Yayınlar & Eserler

Makaleler 20
Tümü (20)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
Scopus (10)
TRDizin (10)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 35

2. Characterization of Boğazkere Wines from Different Locations in Turkey Relating Aroma and Sensory Properties Using Chemometrics

44th World Congress of Vine and Wine, Cádiz /Jerez de la Frontera, İspanya, 5 - 09 Haziran 2023, ss.2043, (Tam Metin Bildiri)

3. A Comparison Solid-Phase Microextraction (SPME) and Purge and Trap (P&T) for the Analysis of Volatile Compounds in Roasted Peanut

2nd International Traditional Food and Sustainable Nutrition Symposium, Mersin, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.373-381, (Tam Metin Bildiri)

8. Methanol Content of Illegally Produced Alcoholic Beverages in Black Market of Turkey

2. INTERNATIONAL / 12. NATIONAL FOOD ENGINEERS CONGRESS, 25 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

9. Chemical and sensory characterization of kalecik karası wines produced from two different regions in turkey using chemometrics

2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.137, (Özet Bildiri)

10. Comparative evaluation of seed size and growing regions on the chemical compositions of raw and roasted NC-7 peanut cultivars

2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.27, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Sensory Lexicon and Major Volatiles of Rakı Using Descriptive Analysis and GC-FID-MS

2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Türkiye, 03 Haziran 2021, ss.138, (Özet Bildiri)

13. Effect of Yeast Strain on Esters Production in Wine

35th International Specialized Symposium on Yeast “Yeast Cornucopia: yeast for health and wellbeing, 21 - 25 Ekim 2019, (Özet Bildiri)

18. Şaraplık Üzümlerde ve Şaraplarda Tanımlayıcı Duyusal Analizler.

9. Bağcılık ve Teknolojileri Sempozyumu, Türkiye, 11 - 14 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)

31. EFFECT OF SEPARATIONS OF FREE RUN AND PRESS FRACTIONS ON THE AROMA AND GENERAL COMPOSITION OF BOĞAZKERE RED WINE

36th World Congress of Vine and Wine, Bükreş, Romanya, 2 - 07 Haziran 2013, ss.1-4, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

35. Characteristic aroma compounds of rose wines from a native variety of Calkarasi grown in Denizli Turkey: Effect of AltitudeEvaluation

9th İnternational Symposium of Oenology-Bordeaux, Bordeaux, Fransa, 15 - 17 Haziran 2011, cilt.9, sa.36, ss.810-813, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Environmental Impacts/Benefits/Risk of Food Analogues

Food Analogues: Emerging Methods and Challenges, CAN ÖZLEM PELİN, GÖKSEL SARAÇ MERYEM, ASLAN TÜRKER DUYGU, Editör, Springer Cham, ss.491-541, 2024

2. Aroma Composition of Aniseed and Aniseed-Flavored Beverages

Natural Products in Beverages, , Editör, Springer, ss.1-35, 2023

3. DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ

Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, Pınar Şanlıbaba,Yalçın Güçer, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.621-640, 2022

4. DİSTİLE ALKOLLÜ İÇKİLER TEKNOLOJİSİ

ENDÜSTRİYEL GIDA ÜRETİM TEKNİKLERİ, ŞANLIBABA PNAR, GÜÇER YALÇIN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, ss.621-640, 2022

5. Rakı Teknolojisi ve Diğer Distile İçkilerin Üretimi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.471-498, 2020

6. Şarap Teknolojisi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.429-470, 2020
Metrikler

Yayın

63

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

47

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

34

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

14

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

33

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları