ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU


DARICI M., CABAROĞLU T.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.43, sa.1, ss.90-100, 2018 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 43 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2018
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd17083
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.90-100
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet