Desteklenen Projeler
-
2015 - Devam Ediyor Derim Öncesi Farklı Renkte Net Örtü Sistemlerinin Fuji Ve Granny Smith Elma Çeşitlerinde Güneş Yanığı Renklenme Ve Muhafaza Süresince Kalite Kriterlerine Etkileri
-
2018 - 2021 Limonda Farklı Kimyasal Uygulamalarının Muhafaza Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Derim Sonrası Farklı Paketleme ve 1Methylcyclopropene Uygulamalarının Muzun Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Modifiye Atmosfer Paketleme Uygulamalarının Fortuna Çilek Çeşidi Muhafazası ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2017 - 2019 Kütdiken Limonunda Yapraktan Farklı Dozda Azot Uygulamalarının Limon Kalitesine ve Muhafazasına Etkileri
-
2016 - 2019 Bilimsel Yayın Teşvik
-
2017 - 2017 Investigation of Wet Storage Before and After the Vase Life in Solutions Containing Different Concentrations of Sucrose in Cut Flower Freesia
-
2016 - 2016 Effect of photo selective colored antihail nets on photosynthesis and fruit quality of apple fruits
-
2012 - 2013 Modifiye Atmosfer Peketleme Kükürt Dioksit ve Etanol Buharı Uygulamalarının İncir Muhafazası Üzerine Etkileri
-
2008 - 2010 Modifiye Atmosfer Paketleme, 1-methylcyclopropene (1-mcp) Ve Aralıklı Isıtma Uygulamalarının Bazı Nektarin Çeşitlerinin Muhafaza Ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2008 - 2010 Erikte İki Derim Zamanında Uygulanan Farklı Dozlarda 1-Methylcyclopropene Uygulamalarının Muhafaza ve Raf Ömrü Sırasındaki Kalite Kriterlerine Etkileri
-
2006 - 2008 Biotachnology of Fruit Quality: Mecahnisms of Aroma Biosynthesisi in Tomato