Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Gıda Bilimi Ve Teknolojisi
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Biyokimyası, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

56

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

18

Atıf (WoS)

309

H-İndeks (WoS)

10

Atıf (Scopus)

373

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Scholar)

562

H-İndeks (Scholar)

13

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

16

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
bagirman@cu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.cu.edu.tr//bagirman
İş Telefonu
+90 322 338 6084 Dahili: 2177