SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Characterization of Sultaniye grape (Vitis vinifera L. cv. Sultana) polyphenol oxidase
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.42, sa.9, ss.1123-1127, 2007 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bacillus subtilis kullanarak atık ekmeklerden alkali proteaz ve biyosürfektan üretimi
Ç. Ü. Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.34, sa.6, ss.70-79, 2016 (Hakemli Dergi)
Effect of some postharvest treatments on physical and biochemical properties of Anamur bananas (Musa acuminate Colla (AAA Group)) duing shelf-life period
GIDA
, cilt.41, ss.69-76, 2016 (Hakemli Dergi)
Bacıllus Subtılıs Kullanılarak Atık Ekmeklerden Alkali Proteaz Ve Biyosürfektan Üretimi
FEN ve MÜHENDİSLİKBİLİMLERİ DERGİSİ
, cilt.34, sa.6, ss.70-79, 2016 (Hakemli Dergi)
Effect of Some Posharvest Treatments on Physical and Biochemical Properties of Anamur Bananas Musa acuminata Colla AAA Group During Shelf Life Period
Gıda
, cilt.41, ss.69-76, 2016 (Hakemli Dergi)
A Survey on Identification of User Needs Regarding Linguistic Support for Organic.Edunet Portal
Journal of EcoAgriTourism
, cilt.8, sa.25, ss.320-325, 2012 (Hakemli Dergi)
Determination of biochemical properties of polyphenol oxidase from Domat olives.
Gıda/The journal of food
, cilt.36, sa.4, ss.185-192, 2011 (Hakemli Dergi)
Extraction, partial purification and characterization of polyphenol oxidase from tea leaf (Camellia sinensis)
GIDA
, cilt.36, sa.3, ss.137-144, 2011 (Hakemli Dergi)
Pozantı Yöresinde Yetiştirilen Bazı Siyah Üzüm Çeşitlerinin Kırmızı Şarap Üretimine Uygunlukları Üzerine Bir Araştırma
GIDA
, cilt.32, sa.4, ss.165-172, 2007 (Hakemli Dergi)
Pozantı?da Yetiştirilen Bazı Beyaz Üzüm çeşitlerinin Beyaz Şarap Üretimine Uygunlukları Üzerine Bir Araştırma
GIDA
, cilt.32, sa.6, ss.269-275, 2007 (Hakemli Dergi)
Cibre Fermantasyonu Süresinin Öküzgözü ve Boğozkare Üzümlerinden karıştırılarak Elde Edilen Şarapların Fenol Bileşikleri ve Kalitesi Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.31, sa.2, ss.77-85, 2006 (Hakemli Dergi)
cibre fermantasyonu süresinin Öküzgözü ve Boğazkere Üzümlerinden karıştırılarak Elde edilen Şarapların fenol bileşikleri ve Kalitesi üzerine etkisi
Gıda
, cilt.31, sa.2, ss.77, 2006 (Hakemli Dergi)
Effects of mixed substrate on the stability of anaerobic digestion
Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Dergisi
, cilt.20, sa.2, 2005 (Hakemli Dergi)
Effects of temprature on anaerobic digestion of carbonhydrates
Çukurova Üniversitesi Mühendislik-Mimarlik Fakültesi Dergisi
, cilt.20, sa.2, 2005 (Hakemli Dergi)
Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi
GIDA
, cilt.30, sa.1, ss.63-69, 2005 (Hakemli Dergi)
Elazığ Yöresi Şaraplık Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Üzerinde Teknolojik Araştırmalar I. 1988 ve 1989 Yılı Denemeleri
GIDA
, cilt.20, sa.5, ss.281-288, 1995 (Hakemli Dergi)
Nevşehir Ürgüp yöresi Emir üzümlerinin şaraba işlenmesi üzerine denemeler
Ç.Ü. Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.4, ss.37-52, 1993 (Hakemli Dergi)
Nevşehir-Ürgüp Yöresi Emir Üzümlerinin Şaraba İşlenmesi Üzerine Denemeler
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.4, ss.37-52, 1993 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Bioactive properties of apricot (Prunus armenica L.)
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019
Meyve ve sebzelerde bulunan bazı enzimlerin ısıl işlemlerle inaktivasyonu.
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019
Isolation, partial purification and determination of effects of some inhibitors of beta glucosidase from Muscat of Bornova grape.
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019
Gıda işleme yöntemlerinin biyoaktif bileşikler üzerine etkisi.
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019
Bioacive properties of Kale (Brassica oleracea L. var. Acephala)
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019
Partial purification and determination of thermal inactivation parameters of pectinmethyl esterease enzyme from Alyanak apricot
4th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2019), 25 - 27 Nisan 2019
Lignoselülozik materyallerden biyoetanol üretimi.
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), Adana, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2018
Kayısıdan Beta-glikozidaz enziminin kısmi saflaştırılması ve termal inaktivasyon parametrelerinin belirlenmesi.
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), Adana, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2018, ss.1-4
Bitkisel Biyoaktif Bileşiklerin Sağlık Üzerine Et
3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018
Bioactive peptides and health effects.
14th Durable Agriculture - Agriculture of the Future, Craiova, Romanya, 27 - 29 Eylül 2018
Biological activities of loquat
14th Durable Agriculture - Agriculture of teh Future, Craiova, Romanya, 27 - 29 Eylül 2018
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde pH’nın Etanol Verimine Etkisi.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Sıcaklığın Etanol Verimine Etkisi
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Production of Bioethanol From Sweet Sorghum
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Tatlı Sorgumdan Biyoetanol Üretiminde Maya Türü ve Suşunun Biyoetanol Verimine Etkisi.
2nd International Conference on Agriculture, Forest, Food, Food Sciences and Technologies, ÇEŞME-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Characterization of biosurfactant produced by Bacillus subtilis MS.
2ndInternational Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), 25 - 27 Kasım 2017
Effect of Temperature on Partial Purificated Tea Polyphenol Oxidase
International Advanced Researches Engineering Congress-2017, 16 - 18 Kasım 2017
Effect of Temperature on Partial Purified Tea Polyphenol Oxidase
International Advanced Researches & Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, cilt.-, ss.1
Isolation, Partial Purification and Determination of ?-glucosidases Activities of Some Apricots During Maturation
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.60
Partial Purification and Determination of Thermal Inactivation Parameters of ?-glucosidase from Muscat of Bornava Grape
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.323
Extraction, Partial Purification and Determination of Inhibitors Effects of Polyphenol Oxidase from Tea Leaf (Camellia sinensis)
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Tehnologies (ICACOF 2017), 15 - 17 Mayıs 2017
Partial Purification and Determination of Thermal Inactivation Parameters of β-glucosidase from Muscat of Bornova grape,
International Conference on Agriculture, Forest, Food Science and Tehnologies (ICACOF 2017), 15 - 17 Mayıs 2017
Extraction, Partial Purification and Determination of Inhibitors Effects of Polyphenol Oxidase from Tea Leaf (Camillia sinensis)
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.70
Phytochemicals and Healt Effects
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.1933
Biochemical Properties of Emir Grape Polyphenol Oxidase as Affected by Harvest Year
International Conference on Nutrition and Food Sciences, Bali, Endonezya, 25 - 27 Haziran 2016, cilt.95, ss.8-13
Comparision od Acid and Base Pretreatment of Switchgrass Panicum virgatum l for Bioethanol Production
ICRES 2016 : 18th International Conference on Renewable Energy Sources, 22 - 23 Şubat 2016, ss.1746
Comparison of Acid and Base Pretreatmnet of Switchgrass (Panicum irgatum L.) for Bioethanol Production
International Science Academy, Paris, Fransa, 22 - 23 Şubat 2016, ss.1746-1750
A Research on Determination of Pectinmyethl Esterase Activities of Some Apricots During Maturation
The Third International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Avrupa'Da Organik Tarım Ve Tarımsal Ekoloji Eğitiminde Çokdilli Bir Web Portalı Çözümü
Akademik Bilişim Konferansı, Uşak, Türkiye, 2 - 04 Ocak 2012, ss.281-288
Boğazkere ve Öküzgözü Üzümlerinin ve Bunlardan Elde Edilen Şarapların Genel Özellikleri
GAP II. Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2001, cilt.1, ss.225-234