Metrikler
Eğitim Bilgileri
2012 - Devam Ediyor
2012 - Devam EdiyorDoktora
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama İşleme Teknolojisi Anabilimdalı, Türkiye
2009 - 2012
2009 - 2012Yüksek Lisans
Çukurova Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Su Ürünleri Avlama İşleme Teknolojisi Anabilimdalı, Türkiye
2005 - 2009
2005 - 2009Lisans
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2012
2012Yüksek Lisans
SODYUM BİKARBONAT KULLANIMININ BUZDA DEPOLAMA BOYUNCA GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) `NIN KALİTESİNE OLAN ETKİSİ
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Tekonolojisi
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2011
2011DENEY HAYVANLARI KULLANIM KURSU
Sağlık ve Tıp
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Deneysel Tıp Araştırma ve Uygulama Merkezi
Araştırma Alanları
Tarımsal Bilimler
Su Ürünleri
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Akademik Ünvanlar / Görevler
2010 - Devam Ediyor
2010 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Mühendisliği
Makaleler
Tümü (10)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
ESCI (2)
Scopus (7)
TRDizin (2)
Diğer Yayınlar (1)
2019
20191. The impacts of fish protein isolate addition on the nutritional and quality properties of chicken frankfurter during cold storage (4 degrees C)
ÖZYURT G., GAYDE C., AKSUN E. T., DURMUŞ M., Ucar Y., Boga E. K.
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.70, sa.5, ss.138-148, 2019 (SCI-Expanded)
2019
20192. The impacts of fish protein isolate addition on the nutritional and quality properties of chicken frankfurter during cold storage (4°C)
Özyurt G., Uçar Y., Aksun E. T., Küley Boğa E., Durmuş M.
Journal Of Food Safety , cilt.1, sa.5, ss.1-15, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
2019
20193. Nutritive value and safety aspects of acidified mantis shrimp during ambient storage
ÖZYURT G., ÖZYURT C. E., AKSUN E. T., ÖZKÜTÜK A. S.
SU URUNLERI DERGISI
, cilt.36, sa.2, ss.155-161, 2019 (ESCI, TRDizin)
2018
20184. The effect of frozen storage on chemical and sensory quality of horse mackerel (Trachurus trachurus) coated whey protein isolate enriched with thyme essential oil
Tokur B., AKSUN E. T.
SU URUNLERI DERGISI
, cilt.35, sa.3, ss.295-304, 2018 (ESCI, TRDizin)
2017
20175. Effect of lavender and lemon balm extracts on fatty acid profile, chemical quality parameters and sensory quality of vacuum packaged anchovy (Engraulis encrasicolus) fillets under refrigerated condition
ÖZOĞUL F., AKSUN E. T., ÖZTEKİN R., LORENZO J. M.
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.84, ss.529-535, 2017 (SCI-Expanded, Scopus)
2017
20176. Effects of Oil-in-Water Nanoemulsion Based on Sunflower Oil on the Quality of Farmed Sea Bass and Gilthead Sea Bream Stored at Chilled Temperature (2 +/- 2 degrees C)
YAZGAN H., ÖZOĞUL Y., DURMUŞ M., Balikci E., Gokdogan S., UÇAR Y., et al.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.26, sa.8, ss.979-992, 2017 (SCI-Expanded)
2016
20167. The Effect of Whey Protein Isolate Coating Enriched with Thyme Essential Oils on Trout Quality at Refrigerated Storage (4 +/- 2 degrees C)
TOKUR B. K., SERT F., AKSUN E. T., ÖZOĞUL F.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.25, sa.4, ss.585-596, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
2015
20158. FUNCTIONAL, PHYSICOCHEMICAL AND NUTRITIONAL PROPERTIES OF PROTEIN FROM KLUNZINGER'S PONYFISH EXTRACTED BY THE pH SHIFTING METHOD
ÖZYURT G., ŞİMŞEK A., KARAKAYA B., AKSUN E. T., YESILSU A. F.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.39, sa.6, ss.1934-1943, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
2014
20149. Effects of sodium bicarbonate injection on sensory and chemical qualities of rainbow trout during iced storage
KARAKAYA B., AKSUN E. T.
E.U. Journal of Fisheries & Aquatic Sciences , cilt.2, sa.31, ss.97-104, 2014 (Hakemli Dergi)
2012
201210. The Effect of Different Types of Fibers on Protein Quality of Crab Leg Analog Paste and Gel Made from Alaska Pollock (Theragra chalcogramma)
Tokur B., Aksun E. T.
JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY
, cilt.21, sa.4, ss.298-306, 2012 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2018
20181. Chicken Frankfurther Production with Fish (Equulites klunzingeri) Protein Isolates and Determination of Nutritional Quality
ÖZYURT G., GAYDE Ç., ÖZOĞUL Y., UÇAR Y., DURMUŞ M., AKSUN E. T., et al.
2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.82, (Tam Metin Bildiri)
2018
20182. Frankfurther Production with Pony Fish (Equulites klunzingeri) Protein Isolates and Determination of Chemical, Sensorial and Microbiological Changes During Shelf-life
ÖZYURT G., GAYDE Ç., UÇAR Y., DURMUŞ M., AKSUN E. T., KÜLEY BOĞA E.
2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON FISHERIES AND AQUATIC RESEARCH, Nevşehir, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, ss.35, (Özet Bildiri)
2017
20173. Changes in Biogenic Amine Contents of Acidified Mantis Shrimp during Ambient Storage
ÖZYURT G., AKSUN E. T., ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S., ÖZOĞUL F.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.212, (Tam Metin Bildiri)
2017
20174. The Modified Atmosphere and Vacuum Packaging for Seafood Industry: Fact and Gaps
ÖZOĞUL F., ÖZOĞUL İ., AKSUN E. T., DURMUŞ M., ÖZOĞUL Y.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.225, (Özet Bildiri)
2017
20175. Impact of Lemon Balm and French Lavender Extracts on Biogenic Amine Formation of Vacuum-Packed and Refrigerated Anchovy Fillets
ÖZOĞUL F., Öztekin R., AKSUN E. T.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.613, (Özet Bildiri)
2017
20176. The Comparison of Poultry and Seafood Gelatine Characterization
AKSUN E. T., ÖZOĞUL F., Tümerkan T.
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.1050, (Özet Bildiri)
2017
20177. The impact of fish protein isolate addition on the physical properties of chicken frankfurter during cold storage (4°C)
GAYDE Ç., AKSUN E. T., KÜLEY BOĞA E., ÖZYURT G.
International Conference on Engineering and Natural Sciences (ICENS 2017), Budapeşte, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, ss.700, (Tam Metin Bildiri)
2016
20168. Introducing toroid cans for canning industry for energy savings and better qualityproducts
ERDOĞDU F., TOKUR B., AKSUN E. T., Tümerkan T., YAVUZ H.
30th EFFoST International Conference, 28 - 30 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
2016
20169. INVESTIGATION OF EFFECTS OF SUMAC, CUMIN, BLACK PEPPER, RED PEPPER EXTRACTS ON AMMONIA AND BIOGENIC AMINE PRODUCTION OF FOOD-BORNE PATHOGENS
KÜLEY F., UÇAR Y., KÖŞKER A. R., AKSUN E. T., ÖZOĞUL F.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.514-515, (Tam Metin Bildiri)
2016
201610. ACIDIFICATION FOR STABILIZATION AND STORAGE OF MANTIS SHRIMP (Erugosquilla massavensis)
ÖZYURT G., AKSUN E. T., ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S.
", International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.501, (Tam Metin Bildiri)
2016
201611. EFFECTS OF SOAKING IN SODIUM BICARBONATE ON RAINBOW TROUT (Oncorhynchus mykiss) QUALITY DURING ICED STORAGED
AKSUN E. T., Tokur B.
", International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.0-191, (Tam Metin Bildiri)
2016
201612. FUNCTIONAL PROPERTIES OF SURIMI OBTAINED FROM GUITARFISH (Rhinobatos rhinobatos)
ÖZOĞUL Y., Bulut Z., Tokur B., AKSUN E. T.
FABA 2016: International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.489, (Tam Metin Bildiri)
2016
201613. IMPACT OF LEMON BALM AND FRENCH LAVENDER EXTRACTS ON FATTY ACID COMPOSITION OF VACUUM-PACKED AND REFRIGERATED ANCHOVY (Engraulis encrasicolus) FILLETS
ÖZOĞUL F., ÖZTEKİN R., AKSUN E. T.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.208-209, (Özet Bildiri)
2016
201614. ACIDIFICATION FOR STABILIZATION AND STORAGE OF MANTIS SHRIMP (Erugosquilla massavensis)
ÖZYURT G., AKSUN E. T., ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S.
", International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.501, (Tam Metin Bildiri)
2016
201615. Combination Effects of Cell-Free Supernatant of Lactobacillus Plantarum and Pediococcus Acidophilus and Plant Extract (Thyme and Laurel) on Textural Properties of Fermented Sardine
AKSUN E. T., ÖZOĞUL F., KÜLEY BOĞA E.
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.47, (Tam Metin Bildiri)
2016
201616. The Effect of Extraction Methods on the Textural Structure of Gelatin from Frigate Mackerel (Auxis thazard) Skins
AKSUN E. T., DURMUŞ M., UÇAR Y., KÖŞKER A. R.
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.68, (Tam Metin Bildiri)
2016
201617. Effect of Thermal Process on Seafood Gelatine Textural Structure
AKSUN E. T., ÖZOĞUL F.
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.87, (Tam Metin Bildiri)
2016
201618. PROCESSING EFFECTS OF NEWLY DESIGNED TOROIDAL CANS ON TEXTURE AND COLOR QUALITY OF CANNED TUNA
Tokur B., ERDOGDU F., AKSUN E. T., TÜMERKAN T., YAVUZ H.
46th WEFTA CONFERENCE, Split, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2016, ss.145, (Tam Metin Bildiri)
2016
201619. THE EFFECTS OF PACKAGING MATERIAL ON QUALITY CHANGES OF FISH PATÉ PRODUCED FROM SKIPJACK TUNA (Katsuwonus pelamis) DURING THE REFRIGERATED STORAGE
AKSUN E. T., KARAKAYA B., ÖZOĞUL F.
46th WEFTA CONFERENCE, Split, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2016, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
2016
201620. EFFECT OF DIFFERENT PLANT EXTRACT COATINGS ON PHYSICAL QUALITY PARAMETERS OF FRIGATE MACKEREL (Auxis thazard) DURING ICED STORAGE
AKSUN E. T., Talal L., ÖZOĞUL F.
46th WEFTA CONFERENCE, Split, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2016, ss.1, (Özet Bildiri)
2016
201621. The effects of packaging material on quality changes of fish pate produced from skipjack tuna Katsuwonus pelamis during the refrigerated storage
AKSUN E. T., TOKUR B.
46th WEFTA Conference, 12 - 14 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
201622. PROCESSING EFFECTS OF NEWLY DESIGNED TOROIDAL CANS ON TEXTURE AND COLOR QUALITY OF CANNED TUNA
Tokur B., ERDOGDU F., AKSUN E. T., TÜMERKAN T., YAVUZ H.
46th WEFTA CONFERENCE, Split, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2016, ss.145, (Tam Metin Bildiri)
2016
201623. A NEW INDUSTRIAL DESIGN FOR THE PRODUCTION OF CANNED TUNA: EFFECTS ON LIPID QUALITY AFTER PROCESSING
Tokur B., ERDOGDU F., AKSUN E. T., TÜMERKAN T., YAVUZ H.
