Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Aktif Modifiye Atmosfer Paketleme Uygulamalarının Aurora Maviyemiş Çeşidinin (Vaccinium corymbosum) Muhafazası ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2019 - Devam Ediyor Farklı Dozda Kitosan Uygulamalarının Sweetheart Kiraz Çeşidinin Muhafaza ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2015 - Devam Ediyor Derim Öncesi Farklı Renkte Net Örtü Sistemlerinin Fuji Ve Granny Smith Elma Çeşitlerinde Güneş Yanığı Renklenme Ve Muhafaza Süresince Kalite Kriterlerine Etkileri
-
2018 - 2024 Limon Muhafazasında Biphenyl Emdirilmiş Kağıtlara Alternatif Bitkisel Antifungal Ekstraktlar ve Yavaş Salınımlı Biyolojik Preperat İçerikli Kağıt Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZKAYA O. (Yürütücü), ŞAPCI H., Demircioğlu H., DÜNDAR Ö., KURT E.
-
2018 - 2021 Turunçgillerin Hasat Sonrası Muhafazasında Kullanılacak Yerli Biyosidal Ürünlerin Üretimi Ve Gıda Güvenliği Sağlanması
-
2018 - 2021 Limonda Farklı Kimyasal Uygulamalarının Muhafaza Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Derim Sonrası Farklı Paketleme ve 1Methylcyclopropene Uygulamalarının Muzun Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Modifiye Atmosfer Paketleme Uygulamalarının Fortuna Çilek Çeşidi Muhafazası ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2017 - 2019 Kütdiken Limonunda Yapraktan Farklı Dozda Azot Uygulamalarının Limon Kalitesine ve Muhafazasına Etkileri
-
2016 - 2019 Bilimsel Yayın Teşvik
-
2017 - 2017 Investigation of Wet Storage Before and After the Vase Life in Solutions Containing Different Concentrations of Sucrose in Cut Flower Freesia
-
2016 - 2016 Effect of photo selective colored antihail nets on photosynthesis and fruit quality of apple fruits
-
2012 - 2013 Modifiye Atmosfer Peketleme Kükürt Dioksit ve Etanol Buharı Uygulamalarının İncir Muhafazası Üzerine Etkileri
-
2008 - 2010 Modifiye Atmosfer Paketleme, 1-methylcyclopropene (1-mcp) Ve Aralıklı Isıtma Uygulamalarının Bazı Nektarin Çeşitlerinin Muhafaza Ve Raf Ömrü Üzerine Etkileri
-
2008 - 2010 Erikte İki Derim Zamanında Uygulanan Farklı Dozlarda 1-Methylcyclopropene Uygulamalarının Muhafaza ve Raf Ömrü Sırasındaki Kalite Kriterlerine Etkileri
-
2006 - 2008 Biotachnology of Fruit Quality: Mecahnisms of Aroma Biosynthesisi in Tomato