Yayınlar & Eserler

Makaleler 36
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (2)
Scopus (10)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (12)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 51

1. ARDAHAN, KARS İLLERINDE ÜRETILEN GELENEKSEL TÜRKMEN SAÇAK PEYNIRI

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V AZERBAIJAN Nakhchivan State University 819 June 1-2, 2021, Nahcivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2021, ss.819-829, (Tam Metin Bildiri)

2. Investigation of Moulds in Salted Yoghurt (Concentrated Yoghurt)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET-Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.83, (Tam Metin Bildiri)

3. Investigation of Moulds in Salted Yoghurt (Concentrated Yoghurt)

1st Open Seminar arranged by SAFOODNET-Food Safety and Hygiene Networking within New Member States and Associated Candidate Countries, Finlandiya, ss.83, (Tam Metin Bildiri)

4. Telemesi Basılarak Üretilen Anadolu Peynirleri

1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2019, ss.400-407, (Tam Metin Bildiri)

5. Kaz Eti Tüketim Tercihleri ve İkame Ürünlerle Duyusal Analiz

3.Congress of International Applied Social Sciencies, İzmir, Türkiye, 4 - 06 Nisan 2019, ss.998, (Özet Bildiri)

6. Gastronomi Kenti Hatay’da Üretilen Peynirler

3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, ss.33, (Özet Bildiri)

7. Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesinde Coğrafi İşaret Kapsamında Değerlendirilen Gıdalar

3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

8. Hatay Bölgesinde Yoğurttan Yapılan Süt Ürünleri

2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Aralık 2019, ss.85-86, (Özet Bildiri)

9. Damaskus (Şam) İnek Sütünün Kompozisyonu, Somatik Hücre Sayımı, Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı ve Mineral İçeriği

2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.45-46, (Özet Bildiri)

10. Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü

1. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu,, Mersin, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.37-55, (Tam Metin Bildiri)

11. The Quality Characteristics of Probiotic Yogurts Containing Dry Plum at Different Ratios during Storage

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), 26 - 30 Haziran 2018, ss.10, (Özet Bildiri)

12. Evaluation of the Primary Students about the School Milk Program

Mediterrenean Natural Sciences and Engineering Congress (MENSEC 2018), 26 - 29 Haziran 2018, ss.9, (Özet Bildiri)

13. Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder

2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology, Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, (Özet Bildiri)

14. Türk Mutfak Kültüründe Geleneksel İçecekler

2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.430, (Tam Metin Bildiri)

15. Chemical and Sensory Properties of Acid-Type Cheese: Yogurt Cheese

The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.15, (Özet Bildiri)

16. Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders

The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.12-13, (Özet Bildiri)

17. Some Microbiological Properties of Fruit-Flavored Kefir During Storage.

ISITES2017 5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Azerbaycan, 29 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.463-470, (Tam Metin Bildiri)

18. Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

19. Functional Properties and Nutritional Quality Of Whey Proteins

International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.317, (Özet Bildiri)

20. Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. 29-30 September 2017 (ISITES2017 Baku - Azerbaijan).

5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Baku, Azerbaycan, 29 - 30 Eylül 2017, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

21. Yöresel Gıda Ürünlerinin Gastronomi Turizmi Kapsamında Değerlendirilmesi: Pozantı Örneği

VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 14 - 15 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)

22. Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi:Pozantı Örneği

VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, ss.689-698, (Tam Metin Bildiri)

23. Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214, (Tam Metin Bildiri)

24. Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese

27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)

25. Dil Cheese

International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.46, (Tam Metin Bildiri)

26. Production of Traditional Cheese Coagulant in Farmhouse and Coagulating Effect

International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016

27. Yoghurt Cheese Production and Consumption Types

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.210, (Tam Metin Bildiri)

28. Herbs and Spices in Production of Yoghurt, Concentrated Yoghurt and Cheese

The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.211, (Tam Metin Bildiri)

29. Kurutulmuş Yoğurt: Kurut ve Kashk

Pamukkale Gıda Sempozyumu III Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.96-97, (Tam Metin Bildiri)

30. Süt Pıhtılaştırılmasında Bazı Bitkilerin Kullanılması

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.343, (Tam Metin Bildiri)

31. KURUTULMUŞ YOĞURTLAR KURUT VE KASHKDRIED YOGHURTS KURUT AND KASHK

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

32. Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19, (Tam Metin Bildiri)

33. Dünden Bugüne Yoğurt ve Yoğurt Bazlı Ürünler

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.508-511, (Tam Metin Bildiri)

34. Production and Chemical Properties of Lor

The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.150, (Özet Bildiri)

35. Lighvan Peyniri Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri

Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.174, (Tam Metin Bildiri)

36. Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Bitkiler

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.390-391, (Tam Metin Bildiri)

37. Pozantı İlçesi ve Çevresinin Ekoturizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi

1. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2012, ss.232-239, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

38. Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri

2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, ss.612-620, (Tam Metin Bildiri)

39. The Situation of Sheep and Goat's Milk in Iran

IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.6-8, (Tam Metin Bildiri)

40. Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk

IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76, (Tam Metin Bildiri)

41. Function of Ultrafiltration in Dairy Industry

11th Egyption Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.611-617, (Tam Metin Bildiri)

42. Organik Süt ve Süt Ürünleri

Türkiye 1.Organik Hayvancılık Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2010, ss.363-368, (Tam Metin Bildiri)

43. Past to Present of Kaşar Cheese

Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.66-67, (Tam Metin Bildiri)

44. Investigation of moulds in salted yoghurts (concentrated yoghurt).

). Microbial Contaminats and Contaminaton Routes in Food Industry-Material Seminar., Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.7, (Özet Bildiri)

45. Tuzlu Yoğurt Üretimi ve Pazarlama Yapısı

Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.291-294, (Tam Metin Bildiri)

46. Effect of the Storage Time and Storage Temperature on the Chemical and Sensory Properties of Labneh

Int. Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.250-254, (Tam Metin Bildiri)

47. The Adoption and Implementation of the Food Quality System (HACCP) in Mediterrenean Region of Turkey.

83rd EAEA Seminar Food Quality Products in the Advent of the 21 st Century Production, Demand and Public Policy, Chania, Yunanistan, 4 - 07 Eylül 2003, ss.201-217, (Tam Metin Bildiri)

48. Yoğurttan Üretilen Geleneksel Bazı Ürünler

I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2003, ss.111-115, (Tam Metin Bildiri)

49. Tuzlu Yoğurdun Mineral İçeriği ve Besin Değerleri

Tübitak Marmara Araştırma Merkezi / Ulusal Gıda Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2002, sa.1, ss.156-160, (Tam Metin Bildiri)

50. İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri

Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.325-332, (Tam Metin Bildiri)

51. Hatay İlinde Üretilen Tuzlu Yoğurtlar Üzerine Bir Araştırma

V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.211-219, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Hatay Bölgesinde Üretilen Peynirler

Türkiye’de Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar, Sinan Aydın, Editör, İksad, ss.163-207, 2019
Metrikler

Yayın

100

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

32

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

40

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

35

H-İndeks (Sobiad)

3

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

10

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları