Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - Devam Ediyor Doç.Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2013 - 2015 Enstitü Müdürü
Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Yönetilen Tezler
-
Bazı Fonksiyonel Ürünlerin Glutensiz Ekmekte Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi
E.Tümer(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014
-
?Ülkemizde Yetiştirilen Bazı Mercimek Çeşitlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi?
F.Kaya(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011
-
?Maltodekstrin Üretiminde Bazı Parametrelerin Kalite Üzerine Etkisi?
S.Söbüçovalı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011
-
?Süne Zararına Uğramış Ekmeklik Buğdayların Bazı Niteliklerin İncelenmesi ve İyileştirilmesi Olanakları Üzerine Bir Araştırma?
H.Dizlek(Öğrenci), Doktora, 2010
-
?Glutensiz Kek Üretiminde Kullanılan Bazı Zamkların Kalite Üzerine Etkisi?
R.Yücel(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009
-
?Süne Zararına Uğramış Buğday Ununun Katkı Maddeleri Kullanılarak Ekmeklik Kalitesinin İyileştirilmesi?
E.Karatekin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008
-
Mısır ve Buğday Kepeğinin Hamur ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi?
H.Gül(Öğrenci), Doktora, 2008
-
Pandispanya Yapımında Bazı Yüzey Aktif Maddelerin Kek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri
G.Köklü(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007