46th WEFTA CONFERENCE, Split, Hırvatistan, 12 - 14 Ekim 2016, ss.59, (Tam Metin Bildiri)
2016
201624. Functıonal propertıes of surımı obtaıned from guıtarfısh rhinobatos rhinobatos
Bulut Z., TOKUR B., ÖZOĞUL Y., AKSUN E. T.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), 3 - 05 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
201625. Effects of soaking in sodium bicarbonate on rainbow trout oncorhynchus mykiss quality during iced storage
TOKUR B., AKSUN E. T.
International Symposium on Fisheries and Aquatic Sciences (FABA), 3 - 05 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
2016
201626. THE PAST, CURRENT AND FUTURE DEVELOPMENTS OF SURIMI PRODUCED AND CONSUMED IN TURKEY
ÖZOĞUL F., AKSUN E. T.
INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST), Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 29 Ağustos 2016, ss.70, (Özet Bildiri)
2016
201627. THE INFLUENCES OF LAVENDER AND LEMON BALM EXTRACTS ON QUALITY PROPERTIES OF ANCHOVY (ENGRAULIS ENCRASICOLUS) STORED UNDER VACUUM PACK AT 2±1ºC
ÖZOĞUL F., ÖZTEKİN R., AKSUN E. T.
INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCES IN VETERINARY SCIENCES AND TECHNICS (ICAVST), Saraybosna, Bosna-Hersek, 25 - 29 Ağustos 2016, ss.156, (Tam Metin Bildiri)
2015
201528. Tavukçuluk Yan Ürünleri
AKSUN E. T., BENLİ H.
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)
2015
201529. Use of toroid cans to produce canned tuna with better quality
ERDOĞDU F., KARAKAYA B., YAVUZ H., AKSUN E. T., TİMUÇİN T.
ICEF12, 14 - 18 Haziran 2015
2015
201530. Ayva (Cydonıa Oblonga ) Çekirdeği'nden Elde Edilen Ekstraktın Buzdolabında Depolanan Gökkuşağı Alabalığı Fileto (Oncorhynchus Mykiss)? Larının Kalitesi Üzerine Etkileri
AKSUN E. T., Tokur B., TÜMERKAN T.
2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, Muş, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.0-202, (Tam Metin Bildiri)
2015
201531. Marketlerde Satışa Sunulan Yağsız (Light) Ve Yağlı Ton Balığı Konservelerinin Kimyasal Ve Fiziksel Kalitesinin Karşılaştırılması.
AKSUN E. T., Tokur B., TÜMERKAN T.
2. İç Anadolu Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, ss.175, (Tam Metin Bildiri)
2010
201032. Effects of rosemary (Rosmarinus officinalis) extract addition on oxidative stability of fried sea bream (Sparus aurata) durig chill storage (4C)
ÖZYURT G., KARAKAYA B., ETYEMEZ M., AKSUN E. T.
1st International Congress of Food Technology, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Kasım 2010, ss.292, (Tam Metin Bildiri)
Desteklenen Projeler
2017 - 2021
2017 - 2021The Elemination of Toxins Using Organic Acids (Organik Asit Kullanarak Toksinlerin Eleminasyonu)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ÖZOĞUL F. (Yürütücü), KÜLEY BOĞA E., ÖZOĞUL Y., DURMUŞ M., KÖŞKER A. R., AKSUN E. T., et al.
2017 - 2019
2017 - 2019Lüfer avcılığında tercih edilen olta yemlerinin kimyasal ve fiziksel karekterizasyonlarının belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZYURT G. (Yürütücü), ÖZYURT C. E., ÖZKÜTÜK A. S., AKSUN E. T.
2017 - 2019
2017 - 2019Farklı Oranlarda Zeytin Yağı Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Soğukta Depolanan Alabalık Filetoları Üzerindeki Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Etkilerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
DURMUŞ M. (Yürütücü), ÖZOĞUL Y., ÖZOĞUL F., KÜLEY BOĞA E., UÇAR Y., AKSUN E. T., et al.
