Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor COĞRAFİ İŞARETLİ KARS KAŞAR PEYNİRİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ
-
2022 - Devam Ediyor Süt Reçeli Üretiminde Farklı Tür Sütlerin Kullanım Olanakları
-
2021 - 2023 Halep Sünme Peynirlerinin Fizikokimyasal, Mineral, Duyusal Özellikleri ile Aroma Bileşenlerinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Dondurularak Kurutulmuş Siyah Havuç Tozu İlavesinin Ayranın Fiziksel Kimyasal ve Duyusal Özellikleri ile Mineral Madde İçeriği Üzerine Etkileri
-
2017 - 2017 Some Microbiological Properties of FruitFlavored Kefir During Storage
-
2012 - 2013 Tara Gam ve Yayıkaltı Suyu Tozu İlavesinin Set Tipi Yağsız Yoğurt Üretimi ve Özellikleri Üzerine Etkisi