-
2006 - Continues Professor
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2001 - 2006 Associate Professor
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1996 - 2001 Assistant Professor
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
1989 - 1996 Research Assistant
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2019 - Continues Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Continues Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2018 - Continues Laboratuvar Müdürü
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2016 Head of Department
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2016 Head of Department
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2013 - 2016 Fakülte Kurulu Üyesi
Cukurova University, Ziraat Fakültesi
-
2013 - 2016 Enstitü Yönetim Kurulu Üyesi
Cukurova University, Fen Bilimleri Enstitüsü
-
2010 - 2013 Head of Department
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2010 - 2013 Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2007 - 2010 Deputy Head of Department
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2006 - 2010 BAP Subcommittee Member
Cukurova University, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2002 - 2005 Fakülte Kurulu Üyesi
Cukurova University, Ziraat Fakültesi
-
2002 - 2005 Fakülte Yönetim Kurulu Üyesi
Cukurova University, Ziraat Fakültesi
-
1998 - 1999 Araştırmacı
Reading University
-
1994 - 1995 Araştırmacı
INRA-Institut des Produit de la Vigne
-
1993 - 1994 Araştırmacı
INRA-Institut des Produit de la Vigne
-
Undergraduate Gıda Kalite Güven. Yönt. Sist.
-
Undergraduate Gıda Kalitesi ve Güvenliği Yönetim Sistemleri
-
Postgraduate Duyusal Analiz Yöntemleri ve Panelist Eğitimi
-
Doctorate Şarap Üretiminde Sorunlar ve Çözümleri
-
Postgraduate Gıdalarda Aroma Maddeleri
-
Undergraduate Gıda Mevzuatı
-
Postgraduate Şarap Kİmyası
-
Doctorate Dünya Şarapçılığı ve Özel Şaraplar
-
Postgraduate Aroma Biyoteknolojisi
-
Postgraduate Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemleri
-
Undergraduate Şarap ve Distile Alkollü İçkiler Teknolojisi
-
Postgraduate Alkollü İçkiler ve Analiz Yöntemleri
-
Patkara üzümünden elde edilen kırmızı şarapların fenolik ve aroma bileşikleri üzerine cibre fermantasyonu süresinin etkisi
Cabaroğlu T. (Advisor)
G.KOÇ(Student), Postgraduate, Continues -
Üzümden Suma Üretiminde Fermantasyonda Kullanılan Farklı Maya Suşlarının Etanol Verimi,Gliserol ve Uçucu Bileşikler Üzerine Etkisi
Cabaroğlu T. (Advisor)
E.ARSLAN(Student), Doctorate, Continues -
Beyaz şarap üretiminde Metschnikowia pulcherrima mayasının saf ve karışık kültür fermantasyonunun aroma ve tiol bileşikleri üzerine etkisi
Cabaroğlu T. (Advisor)
A.ÖZONUR(Student), Postgraduate, Continues -
Elazıg menşeli öküzgözü üzümü ve şaraplarının farklı alt bölgelerde köken kontrol sistemine yönelik kalite özelliklerinin belirlenmesi aroma ve fenolik bileşiklerinin kimyasal karakterizasyonu
Cabaroğlu T. (Advisor)
T.ÖZTEKİN(Student), Doctorate, Continues -
Öküzgözü üzümünden elde edilen kırmızı şarapların aroma ve fenolik bileşikleri üzerine karbonik makerasyon ve meşe fıçıda olgunlaştırmanın etkisi
Cabaroğlu T. (Advisor)
J.MARVIN(Student), Doctorate, 2021 -
The effect of tannin addition and storage temperature on phenolic compounds and color stability of shalgam juice
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Kavrulmuş yer fıstığı ve fıstık ezmesinde yörenin ve tane boyutunun ın vivo ve ın vitro aroma bileşimi ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Cabaroğlu T. (Advisor)
T.EKER(Student), Doctorate, 2021 -
Saplı ve sapsız maserasyonun şiraz şaraplarının aroma ve fenolik bileşikleri üzerine etkisi
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
The effect of cultivation location on essential oil and aroma composition of aniseeds (pimpinella anisum l.)
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Kalecik Karası üzüm çeşidine ait klonlarda farklı ürün yükü uygulamalarının gelişme verim ürün ve şarap kalitesi üzerine etkileri
Söylemezoğlu G., Cabaroğlu T. (Co-Advisor)
H.MERVE(Student), Postgraduate, 2021 -
Effect of region on the volatile and phenolic composition of cabernet sauvignon wines from Şarköy (Thrace) and Urla (Eagean) province of Turkey
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
The effect of starter culture on olive volatile compounds and quality parameters during fermentation of table olives
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Determination of nutritional values and quality characteristics of some important black raisins of Eastern Anatolia Region and comparison with seedless Sultani raisins
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Effects of pure and mixed cultures of endogenous Saccharomyces and non-Saccharomyces yeasts isolated from narince grapes on white wine aroma
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Effect of terroir on the volatile and phenolic composition of merlot wines from Sarkoy-Thrace and Urla-Eagean region of Turkey
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Narince üzümlerinin spontan fermantasyonu sırasında maya florasındaki gelişmeler ve izole edilen potansiyel mayaların şarap kalitesi üzerine etkileri
Z.Dilan(Student), Doctorate, 2017 -
Türkiye'de farklı coğrafi yörelerde üretilen yerli kalite kırmızı şarapların (Öküzgözü, Boğazkere, Kalecik karası) kimyasal ve duyusal tanımlayıcılarının kemometrik yöntemlerle belirlenmesi
Cabaroğlu T. (Advisor)
M.DARICI(Student), Doctorate, 2017 -
Qvevri wine: Ketengömlek organic white wine production with the method of ancient period
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Effect of sur lie & batonnage technique on the aroma compounds of white wine
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Effect of fractionation and triple pot still distillation on the aroma compounds of distillats during raki production
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
Determination of sugar and organic acid composition in important native and international wine grapes produced in Turkey
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
The effect of storage time on essential oil and aroma composition of anise seeds (Pimpinella anisum L.)
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
nvestigation of aroma and aroma active compounds of thyme honey produced in Alacatı province of Turkey
Cabaroğlu T. (Advisor)
-
ÜLKEMİZDE ÜRETİLEN MEYVE ŞARAPLARININ BİLEŞİMİ VE GIDA MEVZUATINA UYGUNLUKLARININ ARAŞTIRILMASI
S.GÜNDOĞDU(Student), Postgraduate, 2015 -
ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KALİTE KIRMIZI ŞARAP ÜRETİM POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ
T.EDA(Student), Postgraduate, 2015 -
Yöre Özelliklerinin Bornova Misketi Üzümü ve Şarabının Kalite Parametreleri Üzerine Etkileri,Aroma ve Fenol Bileşikleri Üzerine Etkileri
S.Yabacı(Student), Doctorate, 2015 -
Malatya Çevresi Yerli Kayısılarında Aroma Maddelerinin GC-Ms-O tekniği ile belirlenmesi ve bazı teknplojik işlemlerin aroma maddeleri üzerine etkileri
K.Şen(Student), Doctorate, 2012 -
Bazı Malolaktik Bakteri Kültürlerinin (Oenococcus oeni) Kalecik Karası Şarabının Aroma Maddeleri Üzerine Etkisi
D.ÇELİK(Student), Postgraduate, 2012 -
Denizli İlinin Değişik Rakımlı Alt Bölgelerinden Sağlanan Çalkarası Üzümlerinin ve Bu Üzümlerden Elde Edilen Pembe Şarapların Aroma Maddelerinin Belirlenmesi,
Cabaroğlu T. (Advisor)
M.DARICI(Student), Postgraduate, 2011 -
Ülkemizde Üretilen Bazı Şaraplarda ve Rakılarda Etil Karbamat Miktarlarının Belirlenmesi
Ü.KAYALAR(Student), Postgraduate, 2011 -
Türkiye?de Üretilen Brendilerin Uçucu Bileşenleri Üzerine Bir Araştırma
B.BİÇER(Student), Postgraduate, 2009 -
Türk Rakılarında Aroma Maddelerinin GC-MS-FID Tekniğiyle Belirlenmesi ve Hammaddenin Aromatik Kalite Üzerine etkisi
S.ÖZKANDAN(Student), Postgraduate, 2009 -
Role of Drying Method on Chemical Characteristics of Alkaya Apricots from Malatya-Turkey
L.INSERRA(Student), Postgraduate, 2009 -
Tokaloğlu Kayısısından Elde edilen Şarapların Aroma Maddeleri Üzerine bir Araştırma
M.SAKARLI(Student), Postgraduate, 2009 -
Biyoteknolojik yoldan doğal izoamil asetat ve etil asetat aromalarının üretimi üzerine araştırmalar
M.Yılmaztekin(Student), Doctorate, 2009 -
Ülkemizde Üretilen Üzüm Sirkelerinin Bileşimleri ve Gıda Mevzuatına Uygunlukları Üzerine Bir Araştırma
M.AKBAŞ(Student), Postgraduate, 2008 -
Durultma Maddelerinin Şaraptaki Bazı Pestisitlerin Ortamdan Uzaklaştırılmasına Etkileri
K.ŞEN(Student), Postgraduate, 2005 -
Kayısı Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma
E.FİLİZ(Student), Postgraduate, 2005 -
Böğürtlen Şarabı Üretimi Üzerine Bir Araştırma
A.TOGAY(Student), Postgraduate, 2005 -
Türk Rakılarının Bazı Uçucu Bileşikleri Üzerine Bir Araştırma
O.GÖZEN(Student), Postgraduate, 2005 -
A Study on the suitability of black 'carignane' and 'syrah' grapes grown in Pozantı region of Turkey for the production of quality red wine
Cabaroğlu T. (Advisor)