SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
An Overview of Plant-based Milk Alternatives
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.11, sa.3, ss.587-602, 2023 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Textural Propertıes Of Rıce Flour Based Gluten Free Cakes
Food Rheology and Texture, Adana, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.1
Textural Propertıes Of Household Type Gluten Free Breads
Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.1
Effects Of Pseudocereals On Textural Properties of Gluten Free Bıscuits
Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.1
BEHAVIOR AND PERCEPTIONS OF CONSUMERS ON BAGEL CONSUMPTION AREAS: ADANA- ANKARA PROVINCE EXAMPLE
INTERNATIONAL CONGRESS OF SCIENCE, EDUCATION AND TECHNOLOGY RESEARCH, Odessa, Ukrayna, 10 - 12 Ağustos 2018, ss.1
Effects of Rye Sourdough Fermentation on Phenolic Components
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.201
Effects of Rye Sourdough Fermentation on Phenolic Components
Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, sa.1, ss.201
Textural Quality of Gluten-Free Breads formulated with Some Pseudo-Cereals
International Conference on Raw Materials to processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, sa.1, ss.75
Phenolic Acid Composition and Antioxidant Activity of Seven Wheat Varieties Grown at Four Locations in Turkey.
Raw Materials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, sa.1, ss.204
Tüketicilerin Simit Tüketimi ve Tüketim Yerlerine İlişkin Davranış ve Algıları: Adana ili Örneği
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.414
Applications of Response Surface Methodology to OptimizeProduct Development in Extrusion Cooking in Cereal Technology
II INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING TECHNOLOGY AND INNOVATION, 7 - 11 Mart 2018
Ekşi Hamur Fermantasyonu ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Fonksiyonları
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 9 - 11 Kasım 2017, ss.1
Hamburger Ekmeği Üretiminde Farklı Düzeylerde Yağ İkame Maddeleri Kullanımının Bazı Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri.
International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, cilt.1, sa.1, ss.1527-1532
Comparison of Transglutaminase and L-Ascorbic Acid Additives in Improving Quality of Bread Made from Sunn Pest (Eurygaster Integriceps) Damaged Wheat
2nd International Energy and Engineering Conference 2017 (UEMK 2017), Gaziantep, Türkiye, 12 - 13 Ekim 2017, ss.1232
Effect of Using Different Ratios Resistant Starch on Some Bread Quality Parameters
Forth North and East European Congrees on Food, Kaunas, Litvanya, 11 - 13 Eylül 2017, cilt.1, sa.1, ss.77
Recent Developments on The Gluten-Free Bread Production for Celiac Patients
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Adana, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, cilt.1, sa.1, ss.679
Spectrophotometric Determination of Rebaudioside A in Aqueous Solutions
1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 10 - 12 Mayıs 2017
Kola O Çetin A E Kelebek H Özer M S Akkaya R Karabıyık M 2015 Traditional Confectioneries and Production Techniques from Ottoman Today 1 449 2015
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Ekim 2015, cilt.1, ss.449
The Influence of Moisture Water Activity Storage Relative Humidity on Quality ofCereal
15 th International Bread and Cereal Congress, 18 - 21 Nisan 2016
Determination of Changes in the Fatty Acids of Durum Wheat Due to Spike Germination
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016
Improvement Bread Characteristics of High Level Sunn Pest Eurygaster integriceps Damaged Wheat by Using Transglutaminase and Some Additives
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016
Effects of Emulsifiers and Lipolytic Enzymes on Pan Bread Properties
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016
Halka Tatlı
3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 14 - 16 Ekim 2015, cilt.1, ss.450
Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
Tarım ve Gıda Kongresi Nevşehir, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2015, cilt.1
Domates salçasının endüstriyel üretiminde işlem basamaklarının aroma aroma aktif ve biyoaktif bileşenler üzerine etkileri
Pamukkale Gıda Sempozyumu 3, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1
Cherry Domatesinin Ozmotik Yolla Kurutulması ve Ürün özellikleri
Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar Gıdalar, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1
Kuru İncirlerde Fenolik Bileşenlerin LC DAD ESI MS MS ile Karakterizasyonu Organizk Asit ve Şeker İçeriklerinin Saptanması
Kururtulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2015, cilt.1
Nar Ekşisinde Biyoaktif Bileşiklerin LC-DAD-ESI-MS/MS ile Karakterizasyonu ve Genel Bileşiminin Saptanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.14
Boza: One of the Oldest Turkish Beverages
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.275
Phenolic Composition and Antioxidant Properties Of Shalgam: Traditional Beverage From Southern Turkey's Cities
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.551
Yufka: A Traditional Bread Type in Turkey
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid-Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.266
Geleneksel Bir Ekmeğimiz: Nohut Mayalı Ekmek
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.1
Nohut Mayalı Ekmeğin Yapılışı Ve Fermentasyonda Rol Alan Mikroorganizmalar
2. geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2009, ss.1
Bazı Ekmeklik Buğday ve Triticale Hatlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Taknolojik Özelliklerinin Saptanması Üzerinde Bir Araştırma
Türkiye II. Tarla Bitkileri Kongresi, Samsun, Türkiye, 22 - 25 Eylül 1997, ss.550-552
Kitap & Kitap Bölümleri
Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi
Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Acar Oğuz, Çetiner Buket, Köksel Filiz, Editör, Sidas Medya, ss.315-333, 2021
Uzak Doğu Erişteleri (Nudıllar) Üretim Teknolojisi
Hububat Bilimi ve Teknolojisi, Köksel Hamit, Acar Oğuz, Çetiner Buket, Köksel Filiz, Editör, Sidas Medya, ss.409-425, 2021
Phytochemicals of Whole Grains and Effects on Health
Health and Safety Aspects of Food Process, Abdül Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, Adana, ss.309-347, 2019