ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU
DARICI M., CABAROĞLU T.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.43, sa.1, ss.90-100, 2018 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
43
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2018
-
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd17083
-
Dergi Adı:
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.90-100
-
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet