Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (19)
ESCI (1)
Scopus (18)
TRDizin (2)
16. MEYVE VE SEBZELERDE HASAT SONRASI FUNGAL HASTALIKLARIN ANTAGONİSTİK MAYALAR İLE BİYOKONTROLÜ
THE JOURNAL OF FOOD
, cilt.44, sa.1, ss.31-49, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
24
8. Importance of Yarrowia lipolytica for Industrial Applications
The 35th International Specialized Symposium on Yeasts, 21 - 25 Ekim 2019, ss.114, (Özet Bildiri)
10. IDENTIFICATION OF EPIPHYTIC YEASTS ON APPLE AND LEMONS
International Specialized Symposium on Yeasts (ISSY34), 1 - 04 Ekim 2018, ss.72, (Özet Bildiri)
11. An Assesment of the Physico-Chemical and Microbiologic Quality of Şalgam Samples from Adana Market
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.198, (Özet Bildiri)
12. Biocontrol of Postharvest Fungal Diseases of Fruit and Vegetables by Antagonistic Yeasts
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.47-55, (Tam Metin Bildiri)
13. Effects of Rye Sourdough Fermentation on Phenolic Components
International Conference on Raw Materials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, ss.201, (Özet Bildiri)
17. Siyah Havuç Suyundan Su Kefiri Benzeri İçecek Üretimi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)
18. Adana Piyasasından Toplanan Biraların Bileşimi Üzerine Bir Araştırma
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
19. Yeasts in Sourdough and Chickpea Fermentations
14th International Congress on Yeast, Awaji, Japonya, 11 - 15 Eylül 2016, (Özet Bildiri)
22. Microbiological and physicochemical changes during the different ripening stages of cv Gemlik for the production of naturally fermented black olives
Food Micro 2014, Nantes, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
23. Şalgam Suyu Bir Laktik Asit Fermantasyonu Ürünü
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.916, (Özet Bildiri)
24. Şalgam (Shalgam): A Traditional Turkish Lactic Acid Fermented Beverage
The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Struga-Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.57, (Özet Bildiri)
Kitaplar
9
2. Bira Üretimi
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.405-428, 2020
3. Sofralık Zeytin Üretimi
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Hüseyin Erten, Hidayet Sağlam, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.315-346, 2020
4. Şalgam Suyu Üretimi
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi, Osman ERKMEN, Hüseyin ERTEN, Hidayet SAĞLAM, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.511-530, 2020