Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Tulum Peyniri Üretiminde Probiyotik Lakt...
Tulum Peyniri Üretiminde Probiyotik Laktik Asit Bakterisi Kullanımının Peynirlerin Kalite Özellikleri ve Olgunlaşması Üzerine Etkileri
GÜZELER N.
(Yürütücü),
KALENDER M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2017 - 2020
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Temmuz 2017
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2020