Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Effects of separated and combined amaran...
Effects of separated and combined amaranth, quinoa and chia flours on the characteristics of gluten-free bread with different concentrations of hydrocolloids
Atıf İçin Kopyala
Alsaiqali A.
,
DİZLEK H.
,
ÖZER M. S.
Research square, 2022 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.21203/rs.3.rs-1497734/v1
Dergi Adı:
Research square
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet