SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effects of Rinsing on Residue Level of Chlorpyrifos Ethyl, Acetamiprid and Penconazole in Grapes
JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCES-TARIM BILIMLERI DERGISI
, cilt.20, sa.2, ss.112-119, 2014 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
The Effects of Microencapsulated L. rhamnosus and Storage on Biogenic Amine Amount of Sucuk
GIDA
, cilt.44, sa.5, ss.819-825, 2019 (Hakemli Dergi)
Some Chemical Characteristics of Sucuk and Salami Samples Available at Retail in Adana
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.5, sa.11, ss.1307-1311, 2017 (Hakemli Dergi)
Konserve Nar Kalitesi Üzerine Dolgu Sıvısı ve Depolama Koşullarının Etkileri
Gıda
, cilt.30, sa.1, ss.49-54, 2005 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Effects of Ultrasound Treatments on Some Quality Characteristics of Marinated Chicken Breast Meats
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.275
Toxic Effects of Biopesticides Used In Organic Farming and Their Residues in Foods
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016),, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.1-2
Poultry meat quality in relation to consumers
International Conference on Natural Science and Engineering (ICNAS'16), Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.85
Tavukçuluk Yan Ürünleri
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Et Tür Tayini Yöntemlerinden ELISA ve REAL TIME PCR Tekniklerinin Karşılaştırılması
9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015
Geleneksel Gıdaların Geleceğe Taşınması Türkiye Ziraat Mühendisliği
VII. Teknik Kongresi, Türkiye, 12 - 16 Mayıs 2015
Geleneksel Gıdaların Geleceğe Taşınması. Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Bildiriler Kitabı
Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, cilt.2, ss.1296-1311
Geleneksel gıdaların geleceğe taşınması
Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, ss.1296-1311
Climate change, insects and food sources
Effects of Climate Change on Insects Workshop, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Ocak 2014, ss.5
Kanatlı Karkaslarının Yüzey Dekontaminasyonunda Kullanılan Yöntemler
II. Et Ürünleri Çalıştayı ?İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri?, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, ss.180-183
Piliç karkaslarına ardışık dekontaminasyon çözeltilerinin uygulanması ile Salmonella kontaminasyonunun azaltılması
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, ss.39
Effectiveness of Various Combinations of Acidified Calcium Sulfate epsilon-Polylysine and Lauramide Arginine Ethyl Ester for Decontamination of Salmonella spp on Poultry Carcasses
Institute of Food Technologists Annual Meeting & Food Expo, NEW ORLEANS, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Haziran - 01 Temmuz 2008, ss.106
Effectiveness of various combinations of acidified calcium sulfate, ?-polylysine and lauramide arginine ethyl ester for decontamination of Salmonella spp. on poultry carcasses
Institute of Food Technologists Annual Meeting & Food Expo, New Orleans, Amerika Birleşik Devletleri, 28 Haziran - 01 Temmuz 2008, ss.106
Effects of ozonation on strength and color of natural hog casing
International Congress of Meat Science and Technology, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 12 Ağustos 2005, ss.1142-1149
Kabin Tipi ve Güneşli Kurutucuda Kayısının Kuruma Davranışı ve Kalite Parametrelerinin Incelenmesi
3. GAP Tarım Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 2 - 03 Kasım 2003, ss.95-100
Ereğlide Yetiştirilen Beyaz Kirazların Reçel ve Marmelata İşlenmeye Uygunluklarının Belirlenmesi Üzerinde Bir Araştırma
7. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2002, ss.511
Kitap & Kitap Bölümleri
Surface Decontamination Treatments for Improving the Safety of Meat and Poultry
Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H. , Editör, Springer, New York, New York, ss.155-174, 2014
Carbohydrates
Handbook of Muscle Foods Analysis, LEO M.L. NOLLET, FIDEL TOLDRÁ, Editör, CRC Press, ss.263-279, 2008