Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Characterization of Boğazkere Wines from Different Locations in Turkey Relating Aroma and Sensory Properties Using Chemometrics

44th World Congress of Vine and Wine, Cádiz /Jerez de la Frontera, İspanya, 5 - 09 Haziran 2023, ss.2043

A Comparison Solid-Phase Microextraction (SPME) and Purge and Trap (P&T) for the Analysis of Volatile Compounds in Roasted Peanut

2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.373-381

Chemical and sensory characterization of kalecik karası wines produced from two different regions in turkey using chemometrics

2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.137

Sensory Lexicon and Major Volatiles of Rakı Using Descriptive Analysis and GC-FID-MS

2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.138

Effect of Yeast Strain on Esters Production in Wine

35th International Specialized Symposium on Yeast “Yeast Cornucopia: yeast for health and wellbeing, 21 - 25 Ekim 2019

Şaraplık Üzümlerde ve Şaraplarda Tanımlayıcı Duyusal Analizler.

9. Bağcılık ve Teknolojileri Sempozyumu, Türkiye, 11 - 14 Eylül 2017

CHEMICAL COMPOSITION AND SENSORY PROPERTIES OF PREMIUM TURKISH ÖKÜZGÖZÜ WINES FROM DIFFERENT REGIONS

38TH Internatinol Organization of Vine and Wine Congress, Mainz, Almanya, 5 - 10 Temmuz 2015

Characteristic aroma compounds of rose wines from a native variety of Calkarasi grown in Denizli Turkey: Effect of AltitudeEvaluation

9th İnternational Symposium of Oenology-Bordeaux, Bordeaux, Fransa, 15 - 17 Haziran 2011, cilt.9, sa.36, ss.810-813

Kitap & Kitap Bölümleri

Aroma Composition of Aniseed and Aniseed-Flavored Beverages

Natural Products in Beverages, , Editör, Springer, ss.1-35, 2023

DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba,Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.621-640, 2022

DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ

ENDÜSTRİYEL GIDA ÜRETİM TEKNİKLERİ, ŞANLIBABA PNAR, GÜÇER YALÇIN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.621-640, 2022

Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.471-498, 2020

Şarap Teknolojisi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.429-470, 2020

Metrikler

Yayın

60

Atıf (WoS)

49

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

34

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

31

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları