Makaleler
36
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (2)
Scopus (10)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (12)
4. Physicochemical composition, nitrogen fraction and volatile profiles of goat cheese made with artisanal liquid coagulant
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.59, sa.6, ss.2469-2478, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
6. Dairy Products Made from Yogurt in Hatay Region
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology
, cilt.8, sa.4, ss.882-888, 2020 (TRDizin)
9. Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder.
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
, cilt.3, sa.3, ss.54-60, 2018 (TRDizin)
11. CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF ACID-TYPE CHEESE: YOGURT CHEESE
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.229-234, 2017 (Hakemli Dergi)
12. Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.141-146, 2017 (Hakemli Dergi)
14. Production Method and Some Properties of Salted Künefe Cheese
Journal of Agricultural Faculty of Uludağ University
, cilt.30, ss.454-457, 2016 (Hakemli Dergi)
15. SÜt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi TARGID
, cilt.5, sa.1, ss.253-261, 2016 (Hakemli Dergi)
16. Türkiye'den Kurut İran'dan Kashk
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (Hakemli Dergi)
17. Kurutulmuş Yoğurt Kurut ve Kashk
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (TRDizin)
19. DRIED YOGHURTS: KURUT AND KASHK
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (ESCI, TRDizin)
20. Production and Quality Properties of Doogh
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.50-53, 2012 (TRDizin)
21. Effects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Some Properties of Ice Cream.
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (TRDizin)
22. The Effects of different stabilizers emulsifiers and storage time on some properties of ice cream
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (TRDizin)
24. Compositional Changes of Saanen xKilis Goats? Milk During Lactation
Gıda
, cilt.35, sa.5, ss.325-330, 2011 (TRDizin)
25. The Effects of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose on Physical and Sensory Properties of the Energy Reduced Ice Cream
Akademik Gıda Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (Hakemli Dergi)
26. The Situation of Sheep and Goat s Milk in Iran
Special Issue of the International Dairy Fedaration
, ss.6-8, 2011 (Hakemli Dergi)
27. Effect of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose Use on Physical and Sensory Properties of Low Calorie Ice Cream during Storage.
Akademic Food Journal
, cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (TRDizin)
28. Dairy Products Made from Sheep and Goat s Milk in Turkey
Special Issue of the International Dairy Fedaration
, ss.73-76, 2011 (Hakemli Dergi)
29. Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.19, sa.3, ss.30-41, 2008 (Hakemli Dergi)
30. Changes in chemical and mineral contents of Awassi ewes' milk during lactation
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.29, sa.3, ss.589-593, 2005 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
32. Tuzlu Yoğurtların Besin Değerleri ve Mineral İçerikleri
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.115-122, 2003 (Hakemli Dergi)
33. Tuzlu Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.28, sa.1, ss.31-37, 2003 (TRDizin)
36. Siyah Alaca İnek Sütlerinin Enerji Değeri ve Mineral Madde Miktarı
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.1-8, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
51
4. Telemesi Basılarak Üretilen Anadolu Peynirleri
1. ULUSLARARASI GAP GIDA, TARIM VE VETERİNER BİLİMLERİ KONGRESİ, Şanlıurfa, Türkiye, 29 Kasım - 01 Aralık 2019, ss.400-407, (Tam Metin Bildiri)
6. Gastronomi Kenti Hatay’da Üretilen Peynirler
3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, ss.33, (Özet Bildiri)
7. Çukurova ve Doğu Akdeniz Bölgesinde Coğrafi İşaret Kapsamında Değerlendirilen Gıdalar
3RD INTERNATIONAL CONGRESS OF APPLIED SCIENCES, Sivas, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
8. Hatay Bölgesinde Yoğurttan Yapılan Süt Ürünleri
2. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 25 - 26 Aralık 2019, ss.85-86, (Özet Bildiri)
9. Damaskus (Şam) İnek Sütünün Kompozisyonu, Somatik Hücre Sayımı, Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı ve Mineral İçeriği
2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.45-46, (Özet Bildiri)
10. Türk Mutfağında Kahvaltı Kültürü
1. Uluslararası Akdeniz Sempozyumu,, Mersin, Türkiye, 1 - 03 Kasım 2018, ss.37-55, (Tam Metin Bildiri)
11. The Quality Characteristics of Probiotic Yogurts Containing Dry Plum at Different Ratios during Storage
2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), 26 - 30 Haziran 2018, ss.10, (Özet Bildiri)
12. Evaluation of the Primary Students about the School Milk Program
Mediterrenean Natural Sciences and Engineering Congress (MENSEC 2018), 26 - 29 Haziran 2018, ss.9, (Özet Bildiri)
13. Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder
2nd International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology, Podgorica, Karadağ, 26 - 30 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
14. Türk Mutfak Kültüründe Geleneksel İçecekler
2. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, Adana, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2018, ss.430, (Tam Metin Bildiri)
15. Chemical and Sensory Properties of Acid-Type Cheese: Yogurt Cheese
The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.15, (Özet Bildiri)
16. Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders
The 13th ANNUAL MEETING "DURABLE AGRICULTURE _ AGRICULTURE OF THE FUTURE", Craiova, Romanya, 9 - 10 Kasım 2017, ss.12-13, (Özet Bildiri)
17. Some Microbiological Properties of Fruit-Flavored Kefir During Storage.
ISITES2017 5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Azerbaycan, 29 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.463-470, (Tam Metin Bildiri)
18. Farklı miktarlarda kuru erik içeren probiyotik yoğurtların fizikokimyasal özellikleri
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)
19. Functional Properties and Nutritional Quality Of Whey Proteins
International Congress of Health and Environment, Adana, Türkiye, 23 - 25 Ekim 2017, ss.317, (Özet Bildiri)
20. Meyve Aromalı Kefirlerin Depolama Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. 29-30 September 2017 (ISITES2017 Baku - Azerbaijan).
5th International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Baku, Azerbaycan, 29 - 30 Eylül 2017, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
23. Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios
27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214, (Tam Metin Bildiri)
24. Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese
27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82, (Tam Metin Bildiri)
25. Dil Cheese
International Symposium of Local Artisanal Cheeses in Turkey and the World: The Use of Geographical Indication for Kars Kaşarı Cheese, Kars, Türkiye, 15 - 17 Temmuz 2016, ss.46, (Tam Metin Bildiri)
26. Production of Traditional Cheese Coagulant in Farmhouse and Coagulating Effect
International Conference on Nutraceuticals and Functional Foods, Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016
27. Yoghurt Cheese Production and Consumption Types
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.210, (Tam Metin Bildiri)
28. Herbs and Spices in Production of Yoghurt, Concentrated Yoghurt and Cheese
The 3rd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.211, (Tam Metin Bildiri)
29. Kurutulmuş Yoğurt: Kurut ve Kashk
Pamukkale Gıda Sempozyumu III Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Denizli, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, ss.96-97, (Tam Metin Bildiri)
30. Süt Pıhtılaştırılmasında Bazı Bitkilerin Kullanılması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.343, (Tam Metin Bildiri)
31. KURUTULMUŞ YOĞURTLAR KURUT VE KASHKDRIED YOGHURTS KURUT AND KASHK
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi, Türkiye, 15 - 17 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
32. Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19, (Tam Metin Bildiri)
33. Dünden Bugüne Yoğurt ve Yoğurt Bazlı Ürünler
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.508-511, (Tam Metin Bildiri)
34. Production and Chemical Properties of Lor
The 2nd International Symposium on ?Traditional Foods from Adriatic to Caucasus?, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.150, (Özet Bildiri)
35. Lighvan Peyniri Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri
Türkiye 11.Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.174, (Tam Metin Bildiri)
36. Süt Ürünleri Üretiminde Kullanılan Bitkiler
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.390-391, (Tam Metin Bildiri)
40. Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76, (Tam Metin Bildiri)
41. Function of Ultrafiltration in Dairy Industry
11th Egyption Conference for Dairy Science and Technology, Cairo, Mısır, 1 - 03 Kasım 2010, ss.611-617, (Tam Metin Bildiri)
42. Organik Süt ve Süt Ürünleri
Türkiye 1.Organik Hayvancılık Kongresi, Gümüşhane, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2010, ss.363-368, (Tam Metin Bildiri)
43. Past to Present of Kaşar Cheese
Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Nisan 2010, ss.66-67, (Tam Metin Bildiri)
44. Investigation of moulds in salted yoghurts (concentrated yoghurt).
). Microbial Contaminats and Contaminaton Routes in Food Industry-Material Seminar., Espoo, Finlandiya, 22 - 23 Ocak 2007, ss.7, (Özet Bildiri)
45. Tuzlu Yoğurt Üretimi ve Pazarlama Yapısı
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 23 - 24 Eylül 2004, ss.291-294, (Tam Metin Bildiri)
46. Effect of the Storage Time and Storage Temperature on the Chemical and Sensory Properties of Labneh
Int. Dairy Symposium, Isparta, Türkiye, 24 - 28 Mayıs 2004, ss.250-254, (Tam Metin Bildiri)
48. Yoğurttan Üretilen Geleneksel Bazı Ürünler
I. Bölgesel Öğrenci Gıda Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2003, ss.111-115, (Tam Metin Bildiri)
49. Tuzlu Yoğurdun Mineral İçeriği ve Besin Değerleri
Tübitak Marmara Araştırma Merkezi / Ulusal Gıda Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2002, sa.1, ss.156-160, (Tam Metin Bildiri)
50. İnek ve Keçi Sütlerinden Farklı Yöntemlerle Üretilen Tuzlu Yoğurtların Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Türkiye 7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.325-332, (Tam Metin Bildiri)
51. Hatay İlinde Üretilen Tuzlu Yoğurtlar Üzerine Bir Araştırma
V. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu ?Geleneksel Süt Ürünleri?, Tekirdağ, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 1998, ss.211-219, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
1
