Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (19)
ESCI (1)
Scopus (18)
TRDizin (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. Adana Piyasasında Satışa Sunulan Bazı Ticari Şalgam Sularının Bileşimlerinin Belirlenmesi

6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2024, (Özet Bildiri)

3. Maya Metabolizması Sonucu Üretilen Uçucu Organik Bileşiklerin Biyokontrol Açısından Önemi

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.23, (Özet Bildiri)

4. Physicochemical and Microbial Characterisation of Turkish Fermented Food and Fermented Banana Skin

The 2nd International Joint Symposium on Agriculture and Food Security, Tayland, 03 Eylül 2022, ss.15, (Özet Bildiri)

5. Biocontrol of postharvest blue and green mould diseases in cv. Starking delicious apples by antagonistic yeasts during ambient and cold storages

ICY 15 (15th International Congress on Yeasts), Vienna, Avusturya, 23 - 27 Ağustos 2021, ss.309, (Özet Bildiri)

6. The effect of different fermentation temperatures on şalgam quality

2nd International Conference on Raw Material to Processed Foods (RPFOODS-2021), Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

7. The use of Torulaspora delbrueckii yeast for the production of beer

2nd International Conference on Raw Material to Processed Foods (RPFOODS-2021), Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

8. Importance of Yarrowia lipolytica for Industrial Applications

The 35th International Specialized Symposium on Yeasts, 21 - 25 Ekim 2019, ss.114, (Özet Bildiri)

9. Biocontrol Capability and Action Mechanisms of Aureobasidium pullulans and Pichia guilliermondii Against Blue and Green Moulds

The 35th International Specialized Symposium on Yeasts, Antalya, Türkiye, 21 - 25 Ekim 2019, ss.61, (Özet Bildiri)

10. IDENTIFICATION OF EPIPHYTIC YEASTS ON APPLE AND LEMONS

International Specialized Symposium on Yeasts (ISSY34), 1 - 04 Ekim 2018, ss.72, (Özet Bildiri)

11. An Assesment of the Physico-Chemical and Microbiologic Quality of Şalgam Samples from Adana Market

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.198, (Özet Bildiri)

12. Biocontrol of Postharvest Fungal Diseases of Fruit and Vegetables by Antagonistic Yeasts

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.47-55, (Tam Metin Bildiri)

13. Effects of Rye Sourdough Fermentation on Phenolic Components

International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.201, (Özet Bildiri)

15. A Study on the Production of Powder Şalgam

2nd Congress on Food Structure and Design, Antalya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

17. Siyah Havuç Suyundan Su Kefiri Benzeri İçecek Üretimi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)

19. Yeasts in Sourdough and Chickpea Fermentations

14th International Congress on Yeast, Awaji, Japonya, 11 - 15 Eylül 2016, (Özet Bildiri)

21. The Influence of Different Yeast Inoculum Levels on the Quality of Cider

31st International Specialised Symposium on Yeast, Nova Gorica-Vipava, Slovenya, 9 - 12 Ekim 2014, ss.109, (Özet Bildiri)

23. Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.916, (Özet Bildiri)

24. Şalgam (Shalgam): A Traditional Turkish Lactic Acid Fermented Beverage

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.57, (Özet Bildiri)
Kitaplar 9

1. Introduction to Yeast Genera Important in Food Biotechnology

An Introduction to Microorganisms, Qiang-Sheng Wu, Ying-Ning Zou, Fei Zhang, Bo Shu, Editör, Nova Science Publishers, Inc., New York, ss.33-101, 2021

2. Bira Üretimi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.405-428, 2020

3. Sofralık Zeytin Üretimi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Hüseyin Erten, Hidayet Sağlam, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.315-346, 2020

4. Şalgam Suyu Üretimi

Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.511-530, 2020

5. Natural Microflora of Different Types of Foods

Health and Safety Aspects of Food Processing Technologies, Abdul Malik, Zerrin Erginkaya, Hüseyin Erten, Editör, Springer, ss.51-93, 2019

6. Citric Acid Production by Yarrowia lipolytica

Non-conventional Yeasts: from Basic Research to Application, Andriy Sibirny, Editör, Springer, ss.91-117, 2019

7. Regional Fermented Vegetables and Fruits in Europe

Lactic Acid Fermentation of Fruits and Vegetables, Paramithiotis Spiros, Editör, CRC Press, Boca Raton, ss.205-235, 2016

8. Fermentation, Pickling and Turkish Table Olives

Handbook of Vegetable Preservation and Processing Second Edition, Hui Y.H., Özgül Evranuz E., Bingöl G., Erten H., Jaramillo-Flores M.E., Editör, CRC Press, ss.209-230, 2015

9. Importance of Yeasts and Lactic Acid Bacteria in Food Processing

Food Processing Strategies for Quality Assesment, Malik Abdul,Erginkaya Zerrin,Ahmad Saghir,Erten Hüseyin, Editör, Springer, London/Berlin , New York, ss.351-378, 2014
Metrikler

Yayın

56

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

18

Atıf (WoS)

309

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

373

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

562

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

16

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları