Desteklenen Projeler
-
2019 - 2021 Menengiçten Elde Edilen Doğal Antioksidan Ekstraktının Fermente Sucuğa İlavesinin Bazı Kalite Özellikleri ve Biyojen Amin Oluşumu Üzerine Etkisi
-
2019 - 2021 Doğal Bir Antioksidan Olarak Defne Yaprağı Ekstraktının Fermente Sucuğa İlave Edilmesinin Bazı Kalite Özellikleri ve Biyojen Amin İçeriği Üzerine Etkisi
-
2016 - 2020 Adana İlindeki Tüketicilerin Sığır Eti Satın Alma Tercihlerinde Kullandıkları Kriterlerin Tespiti ve Bazı Kalite Ölçütleriyle İlişkilerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Toxic Effects of Biopesticides Used In Organic Farming and Their Residues in Foods
-
2016 - 2017 Yayın Teşvik Desteği - Consumer Attitudes Toward Storing and Thawing Chicken and Effects of the Common Thawing Practices on Some Quality Characteristics of Frozen Chicken
-
2016 - 2017 Evaluation of Antimicrobial Activities of Sequential Spray Applications of Decontamination Treatments on Chicken Carcasses
-
2016 - 2017 Farklı Et Yumuşatma Tekniklerinin Dana Karkaslarından Elde Edilen Musculus transversus abdominis (Karnın enine kası) Kaslarının Bazı Kalite Kriterlerine Etkisi
-
2015 - 2016 Gıda Bilimi ve Teknolojisinde Son Gelişmeler Çalıştayı
-
2015 - 2016 Surface Decontamination Treatments for Improving the Safety of Meat and Poultry
-
2007 - 2008 Reduction of Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium on Beef Round Surfaces and in Ground Beef Using a Sequential Spray Application of Epsilon-Polylysine or Lauric Arginate Followed by Acidic Calcium Sulfat
-
2004 - 2005 Ozonation as an Antimicrobial Treatment for Natural Casing