Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2024 Dr. Öğr. Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2012 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2008 - 2012 Araştırma Görevlisi Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2003 - 2008 Araştırma Görevlisi
Texas A&M University, Agriculture / Food Science And Technology, Food Science And Technology
-
1999 - 2008 Araştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2017 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Tufanbeyli Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Akademi Dışı Deneyim
-
2019 - 2019 Danışmanlık
Sasu Su ve Tarım Ürünleri Gıda Tekstil Sanayi Tic. A.Ş., Danışmanlık
Verdiği Dersler
-
Doktora
Poultry Further Processing and Quality
Gıda Mühendisliğinde Araştırma Metodları
-
Yüksek Lisans
Geleneksel Et Ürünleri Teknolojisi
Kaynak Organizasyonu ve Etkili Sunum Teknikleri
Processed Meats
Kaynak Organizasyonu ve Etkili Sunum Teknikleri
Processed Meats
Technology of Meat Processing and Improving Meat Quality
Poultry Meat Processing
Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Yayın Etiği
Gıda Mühendisliğinde Bilimsel Araştırma ve Analiz Yöntemleri
Geleneksel Et Ürünleri Teknolojisi
Technology of Meat Processing and Improving Meat Quality
Poultry Meat Processing
-
Lisans
Process Design
Process Design and Applications
Process Applications
Meat Science and Technology
Meat Science and Technology
Proses Uygulamaları
Et ve Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Yönetilen Tezler
-
Isıl işlem görmüş sucuk üretiminde, kanatlı eti kullanımının ve depolamanın biyojen amin ve hidroksimetilfurfural oluşumu üzerine etkisi
Benli H. (Danışman)
H.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Adana İli'nde Üretilen Bazı Sucuklarda ELISA ve Gerçek Zamanlı PCR Teknikleri Kullanılarak Tavuk Eti Varlığının İncelenmesi ve Sucukların Bazı Fizikokimyasal Özelliklerinin Araştırılması
E.Barutçu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Farklı Et Yumuşatma Tekniklerinin, Dana Karkaslarından Elde Edilen Musculus transversus abdominis (Karnın Enine Kası) Kaslarının Bazı Kalite Kriterlerine Etkisi
L.Alp(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017