Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Tuzlu Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Araştırma

Gıda , cilt.28, sa.1, ss.31-37, 2003 (Hakemli Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ARDAHAN, KARS İLLERINDE ÜRETILEN GELENEKSEL TÜRKMEN SAÇAK PEYNIRI

INTERNATIONAL ASIAN CONGRESS ON CONTEMPORARY SCIENCES-V AZERBAIJAN Nakhchivan State University 819 June 1-2, 2021, Nahcivan, Azerbaycan, 01 Haziran 2021, ss.819-829

Gastronomi Turizmi Kapsamında Yöresel Gıda Ürünlerinin Değerlendirilmesi:Pozantı Örneği

VI. ULUSAL II. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Gaziantep, Türkiye, 14 - 15 Nisan 2017, ss.689-698

Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios

27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214

Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese

27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82

Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı

3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19

Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri

2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları, Antalya, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, ss.612-620

Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk

IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76

Kitap & Kitap Bölümleri

Hatay Bölgesinde Üretilen Peynirler

Türkiye’de Mühendislik Alanında Akademik Çalışmalar, Sinan Aydın, Editör, İksad, ss.163-207, 2019

Metrikler

Yayın

99

Atıf (WoS)

26

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

31

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

7

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları