Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2008 - 2012 Araştırma Görevlisi Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Texas A&M University, Agriculture / Food Science And Technology, Food Science And Technology
-
1999 - 2008 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Akademi Dışı Deneyim
-
2019 - 2019 Danışmanlık
Sasu Su ve Tarım Ürünleri Gıda Tekstil Sanayi Tic. A.Ş.
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans Geleneksel Et Ürünleri Teknolojisi
-
Doktora Poultry Further Processing and Quality
-
Lisans Process Design
-
Lisans Process Design and Applications
-
Lisans Process Applications
-
Yüksek Lisans Kaynak Organizasyonu ve Etkili Sunum Teknikleri
-
Yüksek Lisans Processed Meats
-
Yüksek Lisans Kaynak Organizasyonu ve Etkili Sunum Teknikleri
-
Yüksek Lisans Processed Meats
-
Yüksek Lisans Technology of Meat Processing and Improving Meat Quality
-
Yüksek Lisans Poultry Meat Processing
-
Yüksek Lisans Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği
-
Lisans Meat Science and Technology
-
Doktora Gıda Mühendisliğinde Araştırma Metodları
-
Lisans Meat Science and Technology
-
Yüksek Lisans Gıda Mühendisliğinde Bilimsel Araştırma ve Analiz Yöntemleri
-
Yüksek Lisans Geleneksel Et Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans Proses Uygulamaları
-
Lisans Et ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Technology of Meat Processing and Improving Meat Quality
-
Yüksek Lisans Poultry Meat Processing
Yönetilen Tezler
-
Isıl işlem görmüş sucuk üretiminde, kanatlı eti kullanımının ve depolamanın biyojen amin ve hidroksimetilfurfural oluşumu üzerine etkisi
Benli H. (Danışman)
H.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Adana İli'nde Üretilen Bazı Sucuklarda ELISA ve Gerçek Zamanlı PCR Teknikleri Kullanılarak Tavuk Eti Varlığının İncelenmesi ve Sucukların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Araştırılması
E.Barutçu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı Et Yumuşatma Tekniklerinin, Dana Karkaslarından Elde Edilen Musculus transversus abdominis (Karnın Enine Kası) Kaslarının Bazı Kalite Kriterlerine Etkisi
L.Alp(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017