Desteklenen Projeler
-
2017 - Devam Ediyor Glisemik İndeksi ve Kalorisi Azaltılmış,Dondurulmuş Fonksiyonel Glutensiz Ekmek Üretimi Üzerine Bir Araştırma
-
2019 - 2023 Baklagil Unları Katkılı Glutensiz Ekmeklerin Aroma Profili ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2020 - 2022 Polidekstroz İnülin ve Buğday Lifi Kullanımının Hamur Özellikleri ve Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkileri
-
2019 - 2020 DÜŞÜK FENİLALANİN İÇERİKLİ GLUTENSİZ BİSKÜVİ ÜRETİMİNDE BAZI HİDROKOLLOİDLERİN ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2018 - 2020 Farklı Hidrokolloid Kombinasyonlarının Ev Tipi Ekmek Makinelerinde Üretilen Glutensiz Ekmek Nitelikleri Üzerindeki Etkisi
-
2018 - 2019 Türkiyede Geleneksel Bir Gıda Olan Simitin Popüler Kültür Öğesi Olarak Tüketimin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AKDEMİR Ş. (Yürütücü), ÖZÇİÇEK DÖLEKOĞLU C., HAYRAN S., VEZİROĞLU P., GÜL A., ÖZER M. S., et al.
-
2017 - 2018 YALANCI TAHILLAR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ GLUTENSİZ EKMEK ÜRETİMİ
-
2014 - 2017 Çizgi Kaynaklı Yağmurlama Sulama Sistemi ile Uygulanan Drenaj ve Kanal Suyunun Quinoa Bitkisinin Verim, Verim Bileşenleri ile Su Kullanım Randımanı Üzerine Etkileri
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Sezen S. M. (Yürütücü), Yazar A., Özer M. S., Akça H., Yıldız M., Günaçtı H., et al.
-
2015 - 2016 Bilim İnsanı Yetiştirme Destekleme Projesi
-
2014 - 2016 Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (2 Adet)