Metrikler
Eğitim Bilgileri
2011 - 2016
2011 - 2016Doktora
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2009 - 2011
2009 - 2011Yüksek Lisans
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2016
2016Doktora
Nanokompozit Ambalaj Filmi Üretimi ve Bazı Gıdaların Ambalajlanmasında Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri, Gıda Mühendisliği
2011
2011Yüksek Lisans
Gıda ambalajlanması ve servisinde kullanılabilecek nisasta bazlı köpük tabak üretimi
Akdeniz Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliğ
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojisi
Meyve, Sebze, Kuruyemiş Teknolojisi
Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Gıda Ambalajlama
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2020 - 2024
2020 - 2024Dr. Öğr. Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Akademi Dışı Deneyim
2011 - 2011
2011 - 2011Üretim Mühendisi
Avşar Simit ve Unlu Mamuller, Üretim Mühendisi
2009 - 2009
2009 - 2009Satış Temsilcisi
Unifree Gümrüksüz Mağazacılık, Satış Temsilcisi
2009 - 2009
2009 - 2009Satış Temsilcisi
Urart, Satış Temsilcisi
2008 - 2009
2008 - 2009Erasmus Değişim Programı Öğrencisi
Universidade Católica Portuguesa, Erasmus Değişim Programı Öğrencisi
Makaleler
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (14)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (14)
Scopus (14)
TRDizin (8)
2025
20251. Investigation of diaphragma juglandis fructus extract fortified edible coating on the storage stability of walnut kernels
POLAT S.
BIOMASS CONVERSION AND BIOREFINERY
, cilt.15, sa.3, ss.3641-3652, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20242. The evaluation of black carrot, green cabbage, grape, and apple juices as substrates for the production of functional water kefir-like beverages.
AĞIRMAN B., Yildiz I., POLAT S., ERTEN H.
Food science & nutrition
, cilt.12, sa.9, ss.6595-6611, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
20233. Characterization of hutbak based papers activated with limonene for food packaging
Pan H. C., Polat S.
INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS , cilt.204, ss.1-8, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20224. The removal of foodborne pathogen biofilms with the treatment of ultrasound and/or organic acid
ÜNAL TURHAN E., POLAT S.
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.12, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
20225. Elucidation of the impact of four different drying methods on the phenolics, volatiles, and color properties of the peels of four types of citrus fruits
GÜÇLÜ G., POLAT S., Kelebek H., Çapanoğlu Güven E., SELLİ S.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.102, sa.13, ss.6036-6046, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20226. Color quality, ascorbic acid, total carotenoid, and volatile compounds of dried orange slices as influenced by packaging methods and storage conditions
POLAT S.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.46, sa.6, 2022 (SCI-Expanded)
2022
20227. Investigation of synergistic antibacterial effect of organic acids and ultrasound against pathogen biofilms on lettuce
Turhan E. U., POLAT S., ERGİNKAYA Z., KONURAY G.
FOOD BIOSCIENCE
, cilt.47, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
20228. Comparative elucidation of colour, volatile and phenolic profiles of black carrot (Daucus carota L.) pomace and powders prepared by five different drying methods
POLAT S., GÜÇLÜ G., Kelebek H., KESKİN M., SELLİ S.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.369, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2021
20219. Comparison of Some Chemical, Textural and Sensorial Properties of Commercial Hazelnut-Cacao Spreads
POLAT S.
GIDA , cilt.46, sa.1, ss.190-200, 2021 (TRDizin)
2019
201910. Non-thermal plasma effects on the lipoxygenase enzyme activity, aroma and phenolic profiles of olive oil
AMANPOUR A., VANDAMME J., POLAT S., Kelebek H., VAN DURME J., SELLİ S.
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
, cilt.54, ss.123-131, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201811. Effects of metal nanoparticles on the physical and migration properties of low density polyethylene films
POLAT S., FENERCİOĞLU H., GUCLU M.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.229, ss.32-42, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
2018
201812. Effects of nanoparticle ratio on structural, migration properties of polypropylene films and preservation quality of lemon juice
Polat S., FENERCİOĞLU H., Turhan E. U., GUCLU M.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.42, sa.4, 2018 (SCI-Expanded)
2017
201713. Effects of Starch Sources and Supplementary Materials on Starch Based Foam Trays
AYGÜN A., USLU M. K., POLAT S.
JOURNAL OF POLYMERS AND THE ENVIRONMENT
, cilt.25, sa.4, ss.1163-1174, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
2017
201714. Design of probiotic dry fermented sausage (sucuk) production with microencapsulated and free cells of Lactobacillus rhamnosus
Turhan E. U., ERGİNKAYA Z., POLAT S., Ozer E. A.
TURKISH JOURNAL OF VETERINARY & ANIMAL SCIENCES
, cilt.41, sa.5, ss.598-603, 2017 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
2017
201715. KONVEKSİYONEL VE DONDURARAK KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KARPUZUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.42, sa.2, ss.169-176, 2017 (TRDizin)
2016
201616. Inactivation Kinetics of Pectin Methyl Esterase under Thermosonicationand Thermal Pasteurisation Process Conditions in Orange Juice
AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
Akademik Gıda , cilt.14, sa.12, ss.85-91, 2016 (TRDizin)
2014
201417. Gida ambalajlamasinda nanoteknoloji uygulamalari: inorganik nanopartiküllerin kullanimi
POLAT S., FENERCİOĞLU H.
Gıda , cilt.39, sa.3, ss.184-194, 2014 (TRDizin)
2014
201418. Limon Ekşisi Üretimi Üzerine Bir Araştırma
UÇAN TÜRKMEN F., AKYILDIZ A., AĞÇAM E., POLAT S.
GIDA , cilt.39, sa.5, ss.283-290, 2014 (TRDizin)
2014
201419. Gida Ambalajlamasinda Nanoteknoloji Uygulamalari İnorganik Nanopartiküllerin Kullanimi
POLAT S., FENERCİOĞLU H.
GIDA/THE JOURNAL OF FOOD , cilt.39, sa.3, ss.187-194, 2014 (TRDizin)
2013
201320. The effects of the addition of corn husk fibre, kaolin and beeswax on cross-linked corn starch foam
POLAT S., Uslu M., AYGÜN A., CERTEL M.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
, cilt.116, sa.2, ss.267-276, 2013 (SCI-Expanded, Scopus)
2012
201221. Effects of glyoxal cross-linking on baked starch foam
Uslu M., Polat S.
CARBOHYDRATE POLYMERS
, cilt.87, sa.3, ss.1994-1999, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2020
20201. Effects of added sugar content and fermentation on some properties of fermented sucuk
BENLİ H., POLAT S.
3. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.512, (Özet Bildiri)
2019
20192. Determination of the Antimicrobial and Antioxidant Effects of Sodom Apple (Calotropis procera) Used in the Production of West African Cheese (WAGASHI)
ERGİNKAYA Z., Mamoudou Anza A., KONURAY G., POLAT S.
1st International / 11th NationalFood Engineering Congress, 7 - 09 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)
2019
20193. Recent concern in fresh and fresh-cut produce: The formation of L. monocytogenes based biofilm
ÜNAL TURHAN E., ERGİNKAYA Z., POLAT S.
International Conference on Research of Agricultural and Food Technologies (I-CRAFT 2019), Adana, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2019, ss.18-19, (Tam Metin Bildiri)
2018
20184. Effect of storage on textural properties of different strawberry cultivars
AĞÇAM E., SARIDAŞ M. A., DÜNDAR B., POLAT S., AKYILDIZ A., PAYDAŞ KARGI S.
Recent Applications In Modified Atmosphere Packaging Of Fruit And Vegetables, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2018
20185. The Risk of Biofilm Formation from Pathogenic Bacteria and Control Methods in fresh leafy vegetable
ÜNAL TURHAN E., ERGİNKAYA Z., POLAT S.
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
20186. The Effect of Thermosonication on Some Quality Parameters of Watermelon Juice
AĞÇAM E., DÜNDAR B., POLAT S., AKYILDIZ A.
XIIIth International Conference of Food Physicists, 23 - 25 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
2018
20187. Effect of storage on textural properties of different strawberry cultivars
AĞÇAM E., SARIDAŞ M. A., DÜNDAR B., POLAT S., PAYDAŞ S.
XIIIth International Conference of Food Physicists, Antalya, Türkiye, 23 Ekim - 25 Kasım 2018, ss.141, (Tam Metin Bildiri)
2018
20188. Applications of metallic nanoparticles to fruits and vegetables in postharvest treatment
POLAT S.
4th International Agriculture Congress, 5 - 08 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)
2018
20189. Taze Yapraklı Sebzelerde Patojen Biyofilm Oluşum Riski ve Kontrol Yöntemleri
ÜNAL TURHAN E., ERGİNKAYA Z., POLAT S.
International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), Adana, Türkiye, 24 - 26 Nisan 2018, ss.636-640, (Tam Metin Bildiri)
2018
201810. Recent Applications In Modified Atmosphere Packaging Of Fruit And Vegetables
POLAT S., AĞÇAM E., DÜNDAR B., AKYILDIZ A.
International Conference on RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.257, (Tam Metin Bildiri)
2016
201611. Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameteres
AĞÇAM E., AKYILDIZ A., POLAT S., İNAN N.
2nd Congress on Food Structure & Design, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
201612. Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameters
AĞÇAM E., AKYILDIZ A., POLAT S., İNAN N.
Second Congress of Food Structure and Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
201613. Çinko oksit İçeren Polipropilen Esaslı Filmlerin Işık Geçirgenliği ve Mor Ötesi Işınları Absorbansı
POLAT S., FENERCİOĞLU H.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
201614. Süper Meyve Kuş Kirazı Aronia melanocarpa
İNAN N., AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A.
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
201615. Turpun Raphanus Stativus L Biyoaktif Bileşenler Açısından Değerlendirilmesi
İNAN N., AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A.
Her Yönüyle Osmaniye, Osmaniye, Türkiye, 3 - 06 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201616. Turpun Raphanus sativus L Biyoaktif Bileşenler Açısından Değerlendirilmesi
İNAN N., AĞÇAM E., POLAT S., GÜN M., DÜNDAR B., AKYILDIZ A.
Stratejik Kalkınmada Kent Değerleri Sempozyumu, Osmaniye, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
2016
201617. Effects of Emulsifiers and Lipolytic Enzymes on Pan Bread Properties
ÖZER M. S., POLAT S.
15 th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
2015
201518. Effect of Conventional Drying and Microwave Drying Operations on Quality Parameters of Plum Pestil
GÜLER A., POLAT S., FENERCİOĞLU H.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.55, (Özet Bildiri)
2015
201519. Determination of fruit tea properties brewed in bags of various shapes and materials
POLAT S., FENERCİOĞLU H., AKYILDIZ A.
Innovations in food packaging shelf life and food safety, Munich, Almanya, 15 - 17 Eylül 2015
2015
201520. Effects of Zinc Oxide Nanoparticles on the Physical and Migration Properties of LDPE Films
POLAT S., FENERCİOĞLU H., GÜÇLÜ M.
Innovations in Food Packaging, Shelf Life and Food Safety, 15 - 17 Eylül 2015
2014
201421. The Effects of Microencapsulated L rhamnosus on Textural Properties of Sucuk
ÜNAL TURHAN E., ERGİNKAYA Z., POLAT S.
2nd International Symposium on Fermented Meat., VALENSİYA, İspanya, 20 - 23 Ekim 2014, ss.120, (Özet Bildiri)
2014
201422. Inactivation kinetics of pectin methylesterase under thermosonication and thermal process conditions in orange juice
AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
NAFI 2014 International Food Congress, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, ss.332, (Özet Bildiri)
2014
201423. Effects Of Starch Type On some Properties Of Baked Foam Trays
AYGÜN A., USLU M. K., POLAT S.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 Mayıs 2014 - 29 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
2014
201424. The Effects Of Various Supplementary Materials On the Properties of Starch Based Foam Plates
AYGÜN A., USLU M. K., POLAT S.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
2014
201425. Inactivation Kinetics of Pectin Methylesterease Under Thermosonication and Thermal Pasteurization Process Conditions in Orange Juice
AĞÇAM E., POLAT S., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry NAFI 2014, Aydın, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2014, (Özet Bildiri)
2014
201426. Turunç Ekşisi Üzerine Bir Araştırma
AKÇALIOĞLU O., AĞÇAM E., POLAT S., UÇAN TÜRKMEN F., AKYILDIZ A.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
201427. Limonata
AĞÇAM E., POLAT S., DURSUN G., GÖVCE G., MERGEN G., AKYILDIZ A.
LİMONATA, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.823-827, (Tam Metin Bildiri)
2014
201428. Karaisalı Biber Salçası Üretimi Üzerine Bir Araştırma
POLAT S., AĞÇAM E., YÜCEL T., AKYILDIZ A.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu”, ”4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
201429. Turunç Ekşisi Üretimi Üzerine Bir Araştırma
AKÇALIOĞLU O., AĞÇAM E., POLAT S., UÇAN TÜRKMEN F., ASLAN S., AKYILDIZ A.
4. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.814-818, (Tam Metin Bildiri)
2012
201230. Kağıt helvanın bazı özellikleri üzerine bir araştırma
POLAT S., AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)
2012
201231. Kağıt Helvanın Bazı Özellikleri Üzerine Araştırma
POLAT S., AĞÇAM E., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.207-209, (Tam Metin Bildiri)
2012
201232. Dolmalık Patlıcan Kurusu Üretimi Üzerine Bir Araştırma
POLAT S., AĞÇAM E., UÇAN TÜRKMEN F., AKYILDIZ A., FENERCİOĞLU H.
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.194-196, (Tam Metin Bildiri)
2011
201133. Properties of baked foams obtained from native and cross linked corn starches
USLU M. K., POLAT S., AYGÜN A.
