Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Importance of processing steps for surimi quality

5th International Cukurova Agriculture and Veterinary Congress, Adana, Türkiye, 21 - 23 Temmuz 2023, ss.139

Kahramanmaraş İlinde Coğrafi İşaret Potansiyeline Sahip Bazı Gıdalar

International Aegean Conferences on Innovation Technologies & Engineering-VII, İzmir, Türkiye, 26 - 27 Nisan 2023, ss.246-261

Nitrosamines in Meat and Meat Products

7th International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2022), Alanya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2022, ss.469

Importance of heterocyclic amines in meat and meat products

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022), Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.329

Biogenic Amines in Meat and Meat Products

5. International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2020), Alanya, Türkiye, 21 - 23 Ekim 2020, ss.598

Effects of added sugar content and fermentation on some properties of fermented sucuk

3. International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences, Ankara, Türkiye, 19 - 20 Mart 2020, ss.512

Et Üretim Yan Ürünü Olan Kemik İliğinin Özellikleri

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018

Adana İli Kentsel Alanda Tüketicilerin Satın Alma Kararına Taze Piliç Eti Kalitesi Algısının Etkileri

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress(IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018

Effects of Ultrasound Treatments on Some Quality Characteristics of Marinated Chicken Breast Meats

2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Adana, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, ss.275

Toxic Effects of Biopesticides Used In Organic Farming and Their Residues in Foods

1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016),, Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.1-2

Poultry meat quality in relation to consumers

International Conference on Natural Science and Engineering (ICNAS'16), Kilis, Türkiye, 19 - 20 Mart 2016, ss.85

Tavukçuluk Yan Ürünleri

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

Geleneksel Gıdaların Geleceğe Taşınması. Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Bildiriler Kitabı

Türkiye Ziraat Mühendisliği VII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, cilt.2, ss.1296-1311

Geleneksel gıdaların geleceğe taşınması

Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi, Ankara, Türkiye, 12 - 16 Ocak 2015, ss.1296-1311

Sığır karkaslarında sınıflandırma sistemleri ve sınıflandırmada kullanılan güncel enstrümental teknikler

3. Et Ürünleri Çalıştayı ?Et Ürünleri Üretiminde İnavasyon?, Tokat, Türkiye, 16 - 17 Ekim 2014, ss.82-83

Climate change, insects and food sources

Effects of Climate Change on Insects Workshop, İstanbul, Türkiye, 29 - 31 Ocak 2014, ss.5 Sürdürülebilir Kalkınma

Kanatlı Karkaslarının Yüzey Dekontaminasyonunda Kullanılan Yöntemler

II. Et Ürünleri Çalıştayı ?İşlenmiş Kanatlı Eti Ürünleri?, Manisa, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2012, ss.180-183

Effects of ozonation on strength and color of natural hog casing

International Congress of Meat Science and Technology, Baltimore, Amerika Birleşik Devletleri, 7 - 12 Ağustos 2005, ss.1142-1149

Kitap & Kitap Bölümleri

Bir Güvenlik Sorunsalı Olarak Gıda Güvenliği

Güvenliği Yeniden Okumak, ARIKAN HARUN, GÖK ALİ, Editör, Yetkin Yayınları, ss.451-473, 2024

Continuing Controversies Regarding Human Health Concerns from Nitrite and Nitrate Consumption in the Diet

Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Abdul Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, Cham, Basel, ss.501-511, 2019

Continuing Controversies Regarding Human Health Concerns from Nitrite and Nitrate Consumption in Diet

Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Abdul Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, Cham, ss.501-511, 2019

Surface Decontamination Treatments for Improving the Safety of Meat and Poultry

Food Processing: Strategies for Quality Assessment, Malik A., Erginkaya Z., Ahmad S., Erten H. , Editör, Springer, New York, New York, ss.155-174, 2014

Carbohydrates

Handbook of Muscle Foods Analysis, LEO M.L. NOLLET, FIDEL TOLDRÁ, Editör, CRC Press, ss.263-279, 2008

Metrikler

Yayın

51

Atıf (WoS)

72

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

77

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

22

Tez Danışmanlığı

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları