Makaleler
73
Tümü (73)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
ESCI (2)
Scopus (26)
TRDizin (29)
Diğer Yayınlar (20)
19. The Effect of Citric Acid and Ascorbic Acid Dips on Storage and Quality Properties of Fresh Cut Kiwifruit Slices
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.23, sa.4, ss.807-815, 2020 (ESCI, TRDizin)
20. ‘Kütdiken’ Limonunda Yapraktan Farklı Dozda Azot Uygulamalarının Limon Kalitesine ve Muhafazasına Etkileri
alatarim
, cilt.18, sa.2, ss.82-91, 2019 (TRDizin)
22. İris Kesme Çiçeğinin Sakkaroz İçeren Vazo Solüsyonunda VazoÖmrünün Araştırılması
Manas J Agr Vet Life Sci.
, cilt.8, sa.2, ss.84-88, 2018 (Hakemli Dergi)
23. Investigation of shelf life of Freesia (Freesia ssp.) containingdifferent concentrations sucrose vase solution in before andafter storage.
Manas J Agr Vet Life Sci
, cilt.8, sa.2, ss.78-83, 2018 (Hakemli Dergi)
24. Effect of Preharvest Applications on Storage and Quality Properties of Miho Wase Mandarin
YYÜ TAR BİL DERG (YYU J AGR SCI)
, cilt.28, ss.57-62, 2018 (Scopus)
29. Uzakdoğu Pazarına Hasat Sonrası Uygulanacak Karantina Uygulamaları ve Meyve Kalite Parametrelerinde Meydana Gelen Değişimler
Meyve Bilimi (Özel sayı)
, cilt.1, ss.201-203, 2017 (Hakemli Dergi)
30. Badem Çağlasında Farklı Poşetleme Uygulamalarının Muhafaza Süresine ve Kalite Özelliklerine Etkileri
Meyve Bilimi
, cilt.1, ss.9-14, 2017 (Hakemli Dergi)
32. Farklı Yükseklikte Yetiştirilen Scarlet Spur Elmasının Muhafaza Süresi ve Kalite Değişimleri. Meyve Bilimi
meyve bilimi
, cilt.1, ss.46-55, 2017 (Hakemli Dergi)
33. Selenyum (Se), Silisyumun (Si) ve Farklı Derim Zamanının Hıyarların Muhafazası Üzerine Etkileri.
Akademik Ziraat
, cilt.6, ss.313-322, 2017 (Hakemli Dergi)
34. Çilekte Yapraktan Kalsiyum ve Bor Uygulamalarının Raf Ömrü Süresince Meyve Kalite ve Biyokimyasal Değişimleri Üzerine Etkileri
BAHÇE
, cilt.46, sa.1, ss.297-302, 2017 (TRDizin)
35. Farklı Yükseklikte Yetiştirilen Scarlet Spur Elmasının Muhafaza Süresi ve Kalite Değişimleri
meyve bilimi
, cilt.1, ss.46-55, 2017 (TRDizin)
36. Selenyum Se ve Silisyum Si un hıyarların muhafazası ve kalite özellikleri üzerine etkisi
BAHÇE
, cilt.45, ss.205-208, 2016 (TRDizin)
38. Selenyum (Se) ve Silisyum (Si)?un Hıyarların Muhafazası ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.
BAHÇE
, cilt.45, sa.2, ss.205-208, 2016 (TRDizin)
39. Adana da farklı yükseklikte doğal yetişen Nergis Narcissus tazaetta sp vazo ömrünün karşılaştırılması
Bahçe
, cilt.45, ss.924-927, 2016 (TRDizin)
41. Farklı Renkte Net Örtü Sistemlerinin Fuji? Elma Çeşidinde Meyve Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri.
BAHÇE
, cilt.45, sa.1, ss.1139-1141, 2016 (TRDizin)
43. Kültür Mantarlarının Muhafazası ve Kalite Özellikleri Üzerine Yapılan Araştırmalar.
TURJAF
, cilt.4, sa.3, ss.150-154, 2016 (Hakemli Dergi)
44. Adana da Farklı Yükseklikte Doğal Yetişen Nergis Narcisus tazetta subsp in Vazo Ömrünün Karşılaştırılması
bahçe
, cilt.2, ss.924-927, 2016 (Hakemli Dergi)
45. INFLUENCE OF FAST COLD CHAIN AND MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING STORAGE ON POSTHARVEST QUALITY OF EARLY SEASON-HARVESTED SWEET CHERRIES
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.39, sa.6, ss.2119-2128, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
46. Assessment of the Potential of 1-Methylcyclopropene Treatments to Maintain Fruit Quality of the Common Fig (Ficus carica L. cv. 'Bursa Siyahi') during Refrigerated Storage
NOTULAE BOTANICAE HORTI AGROBOTANICI CLUJ-NAPOCA
, cilt.42, sa.2, ss.516-522, 2014 (SCI-Expanded, Scopus)
47. Assesment of Different 1-Methylcyclopropene Doses on Physical and Chemical Quality of Organically Grown Tomato cv. Zoro
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
, cilt.11, ss.195-198, 2013 (Hakemli Dergi)
48. Assesment of Different 1-Methylcyclopropene Doses on Physical and Chemical Quality of Organically Grown Tomato cv. Zoro
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
, cilt.11, ss.195-198, 2013 (Hakemli Dergi)
49. Assesment of Different 1-Methylcyclopropene Doses on Physical and Chemical Quality of Organically Grown Tomato cv. Zoro
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
, cilt.11, ss.195-198, 2013 (Hakemli Dergi)
53. Effects of hot water and chemical treatments on quality attributes of grapefruit during cold storage
Journal of Chemical and Pharmaceutical Research
, cilt.4, sa.1, ss.783-787, 2012 (Scopus)
65. Ö DÜNDAR, O ÖZKAYA, 2007. Derim Sonrası Sıcak Su Uygulamalarının Granny Smith Elmasının Muhafazası Üzerine Etkileri.22 (1), 47-56.
ÇÜ ZF Dergisi
, cilt.22, sa.1, ss.47-56, 2007 (Hakemli Dergi)
67. Farklı dönemlerde hasat edilen Sultan ve Marathon brokkoli çeşitlerinde değişik ambalajlama uygulamalarının muhafazaya etkileri
Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.21, sa.4, ss.49-52, 2006 (Hakemli Dergi)
69. Effect of Preharvest Gibberellic Acid Treatments on Postharvest Quality of Sweet Cherry.
JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT
, cilt.4, sa.1, ss.99-102, 2006 (Hakemli Dergi)
73. Özkaya O Dündar Ö Özdemir AE Dilbaz R 2005 Farklı Derim Sonrası Uygulamaların Red Globe Üzüm Çeşidi Muhafazasına Etkileri
alatarım
, cilt.4, sa.2, ss.44-50, 2005 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
51
1. Vaccinium Cinsine Ait Maviyemiş Türlerinin Süs Bitkisi Özelliklerinin Değerlendirilmesi
VIII. ULUSAL SÜS BİTKİLERİ KONGRESİ, Ankara, Türkiye, 14 - 17 Ekim 2024
2. Yenilebilir Film Kaplama Kitosan Uygulamalarının ‘Sweetheart’ Kiraz Çeşidinde Raf Ömrü ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri
IX. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 9 - 12 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
3. Farklı Zamanlarda Derimi Yapılan ‘Duke’, ‘Topshelf’ ve ‘Legacy’ Maviyemiş Çeşitlerinin (Vaccinium corymbosum) Muhafazasında Kalite Kriterlerinin Belirlenmesi
IX. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 9 - 12 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
4. Kademeli Olarak Artırılan Depolama Sıcaklığının ‘Sweetheart’ Kiraz Çeşidinde Raf Ömrü ve Kalite Kriterleri Üzerine Etkileri
IX. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 9 - 12 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
5. Limon Muhafazasında Biphenyl Emdirilmiş Kağıtlara Alternatif Bitkisel Antifungal Ekstraktlar ve Yavaş Salınımlı Biyolojik Preperat İçerikli Kağıt Geliştirilmesi
IX. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 9 - 12 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
6. Farklı Çilek Çeşitlerinde Yapraktan Kalsiyum ve Bor Uygulamalarının Raf Ömrü Süresine ve Meyve Kalite Değişimleri Üzerine Etkileri
IX. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 9 - 12 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
7. ‘Dwarf Cavendish’ Muz Çeşidinde Derim Sonrası RipeLock Modifiye Atmosfer Poşetinin ve 1 Methylcyclopropene Uygulamalarının Raf Ömrü Üzerine Etkileri
IX. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 9 - 12 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
8. Turunçgil Paketlemede Yeni Yaklaşımlar, Hasat ve Hasat Sonrası Muhafaza Teknikleri
International Citrus Congress, 24 - 25 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
10. The effect of different treatments of 1 Methylcyclopropene 1 MCP doses on the storage and vase life in the rose cultivar First Red
VIII International Postharvest Symposium, 21 Haziran 2016 - 06 Haziran 2018, (Tam Metin Bildiri)
15. The Effect of Citric and Ascorbic Acid Dips on Storage and Quality Properties of Freshcut Kiwifruit Slices
INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.167, (Tam Metin Bildiri)
16. 1-MCP Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Üzerine Etkisi
II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu, Tokat, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, cilt.1, ss.76, (Özet Bildiri)
17. Semperfresh® Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.
II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu., Tokat, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.77, (Özet Bildiri)
18. 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Uygulamalarının Santa Maria Armut Çeşidinde Muhafaza ve Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.
II.Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu., Tokat, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017, ss.76, (Özet Bildiri)
19. Frezya (Freesia sp.) Kesme Çiçeğinin Yaş Depolama Öncesi ve Sonrası Farklı Konsantrasyonda Sakkaroz İçeren Vazo Solüsyonunda Vazo Ömrünün Araştırılması.
The Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Bişkek, Kırgızistan, 20 - 23 Eylül 2017, ss.316-319, (Tam Metin Bildiri)
20. İris Kesme Çiçeğinin Sakkaroz İçeren Vazo Solüsyonunda Vazo Ömrünün Araştırılması.
The Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Bişkek, Kırgızistan, 20 - 23 Eylül 2017, ss.336-338, (Tam Metin Bildiri)
21. ALADAĞ İLÇESİNİN TURİZM DEĞERLERİ
4th European Ecotourism Conference, Karabük, Türkiye, 17 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
22. Tourism Values of Aladağ District. 4th European Ecotourism Conference 17-18 April 2017 Karabük University Safranbolu Tourism Faculty, Book of Abstracts;11-12.
4th EUROPEAN ECOTOURISM CONFERENCE, Karabük, Türkiye, 17 - 18 Nisan 2017, ss.11-12, (Özet Bildiri)
23. Çilekte Yapraktan Kalsiyum ve Bor Uygulamalarının Raf Ömrü Süresince Meyve Kalite Değişimleri Üzerine Etkileri
Uluslararası Katılımlı V. Üzümsü Meyveler Sempozyumu, Adana, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
25. çilekte yapraktan kalsiyum ve bor uygulamalarının raf ömrü süresince meyve kalite değişimleri üzerine etkileri
uluslararası katılımlı V. üzümsü meyveler sempozyumu, 27 - 30 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
26. The effect of different treatments of 1 methycyclopropene 1 MCP doses on the storage and vase life in the rosecultivar First Red
VIII International Postharvest Symposium, 21 - 24 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
28. The Effect of Different Treatments of 1-MCP Doses on The Storage and Vase life in The Rose Cultivar `First Red?.
VIII International Postharvest Symposium, Cartagena, İspanya, 21 - 24 Haziran 2016, ss.359, (Özet Bildiri)
33. Taze dilimlenmiş Fuji ve Granny Smith elma çeşitlerinde farklı dozda kalsiyum laktat ve askorbik asit uygulamalarının muhafaza ve kalite üzerine etkisi
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
34. Taze dilimlenmiş Fuji ve Granny Smith elma çeşitlerinde farklı dozda kalsiyum laktat ve askorbik asit uygulamalarının muhafaza ve kalite üzerine etkisi. 91-97.
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 01 Ocak 2014, ss.91-97, (Tam Metin Bildiri)
35. Hana Fuyu Trabzon Hurması Çeşidinde Farklı Dozlarda 1-MCP Uygulamalarının Muhafaza Süresince Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri.
V. Bahçe Ürünleri Muhafaza ve Pazarlama Semp., İzmir, Türkiye, 01 Ocak 2012, ss.291-296
45. 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Uygulamasının Tülin Domates Çesidinin Muhafazası Üzerine Etkileri
Bahçe Ürünleri IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.378-383, (Tam Metin Bildiri)
46. Anti-Don Isıtmalı Serada Yetiştirilen Domateslerin Farklı·Dönemlerdeki Meyve Kalite Özellikleri
VII. Sebze Tarımı Sempozyumu-Yalova, Türkiye, 26 - 29 Ağustos 2008, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
1. Mantarlarda Hasat ve Hasat Sonrası İşlemler
Kültür Mantarları, TAŞKIN HATIRA, BAKTEMUR GÖKHAN, KARA ECEM, Editör, İksad Yayınevi, ss.447-472, 2024