Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Vakum Ambalajda Satılan Sucukların Geleneksel Sucuk Üretim Teknolojisi Yönünden İncelenmesi ve Tüketiciye Yönelik Etik Kaygılar

TARGET 4. Uluslararası Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Türkiye, 16 - 17 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

Importance of processing steps for surimi quality

5th International Cukurova Agriculture and Veterinary Congress, Adana, Türkiye, 21 - 23 Temmuz 2023, ss.139, (Özet Bildiri)

Kahramanmaraş İlinde Coğrafi İşaret Potansiyeline Sahip Bazı Gıdalar

International Aegean Conferences on Innovation Technologies & Engineering-VII, İzmir, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2023, ss.246-261, (Tam Metin Bildiri)

Nitrosamines in Meat and Meat Products

7th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2022), Alanya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2022, ss.469, (Özet Bildiri)

Importance of heterocyclic amines in meat and meat products

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022), Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.329, (Özet Bildiri)

Biogenic Amines in Meat and Meat Products

5. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020), Alanya, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.598, (Özet Bildiri)

Effects of added sugar content and fermentation on some properties of fermented sucuk

3. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.512, (Özet Bildiri)

Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

Adana İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Satın Alma Kararına Taze Piliç Eti Kalitesi Algısının Etkileri

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

Effects of Ultrasound Treatments on Some Quality Characteristics of Marinated Chicken Breast Meats

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.275, (Özet Bildiri)

Toxic Effects of Biopesticides Used In Organic Farming and Their Residues in Foods

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016),, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.1-2, (Özet Bildiri)

Poultry meat quality in relation to consumers

International Conference on Natural Science and Engineering (ICNAS'16), Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.85, (Özet Bildiri)

Tavukçuluk Yan Ürünleri

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)

Et Tür Tayini Yöntemlerinden ELISA ve REAL TIME PCR Tekniklerinin Karşılaştırılması

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015, (Özet Bildiri)

Geleneksel Gıdaların Geleceğe Taşınması. Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Bildiriler Kitabı

Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, cilt.2, ss.1296-1311, (Tam Metin Bildiri)

Geleneksel gıdaların geleceğe taşınması

Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, ss.1296-1311, (Tam Metin Bildiri)

Sığır karkaslarında sınıflandırma sistemleri ve sınıflandırmada kullanılan güncel enstrümental teknikler

3. Et Ürünleri Çalıştayı ?Et Ürünleri Üretiminde İnavasyon?, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.82-83, (Özet Bildiri)

Climate change, insects and food sources

Effects of Climate Change on Insects Workshop, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Ocak 2014, ss.5, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

Kanatlı Karkaslarının Yüzey Dekontaminasyonunda Kullanılan Yöntemler

II. Et Ürünleri Çalıştayı ?İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri?, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, ss.180-183, (Tam Metin Bildiri)

Effectiveness of Various Combinations of Acidified Calcium Sulfate epsilon-Polylysine and Lauramide Arginine Ethyl Ester for Decontamination of Salmonella spp on Poultry Carcasses

Institute of Food Technologists Annual Meeting & Food Expo, NEW ORLEANS, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Haziran - 01 Temmuz 2008, ss.106, (Özet Bildiri)

Effects of ozonation on strength and color of natural hog casing

International Congress of Meat Science and Technology, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 12 Ağustos 2005, ss.1142-1149, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar

Bir Güvenlik Sorunsalı Olarak Gıda Güvenliği

Güvenliği Yeniden Okumak, ARIKAN HARUN, GÖK ALİ, Editör, Yetkin Yayınları, ss.451-473, 2024

Continuing Controversies Regarding Human Health Concerns from Nitrite and Nitrate Consumption in the Diet

Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Abdul Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, Cham, Basel, ss.501-511, 2019

Continuing Controversies Regarding Human Health Concerns from Nitrite and Nitrate Consumption in Diet

Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Abdul Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, Cham, ss.501-511, 2019

Surface Decontamination Treatments for Improving the Safety of Meat and Poultry

Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H. , Editör, Springer, New York, New York, ss.155-174, 2014

Carbohydrates

Handbook of Muscle Foods Analysis, LEO M.L. NOLLET, FIDEL TOLDRÁ, Editör, CRC Press, ss.263-279, 2008
Metrikler

Yayın

51

Atıf (WoS)

72

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

77

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

4

Proje

23

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları