Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2016 Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2013 - 2015 Enstitü Müdürü
Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Akademi Dışı Deneyim
-
2019 - Devam Ediyor Danışman
Sivil Toplum Kuruluşu, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu, Danışman
-
2018 - Devam Ediyor Consultant
Mesleki Dernek, International Association of Operative Millers, Eğitim Danışmanı
-
2018 - Devam Ediyor İş ve Meslek Danışmanı
Antalya Çölyak Derneği
-
2016 - Devam Ediyor
Diğer Kamu Kurumu, Orta Anadolu İhracatcılar Birliği , Utg
-
2015 - Devam Ediyor Danışmanlık
Orta Anadolu İhracatcılar Birliği Un Tanıtım Grubu
-
2014 - Devam Ediyor Danışman
Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu
-
2001 - 2003 Danışman
Adana Büyükşehir Belediyesi Ekmek Fabrikaları
Yönetilen Tezler
-
Farklı hidrokolloid kombinasyonlarının ev tipi ekmek makinelerinde üretilen glutensiz ekmek nitelikleri üzerindeki etkisi
Özer M. S. (Danışman)
H.KONUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Düşük fenilalanin içerikli glutensiz bisküvi üretiminde bazı hidrokolloidlerin etkilerinin belirlenmesi
Özer M. S. (Danışman)
G.TEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Effects of pseudocereals on the quality of gluten free dough and bread
Özer M. S. (Danışman)
A.I.A.(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Protein içeriği azaltılmış sürdürülebilir yumurtasız kek üretimi ve bazı kalite nitelikleri açısından incelenmesi
Özer M. S. (Danışman)
G.NİL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Bazı Fonksiyonel Ürünlerin Glutensiz Ekmekte Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi
E.Tümer(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014 -
?Ülkemizde Yetiştirilen Bazı Mercimek Çeşitlerinin Fiziksel, Kimyasal ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi?
F.Kaya(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
?Maltodekstrin Üretiminde Bazı Parametrelerin Kalite Üzerine Etkisi?
S.Söbüçovalı(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
?Süne Zararına Uğramış Ekmeklik Buğdayların Bazı Niteliklerin İncelenmesi ve İyileştirilmesi Olanakları Üzerine Bir Araştırma?
H.Dizlek(Öğrenci), Doktora, 2010 -
?Glutensiz Kek Üretiminde Kullanılan Bazı Zamkların Kalite Üzerine Etkisi?
R.Yücel(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2009 -
?Süne Zararına Uğramış Buğday Ununun Katkı Maddeleri Kullanılarak Ekmeklik Kalitesinin İyileştirilmesi?
E.Karatekin(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Mısır ve Buğday Kepeğinin Hamur ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi?
H.Gül(Öğrenci), Doktora, 2008 -
Pandispanya Yapımında Bazı Yüzey Aktif Maddelerin Kek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri
G.Köklü(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007