Yayınlar & Eserler

Makaleler 45
Tümü (45)
SCI-E, SSCI, AHCI (31)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (31)
Scopus (31)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 22

1. CORONAVIRUS AVIAN INFECTIOUS BRONCHITIS VIRUS (IBV); REVIEW FROM THE COVID-19 PERSPECTIVE

EJONS 11th INTERNATIONAL CONGRESS January 30-31, 2021. Karak, JORDAN, KORAK, Ürdün, 30 - 31 Ocak 2021, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Sazandan Tarama Elde Edilmesi ve Buzdolabı Koşullarında Raf Ömrünün Belirlenmes

X. Ulusal Su Ürünleri Seöpozyumu, Adana, Türkiye, ss.167, (Tam Metin Bildiri)

4. The Effectiveness of Different Treatments in Preventing Melanosis in Shrimp

2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019, ss.706, (Tam Metin Bildiri)

5. Changes in Biochemical Compositions of Golden Grey Mullet (Liza aurata) and Gold Band Goatfish (Upeneus moluccensis) from Eastern Mediterranean

International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2018), Ankara, Türkiye, 26 Nisan 2018, ss.903, (Tam Metin Bildiri)

7. Effect of fish gelatin coating containing laurel and thyme oils on quality of sea bream (Sparus aurata.,1758) fillets at refrigerated stroge (4°C)

3rd International Conference on Science, Ecology end Technology, Roma/ITALY, Roma, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.99, (Özet Bildiri)

10. Physical Properties of Refrigerated Anchovy Fillets Dipped with Natural Antioxidant Extract Isolated from Shrimp Shells

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.35-36, (Özet Bildiri)

11. EFFECTS OF MANNAN OLIGOSACCHARIDE MOS SUPPLEMENTATION ON GROWTH AND SOME BLOOD PARAMETERS OF GILTHEAD SEABREAM Sparus aurata

FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.278-279

12. EXTRACTION AND CHARACTERIZATION OF GELATIN FROM MACKEREL (Scomber scombrus) AND SEA BASS (Dicentrarchus labrax) BONES AS ALTERNATIVE SOURCES OF GELATIN

2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE ECOLOGY AND TECHNOLOGY, Barcelona, İspanya, 14 - 16 Ekim 2016, ss.178, (Tam Metin Bildiri)

13. Beslenmede Balığın Yeri ve Önemi

2. Marmara Denizi Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 22 - 23 Aralık 2015

14. Gıda Muhafazasında Balık Jelatininin Kullanımı

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.63, (Tam Metin Bildiri)

15. Kitosanın Gıda Sanayisinde Antimikrobiyal Madde Olarak Kullanımı

2. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Aralık 2010, ss.51-52, (Tam Metin Bildiri)

17. Su Ürünleri Atıklarının Biyolojik Aktif Bileşenler Olarak Değerlendirilmesi

15. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Rize, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2009, ss.10, (Özet Bildiri)

18. Effect of Hot or Sweet Red Pepper (Caspicum annum) on Pigmentetion and Sensory Properties of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss)

The 7th Balkan Conference on Operational Research, Constanta, Romanya, 25 - 28 Mayıs 2005, ss.20, (Özet Bildiri)

21. Sazandan Tarama Elde Edilmesi ve Buzdolabı Koşullarında Raf Ömrünün Belirlenmes

X. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Adana, Türkiye, 22 - 24 Eylül 1999, ss.167-175, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

68

Yayın (WoS)

31

Yayın (Scopus)

31

Atıf (WoS)

693

H-İndeks (WoS)

13

Atıf (Scopus)

781

H-İndeks (Scopus)

13

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

3

Proje

19

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları