-
2022 - 2025 ULTRASONİFİKASYON KOŞULLARININ KÖSETEVEK ÜZÜMÜNDEN ELDE EDİLEN ÜZÜM SUYUNUN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DARICI M. (Yürütücü), CABAROĞLU T., AĞÇAM E., ARPA ZEMZEMOĞLU T. E., DÜNDAR B.
-
2021 - 2024 Elazığ Meneli Öküzgözü Üzüm ve araplarının Farklı Alt Bölgelerde Köken Kontrol Sistemine Yönelik Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi: Aroma ve Fenolik Bileiklerinin Kimyasal Karakterizasyonu
-
2019 - 2022 Yörenin ve Tane Boyutunun Kavrulmuş yerfıstığı ve Fıstık Ezmesinde in vivo ve in vitro Aroma Bileşimi ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Cabaroğlu T. (Yürütücü), Darıcı M., Selli S.
-
2017 - 2020 Sofralık Zeytin Fermantasyonunda Starter Kültür Kullanımının Zeytinin Aroması ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2016 - 2018 Narince üzümünden izole edilen Saccharomyces ve nonSaccharomyces mayaların karışık ve saf kültürlerinin beyaz şarap aroması üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
CABAROĞLU T. (Yürütücü), ÇELİK Z. D., DARICI M., ARSLAN E.
-
2015 - 2018 Farklı Tatlı Sorgum (Sorghum Bicolor Var Saccharatum (L.) Mohlenbr.) Genotiplerinin Çukurova Ve Gap Bölgelerinde Biyo-Etanol Üretim Potansiyellerinin Saptanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., ÜNAL M. Ü., ORTAŞ İ.
-
2016 - 2017 Türkiyede Farklı Coğrafi Yörelerde Üretilen Kalite Boğazkere Kırmızı Şaraplarının Aromasının Kimyasal ve Duyusal Tanımlayıcılarının Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Anason (Pimpinella anisum L) Tohumunun Uçucu Yağı ve Aroma Bileşimi Üzerine Depolama Süresinin Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., Akıcı T. M.
-
2015 - 2017 Rakı Distilasyonununda Fraksiyonel Ayırmanın Ve Distilasyon Sayısının Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., BERGAMA D.
-
2015 - 2017 Küpte Şarap Keten Gömlek Üzümünden Antik Dönem Yöntemiyle Organik Beyaz Şarap Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
CABAROĞLU T. (Yürütücü), CANATAR M., DARICI M.
-
2015 - 2017 Narince Üzümlerinin Spontan Fermantasonu Sırasında Endojen Maya Florasının Belirlenmesi ve İzole Edilen Potansiyel Sacharomyces cerevisiae Starter Mayalarının Beyaz Şarap Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
CABAROĞLU T. (Yürütücü), ÇELİK Z. D., ERTEN H., DARICI M.
-
2016 - 2016 Gıda Mühendisliği Bölümü HPLC cihazının bakım ve Onarımı
-
2015 - 2016 Yayın Teşvik (Kitapta Bölüm 2)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., ERTEN H., ÇELİK Z. D.
-
2015 - 2016 Yayın teşvik (kitapta bölüm 1)
-
2015 - 2016 Ülkemizde Üretilen Önemli Yerli ve Yabancı Şaraplık Üzüm Çeşitlerinin Şeker ve Organik Asit İçeriklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
CABAROĞLU T. (Yürütücü), ŞAN H. F., DARICI M., Çelik Z. D.
-
2015 - 2016 ALAÇATI BÖLGESİNDE ÜRETİLEN KEKİK BALININ AROMA VE AROMA AKTİF BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
CABAROĞLU T. (Yürütücü), AYDEMİR A., DARICI M.
-
2014 - 2016 Ülkemizde Farklı Coğrafi Yörelerde Üretilen Öküzgözü Kırmızı Şaraplarının Aromatik Tanımlayıcılarının Enstrümental, Duyusal Ve Kemometrik Yöntemlerle Belirlenmesi
-
2014 - 2016 Türkiye'de Farklı Coğrafi Yörelerde Üretilen Kalite Kalecik Karası Kırmızı Şaraplarının Aromasının Kimyasal ve Duyusal Tanımlayıcılarının Belirlenmesi
-
2013 - 2016 Bozcaada ve Çanakkale Yöresinde Yetiştirilen Adakarası, Kuntra (Karasakız) ve Karalahana Üzüm Çeşitlerinden Elde Edilen Şarapların Aroma Maddelerinin Karakterizasyonu
-
2014 - 2015 Chemical and sensory characterisation of the aroma of Çalkarası rose wine
-
2014 - 2015 Elazığ Yöresinde Yetiştirilen Kösetevek Üzüm Çeşidinin Kalite Kırmızı Şarap Üretim Potansiyelinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., Arpa T. E.
-
2013 - 2015 Yöre Özelliklerinin Bornova Misket Üzümü ve Şarabının Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Cabaroğlu T. (Yürütücü), Altındişli A., Kelebek H., İşçi B.