SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Şaraplık Üzümlerde ve Şaraplarda Tanımlayıcı Duyusal Analizler
BAHÇE
, cilt.48, sa.2, ss.87-91, 2019 (Hakemli Dergi)
ALKOLLÜ İCKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KAŖSILA̧STIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU
GIDA
, cilt.43, sa.1, ss.90-100, 2018 (Hakemli Dergi)
MAHLEP ŞARABININ AROMA MADDELERİNİN BELİRLENMESİ
Gıda
, cilt.41, sa.2, ss.107-113, 2016 (Hakemli Dergi)
Denizli ilinin değişik rakımlı alt bölgelerinden Sağlanan çalkarası üzümlerinden elde edilen pembe Şarapların aroma maddelerinin belirlenmesİ
GIDA
, cilt.38, sa.4, ss.207-214, 2013 (Hakemli Dergi)
Emir Üzümlerinden Geleneksel Yöntemle Üretilen Doğal Köpüren Şarabın Aroma Bileşiklerinin Belirlenmesi. Akademik Gıda Dergisi
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.3, ss.14-21, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effect of Yeast Strain on Esters Production in Wine
35th International Specialized Symposium on Yeast “Yeast Cornucopia: yeast for health and wellbeing, 21 - 25 Ekim 2019
The Effect of Storage Time on Essential Oil and Aroma Composition of Anise Seeds (Pimpinella anisum L.)
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018
Tert-Butyl Alcohol (TBA) Analysis by Gas Chromatography (Gc) and Method Validation for Alcoholic Beverages.
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018
Effect of Triple Pot Still Distillation on The Volatile Compositions During Rakı Production. International Conference on Raw Materials to Processed Foods
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
Ülkemizde Distile Alkollü İçki Üretiminde Yapılan Hileler Sahte Ürünlerin Tespiti ve Tüketici Güvenliği
10. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Ekim 2017
Şaraplık Üzümlerde ve Şaraplarda Tanımlayıcı Duyusal Analizler.
9. Bağcılık ve Teknolojileri Sempozyumu, Türkiye, 11 - 14 Eylül 2017
Characterizing the chemical and sensory descriptors of Turkish premium Kalecik Karasi red wines according to their regions based on chemometrics data analysis
40th World Congress of Vine and Wine, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017
Molecular Characterization and Technilogical properties of Wine Yeasts Isolated During Spontaneous Fermentation of Vitis vinifera L Cv Narince Grape Must Grown in Ancient Winemaking Area, Tokat Anatolia
40th World Congress of Vine and Wine, Sofya, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017
Validation of NIR Method for Alcoholic Strength Measurement in Alcoholic Beverages: Comparison of Pynometric Reference Method
40th World Congress of Vine and Wine, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017
Determination of aroma compounds of red wine made from a native grape variety of Kuntra grown in Gallipoli region of Turkey
40th World Congress of Vine and Wine, Bulgaristan, 29 Mayıs - 02 Haziran 2017
Ülkemizde Üretilen Vişne Şaraplarının Bileşimi ve Gıda mevzuatına Uygunluklarının Araştırılması
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Determination of aromatic descriptors of quality Öküzgözü red wine produced from two different regions with instrumentals sensory and chemometric methods
EUROSENSE 2016, Dijon, Fransa, 11 - 14 Eylül 2016
Effect of Terroir on Phenolic Profile of Muscat of Bornova Wines from Different Regions of Aegean Turkey
38th World Vine and Wine Congress, Mainz, Almanya, 5 - 10 Temmuz 2015
Chemical Composition and Sensory Propoties of Premium Turkish Öküzgözü Wines from Different Regions
38. World Congress of Vine and Wine, 5 - 10 Temmuz 2015
CHEMICAL COMPOSITION AND SENSORY PROPERTIES OF PREMIUM TURKISH ÖKÜZGÖZÜ WINES FROM DIFFERENT REGIONS
38TH Internatinol Organization of Vine and Wine Congress, Mainz, Almanya, 5 - 10 Temmuz 2015
EFFECT OF SEPARATIONS OF FREE RUN AND PRESS FRACTIONS ON THE AROMA AND GENERAL COMPOSITION OF BOĞAZKERE RED WINE
36th World Congress of Vine and Wine, Bükreş, Romanya, 2 - 07 Haziran 2013, ss.1-4
Effect of Oenococcus oeni PN4 Starter Culture and Spontaneous Malolactic Fermentation on the Aromatic Composition of Kalecik Karasi Red Wine Produce.
36th World Congress of Vine and Wine, Bükreş, Romanya, 2 - 07 Haziran 2013, ss.1-4
Determination of phenolic composition in Çalkarası cultivars grown in different region of Denizli province in Turkey
35th World Congress of Vine and Wine, İzmir, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2012, ss.1-4
Identification of impact odorants of Rose Wines from a native variety of Calkarasi grown in Denizli Turkey: GC-MS,Olfactory and sensory evaluation
35 th world congress of vine and wine, İzmir, Türkiye, 5 - 12 Haziran 2012, ss.1-4
Characteristic aroma compounds of rose wines from a native variety of Calkarasi grown in Denizli Turkey: Effect of AltitudeEvaluation
9th İnternational Symposium of Oenology-Bordeaux, Bordeaux, Fransa, 15 - 17 Haziran 2011, cilt.9, sa.36, ss.810-813
Kitap & Kitap Bölümleri
DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ
ENDÜSTRİYEL GIDA ÜRETİM TEKNİKLERİ, ŞANLIBABA PNAR, GÜÇER YALÇIN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.621-640, 2022
Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.471-498, 2020
Şarap Teknolojisi
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.429-470, 2020