Desteklenen Projeler
-
2019 - 2022 Balık ve Sığır Derisi Jelatinlerinden elde edilen yenilebilir filmlerin fizikokimyasal ve film oluşturma özelliklerinin karşılaştırılması
-
2018 - 2020 Has Kefal Balığı (Mugil cephalus) Atıklarından Kollajen Eldesi ve Karakterizasyonu
-
2018 - 2020 Farklı Koruyucu Katkı Maddelerinin Karideste Oluşan Melanosis Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A. (Yürütücü), ÇELİK M., GÜLNAZ O., KADAK A. E., TEKELİOĞLU B. K., YANAR Y.
-
2018 - 2019 Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) İşleme Atıklarından Kollajen Eldesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YANAR M. (Yürütücü), GÜLNAZ O., YANAR Y., KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A.
-
2017 - 2019 Utilization of Shellfish Waste Effects of Chitosan from Shrimp Shell Waste on Fatty Acid Profiles of European Eel
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A. (Yürütücü), YANAR Y., ÇELİK M., Kadak A. E.
-
2017 - 2019 EffEcts of hot and swEEt rEd pEppErs CapsiCum annuum as fEEd supplEmEnts on pigmEntation sEnsory propErtiEs and wEight gain of rainbow trout OnChOrhynChus mykiss
-
2017 - 2017 THE EFFECT OF STOCKING DENSITY MONOSEX CULTURE AND TUBIFEXFEEDING Tubifex tubifex ON REARING PARAMETERS OF GUPPY Poecilia reticulata IN A RECIRCULATION SYSTEM
-
2017 - 2017 Effect of fish gelatin coating containing laurel and thyme oils on quality of sea bream Sparus aurata l 1758 fillets at refrigerated storage 4C
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YANAR Y. (Yürütücü), YANAR M., Gerçek G., KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A.
-
2016 - 2017 Doğu Akdenizde avlanan Altınbaş kefal (Liza aurata) ve Paşa barbunu (Upeneus moluccensis)'nun biyokimyasal kompozisyonlarındaki değişimler
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YANAR Y. (Yürütücü), GÖKÇE G., Gökçin M., YANAR M., KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A.
-
2015 - 2017 Geleneksel Trol Balıkçılığında Kullanılan Kapı Tipleri, Özellikleri ve Sayısal Olarak Modellenmesi
-
2014 - 2017 Kabuklu Su Ürünleri Atıklarından Sentezlenen Kitosan Biyopolimerinin Fizikokimyasal Özelliklerinin Kıyaslanması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KÜÇÜKGÜLMEZ YANDIM A. (Yürütücü), ÇELİK M., YANAR Y., Kadak A. E., Gerçek G., TAŞ M., et al.
-
2016 - 2016 Extraction and Characterization of Gelatin from Mackerel Scomber scombrus and Sea bass Dicentrarchus labrax Bones as Alternative Sources of Gelatin
-
2013 - 2015 Uluslararası Yayınları Özendirme Desteği (2 Adet)
-
2011 - 2015 Yeme Farklı Oranlarda Eklenen Mannan-Oligoskkarit (MOS)in Çipura (Sparus Aurata)da Büyüme ve Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri