SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Microbiological Properties of Labneh (Concentrated Yoghurt) Stored with Oil at Room and Refrigerator Temperatures
MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL
, cilt.57, sa.9-10, ss.528-531, 2002 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Dairy Products Made from Yogurt in Hatay Region
Turkish Journal of Agriculture-Food Science and Technology
, cilt.8, sa.4, ss.882-888, 2020 (Hakemli Dergi)
Çilek ve Kayısı Aromalı Kefirlerin Depolanması Sırasında Mikrobiyolojik Özelliklerindeki Değişim
Academic Platform Journal of Engineering and Science
, cilt.7, sa.2, ss.306-311, 2019 (Hakemli Dergi)
Some Properties of Ayran Fortified with Black Carrot Powder.
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
, cilt.3, sa.3, ss.54-60, 2018 (Hakemli Dergi)
Kaz Eti Tüketim Tercihleri ve İkame Ürünlerle Duyusal Analiz
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, sa.16, 2018 (Hakemli Dergi)
CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF ACID-TYPE CHEESE: YOGURT CHEESE
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.229-234, 2017 (Hakemli Dergi)
Some Properties of Freeze-Drying Whey Powders
Annals of the University of Craiova - Agriculture, Montanology, Cadastre Series
, cilt.47, sa.1, ss.141-146, 2017 (Hakemli Dergi)
Production Method and Some Properties of Salted Künefe Cheese
Journal of Agricultural Faculty of Uludağ University
, cilt.30, ss.454-457, 2016 (Hakemli Dergi)
SÜt Pıhtılaştırılmasında Kullanılan Bazı Bitkiler
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi TARGID
, cilt.5, sa.1, ss.253-261, 2016 (Hakemli Dergi)
Kurutulmuş Yoğurt Kurut ve Kashk
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (Hakemli Dergi)
Türkiye'den Kurut İran'dan Kashk
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (Hakemli Dergi)
KURUTULMUŞ YOĞURTLAR KURUT VE KASHK
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, 2015 (Hakemli Dergi)
DRIED YOGHURTS: KURUT AND KASHK
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.21, sa.9, ss.428-432, 2015 (ESCI)
Production and Quality Properties of Doogh
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.4, ss.50-53, 2012 (Hakemli Dergi)
Effects of Different Stabilizers and Emulsifiers on Some Properties of Ice Cream.
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (Hakemli Dergi)
The Effects of different stabilizers emulsifiers and storage time on some properties of ice cream
AKADEMİK GIDA
, cilt.10, sa.2, ss.26-30, 2012 (Hakemli Dergi)
Compositional Changes of Saanen xKilis Goats? Milk During Lactation
Gıda
, cilt.35, sa.5, ss.325-330, 2011 (Hakemli Dergi)
The Effects of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose on Physical and Sensory Properties of the Energy Reduced Ice Cream
Akademik Gıda Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (Hakemli Dergi)
Dairy Products Made from Sheep and Goat s Milk in Turkey
Special Issue of the International Dairy Fedaration
, ss.73-76, 2011 (Hakemli Dergi)
Effect of Milk Powder, Maltodextrin and Polydextrose Use on Physical and Sensory Properties of Low Calorie Ice Cream during Storage.
Akademic Food Journal
, cilt.9, sa.2, ss.6-12, 2011 (Hakemli Dergi)
The Situation of Sheep and Goat s Milk in Iran
Special Issue of the International Dairy Fedaration
, ss.6-8, 2011 (Hakemli Dergi)
Taze Kaşar Peynirlerinin Randıman, Bileşim ve Duyusal Özellikleri Üzerine Haşlama Suyunun Tuz Konsantrasyonunun Etkisi
Çukurova Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.19, sa.3, ss.30-41, 2008 (Hakemli Dergi)
Tuzlu Yoğurtların Besin Değerleri ve Mineral İçerikleri
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.115-122, 2003 (Hakemli Dergi)
Tuzlu Yoğurt Üretimi Üzerine Bir Araştırma
Gıda
, cilt.28, sa.1, ss.31-37, 2003 (Hakemli Dergi)
Siyah Alaca İnek Sütlerinin Enerji Değeri ve Mineral Madde Miktarı
Ç.Ü.Z.F. Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.1-8, 2001 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Damaskus (Şam) İnek Sütünün Kompozisyonu, Somatik Hücre Sayımı, Toplam Aerobik Mezofilik Bakteri Sayısı ve Mineral İçeriği
2. uluslararası hayvansal gıdalar kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.45-46
Physicochemical Properties of Set-Type Yoghurts Produced by Addition of Tara Gum and Buttermilk POwder at Different Ratios
27 th International Scientific-Expert Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.214
Production Method and SOme Properties of Salted Künefe Cheese
27th International Scientific-EXPERT Congress of Agriculture and Food Industry, Bursa, Türkiye, 26 - 28 Eylül 2016, ss.82
Salep ve Süt Endüstrisinde Kullanımı
3rd International Food Congress-Bursa, Bursa, Türkiye, 26 - 27 Eylül 2014, ss.19
Dairy Products Made from Sheep and Goat?s Milk in Turkey. IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk
IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk, Atina, Yunanistan, 16 - 18 Mayıs 2011, ss.73-76