Yayınlar & Eserler

Makaleler 36
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (2)
Scopus (10)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (12)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

1. ARDAHAN, KARS İLLERINDE ÜRETILEN GELENEKSEL TÜRKMEN SAÇAK PEYNIRI

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V AZERBAIJAN Nakhchivan State University 819 June 1-2, 2021, Nahcivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2021, ss.819-829, (Tam Metin Bildiri)

2. Damaskus (Şam) İnek Sütünün Kompozisyonu, Somatik Hücre Sayımı, Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı ve Mineral İçeriği

2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.45-46, (Özet Bildiri)

3. Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi:Pozantı Örneği

VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, ss.689-698, (Tam Metin Bildiri)

4. Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214, (Tam Metin Bildiri)

5. Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese

27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

6. Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

7. Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri

2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, ss.612-620, (Tam Metin Bildiri)

8. Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk

IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Hatay Bölgesinde Üretilen Peynirler

Türkiye’de Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar, Sinan Aydın, Editör, İksad, ss.163-207, 2019
Metrikler

Yayın

100

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

32

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

40

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

35

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları