Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Farklı Sıcaklıklarda Vakum Paketli Sous ...
Farklı Sıcaklıklarda Vakum Paketli Sous Vide Pişirilen Dana Etlerinin Izgarada Pişirilen Etlerle Aroma ve AromaAktif Bileşikler Açısından Kıyaslanması
SELLİ S.
(Yürütücü),
GÜÇLÜ G.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2017 - 2018
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Haziran 2017
Bitiş Tarihi:
Aralık 2018