Novel Aproach in Food Industry 2011, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
2011
201134. Viscosities And Morphological Properties Of The Modified Corn Starches
AYGÜN A., USLU M. K., POLAT S.
International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
2011
201135. Effects of corn fiber clay and beeswax on the some properties of corn starch based foam trays
USLU M. K., POLAT S., AYGÜN A.
Novel Aproach in Food Industry 2011, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
2008
200836. Application of whey protein based edible coatings to extend the shelf life of fresh cut Rocha pear
SUSANNA ALDES F., POLAT S.
Actas del IX Simposio Nacional y VI Ibérico sobre Maduración Postcosecha, 1 - 03 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2019
20191. Nanoparticles in Food Packaging: Opportunities and Challenges
POLAT S., AĞÇAM E., DÜNDAR B., AKYILDIZ A.
Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Malik Abdül, Erginkaya Zerrin, Erten Hüseyin, Editör, Springer, Cham, ss.571-611, 2019
2019
20192. Recent Studies on Healthy Nutrients Changing in Fruit Juices Processed with Non-thermal Technologies
AĞÇAM E., DÜNDAR B., POLAT S., AKYILDIZ A.
Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Malik Abdül, Erginkaya Zerrin, Erten Hüseyin., Editör, Springer International Publishing, Cham, ss.235-271, 2019
2019
20193. Food Applications of Carboxymethyl Cellulose
POLAT S., USLU M. K., Küçüközet A. O.
Carboxymethyl Cellulose Volume II Pharmaceutical and Industrial Applications, Ibrahim H. Mondal, Editör, Nova Science Publishers, New York, ss.73-92, 2019
2015
20154. Potato and Potato-Processing Technology
AKYILDIZ A., POLAT S., AĞÇAM E., FENERCİOĞLU H.
Handbook of Vegetable Preservation and Processing, Hui, Y.H., Ögül Evranuz E., Editör, CRC Press, Florida, ss.590-621, 2015
Desteklenen Projeler
2021 - 2023
2021 - 2023Çukurova Üniversitesi Alkollü İçkiler Analiz Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
CABAROĞLU T. (Yürütücü), DARICI M., ERTEN H., POLAT S., Özonur A.
2020 - 2023
2020 - 2023Ceviz İç Zarı Ekstraktı ile Güçlendirilmiş Yenilebilir Kaplamanın İç Cevizin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
POLAT S. (Yürütücü)
2021 - 2022
2021 - 2022Enkapsüle DLimonen İçerikli Aktif Kağıt Üretimi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
POLAT S. (Yürütücü), Pan H. Ç.
2019 - 2021
2019 - 2021ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ MÜDEK EĞİTİM AKREDİTASYONU VE ALKOLLÜ İÇKİLER ANALİZ ÖZEL GIDA LABORATUVARI AKREDİTASYON DENETİMİ ALTYAPI PROJESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
ERTEN H. (Yürütücü), DARICI M., POLAT S.
2018 - 2021
2018 - 2021Çukurova Üniversitesi pilot sucuk işletmesi koşullarında üretilen geleneksel Türk sucuklarının kalitesi üzerine formülasyonun ve üretim tekniklerinin etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
BENLİ H. (Yürütücü), POLAT S.
2018 - 2021
2018 - 2021Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Alkollü İçkiler Analiz Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Alt Yapısının Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
ERTEN H. (Yürütücü), AĞIRMAN B., CABAROĞLU T., DARICI M., POLAT S.
2018 - 2020
2018 - 2020Bazı Çilek Çeşitlerinde Aktif Hasat Süresince Hasatta ve Raf Ömrü Sırasında Meyve Kalite Parametreleri ile Enzim İlişkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
AĞÇAM E. (Yürütücü), DÜNDAR B., AKYILDIZ A., PAYDAŞ S., SARIDAŞ M. A., POLAT S.
2016 - 2017
2016 - 2017Production of Colored Lemonade and Effect of Heat Pasteurization on Quality Parameters
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
POLAT S. (Yürütücü)
2015 - 2016
2015 - 2016Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Son Gelişmeler Çalıştayı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
BENLİ H. (Yürütücü), AKYILDIZ A., AĞÇAM E., POLAT S.
2014 - 2015
2014 - 2015Nanokompozit Ambalaj Filmi Üretimi Ve Muzun Raf Ömrü Üzerine Etkisinin Araştırılması
TÜBİTAK Projesi
POLAT S. (Yürütücü)
Atıflar
Toplam Atıf Sayısı (WOS): 175
h-indeksi (WOS): 7
Jüri Üyelikleri
Ağustos-2020
Ağustos 2020