2016 - 2019
2016 - 2019Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin (Nisin, Sakein ve Pediocin) Karakterizasyonu ve Bakteriyel Biyojen Amin Üretimine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZOĞUL F. (Yürütücü), KÖŞKER A. R., UÇAR Y., ÖZOĞUL Y., KÜLEY BOĞA E., DURMUŞ M., et al.
2016 - 2019
2016 - 2019Esansiyel Yağlar Kullanılarak Oluşturulan Nanoemülsiyonların Gıda Kaynaklı Su Ürünleri Patojen ve Bozucu Bakterilere Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZOĞUL Y. (Yürütücü), ÖZOĞUL F., POLAT A., KÜLEY BOĞA E., DURMUŞ M., UÇAR Y., et al.
2017 - 2018
2017 - 2018Ultra düşük sıcaklık derin dondurucu cihazı bakım onarımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
POLAT A. (Yürütücü), ÖZYURT G., UÇAR Y., AKSUN E. T., DURMUŞ M.
2017 - 2018
2017 - 2018Farklı Ekstraksiyon Metotlarının Balık Yağ Verimine ve Yağ Asit Profiline Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZOĞUL Y. (Yürütücü), ÖZOĞUL F., POLAT A., ÖZOĞUL İ., AYAS D., KÜLEY BOĞA E., et al.
2016 - 2017
2016 - 2017Eksi balığı Equulites klunzingeri protein izolatı ile sosis üretimi ve soğuk depolama süresince (4 C) fiziksel kimyasal ve mikrobiyolojik değişimlerinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
ÖZYURT G. (Yürütücü), UÇAR Y., AKSUN E. T., Gayde Ç., DURMUŞ M., KÜLEY BOĞA E.
2016 - 2017
2016 - 2017Erugosquilla massavensis'den hazırlanan asit silajların besinsel kaliteleri ve depolanma süresince kimyasal ve mikrobiyolojik kalitelerinin değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZYURT G. (Yürütücü), ÖZKÜTÜK A. S., ÖZYURT C. E., UÇAR Y., DURMUŞ M., AKSUN E. T., et al.
2014 - 2017
2014 - 2017KEMANE VATOZ?UNDAN (Rhinobatos rhinobatos) ELDE EDİLEN SURİMİNİN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
ÖZOĞUL Y. (Yürütücü), Bulut Z., AKSUN E. T., KARAKAYA B.
2014 - 2017
2014 - 2017TON BALIĞI YAN ÜRÜNLERİNDEN ÜRETİLEN VE SOĞUKTA (4±2 °C)DEPOLANAN BALIK PATENİN KALİTESİ ÜZERİNE FARKLI AMBALAJLARIN ETKİLERİNİN İNCELENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
ÖZOĞUL F. (Yürütücü), AKSUN E. T., KARAKAYA B.
2014 - 2015
2014 - 2015Influence of Whey Protein Isolate Coating Enriched with Thyme Oil durıng Frozen Storage of Horse Mackerel Trachurus trachurus
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
KARAKAYA B. (Yürütücü), AKSUN E. T.
2012 - 2015
2012 - 2015Kekik Ekstraktı İlaveli Yenilebilir Film ile Kaplanan İstavrit'in (Trachurus trachurus) Dondurarak Depolama Boyunca Kimyasal ve Duyusal Kalite Değişimlerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARAKAYA B. (Yürütücü), AKSUN E. T.
2011 - 2015
2011 - 2015Hasat Öncesi Soydum Bikarbonat İlaveli Yemle Beslenen Alabalıkların Dondurarak Depolama Süresince Et Kalitesinde Meydana Gelen Değişimlerin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KARAKAYA B. (Yürütücü), AKSUN E. T.
2012 - 2013
2012 - 2013Türkiye'de ilk Su Ürünleri Atıklarından Jelatin Üretimi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
AKSUN E. T. (Yürütücü)