
Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Gıdalar, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1
44. Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşiklerin LC-DAD-ESI-MS/MS ile Karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.14, (Özet Bildiri)
45. Phenolic Composition and Antioxidant Properties Of Shalgam: Traditional Beverage From Southern Turkey's Cities
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.551, (Tam Metin Bildiri)
46. Yufka: A Traditional Bread Type in Turkey
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.266, (Tam Metin Bildiri)
47. Boza: One of the Oldest Turkish Beverages
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.275, (Tam Metin Bildiri)
48. Geleneksel Bir Ekmeğimiz: Nohut Mayalı Ekmek
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
49. Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar
2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
50. Bazı Ekmeklik Buğday ve Triticale Hatlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Taknolojik Özelliklerinin Saptanması Üzerinde Bir Araştırma
Türkiye II. Tarla Bitkileri Kongresi, Samsun, Türkiye, 22 - 25 Eylül 1997, ss.550-552, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
5
1. Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi
Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Acar Oğuz, Çetiner Buket, Köksel Filiz, Editör, Sidas Medya, ss.315-333, 2021
2. Uzak Doğu Erişteleri (Nudıllar) Üretim Teknolojisi
Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Acar Oğuz, Çetiner Buket, Köksel Filiz, Editör, Sidas Medya, ss.409-425, 2021
3. Phytochemicals of Whole Grains and Effects on Health
Health and Safety Aspects of Food Process, Abdül Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, Adana, ss.309-347, 2019
