Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Boru Tipi Künefe Peynirlerinin Kalite Öz...
Boru Tipi Künefe Peynirlerinin Kalite Özellikleri Üzerine Yağ İkamesi Olarak Peyniraltı Suyu Proteini Kullanımının ve Depolama Süresinin Etkileri
GÜZELER N.
(Yürütücü),
ESEN M. K.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2019 - 2021
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Kasım 2019
Bitiş Tarihi:
Kasım 2021