Desteklenen Projeler
-
2016 - Devam Ediyor Şalgam Tozu Üretimi
-
2015 - 2024 Production of low sugar functional apple and orange juice beverages with probiotic and prebiotic properties using lactic acid bacteria (Şeker İçeriği Azaltılmış Probiyotik ve Prebiyotik Özelliklere Sahip Fonksiyonel Elma ve Portakal Suyu Üretimi)
-
2021 - 2023 Sofralık Yeşil Zeytin Üretiminde Kırmızı Pancar ve Starter Kullanımının Zeytin Fermantasyonu ve Kalite Üzerine Etkisi
-
2018 - 2021 Elma ve Limonda Bozulma Etmeni Olan Fungal Patojenlerin Antagonistik Mayalar ile Biyokontrolü
-
2017 - 2019 Ekşi Hamurda Bulunan Laktik Asit Bakterileri ve Mayaların Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi Ve Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Teknolojik Özelliklerinin Araştırılması
-
2016 - 2017 Çukurova Bölgesinde Yetiştirilen Gemlik Zeytin Çeşidinin Sofralık Siyah Zeytine İşlenmesi ve Starter Geliştirilmesi Üzerine Araştırmalar
-
2015 - 2017 Sodyum Miktarı Azaltılmış Şalgam Suyu Fermantasyonunda Etkili Olan Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Yöntemlerle Tanımlanması Üzerine Bir Araştırma
-
2016 - 2016 Adana Piyasasından Toplanan Biraların Bileşimi Üzerine Bir Araştırma
-
2012 - 2016 Şalgam Suyu Üretiminde Farklı Fermantasyon Sıcaklığı Uygulamasının Kalite Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ERTEN H. (Yürütücü), ÇIRAK M. A., AĞIRMAN B., BOYACI GÜNDÜZ C. P.
-
2014 - 2015 Şalgam Suyu Üretiminde Farklı Klorür Tuzları Kullanarak Sodyum Klorür Miktarının Azaltılması ve Fermantasyonda Etkili Olan Laktik Asit Bakterilerinin Moleküler Karakterizasyonu